sabah çok sıcak dedm
ama şimdi öyle bir yağmur yağıyorki mükemmell :))
Dondumm
sabah çok sıcak dedm
Dondumm
afiyet olsunmenüm
sabah:
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
öğle:1 dilim ekmek
peynir
akşam:kıymalı taze fasulye
salata
çorba
yoğurt
1 dilim pide
su :3 litre
spor:50 d leslie,30 dakika yokuş tırmanma
afiyet olsun kübraSahur:
peynir
zeytin
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
İftar:
1 kase tarhana corbası
3 kaşık sebzeli yemek
Su:2.5 Litre.
Spor yok
benim menüm 9 da yattım 16:00'da kalktım.bir kase yoğurt ve 3 dilim kavun yedim,akşam sebze yemeği 4 kaşık bir dilim ekmek
su 2,5 lt olmuştur.1.5 saat ütü yaptım spor sayılırsa.
afiyet olsun ablacım kaçamak çok az yapıyorsun bence hakkınMENÜM
SAHUR
2,5 dilim ekmek
Melemen
Domates,salatalık,peynir
AKŞAM
1 kase çorba
3 kaşık nohut yemeği
Salata
Ayran
Birde kaçamağım var(Kahramanmaraşta olmadığı için görünce aldım yedim.Çokta severim peynir tatlısını.Pişman değilim.Tüm cezalara razıyım.)
su az gibi afiyet olsunherkese günaydınnn. güzel bi hafta geçirmemiz dileğiyle. cumartesi ve pazar kimsecikler yoktu inşallah bugünde öle olmaz. ben yediklerimi sayim. pazar günü tatil sayılıyoruz sanırım o yüzden mesaj sayısı göndermiyorum.
sahurda
domates salatalık
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
iftarda
bir kase mercimek çorbası
bir ince dilim ekmek
bir parça et ızgara
2 ad. köfte
ilerleyen saatlerde çeğrek haşlanmış mısır
yine maalesef 1,5 lt su. bolca şekersiz çay.
geçmiş olsun ablacım kötü olmuşGünaydın kızlar. Herkese güzel, huzurlu, mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.
Dün sanıldığı gibi arkadaşım gelmedi iftar organizasyonumuz vardı. Eşim ve ben izinli olduğumuz için erken saatte piknik (mangal) yapacağımız yere gittik. Yer tutabilmek için. Yaklaşık 50 kişi vardık. Güzel bir iftar ve akşam oldu. Eve çok geç döndüğümüz için giremedim internete. Ama gördümki çok az kişi uğramış. Pazar tatil diye hiç uğramamazlık etmiyoruz. Hiç yoktan gelip bir menü yazıyoruz.
Nurgül'cüm senin pilav hiç olmamış. Pilav yerine bir dilim ekmek yemen daha iyi olurdu. Aklımda kalan bi bu var. Zeynep senin pideler hiç ama hiç olmuyor. Daha iyi kilo verebilirsin ama beyaz ekmek ve pide yediğin sürece vereceğin kilo azalır. Zeliş sen hiç menü yazmamışsın?
Oruç artık beni çok etkilemeye başladı. Yaa dünki yorgunluktan yada oruçtan bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum. Bide dün lunaparkta gondola bindim ilk defa. İçim dışıma çıktı. Midem çok kötüydü. Sahuru çok zor yaptım.
kızlar sitres dolu bir 4 gün geçirdim.kafa dağıtalım diye gittik köye kafam kazan gibi oldu.ev davası bitmedi.eşim evi satışa çıkardı.dört koldan nerede oturacağız diye araştırma yapıyor herkes her kafadan bir ses çıkyor.eşim diyor apartmanda oturmam müstakil ev yaptıracağım arsa alıacağım ya da dedesinin arsası var oraya yaptıracağım diyor.hepside şehir dışında yerler annemlerde gelir beraber oturuz altlı üstlü diyor.kendi kendilerine konuşup durdular gittiler arsa baktılar hiç ses çıkarmadım konuşmadım sordular cevap vermedim o kadar doldumki anlatamam çok sinir oldum ne düzenim kaldı ne psikolojim. dün en son eşime dedim ben birlikte oturmak istemiyorum acele etmeyelim burası satılırsa kiraya çıkalım sakin kafayla düşünelim diye.yani durumlar karışık köye gittiğimede bin pişman oldum millet bizden daha meraklıymış meğer....
bencede kimseye anlatamadığım dertlerimi ben burda size anlatıyorum ve gerçekten siinde benimle beraber üzüldüğünüzü hissedebiliyorum bu herkes için böyle seninde anlattıkların bizi sıkmıyo ki ablacım en iyisini yapıyosun paylaşmaklaya kızlar kusura bakmayın canınızı sıkıyor olabilirim ama konuşacak kimsem yok annemlerede bahsetmedim bu durumdan üzlürler diye.neyse sağolun dinlediğiniz için iyiki gelmiş bulmuşum sizi ya da iyiki beni geldin buldun ebru
ben biraz işe güce bakayımda kafam dağılsın sonra görüşrüz kızlar.
sabah çok sıcak dedm
Dondumm
dünki menüm
sahur
2 dilim köy ekmeği (kalorisi kepek ekmekle aynı)
yumurta
peynir
domates
iftar
1 porsiyon sarma
1 kase soğuk çorba
yoğurt
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş
Ay ne güzelsabah çok sıcak dedm
Dondumm
Evet canım sanırım öyle.Gündüzleri kimsecikler olmuyor artık, Ramazan rehaveti çöktü sanırım herkese
Sarma yerine protein içeren bir yemeği tercih edebilirdin.Onun dışında güzel.dünki menüm
sahur
yumurta
peynir
domates
iftar
1 porsiyon sarma
1 kase soğuk çorba
yoğurt
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş
BU SAATTE GÜNAYDINMI..günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
ilk başta sıcak bakıyordum altlı üstlü oturmaya yalnızlıktan sıkıldım iyi olur diyodum ama son 2 günde yaşadıklarımdan sonra yok olmaz ya ben yapamam eşimle iyiyken kötü oluruz.inşallah kısa sürede netleşir herşey yoksa konu uzadıkça ben hasta olacağım.
merhaba ..2.olmuşuz tebriklerrrrrr..
ve EBRUM mezun olmuşsun senide canı gönülden tebrik ediyorum..
