Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ağlamak güzel kız ondan ağlıyorum :))
Ben sadece nurgüle ceza vermek istiyorum çok zevkli oluyor canım :)

ceza lafını duyunca yüzünde güller açtı hemen bakıyorum. nası sadistsin yaa olsun bende kaçamak yapmam olur biter ama gözüm üstünde. keşke şu alttaki ifadelerde ondanda olsaydı gözüüümmm üstünnddeee hhaahahahaha mekik ip atlama yürüyüş koşma felan koymadıda tatlıdan kesildim ya hormonlarım bozuldu işte cezaydı

Yardımcı pilotum istediğin cezayı verebilirsin.Heleki bir kaçamak yapsın..
Teşekkür ederim kaptanımmm merakla bekliyorum kaçamaklarını

:)) hahaha canım kıyamam sana ... Ye canım nolcak sankii ..Sonra çekersin mekikleri atlarsın ipleri birşey kalmaz...

Neyi kıskandın kızŞöyle 6 kg daha vereyim sonra beğen beni taam mı

Boyun kaçtı Kübracım unuttum ben :44:

goncagülün boyunu maşallah yaa ben o boyda olsam var ya

sen bunamı kısa diyip ağlıyosun :)))) var sende bişiler var benim tatlısızlıktan senin uyumktan hormonlarımız karıştı

goncagülün boyunu maşallah yaa ben o boyda olsam var ya

sen bunamı kısa diyip ağlıyosun :)))) var sende bişiler var benim tatlısızlıktan senin uyumktan hormonlarımız karıştı

Dolapta kadayıf .. Azıcık şekerpare var
Yemekte Kızartmalar var
ben ağlamayacamda senmi ağlayacan düşün bii
Hem uyuyamıom sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kilolu olunca kısa tombis oluoz
Zayıf olunca kısa hissetmeyecem canım
Öyle olacak canım.Banada boyun mu uzadı diyorlarDediğin gibi biraz zayıflayınca boyumuz uzun görünmeye başlıyor.
Bu arada Kübracım kuralları göndermişsin teşekkürler ama kurallar bende var zaten.Ebrunun paylaşması daha iyi olur diye düşündüm.Goncagülde çıktı .Akşam gelince paylaşırız.

Son düzenleme:

Dolapta kadayıf .. Azıcık şekerpare var
Yemekte Kızartmalar var
ben ağlamayacamda senmi ağlayacan düşün bii
Hem uyuyamıom sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Açlık başına vurdu tüm menüyü saydın.Kaçamak yaparsan senin cezanıda Nurgül versin

evet kilo aldıkça boy kısa görünüyor bence.. :)
Anladım canım haklısın :)
Sen zaten gayet zayıf görünüyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…