- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Hoşbulduk orti...ladyline =ebru
afiyet olsun.
ortim hoşgeldin.
selam kızlar.kaç gündür giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir.haftasonu köydeydik pazar gününden beride belim bacaklarım çok ağrıyordu 2 gün yattım kalkmaya birşey yapmaya halim yok.adetimde uzun sürdü zaten sanırım sinir sitresten oldu.eşimle ev yüzüne 2 gün iyi tartıştık sonra oluruna bıraktım herşeyi.
kaptanlarım bu hafta beni izinli yazarmısınız akşam yine köye gidicez bu hafta benden hayır yok kendimede hayrım yok zaten.
günaydın kızlar ben geldim yine. kuralları bekliyorum:18::18::18:
hoşgeldin nermincim hakkında hayırlısı olsun yıprutma kendini herşeyi oluruna bırak birazselam kızlar.kaç gündür giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir.haftasonu köydeydik pazar gününden beride belim bacaklarım çok ağrıyordu 2 gün yattım kalkmaya birşey yapmaya halim yok.adetimde uzun sürdü zaten sanırım sinir sitresten oldu.eşimle ev yüzüne 2 gün iyi tartıştık sonra oluruna bıraktım herşeyi.
kaptanlarım bu hafta beni izinli yazarmısınız akşam yine köye gidicez bu hafta benden hayır yok kendimede hayrım yok zaten.
Gunaydııınnn kızlar
afiyet olsun canımben unutmadan dünkü menümü paylaşayım
Sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
bir dilimine labne peynir sürdüm
bir diliminide kayısı kıvamındaki yumurtamla yedim
3-4 ceviz
bir bardak süt
iftarda
1 kase domates çorbası
1 kase cacık
1 dolma
iki kaşık bulgur pilavı
2 bardak şekersiz çay
2 lt su
günaydın kıslarsabah sabah saçımı boyadım birasdanda kuaföre kırıklarını aldırmaya gidicem... siz de ne var ne yok bi bakıym dedim...
Kızlar bu ne sıcaktır yaSabah 8 de uyudum 12 de uyandım,dön dön piştim.Sonra gidip soğuk bir duş aldım biraz kendime geldim.Çok sıcak çok.
Kübra kuralları paylaşmış canım.Okuyup kabul ettim diye yazman gerekiyor.günaydın kızlar ben geldim yine. kuralları bekliyorum:18::18::18:
selam iyi günler gününüz güzel geçsin
Kolay gelsin Özlem.günaydın kıslarsabah sabah saçımı boyadım birasdanda kuaföre kırıklarını aldırmaya gidicem... siz de ne var ne yok bi bakıym dedim...
laydline :Ebrucanım ebru derken laydlına mı grbt dmr gözüküyor bendeki listede... baya bi geriye gittim bulamadım onu da...
Afiyet olsun Nurgül.Bulgur pilavı çok olmuş.Dolma yenmese belki kabul edilirdi ama olmamış.Cezanı Kübraya bırakıyorum.ben unutmadan dünkü menümü paylaşayım
Sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
bir dilimine labne peynir sürdüm
bir diliminide kayısı kıvamındaki yumurtamla yedim
3-4 ceviz
bir bardak süt
iftarda
1 kase domates çorbası
1 kase cacık
1 dolma
iki kaşık bulgur pilavı
2 bardak şekersiz çay
2 lt su
Günaydın canımGunaydııınnn kızlar
Nermincim durumunuza üzüldüm.İnşallah kısa bir sürede eşinle beraber durumu çözüme kavuşturursunuz.Seni izinli yazarız ama sen yinede gelmeye çalış olur mu?Burda biraz kafanı dağıtırsın.Görüşürüz canım.selam kızlar.kaç gündür giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir.haftasonu köydeydik pazar gününden beride belim bacaklarım çok ağrıyordu 2 gün yattım kalkmaya birşey yapmaya halim yok.adetimde uzun sürdü zaten sanırım sinir sitresten oldu.eşimle ev yüzüne 2 gün iyi tartıştık sonra oluruna bıraktım herşeyi.
selam kızlar.kaç gündür giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir.haftasonu köydeydik pazar gününden beride belim bacaklarım çok ağrıyordu 2 gün yattım kalkmaya birşey yapmaya halim yok.adetimde uzun sürdü zaten sanırım sinir sitresten oldu.eşimle ev yüzüne 2 gün iyi tartıştık sonra oluruna bıraktım herşeyi.
Tünaydın kızlarrr:))
Ancak girebildim. Mastera kayıt işlemleriyle uğraşıyorum, yarında gidince tamamlanacak inşallah diye umut ediyorum.
Goncagull hoşgeldin. Ben Yasemin.
Nermin geçmiş olsun.
Geçmişe bir bakmaya çalışıp gelcem
amaaaaaaaaaaaan sonuncu olmuşum6 AĞUSTOS MESAJ SAYISI
Kbra : 51
UZAYIM : 43
bilgen35 : 32
nurgulguney : 31
zaum : 14
mersinli42 : 9
Akashha : 0:44:
Gurbet_dmr : 0:44:
Yasminyaso :0:44:
senin ne derdin var kız nurgülleNurgulcuuummm :)
100 ıp atlama senın ıcın uygun olur ...
Kolay gelsınnn
Hoşgeldin canım.Master masterTünaydın kızlarrr:))
Ancak girebildim. Mastera kayıt işlemleriyle uğraşıyorum, yarında gidince tamamlanacak inşallah diye umut ediyorum.
Nermin geçmiş olsun.
Hosgeldın cnm
Sevındım senın adına hayırlı olsunnn masterrr :)
Tünaydın kızlarrr:))
Nermin geçmiş olsun.
Canım Seda olmadığı için dünkü ve bugünkü mesajlar bana atılıyor.Listede mesaj sayını düzelttim canımNerminin posta kutusu dolu kızlar, dünkü mesaj sayım 9. Not alırsınız burdan olur mu?
Birdaha sonuncu olma taam mıamaaaaaaaaaaaan sonuncu olmuşum
senin ne derdin var kız nurgülle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?