Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

menüm
sabah:
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates

öğle:1 dilim ekmek
peynir

akşam:kıymalı taze fasulye
salata
çorba
yoğurt
1 dilim pide

su :3 litre
spor:50 d leslie,30 dakika yokuş tırmanma
afiyet olsun
Sahur:
peynir
zeytin
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmeği

İftar:
1 kase tarhana corbası
3 kaşık sebzeli yemek

Su:2.5 Litre.
Spor yok
afiyet olsun kübra
benim menüm 9 da yattım 16:00'da kalktım.bir kase yoğurt ve 3 dilim kavun yedim,akşam sebze yemeği 4 kaşık bir dilim ekmek

su 2,5 lt olmuştur.1.5 saat ütü yaptım spor sayılırsa.

afiyet olsun
afiyet olsun ablacım kaçamak çok az yapıyorsun bence hakkın
su az gibi afiyet olsun
geçmiş olsun ablacım kötü olmuş

menümü kimse yok diye yazmadım şimdi yazarım

stresle dolmuşsun anlaşılan ama en iyisini yapmışsın tepkini dile getirmekle allah yardımcın olsun
bencede kimseye anlatamadığım dertlerimi ben burda size anlatıyorum ve gerçekten siinde benimle beraber üzüldüğünüzü hissedebiliyorum bu herkes için böyle seninde anlattıkların bizi sıkmıyo ki ablacım en iyisini yapıyosun paylaşmakla
sabah çok sıcak dedm
ama şimdi öyle bir yağmur yağıyorki mükemmell :))
Dondumm

bende yağmur istiyorum yaa çok sıcak

dünki menüm

sahur
2 dilim köy ekmeği (kalorisi kepek ekmekle aynı)
yumurta
peynir
domates

iftar
1 porsiyon sarma
1 kase soğuk çorba
yoğurt

su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş

sabah çok sıcak dedm
ama şimdi öyle bir yağmur yağıyorki mükemmell :))
Dondumm
Ay ne güzelKeşke burada da yağsa.

Gündüzleri kimsecikler olmuyor artık, Ramazan rehaveti çöktü sanırım herkese
Evet canım sanırım öyle.
dünki menüm

sahur
yumurta
peynir
domates

iftar
1 porsiyon sarma
1 kase soğuk çorba
yoğurt

su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş
Sarma yerine protein içeren bir yemeği tercih edebilirdin.Onun dışında güzel.

merhaba ..2.olmuşuz tebriklerrrrrr..
ve EBRUM mezun olmuşsun senide canı gönülden tebrik ediyorum..
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
BU SAATTE GÜNAYDINMI..sakın orucu bahane etme.....

sakın derim uzak ol tatlı ol..

ama ben saat 5te yatıyorum normal yani :26:

kıslar sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum yaaa... hastalndm annem geldi pohaça almış yedim ağrı kesici içmek için hala ağrıyo biras biras...

sağolun kızlar ya kafam biraz sakinledi uyumuşumda kızımla beraber iyi geldi:) bu akşam eşimle son noktayı koyarız sanırım rabbm bizim için hayırlısın nasip etsin inşallah:)

dünki menüm

sahur
yumurta
peynir
domates

iftar
1 porsiyon sarma
1 kase soğuk çorba
yoğurt

su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş
afiyet olsun.

kıslar sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum yaaa... hastalndm annem geldi pohaça almış yedim ağrı kesici içmek için hala ağrıyo biras biras...
her ay aynı çile,çile bülbülüm çile.geçmiş olsun.

Kızlar dünden beri pek kimse uğramıyor.Lütfen burayı boş bırakmayalım.Ayrıca menü yazmadan lütfen kimse çıkmasın.Benim ablamlar geldi,internet sürekli gidip geliyor.Girebildiğim kadar girmeye çalışıyorum.Lütfen sizde özen gösterin.

Bencede eşinle kötü olursunuz. Ben sırf kayınvalide yüzünden (aramızda hiç bir sorun yok ama olmayacak diye de bişey yok) İzmir'e gitmeyi erteledim. İzmir'i çok seviyorum orda yaşamak istiyorum ama onlarada uzak olmak istiyorum. Bazen uzaktan bile yetebiliyorlar ki aynı şehirde yaşamaktan bile çekiniyorum ben. Sen aynı evden bahsediyorsun. Çok kötü bir durum. Benim ortancı kardeşim erkek ve evli. Evide bana iki sokak uzaklıkta ve sorsanız iki senede evine ya 2, ya 3 defa gitmişimdir oda zorlamayla. Sırf gelin rahatsız olmasın diye çok dikkat ediyorum.

Ayy Nermin'cim yaaa bende defalarca Hilal'e aynı şeyi söyledim. İyiki çağırmışsın beni bu takıma diye. Sarınım burda olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız.

Arkadaşım haftaya gelecek demiştim yanlış anlaşıldı galiba. Yani bu cumartesi gelecek.

dünki menüm

sahur
yumurta
peynir
domates

iftar
1 porsiyon sarma
1 kase soğuk çorba
yoğurt

su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş

Sarma neliydi? Umarım bulgurludur. Onun haricinde menün güzel canım. Su çok iyi. Sporda eğer tempoluysa süper diyeceğim.

Hoşgeldin Derya'cım. Teşekkürler canım benim. Aslında birinci olurduk bu ortalama ile ama atak yapan başka takım çıktı ortaya. Çok güzel bir duygu mezun olmak. Diyet yapmadığım için daha rahatım. Öyle bir alışmışım ki zaten kararında yiyorum. Bakalım bu hafta tartı sonucunu çok merak ediyorum nasıl olacak.

Geçmiş olsun canım yaaaaa. Keşke poğaça yerine başka bişey yeseydin. Hazırsa eğer bi daha yeme sakın. Sen poğaça deyince boyoz geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…