Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hiç ölçmedim canım.

bilgen yaptığım hesaplara göre seneye bahar aylarında fit bi anne görücez vay canına. bu süreci geride kalan arkadaşlara anı olarak anlatabilmek için biriktir bence. kübracım seninde 7,5 kilon kalmış 5 vermişsin zaten oh ooohhhh. bence siz şimdiden 36 beden elbise pantolon almaya başlayın 38 ler elinizde kalacak

Yok benim 17.5 Kilom var dahaa
38 olayım yeter yaa :)

kızlar çok acım beynim ile savaş veriyorum ve çok stres yapyorum.kermalı bisküvi var çaya banıp yemek istiyorum,bu arada kaynanam burda çocukları uyuttuk ondan gelemedim

sakın vazgeçme.bana bak,burda sana en yakın kiloyla başlayan bendim.biraz önce 76 yı gördüm.aynada değiştiğimi görebiliyorum.canım çok tatlı isteyince hurma yada kuru incir yiyorum.işe yarıyor.birde sen uzun süreli aralarla yiyorsun.sık sık ye.

Kızlar yaaa Nermin hiç gelmemiş bugün? Normalde hafta sonu köye gidiyordu. Ama bugün niye gelmedi anlamadım. Umarım kötü bişey yoktur. Seda'dan da haber yok hiç. Hatice yine uğramadı. :44:

evet bende hiç görmedim bugün. inşallah sıkıntılı bi durum yoktur.

ben hiç ölçmedim canım.

en başında bide en sonunda olabilirdi aslında gurur tablosu :)))

Mesaj sayılarını atamadık nermine de...
Hatice uyuodur bence

amanda aman paşam kalktı ya hatice uyuyo diye laf atıyo hem ne biliyosun eşinden pc yi alamamıştır bence adam sonunda isyan etti tabi :))))

Tam dedikodu yapalım dedik hemen geldiii

tamam canım önerini dikkate alıcam.

Hoşgeldin Yasemin.Menülerin güzel olmuş.

Saat kaç oldu hala uğramayanlar var nerdesiniz kızlar yaaaaaa
Geldim geldim

Ben normalde 44 ama 44 çok geniş oluyor artık 42 normal oluyor
Ne güzel ne güzel.Ykında 40 bedene başlarsın canım.

Ben ölçülerimi her ay sonunda alıyorum.Sizde alın.

Kızlar yaaa Nermin hiç gelmemiş bugün? Normalde hafta sonu köye gidiyordu. Ama bugün niye gelmedi anlamadım. Umarım kötü bişey yoktur. Seda'dan da haber yok hiç. Hatice yine uğramadı. :44:
Yine derkenEbrucum sabah 6da yattım.Ablamlar İzmire dönüyor bu yüzden 9 da uyanıp onları uğurladık.Sonra uyu uyuyabilirsen.Sıcak ve uykusuzluk yüzünden oda oda dolaşıp serseri kurşun gibi kendimi ordan oraya attım Biraz uyudum,annemle oturdum ancak gelebildim.

Ben ölçmedim ya kendimi .. Ölçmektende korkarım
Canım ölçmekten falan korkma.Hemen tüm ölçülerini al bir kağıda bugünün tarihi ile yaz.Her ay sonunda veya istediğin aralıkta ölçülerini yaz.İncelmeyi gördükçe çok sevineceksin.

Mesaj sayılarını atamadık nermine de...
Hatice uyuodur bence

amanda aman paşam kalktı ya hatice uyuyo diye laf atıyo hem ne biliyosun eşinden pc yi alamamıştır bence adam sonunda isyan etti tabi :))))
Yok canım ben eşimden aldım sonunda

Tam dedikodu yapalım dedik hemen geldiii
Heyytttt kimin dedikodusunu yapıyonuz bakem

slm kıslar ben geldimmm
hafta sonu evde yoktuk bugünde anca uğryabiliyorum... ütü molasında...
ev hanımlığı ütü molasında kahve içmek midir yoksa kafanın boş olmasından yararlanan kırk tane tilkinin dönüp durması mıdır?? çok derin düşüncelere girdim çok.... :26:

İnşallah yeni bir yıla 38 beden olarak girecem
Hedefim öyle :)
Ölçülerimide alacam haklısın :)
Kimsenin dedikodusunu yapmayıs biz akıllıyız

Hoşgeldin canımmm ...

hoşgeldin canım

hoşgeldin hatice

İnşallah yeni bir yıla 38 beden olarak girecem
Hedefim öyle :)
Ölçülerimide alacam haklısın :)
Kimsenin dedikodusunu yapmayıs biz akıllıyız

Hoşgeldin canımmm ...
İnşallah canım yeni yıla hepimiz istediğimiz bedenlerde gireriz.
Dedikodu konusuna gelince tam zamanımda gelmişim.Kaynatmaya başlamıştınız.Kimbilir neler diyecektinizSiz yine ben yokmuşum gibi davranın bakalım neler kaynataccaksınız

evet bende farkettim hiç uğramıyo 2 gündür :44:

ben ölçmedim

İnşallah canım ..
En fazla hatice az yiyor deriz..

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…