bence tahminide olsa vardır öle bi kilo aralığı bide diyete başlamadan önce vücut ölçülerinizi aldınızmı mezure ile
demekki boş kalmamak lazımmış :))) benimde iş yerinde boş kaldıkça elim telefona yada çekmeceye gidiyo telefon açıp sipariş vermek çekmecemi açıp abur cuburyemek içinsonra açıyorum mankenlerin fotolarına bakıyorum bi iki güzel müzik videosu izliyorum geçiyor.
Kızlar yaaa Nermin hiç gelmemiş bugün? Normalde hafta sonu köye gidiyordu. Ama bugün niye gelmedi anlamadım. Umarım kötü bişey yoktur. Seda'dan da haber yok hiç. Hatice yine uğramadı. :44:
bilgen yaptığım hesaplara göre seneye bahar aylarında fit bi anne görücez vay canına. bu süreci geride kalan arkadaşlara anı olarak anlatabilmek için biriktir bence. kübracım seninde 7,5 kilon kalmış 5 vermişsin zaten oh ooohhhh. bence siz şimdiden 36 beden elbise pantolon almaya başlayın 38 ler elinizde kalacak
kızlar çok acım beynim ile savaş veriyorum ve çok stres yapyorum.kermalı bisküvi var çaya banıp yemek istiyorum,bu arada kaynanam burda çocukları uyuttuk ondan gelemedim
kahvaltıyı saat 10:30 gibi etmiştim ne yesem bi kase yoğurt falan.iki gündür gece mide sesimle uyanıyorum.sanırım ben dayanamıycam bu diyete.aciiiiiilllllllll yarrrrrrrrrrrdııııııııııımmm.
Kızlar yaaa Nermin hiç gelmemiş bugün? Normalde hafta sonu köye gidiyordu. Ama bugün niye gelmedi anlamadım. Umarım kötü bişey yoktur. Seda'dan da haber yok hiç. Hatice yine uğramadı. :44:
ben hiç ölçmedim canım.
Mesaj sayılarını atamadık nermine de...
Hatice uyuodur bence
evet bende hiç görmedim bugün. inşallah sıkıntılı bi durum yoktur.
en başında bide en sonunda olabilirdi aslında gurur tablosu :)))
amanda aman paşam kalktı ya hatice uyuyo diye laf atıyo hem ne biliyosun eşinden pc yi alamamıştır bence adam sonunda isyan etti tabi :))))
sakın vazgeçme.bana bak,burda sana en yakın kiloyla başlayan bendim.biraz önce 76 yı gördüm.aynada değiştiğimi görebiliyorum.canım çok tatlı isteyince hurma yada kuru incir yiyorum.işe yarıyor.birde sen uzun süreli aralarla yiyorsun.sık sık ye.
Hoşgeldin Yasemin.Menülerin güzel olmuş.Günaydın kızlar:)
sanırım eve sonunda internet alacağım, haftasonu sizlerle konuşmadan kendimi eksik hissediyorum.Çok özledim çook
Cuma Menüsü:
Sabah:1 kase sütlü nesfit
öğle: 2 tane köfte, küçük yağsız mevsim salatası
akşam: 1 kepekli beyaz peynirli sandviç (yolculukta en ideal yemek bunu buldum)
Gün içince boooool su(3.5-4 oldu), 1 saat sabah yürüyüşü(açık hava), boooool şekersiz sütsüz kahve
Cumartesi Menüsü:
Sabah: 2 dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, 2 wasa
öğle: menemen(1 yumurtalı),ayran
akşam: 2 tane dolma(dolmam bulgurdan),yarım kase yoğurt, 1 dilim ev keki (yeğenlerim gelince yaptım çocuklar yesin diye, tadına bakarken aaaa baktım bir ince dilim gitmiş )
Pazar Menüsü:
Sabah(geç kahvaltı): 1 haşlanmış yumurta, domates, maydanoz, tere,roka,salatalık, 2 tanede wasa
öğle yok meyve var (2 erik)
akşam: 1 kase ezogelin çorba, 1 ince dilim kepek ekmeği, yarım kase yoğurt
Geçmişi okuyayım döncem ben :)))))))))
Geldim geldimSaat kaç oldu hala uğramayanlar var nerdesiniz kızlar yaaaaaa
Ne güzel ne güzel.Ykında 40 bedene başlarsın canım.Ben normalde 44 ama 44 çok geniş oluyor artık 42 normal oluyor
Ben ölçülerimi her ay sonunda alıyorum.Sizde alın.bence tahminide olsa vardır öle bi kilo aralığı bide diyete başlamadan önce vücut ölçülerinizi aldınızmı mezure ile
demekki boş kalmamak lazımmış :))) benimde iş yerinde boş kaldıkça elim telefona yada çekmeceye gidiyo telefon açıp sipariş vermek çekmecemi açıp abur cuburyemek içinsonra açıyorum mankenlerin fotolarına bakıyorum bi iki güzel müzik videosu izliyorum geçiyor.
