Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

balkaymak 6
gurbet_dmr 23
nurgülguney 17
kbra23 27
bilgen35 26
mersinli42 11
uzayım 28
zaum 19

31 temmuz msj sayım eksikti 8

oh yarasın

toprak güveçte,etli kuru fasulye,yayla çorbası,bulgur pilavı,semiz otu salatası,ayran...
canım çekti şimdi
tartı günü geldi çattı oruçlulr iftardan önce tutmayanlar yarın sabah bakalım durum ne olacak çok merak ediyorum verdim mi acaba

siz vermişsinizdir,bu hafta beni uyuz etti.bu gece gene sahhura kalktım,gene oruç değilim.yarında bben tutmayacağım.şu illetten kurtulmayı beklicem
hiç umudum yok yarından.artık haftaya bakaıcaz...

bende vermiş gibi hissetmiyorum çok korkuyoruum ya inş vermişizdir

geçen hafta : 98.2

bu hafta : 98

giden. 200 gr

yaa ben çok kötü oldum menülerim çok iyidi sporda yapıyodum ama nedense ben ne zaman düzene girsem az veriyorum ya of ya

Selam kızlar...

Çok yoğun bir işgünü geçiriyorum, öğlen yemeğimi bile yiyemeyecektim neredeyse.. Çok sıkıldımmm Eve gidince kimbilir saat kaç olur.. Uğrarım tekrar... Hoşçakalın

geçen hafta : 98.2

bu hafta : 98

giden. 200 gr

yaa ben çok kötü oldum menülerim çok iyidi sporda yapıyodum ama nedense ben ne zaman düzene girsem az veriyorum ya of ya

Canım yınede ıyı. .. Menulern yenı duzeldı haftaya daha ıyı sonuccc olur emınm..

Selam kızlar...

Çok yoğun bir işgünü geçiriyorum, öğlen yemeğimi bile yiyemeyecektim neredeyse.. Çok sıkıldımmm Eve gidince kimbilir saat kaç olur.. Uğrarım tekrar... Hoşçakalın

Selam canım hoşgeldin ...
Allah kolaylıklar versinn..
Görüşmek üzere ..

ben patlıcan salatası yapmaya gidiyyorum görüşürüz iftardan sonra yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…