Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baş döndürücü :))) orda olmak isterdim neler kaçırıyorum yaa. ama hayrıma heralde yoksa hepsinden yerdim

hayırsız evlat :))) annene sölicem seni
sen ymeek yeme sen yemek yedikçe benm canım çekio

hahha anneme söyle napiimmmm ben uyanıom o uyanmıo bilio kocaman kızları var:)

tartı günü geldi çattı oruçlulr iftardan önce tutmayanlar yarın sabah bakalım durum ne olacak çok merak ediyorum verdim mi acaba

ben vermiş gibi hissetmyrm

siz vermişsinizdir,bu hafta beni uyuz etti.bu gece gene sahhura kalktım,gene oruç değilim.yarında bben tutmayacağım.şu illetten kurtulmayı beklicem
hiç umudum yok yarından.artık haftaya bakaıcaz...

ben vermiş gibi hissetmyrm

siz vermişsinizdir,bu hafta beni uyuz etti.bu gece gene sahhura kalktım,gene oruç değilim.yarında bben tutmayacağım.şu illetten kurtulmayı beklicem

bende vermiş gibi hissetmiyorum. hatta almış bile olabilirim. çok ilginç ya bigün oruç tutmadım sanki 2 kilo aldım nası bi şişkinlik pekibu iş ramazandan sonra nasıl olacak.

bende vermiş gibi hissetmiyorum. hatta almış bile olabilirim. çok ilginç ya bigün oruç tutmadım sanki 2 kilo aldım nası bi şişkinlik pekibu iş ramazandan sonra nasıl olacak.

Vermişizdir inş Kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…