Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler canım benim düşünsene takımdan Hilal'den sonra ilk mezun benim.

Ayrıca bomba bir haberim var sana, hamileyim

aaa Ebru ne güzel bir haber bu.
tebrik ederim
sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın inşallah
nasılda denk getirdin ideal kilonu ve hamileliği
bravo sana...

bu arada ben dünkü menümü yazmamıştım şimdi paylaşayım
sabah
1dilim ekmek ve labne
işyerine gelince şekersiz çay

öylen
1 tabak kabak yemeği
1tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 un kurabiyesi

akşam
yayla çorbası
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık kızartma
1 magnum mini (bunu yemiyeydim iyiydi)

dün bayağı kalorili yiyecaklar yedim aslında:26: bunda yemeğimi kendim yapmamamın (annemlerde yiyoruz) etkisi büyük seçme şansım pek olmuyor, canımçekmesin diyede herşeyden tatmaya çalışıyorum az az. dün burada ilk günüm olduğu içinde kendime son bi kaçamak olarak ta gördüm sanırım :26: :26::26:

Son düzenleme:
cidden biraz fazla olmuş canım.

öncelikle afiyet olsun :))) bulgur pilavı, un kurabiyesi, kızartma ve magnum olmamış. sabah kahvaltını daha fazla yapabilirdin bence. bir dilim ekmek daha domates salatalık vs vs. o zaman öğlen bu kadar yemezdin. ne iş yapıyosun?

para meselesinden sonra aramadı falan diyordun,ne oldu,ne konuştunuz?para yiyemeyeceğini anladıda ondan mı çark etti?

Yok konustuk ozur falan dıledı .. Ama ben pek ıkna olmadım o yuzden benı kırmasına degmezdı oyle sogukluk olustu aramızdaa... En basta boyle sorun oluyorsa bıtmesıı daha uygun olur dıye dusundum bıtsın dedm cevap vermedı.. Bıttı ...

Sana cevap bile vermediyse canım, en doğru kararı aldığını görmüş oldun böylelikle. Çünkü gerçekten seven biri cevap vermemek ne kelime kapında yatardıKendi kıymetini bil, erkek milletinede hiçbir zaman değer verme, en iyisinin aklı dahi aynı şeye çalışıyor

Evet canım aklım basıma geldııı :)
Kımseye deger vermemmmm artıkın ..
Deger verdıkce bırsey zannedıyorlar kendını ....

Sana özelden atmıştım canım, burdan da yazayım 9.Dün de 17
Canım pazartesi vardı dün yok.Önemli değil ben hemen düzeltip listeyi tekrar paylaşıyorum.

Arkadaşların dediği gibi bencede çok olmuş.Bundan sonra daha dikkatli olursun.

Canım artık eskı erkek arkadasım olduu
Olmadı bıTtı
Hayırlısı olsun canım.En başından bitmesi senin için daha iyi olmuş.Sen akıllı bir kızsın en iyisini yapmışsın.Sana değer verecek ve çok sevecek biri inşallah karşına çıkacak.

1.Kbra : 51 – 9 = 60
2.UZAYIM : 43 -14 = 57
3.bilgen35 : 32 – 17 = 49
4.nurgulguney : 31 – 7 = 38
5.mersinli42 : 9 – 24 =33
6.Yasminyaso :9 – 17 = 26
7.
zaum : 14 – 0 =
14
8
.
goncagül : 9 -5 = 14
Akashha : 0- 0 = 0
Gurbet_dmr : 0 – 0 izinli

Başak
sadece grubumuza yazdığın mesajları sayman gerekiyor.Sanırım yanlış anlaşılma oldu.Senin mesajlarını ben 9 -5 olarak saydım.Eğer yanlışlık varsa düzeltelim.

Bugün mastera kayıt için evraklarımın teslimini bitirdim. Mülakat sonucunu bekliyorum artıkın

Kızlar ben çıkıyorum.İyi akşamlar, öptüm çoookkk

Insallah canım evet daha ıyı oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…