Yarında tatlı mı yiyeceksinSen hakkını kullandın sana yok cızzzz.Şimdi herkes yarın ödül günüymüş diye bolbol kaçamak yaparmış Yok arkadaşlar.Tartıdan sonra çok istiyorsanız ufak bir kaçamak yapabiliriz demiştik ama daha hızlı kilo vermek istiyorsak yapmasak daha iyi olur.Tabii hafta içi birşeyler yediysek cuma günü kaçamak yok
kızlar avatarımı değiştirdim motivasyonumuz artsın diye Eki Görüntüle 472506 bunu yaptım bakalım begenecek misiniz:)
Ben sevmedimkızlar avatarımı değiştirdim motivasyonumuz artsın diye Eki Görüntüle 472506 bunu yaptım bakalım begenecek misiniz:)
İşte budur.Bennn hıc kacamak yapmayacammm ve basaracamm kızlarsız dondurma tatlı yerken benden yaglar gıdecek hahahha
şok oldum canım bu nasıl menü böyle insan yerken anlamıyor ama sonra pişman oluyor sık dişini ver kilolarını kontrollu yersin sonra
kızlar avatarımı değiştirdim motivasyonumuz artsın diye Eki Görüntüle 472506 bunu yaptım bakalım begenecek misiniz:)
Bennn hıc kacamak yapmayacammm ve basaracamm kızlarsız dondurma tatlı yerken benden yaglar gıdecek hahahha
Ben sevmedim
İşte budur.
hımmm sevdim bunu meydan okuyosun yani peki görelim bakalım elnden geleni ardına koyma
Hedef: İki haftada 5-10 kilo..
Günlük kalori: 1300 Kcal
Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 10 kilo vermeniz mümkün. İftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
Sahur : Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto
İftar : Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyva
2.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto
İftar : Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç
3.GÜN
Sahur : Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran
İftar : 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva
4.GÜN
Sahur : 3 dilim börek, çay
İftar : 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi
5.GÜN
İftar : Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva
6.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç
7.GÜN
Sahur : Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve
kızlar nette bu diyet listesini buldum uygulasam mı acaba önerilerineze ihtiyacım var
Hedef: İki haftada 5-10 kilo..
Günlük kalori: 1300 Kcal
Ramazan ayı boyunca uygulayabileceğini bu diyetle iki hafta içinde 5 – 10 kilo vermeniz mümkün. İftar menüsü için ilave edebilecekleriniz: 1 adet yağsız pastırma, 5 zeytin, yağsız peynir, çökelek ya da lor, 2 dilim pide.
Bu diyetin günlük menüleri:
1.GÜN
Sahur : Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı komposto
İftar : Pastırmalı veya kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kase salata, ½ kilo meyva
2.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto
İftar : Etli kuru fasulye (1 tabak) 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak) diyet güllaç
3.GÜN
Sahur : Peynir veya kıymalı az yağlı makarna, 1 bardak ayran
İftar : 4 adet biber, kabak, domates veya patlıcan dolma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva
4.GÜN
İftar : 8 adet ızgara köfte yarım porsiyon, yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi
5.GÜN
İftar : Kıymalı ıspanak, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyva
6.GÜN
Sahur : Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama ya da ızgara olacak) 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç
7.GÜN
Sahur : Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, ½ kilo meyve
kızlar nette bu diyet listesini buldum uygulasam mı acaba önerilerineze ihtiyacım var
Canım ıkı haftada 5 10 kılo vermek cok saglıksız 2 katı olarak gerı doner kalıcı olmaz pısman olursun ve ben bu menuyle 5 10 kılo verılecegnı dusunmuyorummm .. :/
2 haftada 5-10 kilo çok değilmi?
Eki Görüntüle 472557 avatarımı begenmeyen arkadaşlara gelsin bu foto hedef bu olsun o zaman :)
2 haftada 5-10 kilo çok değilmi?
ben onun herkes için geçerli olacağını sanmıyorum örn. senin günlük ihtiyacın olan kalori 1300 dür sen o kadarlık bi diyet yaparsan formunu korumuş olursun yani bu tür listelerin kişiye özel olması gerektiğini düşünüyorum öncelikle günlük ihtiyacın olan kaloriyi bul sonra faaliyetlerini ekle günlük yakabildiğinide falan ona göre bi liste daha uygun olur. bi site önericem geçenlerde bi arkadaş daha sormuştu onun için bakmıştım internetten önce üye oluyosun ama kolay sonra kilonu boyunu yaşını hedefini yazıyosun ve liste çıkarıyo ama ramazan için deil tabi günlül bi liste göz atabilirsin Hemen Salk >>Diyet Planlayc
Hoşgeldin Fundacım
işte benim sıkıntım az yemek çok yemek deil hiç bişi yemim ama onu yiyim bütün gün aç kalabiliyorum ama onu yemeden duramıyorum. en iyisi evde tutmamak. geçen gece sahurda arıyorum tarıyorum yok arıyorum tarıyorum yok gözümüde açamıyorum 15 dk aradım allah allah diyorum ya nereye gider bu çokokrem sonra eşimi kaldırdım dedim ya benim çokokremimi gördünmü ya ben onu dükkana götürdüm kahvaltı için (dükkanı evimizin altında) dedim kalkıyosun gidiyosun alıp geliyosundaha fazla uykulu halde çenemi çekmemek için hiç ikiletmedi bile canım ya bi dediğimi iki etmiyo o kadar çok seviyo beni
hoşgeldin sefalar getirdin.
Geçmiş olsun canım..
Nurgüllll
Ama benim canım çekiyorben daha küçük bir kızımm yeme öyle şeyler bakkk :)
Hoşgeldinn canımmm ..
annem pişirip kaldırmıştı yani onu haşlamam imkansız spordada dansın adı yok kafama göre zumba indirdim onu deniycem 1 saatin 45 dk yürüyüş 15dk dans
hoş geldin
ben onun herkes için geçerli olacağını sanmıyorum örn. senin günlük ihtiyacın olan kalori 1300 dür sen o kadarlık bi diyet yaparsan formunu korumuş olursun yani bu tür listelerin kişiye özel olması gerektiğini düşünüyorum öncelikle günlük ihtiyacın olan kaloriyi bul sonra faaliyetlerini ekle günlük yakabildiğinide falan ona göre bi liste daha uygun olur. bi site önericem geçenlerde bi arkadaş daha sormuştu onun için bakmıştım internetten önce üye oluyosun ama kolay sonra kilonu boyunu yaşını hedefini yazıyosun ve liste çıkarıyo ama ramazan için deil tabi günlül bi liste bi göz atabilirsin Hemen Salk >>Diyet Planlayc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?