Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım.sahurda ekmek yemeyince acıkmıyor musun?bide suyu az içmişsin .afiyet olsun

afiyet olsun canım.sahurda ekmek yemeyince acıkmıyor musun?bide suyu az içmişsin .afiyet olsun

yok gün içinde sahura kalmadan tutsam bile açlık susuzluk hissetmiyorum. daha doğrusu akşam üzeri bi halsizlik çöküyo ama sahurda biraz ağır yiyince yemekti ekmekti gibi. yemek yedikten sonra yatıyoruz ya sabah kalktığımda mide kırambından ağrısından ve yanmasından duramıyorum o yüzden mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışıyorum. geçen sene hiç kalkmadan tuttum sahurda ya bi iki bardak su yada bi bardak süt içip yatıyodum. bide ister istemez uykudan kalkınca hiç iştah olmuyo ki gece gece ((( suyuda içecek vakit bulamıyorum iftardan yatmaya az bi vakit oluyo sahurda da çok içersem hiiççç iştahım kalmıyo yemeye.

inşallah gelirsiniz canım... bende izmiri çok seviyorum.. gümüldüre gittik denize izmire yakın baya... hem gelirseniz belki görüşürüzde... çok güzel olur
nasıl görmemişimmmmmm ben nasıllllllllllllll! çok kısdım kendime.... halbuki geçmişide takip ediyorum ama hızlı geçtim heralde özür çok...
arkadaşlar bayramda nişanım var ve 5-6 kilo vermem gerekiyo birlikte diyetle ya da sporla bi şeklde zayıflayalım bana yardım edin:18:

ay bende bayrama kadar kilo vermek istiyorum biras.. hiç değilse şu akrabaların kilo almışsın gazabından kurtulmak istiyorum yaa....

Günaydın kızlar. Herkese güzel, huzurlu, mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.

Dün sanıldığı gibi arkadaşım gelmedi iftar organizasyonumuz vardı. Eşim ve ben izinli olduğumuz için erken saatte piknik (mangal) yapacağımız yere gittik. Yer tutabilmek için. Yaklaşık 50 kişi vardık. Güzel bir iftar ve akşam oldu. Eve çok geç döndüğümüz için giremedim internete. Ama gördümki çok az kişi uğramış. Pazar tatil diye hiç uğramamazlık etmiyoruz. Hiç yoktan gelip bir menü yazıyoruz.

Nurgül'cüm senin pilav hiç olmamış. Pilav yerine bir dilim ekmek yemen daha iyi olurdu. Aklımda kalan bi bu var. Zeynep senin pideler hiç ama hiç olmuyor. Daha iyi kilo verebilirsin ama beyaz ekmek ve pide yediğin sürece vereceğin kilo azalır. Zeliş sen hiç menü yazmamışsın?

Oruç artık beni çok etkilemeye başladı. Yaa dünki yorgunluktan yada oruçtan bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum. Bide dün lunaparkta gondola bindim ilk defa. İçim dışıma çıktı. Midem çok kötüydü. Sahuru çok zor yaptım.

bizde dün gece döndük canım.. bende o yüzden uğrayamadım...ne güzel eğlenmişsiniz... ben gondoldan korkuyorum ya öne doğru uçacakmışım gibi geliyor...

bizde dün gece döndük canım.. bende o yüzden uğrayamadım...ne güzel eğlenmişsiniz... ben gondoldan korkuyorum ya öne doğru uçacakmışım gibi geliyor...

Sorma canım yaaa bende ilk defa bindim ama bidaha binmem kesinlikle. Hem çok korktum hemde midem çok kötü bulandı.