Yine derkenKızlar yaaa Nermin hiç gelmemiş bugün? Normalde hafta sonu köye gidiyordu. Ama bugün niye gelmedi anlamadım. Umarım kötü bişey yoktur. Seda'dan da haber yok hiç. Hatice yine uğramadı. :44:
Canım ölçmekten falan korkma.Hemen tüm ölçülerini al bir kağıda bugünün tarihi ile yaz.Her ay sonunda veya istediğin aralıkta ölçülerini yaz.İncelmeyi gördükçe çok sevineceksin.Ben ölçmedim ya kendimi .. Ölçmektende korkarım
Mesaj sayılarını atamadık nermine de...
Hatice uyuodur bence
Yok canım ben eşimden aldım sonundaamanda aman paşam kalktı ya hatice uyuyo diye laf atıyo hem ne biliyosun eşinden pc yi alamamıştır bence adam sonunda isyan etti tabi :))))
Heyytttt kimin dedikodusunu yapıyonuz bakemTam dedikodu yapalım dedik hemen geldiii
Hoşgeldin Yasemin.Menülerin güzel olmuş.
Geldim geldim
Ne güzel ne güzel.Ykında 40 bedene başlarsın canım.
Ben ölçülerimi her ay sonunda alıyorum.Sizde alın.
Yine derkenEbrucum sabah 6da yattım.Ablamlar İzmire dönüyor bu yüzden 9 da uyanıp onları uğurladık.Sonra uyu uyuyabilirsen.Sıcak ve uykusuzluk yüzünden oda oda dolaşıp serseri kurşun gibi kendimi ordan oraya attım Biraz uyudum,annemle oturdum ancak gelebildim.
Canım ölçmekten falan korkma.Hemen tüm ölçülerini al bir kağıda bugünün tarihi ile yaz.Her ay sonunda veya istediğin aralıkta ölçülerini yaz.İncelmeyi gördükçe çok sevineceksin.
Yok canım ben eşimden aldım sonunda
Heyytttt kimin dedikodusunu yapıyonuz bakem
hoşgeldin canımslm kıslar ben geldimmm
hafta sonu evde yoktuk bugünde anca uğryabiliyorum... ütü molasında...
ev hanımlığı ütü molasında kahve içmek midir yoksa kafanın boş olmasından yararlanan kırk tane tilkinin dönüp durması mıdır?? çok derin düşüncelere girdim çok.... :26:
Hoşgeldin Yasemin.Menülerin güzel olmuş.
Geldim geldim
Ne güzel ne güzel.Ykında 40 bedene başlarsın canım.
Ben ölçülerimi her ay sonunda alıyorum.Sizde alın.
Yine derkenEbrucum sabah 6da yattım.Ablamlar İzmire dönüyor bu yüzden 9 da uyanıp onları uğurladık.Sonra uyu uyuyabilirsen.Sıcak ve uykusuzluk yüzünden oda oda dolaşıp serseri kurşun gibi kendimi ordan oraya attım Biraz uyudum,annemle oturdum ancak gelebildim.
Canım ölçmekten falan korkma.Hemen tüm ölçülerini al bir kağıda bugünün tarihi ile yaz.Her ay sonunda veya istediğin aralıkta ölçülerini yaz.İncelmeyi gördükçe çok sevineceksin.
Yok canım ben eşimden aldım sonunda
Heyytttt kimin dedikodusunu yapıyonuz bakem
İnşallah canım yeni yıla hepimiz istediğimiz bedenlerde gireriz.İnşallah yeni bir yıla 38 beden olarak girecem
Hedefim öyle :)
Ölçülerimide alacam haklısın :)
Kimsenin dedikodusunu yapmayıs biz akıllıyız
Hoşgeldin canımmm ...
evet bende farkettim hiç uğramıyo 2 gündür :44:Kızlar yaaa Nermin hiç gelmemiş bugün? Normalde hafta sonu köye gidiyordu. Ama bugün niye gelmedi anlamadım. Umarım kötü bişey yoktur. Seda'dan da haber yok hiç. Hatice yine uğramadı. :44:
bence tahminide olsa vardır öle bi kilo aralığı bide diyete başlamadan önce vücut ölçülerinizi aldınızmı mezure ile
Hoşbuldum canımhoşgeldin canım
hoşgeldin hatice
İnşallah canım ..İnşallah canım yeni yıla hepimiz istediğimiz bedenlerde gireriz.
Dedikodu konusuna gelince tam zamanımda gelmişim.Kaynatmaya başlamıştınız.Kimbilir neler diyecektinizSiz yine ben yokmuşum gibi davranın bakalım neler kaynataccaksınız
slm kıslar ben geldimmm
hafta sonu evde yoktuk bugünde anca uğryabiliyorum... ütü molasında...
ev hanımlığı ütü molasında kahve içmek midir yoksa kafanın boş olmasından yararlanan kırk tane tilkinin dönüp durması mıdır?? çok derin düşüncelere girdim çok.... :26:
Böyle dedikodu mu olur kızİnşallah canım ..
En fazla hatice az yiyor deriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?