Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın turti.kız zaten camları kapatmak ne mümkün.balkon kapısı bile açık.ozaman ben açık alanda spor yapıyomuşum zaten

ayy çık balkonda yap kız Ebruya inat tutturdu açıkalan diye işte açık alan balkon :33:

günaydın hanımlar

günaydın canumm

Günaydın turticim hoşgeldin

Ayy yok canım onu demek istemedim. Açık alanı kastettim. Çünki kapalı yerle açık alan arasında çok fark oluyor. Ayy ama yanlış anlaşıldım yine

hoşbulduk canumm evet tabiki öyle ya oksijen olayı yani ben bosuna mı sabahın 6sında sahile inip bisiklet sürüyorum iki katı kalori yakıyorsun yani

Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi

ay bu arada nermincüm sen bu akşam bir güzel türk kahvesi içersin beni de hatırla olmaz mı bak möbarek gün çoo sevaba girersin
datlum kıymatlum akşam görmedim mesajı mübarek günde falmı bakılır yahu neyse senin hatırın için bu akşam içer seni yad ederim merak etme
Kendini başka şeye odakla canım :)) Jillianı seyret mesela
oruçluyken onlarda hiç çekilmez yahu uyumak en iyisi:)

menümü yazayım
sahur:domates salatalık sosisli yumurta 1 dilim ekmek peynir bolca su
iftar:başlangıç dört bardak su yarım tabak kabak yemeği salata 3 tane hurma 1 bardak limonata 1 dilim ekmek
iftardan sonra :2 bardak çay 1 bardak bitki çayı 3-4 dilim karpuz

Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi

görüşürüz cnmm umarım kötü birşey çıkmaz

ayyyyyyyy günahı bana olsun kızzzzzz beni sevindirmenin sevabı da sana zaten oruç falan da tutmuyorum ha bir eksik ha bir fazla iyice çarpılcam bugunlerde valla çok saol canumm

bu arada menün güzel olmus

Son düzenleme:
"]
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

ayyyyyyyy günahı bana olsun kızzzzzz zaten oruç falan da tutmuyorum ha bir eksik ha bir fazla iyice çarpılcam bugunlerde valla çok saol canumm

bu arada menün güzel olmus
[/QUOTE]

günahı boynuna dermişim canın sağolsun bir kereden birşey olmaz namaz kılarken sana dua ederim telafisi olur.valla çarpılsa çarpılsa cinciler falcılar çarpılırdı sen niye çarpılasın

İftar 8,40 olduğuna göre bana yakın sayılırsın.Sen nerde yaşıyorsun Nurgül? Ayrıca geçmişi okurken güzel dialogların vardı. Grupta olmasanda aramıza katılmana çok sevindim.Bu arada ben Hatice.

Dünkü sıfırlardan sonra şimdide sonuncu olmuşuz.İMDAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT.Sınıfın tembel öğrencisi gibi hissettim kendimi Ferhan gelsede düzelsek.

herkeseeeeeeeeeee göööööönayyyydıııııııııııııııın :103: :103:
Günaydın Fundacım

günaydın hanımlar
Günaydın Nermin

İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım.Haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

ayy cnmm yaa benim yüzümden ne hallere düştüü gene bakıyor

bir de bikini giymişler özgüven tavan yanii

yani görüyorsun arkadaş hatırına günaha bile girilebiiyor maksat muhabbet olsun diye yani falcılıkla falan işimiz yok allaha şükür adım çıkar mıkar sonra neme lazım basarlar masarlar üfürükçü hoca gibi

haticeciğim siz gene sonuncusunuz ya biz listede bile değiliz gezenti funda haftaya derece yapmalıyız karizma sıfırında altında

ayyyyyyyy düşünemiyorum seni o halde internet üzerinden online fal bakan sahte üfürükçüye baskın düzenlendi ip numarasından ulaşıldı falan diye

Son düzenleme:
sen çocuklarınla ilgilen canım öncelik her zaman için onların sende dinlen hem görüşürz
onlarla ilgilinmekten kendime ayıracak vaktim yok.delirmek üzereyim.
Kızlar ben çıkıyorum biraz kitap okuyayım.görüşürüz.
çok güzel bir alışkanlık hatice ben kitabı bırakalı uzun yıllar oldu.

amin canım çok teşekkür ederim.

Valla bende kışa dönsün diye dört gözle bekliyorum ama daha çoook yıl var
bende oruç tutmak için kışa gelmesini bekliyorum.susuzluğa hiç dayanamıyorum.
afiyet olsun canım

MENüM
SAHUR
1,5 kaynamış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım poğaça
Domates,salatalık,peynir

İFTAR
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
Biraz salata
güzel menü canım afiyet olsun
kaçamak bu zamanda yakışır.kaptanım ama yinede dikkat et.
menüm

sahur
1 poğaça
2 kaşık aşure
çay
3 zeytin

iftarr
1 kase yoğurt çorbası
4 parça tavuk
1 dilim karpuz
yeşillik

su 2litre
spor yapıcam ama karın ağrım geçerse

afiyet olsun canım.

afiyet olsun canım.
ismim bilgen.yeni girdim aranıza menün güzel olmuş canım.
afiyet olsun canım.
afiyet olsun.kaçamaklara dikkat et bundan sonra.

az yemişsin vücudun yorgun düşer.afiyet olsun yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…