Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar...

Çok yoğun bir işgünü geçiriyorum, öğlen yemeğimi bile yiyemeyecektim neredeyse.. Çok sıkıldımmm Eve gidince kimbilir saat kaç olur.. Uğrarım tekrar... Hoşçakalın
hoşgeldin kolay gelsin
veriyorsun canım 100 gr bile versen bu iyi birşey..
sağol canım ya ama moralim çok bozuldu çünki daha çok bekliyodum kendimden bu hafta

selam arkadaşlar çocuklarımın ateşi çok yüksek acildin geldik.viral döküntülü bir hastalık geçiriyorlar,tam teşhis için yarın enfeksyon hastalıklarına götürücez kan alınacakmış.geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayın.gece gelebilirsem gelmeye çalışırım.

Gecmıs olsunn canım uzuldmmm

Selam kızlar nasılsınız?Sabahtan beri internet yok sinir oldum.Şimdi geldi inşallah gitmez:44:

Geçmiş olsun canım.Ucuz atlatmışsın.

Kızlar bir elbise aldım Bedeni M üstüme tam otursun dedim M oldu çok ilginç olsaada
Şimdide elbise pek yatmadı aklıma almasamydm ne görnce dayanamadm
OO ne güzel.Resmini çektir diyecektim ki çekmişsin.Profilde farsa bakarım şimdi.

Geçen haftaki kilom : 78,1
Bu haftaki kilom : 77,5
Giden :0.6 ... :44::44::44::44::44:​
Ramazan ayında gayet güzel Kübracım:44:

Çok çok geçmiş olsun Bilgen.İnşallah biran önce iyileşirler.

Kübracım şimdilik yarınki listemiz böyle olacak.Kiloları ekleyip hesaplama yapacağız.Canım yarın listeyi ben hazırlayacağım ama olurda bugün gibi internet olmassa sen hazırlayıp paylaşım alanında paylaşır mısın.Bir aksilik çıkmasın.Diğer arkadaşlarda lütfen takip etmeyi unutmayın.Bu hafta seçil listeye girecekti ama ortalarda yok.:44:

***13. TAKIM 268. ETAP ***

akashha (68.6 / / / % )
bilgen35 ( 91.8 / / / % )
gurbet_dmr (88/ / / % )
Kbra23 ( 78.1 / // % )
mersinli42 ( 78/ / / % )
nurgulguney ( 56.8 / // % )

UZAYIM ( 63.2/63.2/0/ % 0 )
yasminyaso ( 85 // / %)

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
slm kıslar ben geldim... önce menümü yazayım hemen..

sabah
yarım simit
2 dlm peynir
1 domates

ara
1 incir

öğle yine yok gittiğim yerde makrna vardı yemek istemedim

akşam
melemen
1 dlm ekmek
ayran

spor 45 dk yürüyüş ve yatmadan mekik bayada su içtim hala içiyorum

Geçmiş olsun canım.Ucuz atlatmışsın.

OO ne güzel.Resmini çektir diyecektim ki çekmişsin.Profilde farsa bakarım şimdi.
evet canm :)

Ramazan ayında gayet güzel Kübracım:44:

Çok çok geçmiş olsun Bilgen.İnşallah biran önce iyileşirler.
sevindim canım zaten belki tartıya yansımıyordur inceldiğimi hissediyorumm :) herkeste öyle diyor mutlu oluyorum :)
tamam canım paylaşırım sen olmazsan eğer.
Sanırım paylaşırken alıntı yapıp kendi takım ortalamamızı ekleyip paylaşıoduk dmi cnm ?

afiyet olsun canım güzel menüü

kimse yokkkk:26:
kıslar yarın tartılma günü inşallah vermişisdir hepimiz..
Ben tartıldm yazdımda

Afiyet olsun güzel olmuş.

kimse yokkkk:26:
kıslar yarın tartılma günü inşallah vermişisdir hepimiz..
Ben veremedim Bu hafta regle olacağım,günüm yarın.Kilo almayıp aynı çıkmakta iyi.Heleki ramazan ayında.İnşallah diğer arkadaşlar vermiştir.

Kübracım alıntı yapınca [ / QUOTE] yazılarını silmen gerekiyor.Alıntı gibi gözükmemeli.Bence en son paylaşılan listeye tamamen seç ve kopyala.Yeni mesaj de ve oraya yapıştır.12.takımdan sonraki yerede bizim listeyi yapıştırman gerekiyor.Sonra cevapla.Daha kolay oluyor.Anladın mı canım?İnşallah internet gitmezsse ben burda olurum canım.Ebru bugün ameliyat olacaktı ne yaptı acaba.Merak ettim.

Tamam canım gelemezsen sorun etme hallederim ben anladım..
Olacakmıydı bilmyrm gelir bugün sanırım diye düşünmekteydim :44:

hadi ya inş canım Hiç mi veremedn : (
Canım sabah kalktığımda artılardaydım.Akşama doğru tekrar tartıldım aynı kilom çıktı.Ne eksik ne fazla.Belki biraz daha beklesem azalacaktı.Bu hafta böyle.Reglede olacağım,ondanda olabilir.Hayırlısı olsun.

bencede canım olabilir sorun etme .. Regldendir bence

MENÜM
SABAH
Biberli dukan krep
Domates,peynir
Kahve

İFTAR
Yarım kase çorba
1 kaşık pilav,tavuk
Küçük bir parça simit

Simit ve pilav yasaklardandı.100 mekik cezam var.Yapınca yazacağım.

Menüm :

Sahur
20 gr peynir
salatalık
domates
zeytin
1 haslanmıs yumurta
1 dilim kepek ekmeği

İftar
4 yk sebzeli yemek
1 kase yoğurt

su:2.5 olmştr
Spor : iftardan sonra yürüyüş .. /tempolu değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…