Bak bu süper olur.Akıllı kadının halide başka oluyorhaşlama yapayım canım suyulada çorba yaparım çocuklar yer.
13 kg mı ne zaman verdin? Boyun kaç? Nerde çalışıyorsun? Amma çok soru sordum yav
Hatice canım ilkin takım kurallarını kabul etmesi gerekiyordu sanki :44:
Hoşgeldin canım .. Ben Kübra :)
kendinden bahsetsene, nerelisin nerde yaşıyosun adın ne kilon boyun nedir. ticket yapabiliyosan yaparsan iyi olur takip etmesi daha kolay. ben 1,80 boyunda 53 kiloyum buraya hobi olarak takılıyorumşaka şaka adım nurgül. 28 yaşındayım. boyum 1,62, 56,8 kilodayım hedefim 53 yaklaşık 1 aydır falan takımdayım. sessiz sakin uslu vur ensesine al lokmasını biriyim. aslen izmirliyim 5 yıldır ist. yaşıyorum evlilik nedeniyle yani 5 yıldır evliyim çocuk düşünmüyorum çalışıyorum. :))))
kendinden bahsetsene, nerelisin nerde yaşıyosun adın ne kilon boyun nedir. ticket yapabiliyosan yaparsan iyi olur takip etmesi daha kolay. ben 1,80 boyunda 53 kiloyum buraya hobi olarak takılıyorumşaka şaka adım nurgül. 28 yaşındayım. boyum 1,62, 56,8 kilodayım hedefim 53 yaklaşık 1 aydır falan takımdayım. sessiz sakin uslu vur ensesine al lokmasını biriyim. aslen izmirliyim 5 yıldır ist. yaşıyorum evlilik nedeniyle yani 5 yıldır evliyim çocuk düşünmüyorum çalışıyorum. :))))
Kübracım Ebru paylaşır diye ben kuralları yazmadım.Ebru bir gelsin bakarız.Burdan kısa bir açıklama yapayım.Goncagül bizim bazı kurallarımız var,onlara uyabilirsen 2 hafta deneme sürenden sonra seni takıma alacağız.Kaptanımız Ebru gelsin paylaşır.Tamam mı?
ay burası ne güzel kalabalıklaştı ama benim çooook işim var.
doğumdan çıktığımda 10 kg vermiştim zaten 3 kg da ödem vardı onu attım. boyum 177 cm. memurum masa başında çalışıyorum.
Goncagül sakın inanma söylediği herşey yalanAkıllı usluymuş yalana bak
Kübracım Ebru paylaşır diye ben kuralları yazmadım.Ebru bir gelsin bakarız.Burdan kısa bir açıklama yapayım.Goncagül bizim bazı kurallarımız var,onlara uyabilirsen 2 hafta deneme sürenden sonra seni takıma alacağız.Kaptanımız Ebru gelsin paylaşır.Tamam mı?
Canım Gitmeden önce sorayım hasladıktan sonra salatanın içine doğrayacan dmi ? evde kızartma var bende kendime yapayım mantıklı bir yemek
evet canım haşlayıp doğruycam salatanın içine
nurgül sen izmirin neresindensin ben çandarlılıyım.
Goncagül sakın inanma söylediği herşey yalanAkıllı usluymuş yalana bak
Boyun çok uzunmuş.Kilonu pek göstermiyorsundur.Başlangıç kilon 77 hedefin kaç?
Canım, benim kaptanlığım kağıt üstündeaman yarabbim çandarlımı cennet orası ya. doğma büyüme bornova ama 10 yıldır ailem egekentte babam ordan ev aldı sağolsun :)))
utandım gerçekten :))) ben bunları hiç haketmiyorumbide kaptanlar karıştı ya ben en son ebru mezun oldu sana devretti diye hatırlıyorum.
Canım, benim kaptanlığım kağıt üstünde
Ebrucum mezun oldu ama sağolsun benim burda girmeme durumuma karşın evime gidene kadar o kaptanlığa devam edecek.Sonra dünyanın kaçbucak olduğunu göreceksiniz
anaaammm nası kıskanddıııı :))) maşallah de maşallah
Maşallah maşallah.Bak arayı bozmaya çalışıyor birde akıllı usluymuş.Külliyen yalanCanım benim boyumda 1,70 gayet memnunum.
Maşallah maşallah.Bak arayı bozmaya çalışıyor birde akıllı usluymuş.Külliyen yalanCanım benim boyumda 1,70 gayet memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?