- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Böyle dedikodu mu olur kızHem ben az yemiyorum.Dün güllacıda götürdüm
Bende geçen gün kuzenimin düğünü için elbise bakıyordum. Kotondan 42 beden abiyelerin içine girebildimÇok mutluyum
42 beden abiyemii oo maşallah
Bende M beden elbisenin içine giriyorum fotomda var albümde :)
Bu Leslie ablanın videosu sıkılaştırmaya başladı, hissediyorum. Selülitlerim gitti kızlar, en çok buna seviniyorum :))
Ben küçük bir kızım dedikodum bu kadar olur... :)
nasıldı güllaç güzelmiydiiii :)
evdekiler bugünde kadayıf almışşş ...
Yiyorlar masallah ya :)
Bende geçen gün kuzenimin düğünü için elbise bakıyordum. Kotondan 42 beden abiyelerin içine girebildimÇok mutluyum
Maşallah kızlar size42 beden abiyemii oo maşallah
Bende M beden elbisenin içine giriyorum fotomda var albümde :)
AynenBende leslie yapıodum ama ramazanda yapamıyorum malesef hiç halim yok :44:
Çok güzeldiNe çekiyorsak evdekilerden çekiyoruz.Dün evde 12 kişiydik günlerdir ertelediğim güllacı yapayım dedim,yanınada kadayıf sarması yaptım.Bu hafta regle haftam yine geç kaldı olmadım ama güllacımı yedim.Evde yalnız olunca çok yapmıyorum yemiyorum.Kalabalık ve ramazan olunca yapılıyor,yeniyor.Dikkatli olacağımız 2 hafta kaldı.
Görüşürüz Bilgen.kızlar ben çıkıyorum görüşüürz
kızlar ben çıkıyorum görüşüürz
Yok benim 17.5 Kilom var dahaa
38 olayım yeter yaa :)
sakın vazgeçme.bana bak,burda sana en yakın kiloyla başlayan bendim.biraz önce 76 yı gördüm.aynada değiştiğimi görebiliyorum.canım çok tatlı isteyince hurma yada kuru incir yiyorum.işe yarıyor.birde sen uzun süreli aralarla yiyorsun.sık sık ye.
Bende leslie yapıodum ama ramazanda yapamıyorum malesef hiç halim yok :44:
kızlar ben çıkıyorum görüşüürz
merhaba bu gruba dahil oldum sanırım, nasıl anlayabilirim acaba. hemen başlıyabiliyormuyuz kesin cevap gelmedi de:44:
hahahhayyyttelim sürmüş belkide allah sürştürmüştür
kübrayla kilolarınız aynı zeynep hedeflerinizde :))) daha önce dikkat etmemiştim. ama sen 76 yı görüşsün kürayı sollamışsın. oda uyusun dursun :)))))
aynen yaa zate oruç halsizlik yapıyo enerjimi en alt seviyede harcayabilmek için ağır ağır hareket hatta hiç zorda kalmasam hiç hareket etmiyorum bide spor allahtan hatice ceza vermişte zora kalınca yaptım bişiler :)))) aslında ben çok seviyorum spor yapmayı hem kendimi çok iyi hissediyorum hemde stres atıyorum resetleniyorum.
görüşürüz bilgennnn bizsiz kalıyosun kaçamak yapma tammı
hahahhayyytt
Belki ben tartılmıyorum kaç olduğumu bilemezsn ki bu hafta :)))
Benden önce başlamış zeynep ama :)
oruc gerçekten hiç enerji bırakmıyor
sen hamilesin ve kilomu vermek istiyosun benmi yanlış anladım bu konuyla ilgili kaptanımızla görüşmen gerekiyor. bide yarışmaya katılmak isteyenler topiğine yazmak. yazdıysa ordan cevap geliyo
Merhaba goncagül.Grubumuza nasıl dahil oldun,çağıran kim???merhaba bu gruba dahil oldum sanırım, nasıl anlayabilirim acaba. hemen başlıyabiliyormuyuz kesin cevap gelmedi de:44:
hamile değilim 4 ay önce doğum yaptım. yarışmaya katılmak isteyenlere yazdım ama hemen başlayabiliyormuyum onu bilmiyorum
hoşuna gitti bakıyorumda :))) tartılma zaten haftada bi kez tartılıyoruz cumadan 2 gün geçti çok vermiş olamazsın ama cumaya kadar daha zaman var belki olursun bilemiyorum. ne kadar önce başladığı önemli değilki şuan aynısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?