Teşekkürler canım benim düşünsene takımdan Hilal'den sonra ilk mezun benim.
Ayrıca bomba bir haberim var sana, hamileyim
cidden biraz fazla olmuş canım.bu arada ben dünkü menümü yazmamıştım şimdi paylaşayım
sabah
1dilim ekmek ve labne
işyerine gelince şekersiz çay
öylen
1 tabak kabak yemeği
1tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 un kurabiyesi
akşam
yayla çorbası
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık kızartma
1 magnum mini (bunu yemiyeydim iyiydi)
dün bayağı kalorili yiyecaklar yedim aslında:26: bunda yemeğimi kendim yapmamamın (annemlerde yiyoruz) etkisi büyük seçme şansım pek olmuyor, canımçekmesin diyede herşeyden tatmaya çalışıyorum az az. dün burada ilk günüm olduğu içinde kendime son bi kaçamak olarak ta gördüm sanırım :26: :26::26:
bu arada ben dünkü menümü yazmamıştım şimdi paylaşayım
sabah
1dilim ekmek ve labne
öylen
1 tabak kabak yemeği
1tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 un kurabiyesi
akşam
yayla çorbası
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık kızartma
dün bayağı kalorili yiyecaklar yedim aslında:26: bunda yemeğimi kendim yapmamamın (annemlerde yiyoruz) etkisi büyük seçme şansım pek olmuyor, canımçekmesin diyede herşeyden tatmaya çalışıyorum az az. dün burada ilk günüm olduğu içinde kendime son bi kaçamak olarak ta gördüm sanırım :26: :26::26:
Tamam canım.Görüşürüz.Bu arada sen erkek arkadaşınla en son ne yaptın:44:Ben mi kaçırdım:44:
Canım artık eskı erkek arkadasım olduu
Olmadı bıTtı
hayır olmuş,bence.
Bencede canımm..
para meselesinden sonra aramadı falan diyordun,ne oldu,ne konuştunuz?para yiyemeyeceğini anladıda ondan mı çark etti?
para meselesinden sonra aramadı falan diyordun,ne oldu,ne konuştunuz?para yiyemeyeceğini anladıda ondan mı çark etti?
Yok konustuk ozur falan dıledı .. Ama ben pek ıkna olmadım o yuzden benı kırmasına degmezdı oyle sogukluk olustu aramızdaa... En basta boyle sorun oluyorsa bıtmesıı daha uygun olur dıye dusundum bıtsın dedm cevap vermedı.. Bıttı ...
Aaaaaa Kübra senden para mı istedi. Bir erkek senden para istiyorsa uzak durcaksın ondan. Kendi hayatını idare ettiremeyen bir erkekten gelecek için ne bekleyebilirsin ki
Sana cevap bile vermediyse canım, en doğru kararı aldığını görmüş oldun böylelikle. Çünkü gerçekten seven biri cevap vermemek ne kelime kapında yatardıKendi kıymetini bil, erkek milletinede hiçbir zaman değer verme, en iyisinin aklı dahi aynı şeye çalışıyor
Evet canım aklım basıma geldııı :)
Kımseye deger vermemmmm artıkın ..
Deger verdıkce bırsey zannedıyorlar kendını ....
geçmiş olsun diyelim,geçsin,gitsin.
Canım pazartesi vardı dün yok.Önemli değil ben hemen düzeltip listeyi tekrar paylaşıyorum.Sana özelden atmıştım canım, burdan da yazayım 9.Dün de 17
Arkadaşların dediği gibi bencede çok olmuş.Bundan sonra daha dikkatli olursun.bu arada ben dünkü menümü yazmamıştım şimdi paylaşayım
sabah
1dilim ekmek ve labne
öylen
1 tabak kabak yemeği
1tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 un kurabiyesi
akşam
yayla çorbası
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık kızartma
Hayırlısı olsun canım.En başından bitmesi senin için daha iyi olmuş.Sen akıllı bir kızsın en iyisini yapmışsın.Sana değer verecek ve çok sevecek biri inşallah karşına çıkacak.Canım artık eskı erkek arkadasım olduu
Olmadı bıTtı
Canım pazartesi vardı dün yok.Önemli değil ben hemen düzeltip listeyi tekrar paylaşıyorum.
Arkadaşların dediği gibi bencede çok olmuş.Bundan sonra daha dikkatli olursun.
Hayırlısı olsun canım.En başından bitmesi senin için daha iyi olmuş.Sen akıllı bir kızsın en iyisini yapmışsın.Sana değer verecek ve çok sevecek biri inşallah karşına çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?