kızlar sitres dolu bir 4 gün geçirdim.kafa dağıtalım diye gittik köye kafam kazan gibi oldu.ev davası bitmedi.eşim evi satışa çıkardı.dört koldan nerede oturacağız diye araştırma yapıyor herkes her kafadan bir ses çıkyor.eşim diyor apartmanda oturmam müstakil ev yaptıracağım arsa alıacağım ya da dedesinin arsası var oraya yaptıracağım diyor.hepside şehir dışında yerler annemlerde gelir beraber oturuz altlı üstlü diyor.kendi kendilerine konuşup durdular gittiler arsa baktılar hiç ses çıkarmadım konuşmadım sordular cevap vermedim o kadar doldumki anlatamam çok sinir oldum ne düzenim kaldı ne psikolojim. dün en son eşime dedim ben birlikte oturmak istemiyorum acele etmeyelim burası satılırsa kiraya çıkalım sakin kafayla düşünelim diye.yani durumlar karışık köye gittiğimede bin pişman oldum millet bizden daha meraklıymış meğer....
canım ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum.o kadar zor ki anlatamam onlar beni baştan istememişti.söz günüm günü bile biz senin kızını istemiyoruz diye bağırdılar anneme.şimdi ben onlara ısınamıyorum.eniyi anlaşan gelin bile olsa zor bence bir daha gözden geçirsin eşin kararını.insanın gözü görmeyinci gönlü katlanıyor.kızlar sitres dolu bir 4 gün geçirdim.kafa dağıtalım diye gittik köye kafam kazan gibi oldu.ev davası bitmedi.eşim evi satışa çıkardı.dört koldan nerede oturacağız diye araştırma yapıyor herkes her kafadan bir ses çıkyor.eşim diyor apartmanda oturmam müstakil ev yaptıracağım arsa alıacağım ya da dedesinin arsası var oraya yaptıracağım diyor.hepside şehir dışında yerler annemlerde gelir beraber oturuz altlı üstlü diyor.kendi kendilerine konuşup durdular gittiler arsa baktılar hiç ses çıkarmadım konuşmadım sordular cevap vermedim o kadar doldumki anlatamam çok sinir oldum ne düzenim kaldı ne psikolojim. dün en son eşime dedim ben birlikte oturmak istemiyorum acele etmeyelim burası satılırsa kiraya çıkalım sakin kafayla düşünelim diye.yani durumlar karışık köye gittiğimede bin pişman oldum millet bizden daha meraklıymış meğer....
günaydın canım hoşgeldinGünaydınn kızlar okadar sıcak ki uyunmuyorasırı bıtkınm yorgnm susadm
günaydın hanımlar hepimiz için iyi bir hafta olur inşallah...
kızlar sitres dolu bir 4 gün geçirdim.kafa dağıtalım diye gittik köye kafam kazan gibi oldu.ev davası bitmedi.eşim evi satışa çıkardı.dört koldan nerede oturacağız diye araştırma yapıyor herkes her kafadan bir ses çıkyor.eşim diyor apartmanda oturmam müstakil ev yaptıracağım arsa alıacağım ya da dedesinin arsası var oraya yaptıracağım diyor.hepside şehir dışında yerler annemlerde gelir beraber oturuz altlı üstlü diyor.kendi kendilerine konuşup durdular gittiler arsa baktılar hiç ses çıkarmadım konuşmadım sordular cevap vermedim o kadar doldumki anlatamam çok sinir oldum ne düzenim kaldı ne psikolojim. dün en son eşime dedim ben birlikte oturmak istemiyorum acele etmeyelim burası satılırsa kiraya çıkalım sakin kafayla düşünelim diye.yani durumlar karışık köye gittiğimede bin pişman oldum millet bizden daha meraklıymış meğer....
Hoşgeldin Kübra'cım. Kalk bakim ne uyuması. Biz sabahtan beri çalışıyoruz sen keyif yapıyorsun
Sorun değil canım :)inşallah gelirsiniz canım... bende izmiri çok seviyorum.. gümüldüre gittik denize izmire yakın baya... hem gelirseniz belki görüşürüzde... çok güzel olur
nasıl görmemişimmmmmm ben nasıllllllllllllll! çok kısdım kendime....halbuki geçmişide takip ediyorum ama hızlı geçtim heralde özür çok...
ay bende bayrama kadar kilo vermek istiyorum biras.. hiç değilse şu akrabaların kilo almışsın gazabından kurtulmak istiyorum yaa....
Bende gondola asla binmem çok korkunççç :)Günaydın kızlar. Herkese güzel, huzurlu, mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.
Dün sanıldığı gibi arkadaşım gelmedi iftar organizasyonumuz vardı. Eşim ve ben izinli olduğumuz için erken saatte piknik (mangal) yapacağımız yere gittik. Yer tutabilmek için. Yaklaşık 50 kişi vardık. Güzel bir iftar ve akşam oldu. Eve çok geç döndüğümüz için giremedim internete. Ama gördümki çok az kişi uğramış. Pazar tatil diye hiç uğramamazlık etmiyoruz. Hiç yoktan gelip bir menü yazıyoruz.
