Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ladyline =ebru
afiyet olsun.

ortim hoşgeldin.
Hoşbulduk orti...

Selam canım hoşgeldin .. Hayırlısı olsun canım üzme kendini..

günaydın kızlar ben geldim yine. kuralları bekliyorum:18::18::18:

1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazeretiolmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yadasizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bukuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

hoşgeldin nermincim hakkında hayırlısı olsun yıprutma kendini herşeyi oluruna bırak biraz
Gunaydııınnn kızlar

günaydın kübra

afiyet olsun canım
günaydın kıslar sabah sabah saçımı boyadım birasdanda kuaföre kırıklarını aldırmaya gidicem... siz de ne var ne yok bi bakıym dedim...

günaydın canım.kolay gelsin

Kızlar bu ne sıcaktır ya Sabah 8 de uyudum 12 de uyandım,dön dön piştim.Sonra gidip soğuk bir duş aldım biraz kendime geldim.Çok sıcak çok.

günaydın kızlar ben geldim yine. kuralları bekliyorum:18::18::18:
Kübra kuralları paylaşmış canım.Okuyup kabul ettim diye yazman gerekiyor.

selam iyi günler gününüz güzel geçsin
Teşekkürler canım hepimizin günü çok güzel geçer inşallah.

günaydın kıslar sabah sabah saçımı boyadım birasdanda kuaföre kırıklarını aldırmaya gidicem... siz de ne var ne yok bi bakıym dedim...
Kolay gelsin Özlem.

canım ebru derken laydlına mı grbt dmr gözüküyor bendeki listede... baya bi geriye gittim bulamadım onu da...
laydline :Ebru
gurbetdmr : Nermin

Afiyet olsun Nurgül.Bulgur pilavı çok olmuş.Dolma yenmese belki kabul edilirdi ama olmamış.Cezanı Kübraya bırakıyorum.

Gunaydııınnn kızlar
Günaydın canım

Nermincim durumunuza üzüldüm.İnşallah kısa bir sürede eşinle beraber durumu çözüme kavuşturursunuz.Seni izinli yazarız ama sen yinede gelmeye çalış olur mu?Burda biraz kafanı dağıtırsın.Görüşürüz canım.

Tünaydın kızlarrr:))

Ancak girebildim. Mastera kayıt işlemleriyle uğraşıyorum, yarında gidince tamamlanacak inşallah diye umut ediyorum.

Goncagull hoşgeldin. Ben Yasemin.

Nermin geçmiş olsun.

Geçmişe bir bakmaya çalışıp gelcem

Allah sabır versin,nermin.inşallah sorunsuz hallolur .çok üzüldün.

6 AĞUSTOS MESAJ SAYISI
Kbra :
51

UZAYIM : 43

bilgen35 : 32
nurgulguney : 31
zaum : 14

mersinli42 : 9

Akashha : 0:44:
Gurbet_dmr : 0:44:
Yasminyaso :9

Son düzenleme:

Hosgeldın cnm
Sevındım senın adına hayırlı olsunnn masterrr :)

6 AĞUSTOS MESAJ SAYISI
Kbra :
51

UZAYIM : 43

bilgen35 : 32
nurgulguney : 31
zaum : 14

mersinli42 : 9

Akashha : 0:44:
Gurbet_dmr : 0:44:
Yasminyaso :0:44:
amaaaaaaaaaaaan sonuncu olmuşum

Nurgulcuuummm :)
100 ıp atlama senın ıcın uygun olur ...
Kolay gelsınnn
senin ne derdin var kız nurgülle

Hoşgeldin canım.Master master Bende yapmak istiyorum ama daha kısmet olmadı.Darısı benim başıma diyeyim.

Nerminin posta kutusu dolu kızlar, dünkü mesaj sayım 9. Not alırsınız burdan olur mu?
Canım Seda olmadığı için dünkü ve bugünkü mesajlar bana atılıyor.Listede mesaj sayını düzelttim canım

amaaaaaaaaaaaan sonuncu olmuşum

senin ne derdin var kız nurgülle
Birdaha sonuncu olma taam mıNurgülle çok seviyorlar birbirlerini çooooooooookkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…