Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet kilo aldıkça boy kısa görünüyor bence.. :)
Anladım canım haklısın :)
Sen zaten gayet zayıf görünüyorsun :)
Teşekkürler canım da ben kendimi henüz zayıf görmüyorum.50li sayılara ulaşayım o zaman kendimi iyi hissetmeye başlarım.

Kaçamak yapmayacam bende gidip kendime tavuklu salata yapacam ama tatlı konusunu bilemiyorum nurgüllllllll :1
7:

ben sahuru yine çok güzel yaptım bu hafta feci gaza geldim. hiç sanmıyorum kaçamak tatlı felan iftarıda güzel yaptımmı yarın menümü görürsün bundan sonrada ama verirsem kilo cuma ödülümü alırım cezamıda çekerim

Maşallah canımm ama beni bekle beraber mezun olalım olmazkii .. ye tatlı falan ... aa
nse gittim ben

Sırf bu yüzden yemiyecem o tatlıyı

Ben gidiyorum uyuyacam biraz sonra kalkıp yeemek hazırlayym

bence sana uyku cezasıda verelim :)))) bende çıkıyorum mesai bitti kendinize iyi bakın sağlığımız için, iyi görünmemiz için, kendimiz için iftarda, akşam yemeğinde kaçırmamak dileğiyle hoş kalın hoşçakalın seviyorum sizi

Ne güzel bir çıkış o öyleHayırlı iftarlar sanada.Görüşürüz

Son düzenleme:
hoş geldin
Ferhanda tatile gitti ama bu kadar uzun mu sürer :44:
bencede ne tatilmiş ya
Bende geçen gün kuzenimin düğünü için elbise bakıyordum. Kotondan 42 beden abiyelerin içine girebildim Çok mutluyum
ayy ne güzel bende istiyorum
kızlar ben çıkıyorum görüşüürz
görüşürüz
Bende leslie yapıodum ama ramazanda yapamıyorum malesef hiç halim yok :44:
kübracım leslie videosunun linkini bana atarmısın ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum :34.
hee doru yaa ortin senin. benim bi ortim bile yok
benimde yoook
hoş geldin aramıza ben zeliş

kısa değilsinkiii bence ideal boy

görüşürüz nurgül abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…