BU SAATTE GÜNAYDINMI..sakın orucu bahane etme.....
sakın derim uzak ol tatlı ol..
kıslar sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum yaaa... hastalndm annem geldi pohaça almış yedim ağrı kesici içmek için hala ağrıyo biras biras...
Canım her zaman burdayım. Ama kendi yaşadıklarımdanda gördüğüm kadarıyla ne kız tarafının ailesi nede erkek tarafının ailesi yakın olacak evine. %100 müdahale ediyorlar. Artık siz bir ailesiniz, eşin seni ve çocuklarını aile olarak görmeli, her ikinizinde anne babası aile büyüğüdür saygı duyulur ama sizin aile olduğunuzu kafalarına kazısınlar.
Günaydın Nurgül afiyet olsun.
Güzel bir iftar olmuş.İftar sofralarının kalabalık olmasını seviyorum ben.Gondol macerana üzüldüm kendilerini bende sevmem.Arkadaşın vazmı geçti?
Günaydın canım.İyi öğlenler desem daha mı iyi olur:44:
Teşekkür ederiz Nermin.Tam bir kaptanlığa başlayamadık.Evime dönünce ancak başlayacağım.Ev olayına üzüldüm.Bende kayınvaliden ile aynı yerde kalman taraftarı değilim.Çok çok iyi anlaşılsa bile zamanla problemler çıkmaya başlar.İnşallah eşinle ortak bir karar verir kimse kırlmadan ayrı bir evde oturursunuz.Hayırlısı olsun canım üzme kendini.
afiyet olsun
afiyet olsun kübra
afiyet olsun
afiyet olsun ablacım kaçamak çok az yapıyorsun bence hakkın
su az gibi afiyet olsun
geçmiş olsun ablacım kötü olmuş
menümü kimse yok diye yazmadım şimdi yazarım
stresle dolmuşsun anlaşılan ama en iyisini yapmışsın tepkini dile getirmekle allah yardımcın olsun
bencede kimseye anlatamadığım dertlerimi ben burda size anlatıyorum ve gerçekten siinde benimle beraber üzüldüğünüzü hissedebiliyorum bu herkes için böyle seninde anlattıkların bizi sıkmıyo ki ablacım en iyisini yapıyosun paylaşmakla
bende yağmur istiyorum yaa çok sıcak
kıslar sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum yaaa... hastalndm annem geldi pohaça almış yedim ağrı kesici içmek için hala ağrıyo biras biras...
afiyet olsun.dünki menüm
sahur
yumurta
peynir
domates
iftar
1 porsiyon sarma
1 kase soğuk çorba
yoğurt
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş
her ay aynı çile,çile bülbülüm çile.geçmiş olsun.kıslar sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum yaaa... hastalndm annem geldi pohaça almış yedim ağrı kesici içmek için hala ağrıyo biras biras...
Geçmiş olsun.Ayağını sıcak tut.kıslar sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum yaaa... hastalndm annem geldi pohaça almış yedim ağrı kesici içmek için hala ağrıyo biras biras...
ilk başta sıcak bakıyordum altlı üstlü oturmaya yalnızlıktan sıkıldım iyi olur diyodum ama son 2 günde yaşadıklarımdan sonra yok olmaz ya ben yapamam eşimle iyiyken kötü oluruz.inşallah kısa sürede netleşir herşey yoksa konu uzadıkça ben hasta olacağım.
ya kızlar kusura bakmayın canınızı sıkıyor olabilirim ama konuşacak kimsem yok annemlerede bahsetmedim bu durumdan üzlürler diye.neyse sağolun dinlediğiniz için iyiki gelmiş bulmuşum sizi ya da iyiki beni geldin buldun ebru
ben biraz işe güce bakayımda kafam dağılsın sonra görüşrüz kızlar.
Günaydın Nurgül afiyet olsun.
Güzel bir iftar olmuş.İftar sofralarının kalabalık olmasını seviyorum ben.Gondol macerana üzüldüm kendilerini bende sevmem.Arkadaşın vazmı geçti?
Günaydın canım.İyi öğlenler desem daha mı iyi olur:44:
Teşekkür ederiz Nermin.Tam bir kaptanlığa başlayamadık.Evime dönünce ancak başlayacağım.Ev olayına üzüldüm.Bende kayınvaliden ile aynı yerde kalman taraftarı değilim.Çok çok iyi anlaşılsa bile zamanla problemler çıkmaya başlar.İnşallah eşinle ortak bir karar verir kimse kırlmadan ayrı bir evde oturursunuz.Hayırlısı olsun canım üzme kendini.
dünki menüm
sahur
yumurta
peynir
domates
iftar
1 porsiyon sarma
1 kase soğuk çorba
yoğurt
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş
merhaba ..2.olmuşuz tebriklerrrrrr..
ve EBRUM mezun olmuşsun senide canı gönülden tebrik ediyorum..
BU SAATTE GÜNAYDINMI..sakın orucu bahane etme.....
sakın derim uzak ol tatlı ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?