hoşgeldin kolay gelsinSelam kızlar...
Çok yoğun bir işgünü geçiriyorum, öğlen yemeğimi bile yiyemeyecektim neredeyse.. Çok sıkıldımmm Eve gidince kimbilir saat kaç olur.. Uğrarım tekrar... Hoşçakalın
sağol canım ya ama moralim çok bozuldu çünki daha çok bekliyodum kendimden bu haftaveriyorsun canım 100 gr bile versen bu iyi birşey..
selam arkadaşlar çocuklarımın ateşi çok yüksek acildin geldik.viral döküntülü bir hastalık geçiriyorlar,tam teşhis için yarın enfeksyon hastalıklarına götürücez kan alınacakmış.geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayın.gece gelebilirsem gelmeye çalışırım.
Geçmiş olsun canım.Ucuz atlatmışsın.günaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...
OO ne güzel.Resmini çektir diyecektim ki çekmişsin.Profilde farsa bakarım şimdi.Kızlar bir elbise aldım Bedeni M üstüme tam otursun dedim M oldu çok ilginç olsaada
Şimdide elbise pek yatmadı aklıma almasamydm ne görnce dayanamadm
Ramazan ayında gayet güzel Kübracım:44:Geçen haftaki kilom : 78,1
Bu haftaki kilom : 77,5
Giden :0.6 ... :44::44::44::44::44:
Çok çok geçmiş olsun Bilgen.İnşallah biran önce iyileşirler.selam arkadaşlar çocuklarımın ateşi çok yüksek acildin geldik.viral döküntülü bir hastalık geçiriyorlar,tam teşhis için yarın enfeksyon hastalıklarına götürücez kan alınacakmış.geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayın.gece gelebilirsem gelmeye çalışırım.
evet canm :)Geçmiş olsun canım.Ucuz atlatmışsın.
OO ne güzel.Resmini çektir diyecektim ki çekmişsin.Profilde farsa bakarım şimdi.
sevindim canım zaten belki tartıya yansımıyordur inceldiğimi hissediyorumm :) herkeste öyle diyor mutlu oluyorum :)Ramazan ayında gayet güzel Kübracım:44:
Çok çok geçmiş olsun Bilgen.İnşallah biran önce iyileşirler.
tamam canım paylaşırım sen olmazsan eğer.Kübracım şimdilik yarınki listemiz böyle olacak.Kiloları ekleyip hesaplama yapacağız.Canım yarın listeyi ben hazırlayacağım ama olurda bugün gibi internet olmassa sen hazırlayıp paylaşım alanında paylaşır mısın.Bir aksilik çıkmasın.Diğer arkadaşlarda lütfen takip etmeyi unutmayın.Bu hafta seçil listeye girecekti ama ortalarda yok.:44:
***13. TAKIM 268. ETAP ***
akashha (68.6 / / / % )
bilgen35 ( 91.8 / / / % )
gurbet_dmr (88/ / / % )
Kbra23 ( 78.1 / // % )
mersinli42 ( 78/ / / % )
nurgulguney ( 56.8 / // % )
UZAYIM ( 63.2/63.2/0/ % 0 )
yasminyaso ( 85 // / %)
13. TAKIM ORTALAMASI: %
afiyet olsun canım güzel menüüslm kıslar ben geldim... önce menümü yazayım hemen..
sabah
yarım simit
2 dlm peynir
1 domates
ara
1 incir
öğle yine yok gittiğim yerde makrna vardı yemek istemedim
akşam
melemen
1 dlm ekmek
ayran
spor 45 dk yürüyüş ve yatmadan mekik bayada su içtim hala içiyorum
Ben tartıldm yazdımdakimse yokkkk:26:
kıslar yarın tartılma günü inşallah vermişisdir hepimiz..
Afiyet olsun güzel olmuş.slm kıslar ben geldim... önce menümü yazayım hemen..
sabah
yarım simit
2 dlm peynir
1 domates
ara
1 incir
öğle yine yok gittiğim yerde makrna vardı yemek istemedim
akşam
melemen
1 dlm ekmek
ayran
spor 45 dk yürüyüş ve yatmadan mekik bayada su içtim hala içiyorum
Ben veremedimkimse yokkkk:26:
kıslar yarın tartılma günü inşallah vermişisdir hepimiz..
Afiyet olsun güzel olmuş.
Ben veremedimBu hafta regle olacağım,günüm yarın.Kilo almayıp aynı çıkmakta iyi.Heleki ramazan ayında.İnşallah diğer arkadaşlar vermiştir.
Kübracım alıntı yapınca [ / QUOTE] yazılarını silmen gerekiyor.Alıntı gibi gözükmemeli.Bence en son paylaşılan listeye tamamen seç ve kopyala.Yeni mesaj de ve oraya yapıştır.12.takımdan sonraki yerede bizim listeyi yapıştırman gerekiyor.Sonra cevapla.Daha kolay oluyor.Anladın mı canım?İnşallah internet gitmezsse ben burda olurum canım.Ebru bugün ameliyat olacaktı ne yaptı acaba.Merak ettim.evet canm :)
sevindim canım zaten belki tartıya yansımıyordur inceldiğimi hissediyorumm :) herkeste öyle diyor mutlu oluyorum :)
tamam canım paylaşırım sen olmazsan eğer.
Sanırım paylaşırken alıntı yapıp kendi takım ortalamamızı ekleyip paylaşıoduk dmi cnm ?
Kübracım alıntı yapınca [ / QUOTE] yazılarını silmen gerekiyor.Alıntı gibi gözükmemeli.Bence en son paylaşılan listeye tamamen seç ve kopyala.Yeni mesaj de ve oraya yapıştır.12.takımdan sonraki yerede bizim listeyi yapıştırman gerekiyor.Sonra cevapla.Daha kolay oluyor.Anladın mı canım?İnşallah internet gitmezsse ben burda olurum canım.Ebru bugün ameliyat olacaktı ne yaptı acaba.Merak ettim.
Canım sabah kalktığımda artılardaydım.Akşama doğru tekrar tartıldım aynı kilom çıktı.Ne eksik ne fazla.Belki biraz daha beklesem azalacaktı.Bu hafta böyle.Reglede olacağım,ondanda olabilir.Hayırlısı olsun.hadi ya inş canım Hiç mi veremedn : (
bencede canım olabilir sorun etme .. Regldendir benceCanım sabah kalktığımda artılardaydım.Akşama doğru tekrar tartıldım aynı kilom çıktı.Ne eksik ne fazla.Belki biraz daha beklesem azalacaktı.Bu hafta böyle.Reglede olacağım,ondanda olabilir.Hayırlısı olsun.
Afiyet olsun canımMENÜM
SABAH
Biberli dukan krep
Domates,peynir
Kahve
İFTAR
Yarım kase çorba
1 kaşık pilav,tavuk
Küçük bir parça simit
Simit ve pilav yasaklardandı.100 mekik cezam var.Yapınca yazacağım.
Güzel olmuş canım.Millet nerde yaMenüm :
Sahur
20 gr peynir
salatalık
domates
zeytin
1 haslanmıs yumurta
1 dilim kepek ekmeği
İftar
4 yk sebzeli yemek
1 kase yoğurt
su:2.5 olmştr
Spor : iftardan sonra yürüyüş .. /tempolu değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?