Nurgül'cüm senin pilav hiç olmamış. Pilav yerine bir dilim ekmek yemen daha iyi olurdu. Aklımda kalan bi bu var. Zeynep senin pideler hiç ama hiç olmuyor. Daha iyi kilo verebilirsin ama beyaz ekmek ve pide yediğin sürece vereceğin kilo azalır. Zeliş sen hiç menü yazmamışsın?
Oruç artık beni çok etkilemeye başladı. Yaa dünki yorgunluktan yada oruçtan bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum. Bide dün lunaparkta gondola bindim ilk defa. İçim dışıma çıktı. Midem çok kötüydü. Sahuru çok zor yaptım.
Takma kafana herşeyin hayırlıısı olsun canım insallah ..kızlar sitres dolu bir 4 gün geçirdim.kafa dağıtalım diye gittik köye kafam kazan gibi oldu.ev davası bitmedi.eşim evi satışa çıkardı.dört koldan nerede oturacağız diye araştırma yapıyor herkes her kafadan bir ses çıkyor.eşim diyor apartmanda oturmam müstakil ev yaptıracağım arsa alıacağım ya da dedesinin arsası var oraya yaptıracağım diyor.hepside şehir dışında yerler annemlerde gelir beraber oturuz altlı üstlü diyor.kendi kendilerine konuşup durdular gittiler arsa baktılar hiç ses çıkarmadım konuşmadım sordular cevap vermedim o kadar doldumki anlatamam çok sinir oldum ne düzenim kaldı ne psikolojim. dün en son eşime dedim ben birlikte oturmak istemiyorum acele etmeyelim burası satılırsa kiraya çıkalım sakin kafayla düşünelim diye.yani durumlar karışık köye gittiğimede bin pişman oldum millet bizden daha meraklıymış meğer....
Allah kolaylık versin,bence duruma el atma zamanın gelmiş.yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra.istemediğini açık ve sakin bir dille söyle.kızlar sitres dolu bir 4 gün geçirdim.kafa dağıtalım diye gittik köye kafam kazan gibi oldu.ev davası bitmedi.eşim evi satışa çıkardı.dört koldan nerede oturacağız diye araştırma yapıyor herkes her kafadan bir ses çıkyor.eşim diyor apartmanda oturmam müstakil ev yaptıracağım arsa alıacağım ya da dedesinin arsası var oraya yaptıracağım diyor.hepside şehir dışında yerler annemlerde gelir beraber oturuz altlı üstlü diyor.kendi kendilerine konuşup durdular gittiler arsa baktılar hiç ses çıkarmadım konuşmadım sordular cevap vermedim o kadar doldumki anlatamam çok sinir oldum ne düzenim kaldı ne psikolojim. dün en son eşime dedim ben birlikte oturmak istemiyorum acele etmeyelim burası satılırsa kiraya çıkalım sakin kafayla düşünelim diye.yani durumlar karışık köye gittiğimede bin pişman oldum millet bizden daha meraklıymış meğer....
hoşgeldin ortiGünaydınn kızlar okadar sıcak ki uyunmuyorasırı bıtkınm yorgnm susadm
Ama ben kücük biri birbiri kızım uyursam bùyúrüm.
Sorun değil canım :)
Bende gondola asla binmem çok korkunççç :)
Geçmiş olsun canım ..
Takma kafana herşeyin hayırlıısı olsun canım insallah ..
ne güzell keşke azıcık yağsa burayada ilk defa bu kdr sıcak yaAllah kolaylık versin,bence duruma el atma zamanın gelmiş.yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra.istemediğini açık ve sakin bir dille söyle.
hoşgeldin orti
dünden beri burası biraz serinledi.yarın saat öncede yağmur yağdı,baya güzel oldu,özlemişim yağmuru.
Uyuya uyuya yeterince büyümüşsün zaten
Teşekkürler canım. Akşamın en güzel anlarından biriside iplere tırmandım yaklaşık 5-6 metre yüksekliğe. Örümcek ağı gibi ipler vardı. Çocuğun biri diyor ki abla yaş kaç? 30 dedim senin teyze demen gerekiyor
Allah yardımcın olsun canım zor bir durum. Kimse bu devirde birlikte oturmak istemez. Bizimkiler bir hafta tatile geliyorlar banada ne kadar zor oluyor düşün ki birlikte oturmak. Bencede sakın birlikte oturma.
canım ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum.o kadar zor ki anlatamam onlar beni baştan istememişti.söz günüm günü bile biz senin kızını istemiyoruz diye bağırdılar anneme.şimdi ben onlara ısınamıyorum.eniyi anlaşan gelin bile olsa zor bence bir daha gözden geçirsin eşin kararını.insanın gözü görmeyinci gönlü katlanıyor.
