Günaydın kızlar:)
sanırım eve sonunda internet alacağım, haftasonu sizlerle konuşmadan kendimi eksik hissediyorum.Çok özledim çook
Cuma Menüsü:
Sabah:1 kase sütlü nesfit
öğle: 2 tane köfte, küçük yağsız mevsim salatası
akşam: 1 kepekli beyaz peynirli sandviç (yolculukta en ideal yemek bunu buldum)
Gün içince boooool su(3.5-4 oldu), 1 saat sabah yürüyüşü(açık hava), boooool şekersiz sütsüz kahve
Cumartesi Menüsü:
Sabah: 2 dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, 2 wasa
öğle: menemen(1 yumurtalı),ayran
akşam: 2 tane dolma(dolmam bulgurdan),yarım kase yoğurt, 1 dilim ev keki (yeğenlerim gelince yaptım çocuklar yesin diye, tadına bakarken aaaa baktım bir ince dilim gitmiş )
Pazar Menüsü:
Sabah(geç kahvaltı): 1 haşlanmış yumurta, domates, maydanoz, tere,roka,salatalık, 2 tanede wasa
öğle yok meyve var (2 erik)
akşam: 1 kase ezogelin çorba, 1 ince dilim kepek ekmeği, yarım kase yoğurt
Geçmişi okuyayım döncem ben :)))))))))
günaydıngünaydın arkadaşlar nasılsınız iyi bir hafta geçirmenizi dilerim
afiyet olsunhepimize günaydın iyi haftalar arkadaşlar
cumartesi pazar pek burda olamadım cumartesi iş konusunda sıkıntılar vardı eleman aldık eleman çıkardık pazarda gezmekten gelen gidenden fırsatım olmadı.
ama menü ve cezalarımı yaparken içime sindi.
cumartesi günü menüm
sahurda 1 kase sade k flaks
iftarda bir kase kendi yaptığım domates çorbam kaşarsız ve ekmeksiz
bir hurma
3 ceviz
biraz yoğurt
1 maden sade maden suyu
2 lt su
ilk gün cezam 1500 ip atlama
pazar günü niyetli değildim
sabah kahvaltısında
1 fincan şekersiz çay
yarım domates
yarım salatalık
biraz beyaz peynir
iki dilim ekmek (beyaz)
öğlen ızgara köfte 4 ad
bir ayran
akşam 7 de 1 adet armut
2 dilim karpuz
2 bardak şekersiz çay
2 lt su
son gün cezam 1500 ip atlama + eğer spordan sayılıyorda 11 den 6 ya kadar durmaksızın gezme :)))
bu hafta kesinlikle kilo vereceğimi düşünüyorum bendn kolay kolay kurtulamassınız
kızlar çok acım beynim ile savaş veriyorum ve çok stres yapyorum.kermalı bisküvi var çaya banıp yemek istiyorum,bu arada kaynanam burda çocukları uyuttuk ondan gelemedim
zaten hiç giyemediğim o raflardaki 38 beden elbiseleri düşündükçe geçecek hepsi diyorum çok değil 6/7 ay sonra her istediğimden yiyicem azar azar ve her istediğimi giyicem,giymeyi çok istediğim elbiseleri bile
afiyet olsun bencede bu hafta iyi sonuç alacaksın
günaydın
afiyet olsun
tut kedini ablacım inan bana bizim ev market gibi karşımda çikolatalar meyve suları yeniliyo hergün elbiseleri düşün zayıflığı düşün o zaman iştahın kaçıyo
Hoşgeldin Zeliş:))
Bizim evde sizin evin Bursa şubesiDolabı meyve almak için açıyom bi bakıyom çikolatalar tatlılar, meyveyi almadan soğuk suyu alıp kapatıyorum
Bizim evde sizin evin Bursa şubesiDolabı meyve almak için açıyom bi bakıyom çikolatalar tatlılar, meyveyi almadan soğuk suyu alıp kapatıyorum
Ben indirimdeyken gittim Man..o dan 38 beden bir kot pantalon ve elbise aldım.yattığım odanın kapısının arkasına astım :)) Onları görünce hırslanıyorum
Bu Fikri çok begendimmm 38 beden kot pantln gidip alsam mı :)))
Zaten iştahım kapalı gördükçe daha hırslanırım :)
bende kendime 38 beden mini bi elbise almayı düşünüyorum kapalıyım ama evde giyerim zaıflayınca
38 beden giyebilmek için kaç kilo aralığında olmak gerekiyo bilgisi olan varmı
iyiyim canım biraz ev işi yaptım unuttum zaten.biraz daha iyimisin bilgen. bu krizleri hep birlikte aşıcaz. diyetin sıkıntı kısmı orası zaten. irademize ne kadar sahip çıkarsak o kadar kazanıcaz. önemli olan en az kaloriyle atlatmak :))))))
38 beden giyebilmek için kaç kilo aralığında olmak gerekiyo bilgisi olan varmı
zaten hiç giyemediğim o raflardaki 38 beden elbiseleri düşündükçe geçecek hepsi diyorum çok değil 6/7 ay sonra her istediğimden yiyicem azar azar ve her istediğimi giyicem,giymeyi çok istediğim elbiseleri bile
Bence vücut tipine göre değişebilir .. :) sıkı olmak lazım ..
iyiyim canım biraz ev işi yaptım unuttum zaten.
hiç bi fikrim yok ben şuan 48 giyiyorum
bence tahminide olsa vardır öle bi kilo aralığı bide diyete başlamadan önce vücut ölçülerinizi aldınızmı mezure ile
demekki boş kalmamak lazımmış :))) benimde iş yerinde boş kaldıkça elim telefona yada çekmeceye gidiyo telefon açıp sipariş vermek çekmecemi açıp abur cuburyemek içinsonra açıyorum mankenlerin fotolarına bakıyorum bi iki güzel müzik videosu izliyorum geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?