İzmir'de yaşadığın için şanslısın bence. Eşimin patronu yeni bir mağaza açmayı düşünüyor İzmir'de açılırsa inşallah en kısa zamanda yerleşeceğiz izmire. Gelirsem mutlaka görüşmek isterim seninle. Ama ben büyük ihtimal direkt izmire gelemem. Çünki tayinde benim üst bölgem oluyor. Eğer öyle olursa bir süre en yakın manisada çalışmak zorunda kalacağım. Hayırlısı bakalım.

oh ne güzel gezmişsiniz,imrendim be.benide gezdirsene yasemin

Gezdireyim canım, kaptan şöförünüz hizmetinize hazırdır

iyi geceler canım iyi uykular
Teşekkürler canım

Kuralları uygula canım, ben hiçbir zaman kurallarınıza hayır demedim. Evde internetim olmadığı için haftasonları girmekte sorun yaşıyorum. Telefondan girmeye çalışıyorum, o da olmuyor. Haftaiçide 20den fazla mesaj yazdığımda oluyor, 5 in altında kaldığımda. İş yoğunluğum bu durumu etkiliyor. Burda gündüz tek başıma olduğum zamanlar çok oluyor yada şöyle söyleyeyim grup üyelerinin çoğu akşam buraya giriyor. Gündüz konuşmalarımız belli. Eğer kural ihlali yapıyorsam bunu uygulamak hakkın, takdiri sana bırakıyorum.

Hafta sonu evde internetin olmadığını bilmiyordum. Biliyorsun bu sadece bir uyarı. Sadece daha dikkatli olmanı istiyorum. Bu hafta dikkat edersen sevinirim canım benim.

Günaydın fıstıklar :))

Herkese güzel bir hafta dliyorum

Sanada günaydın canım. Hoşgeldin

Hafta sonu evde internetin olmadığını bilmiyordum. Biliyorsun bu sadece bir uyarı. Sadece daha dikkatli olmanı istiyorum. Bu hafta dikkat edersen sevinirim canım benim.

Sanada günaydın canım. Hoşgeldin

Tamamdır canım mesaj sayılarımı yukarı yazmaya başlayayım bari yeniden. Bu arada yine kimsecikler yooook Yasmin nöbette

Tamamdır canım mesaj sayılarımı yukarı yazmaya başlayayım bari yeniden. Bu arada yine kimsecikler yooook Yasmin nöbette

Evet yaaa kimsecikler yok herkes tam dayaklık. Bende mezun oldum hala buralardayım, demirbaş olcam yakında.

Günaydın fıstıklar :))

Herkese güzel bir hafta dliyorum
hoşgeldin canım

geçmiş olsun ebru.

olsun canım manisadan gidip gelirsin izmire 40 dk.. bornova taraflarından ev tutarsanız daha da kolay olur... ben 4 yıl manisaya gittim geldim her gün.. orda okduğm için... bu arada senin mesleğin neydi? hastane de çalışıyorum demiştin galiba ama tam bilmiyorrum..

ne güzel bir gece geçirmişsin.senin adına sevindim.pidelerden bende mutlu değilim.eşimede söyledim.evde olunca yeniyor,alma ne olur dedim.kendide ipin ucunu kaçırdığını farketti nihayet,almıycak artık.
gondola binmekten bende tırsarım.ucuna hiç binmemiyi binmişininşallah midende sorun yoktur,geçmiş olsun.

tebrik ederim kızlar 2.olmuşuz inşallah hep devamı gelir.ebrucuğum mezun oldun demek çok güzel bir başarı tebrik ederim senide darısı başımıza olur inşallah.ama buralarda ol yine iyi motive ediyorsun.
yeni kaptan hatice ve yarıdmcı pilot kübra sizede hayırlı olsun allah kolaylıklar versin

Evet canım sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum. Bende zaten mümkün olduğunca kayınvalidemlere uzak oturmaya çalışacağım. Onlar eski izmirdeler. Bornava tarafları daha iyi benim için.
Yanlış anlaşılmasın aramız kötü değil ama ne kadar uzak olursak o kadar iyi diye düşünüyorum

günaydın hanımlar hepimiz için iyi bir hafta olur inşallah...

Hoşgeldin Nermin'cim. Nasıl geçti hafta sonun?

Teşekkürler canım. Dedim yaa bidaha kimse bindiremez beni. Allaha şükür şuan bişeyim yok ama akşam çok kötüydüm. Uyudum uyandım hatırlayınca bile midem bulandı.

Teşekkürle canım. Zaten istesemde istemesemde bir süre daha buralardayım. Hatice evine dönene kadar kaptanlığıa devam. İnşallah birgün hepinizin böyle mezuniyetini görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…