Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çocukları daha doğrusu oğlunı uyuttumda,size akıl danışmaya geldim,marullu tavuk salatası yapıcam.göğsü haşlayıpmı yapayık.küçük küçük doğrayıp tavada kavurayımmı.geçen bir lokantada yedim çok lezzetliydi.ilk defa yapıcam.

hamile değilim 4 ay önce doğum yaptım. yarışmaya katılmak isteyenlere yazdım ama hemen başlayabiliyormuyum onu bilmiyorum

Öncelikle Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.Arkadaşlarında açıkladığı gibi takımlardan birinin seni davet etmsi gerekiyor.Ondan sonra grubu dahil oluyorsun..

saol teşekkür ederim, bir oğlum oldu. bende zaten çok sıkı bi diyet yapmayı düşünmüyorum ama veremiyorum 4 aydır, destek olur diye düşündüm hatamı ettim ki. aşagıdaki cevap geldi bana

LAydLiNe kullanıcısından alıntı
Bol paylaşım yaparım azimli ve istekliyim dersen 13. takıma beklerim canım.

tavada neyle kavuracaksın suyla deneyebilirsin çok lezzetli oluyo hiç yağ kullanmadan ben yapıyorum öyle pirzolaları tavada suyla pişiriyorum tabi önce baharatlıyorum. ama yağ kullanacaksan haşlama tabiki

Canım lokantalarda kavurup yapıyorlar son derece lezzetli oluyor ama bence sen haşlayarak yap.En azından rahat rahat yersin.

hee doru yaa ortin senin. benim bi ortim bile yok

Kıyamammmmmmmmmmmm

haşlama nasıl olur bilmem ama kavurunca güzel oluyor :)

Canım lokantalarda kavurup yapıyorlar son derece lezzetli oluyor ama bence sen haşlayarak yap.En azından rahat rahat yersin.

tavada neyle kavuracaksın suyla deneyebilirsin çok lezzetli oluyo hiç yağ kullanmadan ben yapıyorum öyle pirzolaları tavada suyla pişiriyorum tabi önce baharatlıyorum. ama yağ kullanacaksan haşlama tabiki

Kıyamammmmmmmmmmmm

haşlama nasıl olur bilmem ama kavurunca güzel oluyor :)

teşekkürler kızlar teflonda az yağda kavurayım diyorum

hee tmm doru yerdesin o zaman hoşgeldin

Seni bizim kaptanımız Ebru davet etmiş.Aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.Bu arada kızlar Ebru arkamızdan iş çevirmiş

tabi tanıtayım, çalışan bi bayanım 4 ay önce doğum yaptım dediğim gibi 2 yıllık evliyim. hamilelikten önce 65 kilo ile hamile kaldım ama 5 kilo fazlam vardı zaten, hamilelikte 90 kiloya çıktım şu anda 77 yim. haliyle emziriyorum bu yüzden sıkı bi diyet yapamam ama yediklerimi azaltmam lazım çünkü aşırı iştahlıyım

Bence haşlama yap canım.Yağda falan kavurma,durduk yere kalorisini arttırma.
haşlama yapayım canım suyulada çorba yaparım çocuklar yer.

hoşgeldin goncagül ismim bilgen

13 kg mı ne zaman verdin? Boyun kaç? Nerde çalışıyorsun? Amma çok soru sordum yav

hoşbuldum memnun oldum

kendinden bahsetsene, nerelisin nerde yaşıyosun adın ne kilon boyun nedir. ticket yapabiliyosan yaparsan iyi olur takip etmesi daha kolay. ben 1,80 boyunda 53 kiloyum buraya hobi olarak takılıyorum şaka şaka adım nurgül. 28 yaşındayım. boyum 1,62, 56,8 kilodayım hedefim 53 yaklaşık 1 aydır falan takımdayım. sessiz sakin uslu vur ensesine al lokmasını biriyim. aslen izmirliyim 5 yıldır ist. yaşıyorum evlilik nedeniyle yani 5 yıldır evliyim çocuk düşünmüyorum çalışıyorum. :))))

Hatice canım ilkin takım kurallarını kabul etmesi gerekiyordu sanki :44:
Hoşgeldin canım .. Ben Kübra :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…