günaydın canım hoşgeldin
günaydın canım
susmakla olmazki ama bi yerde ağırlığını koyman lazım tabi eşini karşına almayacak kadr. bence elinden geleni yap bu durum için sonra çok pişman olursun. bide sanki önceden planlanmış gibi ne tuhaf hemen altlı üstlü otururuz falan. 4 gün dayanamadın bide sürkli olduğunu düşün. gerçi bende kayınvalidemlerle aynı apt. oturuyorum. ama görmüyorum hiç kadının ağzı var dili yok kayınpederimlede ayrılar. çok nadir bi araya geliyoruz ondad hiç sorun çıkmıyo. eğer anlaşamayacağını biliyosan iyi düşün. ona görede gerekeni yap. sonra hergün pişman olursun. ama anlaşıyoruz dersen bence iyi bile olur. birbirinize yardımcı destek olursunuz.
Allah kolaylık versin,bence duruma el atma zamanın gelmiş.yağmurdan kaçarken doluya tutulma sonra.istemediğini açık ve sakin bir dille söyle.
hoşgeldin orti
dünden beri burası biraz serinledi.yarın saat öncede yağmur yağdı,baya güzel oldu,özlemişim yağmuru.
ya kızlar kusura bakmayın canınızı sıkıyor olabilirim ama konuşacak kimsem yok annemlerede bahsetmedim bu durumdan üzlürler diye.neyse sağolun dinlediğiniz için iyiki gelmiş bulmuşum sizi ya da iyiki beni geldin buldun ebru
ben biraz işe güce bakayımda kafam dağılsın sonra görüşrüz kızlar.
Günaydın Nurgül afiyet olsun.herkese günaydınnn. güzel bi hafta geçirmemiz dileğiyle. cumartesi ve pazar kimsecikler yoktu inşallah bugünde öle olmaz. ben yediklerimi sayim. pazar günü tatil sayılıyoruz sanırım o yüzden mesaj sayısı göndermiyorum.
sahurda
domates salatalık
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
iftarda
bir kase mercimek çorbası
bir ince dilim ekmek
bir parça et ızgara
2 ad. köfte
ilerleyen saatlerde çeğrek haşlanmış mısır
yine maalesef 1,5 lt su. bolca şekersiz çay.
Güzel bir iftar olmuş.İftar sofralarının kalabalık olmasını seviyorum ben.Gondol macerana üzüldüm kendilerini bende sevmem.Arkadaşın vazmı geçti?Günaydın kızlar. Herkese güzel, huzurlu, mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.
Dün sanıldığı gibi arkadaşım gelmedi iftar organizasyonumuz vardı. Eşim ve ben izinli olduğumuz için erken saatte piknik (mangal) yapacağımız yere gittik. Yer tutabilmek için. Yaklaşık 50 kişi vardık. Güzel bir iftar ve akşam oldu. Eve çok geç döndüğümüz için giremedim internete. Ama gördümki çok az kişi uğramış. Pazar tatil diye hiç uğramamazlık etmiyoruz. Hiç yoktan gelip bir menü yazıyoruz.
Nurgül'cüm senin pilav hiç olmamış. Pilav yerine bir dilim ekmek yemen daha iyi olurdu. Aklımda kalan bi bu var. Zeynep senin pideler hiç ama hiç olmuyor. Daha iyi kilo verebilirsin ama beyaz ekmek ve pide yediğin sürece vereceğin kilo azalır. Zeliş sen hiç menü yazmamışsın?
Oruç artık beni çok etkilemeye başladı. Yaa dünki yorgunluktan yada oruçtan bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum. Bide dün lunaparkta gondola bindim ilk defa. İçim dışıma çıktı. Midem çok kötüydü. Sahuru çok zor yaptım.
Günaydın canım.İyi öğlenler desem daha mı iyi olur:44:Günaydın fıstıklar :))
Herkese güzel bir hafta dliyorum
Teşekkür ederiz Nermin.Tam bir kaptanlığa başlayamadık.Evime dönünce ancak başlayacağım.Ev olayına üzüldüm.Bende kayınvaliden ile aynı yerde kalman taraftarı değilim.Çok çok iyi anlaşılsa bile zamanla problemler çıkmaya başlar.İnşallah eşinle ortak bir karar verir kimse kırlmadan ayrı bir evde oturursunuz.Hayırlısı olsun canım üzme kendini.tebrik ederim kızlar 2.olmuşuz inşallah hep devamı gelir.ebrucuğum mezun oldun demek çok güzel bir başarı tebrik ederim senide darısı başımıza olur inşallah.ama buralarda ol yine iyi motive ediyorsun.
yeni kaptan hatice ve yarıdmcı pilot kübra sizede hayırlı olsun allah kolaylıklar versin
Bugünde kimse yok.Gerçi herkes çalışıyor biz evdeyiz.Umarım akşam yoğunlaşır.Yoklama alacağım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?