Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ortalık karıştı tmm tmm yarında yemicem sonraki günde sonraki günde bunalıma girdim yemin ediyorum :122:

şok oldum canım bu nasıl menü böyle insan yerken anlamıyor ama sonra pişman oluyor sık dişini ver kilolarını kontrollu yersin sonra

allahım ben napmışım yaaa evet bu kadar tepki alacağımı beklemiyodum bende şoklardayım ama yemem daha töbe

kızlar avatarımı değiştirdim motivasyonumuz artsın diye Eki Görüntüle 472506 bunu yaptım bakalım begenecek misiniz:)

benim mönümden ve yorumlardan sonra bu foto benim için gelsin

Hedef: İki haftada 5-10 kilo..
Günlük kalori: 1300 Kcal

Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 – 10 kilo vermeniz mümkün. İftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.

Bu diyetin günlük menüleri:

1.GÜN
Sahur : Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto
İftar : Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyva

2.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto
İftar : Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç

3.GÜN
Sahur : Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran
İftar : 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva

4.GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi

5.GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva

6.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç

7.GÜN
Sahur : Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve

kızlar nette bu diyet listesini buldum uygulasam mı acaba önerilerineze ihtiyacım var

Canım ıkı haftada 5 10 kılo vermek cok saglıksız 2 katı olarak gerı doner kalıcı olmaz pısman olursun ve ben bu menuyle 5 10 kılo verılecegnı dusunmuyorummm .. :/

2 haftada 5-10 kilo çok değilmi?

ben onun herkes için geçerli olacağını sanmıyorum örn. senin günlük ihtiyacın olan kalori 1300 dür sen o kadarlık bi diyet yaparsan formunu korumuş olursun yani bu tür listelerin kişiye özel olması gerektiğini düşünüyorum öncelikle günlük ihtiyacın olan kaloriyi bul sonra faaliyetlerini ekle günlük yakabildiğinide falan ona göre bi liste daha uygun olur. bi site önericem geçenlerde bi arkadaş daha sormuştu onun için bakmıştım internetten önce üye oluyosun ama kolay sonra kilonu boyunu yaşını hedefini yazıyosun ve liste çıkarıyo ama ramazan için deil tabi günlül bi liste bi göz atabilirsin Hemen Salk >>Diyet Planlayc

ben onun herkes için geçerli olacağını sanmıyorum örn. senin günlük ihtiyacın olan kalori 1300 dür sen o kadarlık bi diyet yaparsan formunu korumuş olursun yani bu tür listelerin kişiye özel olması gerektiğini düşünüyorum öncelikle günlük ihtiyacın olan kaloriyi bul sonra faaliyetlerini ekle günlük yakabildiğinide falan ona göre bi liste daha uygun olur. bi site önericem geçenlerde bi arkadaş daha sormuştu onun için bakmıştım internetten önce üye oluyosun ama kolay sonra kilonu boyunu yaşını hedefini yazıyosun ve liste çıkarıyo ama ramazan için deil tabi günlül bi liste göz atabilirsin Hemen Salk >>Diyet Planlayc

güzel bir siteymiş canım ya baya güzel hesaplıyor :) çok faydalı oldu tesekkür ederim :)

Hoşgeldin Fundacım

Geçmiş olsun canım..

Nurgüllll
Ama benim canım çekiyor ben daha küçük bir kızımm yeme öyle şeyler bakkk :)

Hoşgeldinn canımmm ..

annem pişirip kaldırmıştı yani onu haşlamam imkansız spordada dansın adı yok kafama göre zumba indirdim onu deniycem 1 saatin 45 dk yürüyüş 15dk dans

hoş geldin

hoşbulduk bebeklerrrr

aynen ya zaten kilo vermenin mantıgı aldıgın enerjiden fazlasını yakmandır o yüzden cok hareketli kişiler cok cabuk kilo almazlar mesela ben de bu tür listelere pek güvenmiyorum uygulanmasından da yana değilim sen eger gün içinde dondurma veya lahmacunu yakacak kadar hareket ettiğini düşünüyorsan yiyebilirsin ama hiçbirimiz bu kadar hareket etmiyruz zaten kilolarıda o yüzden alıyoruz yemeden ksıtıkmı da gidiyor yanii

Son düzenleme:
bende sabah sabah 1,5 saat bisikletimi sürüverdim sahilde geliverdim sonra da uyumusum nasıl yorulduysam artık yarın da arkadaslarımı iftar yemegine davet ettim ben tutmuyorum bari tutana faydam olsun ama ne yapcem bilmiyorum kızlar yawwwww fikri verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…