Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim bugünkü menüm...
sabah
1 dlm ekmek
1 domates
az salça
2 dlm peynir

öğle
1 tabak bezelye

ara
sütlü kahve

akşam
beyin çorbası

bol su...
100 mekik
100 bacak hareketi
30 dk koşu bandında yürüyüş...

Acaba en çok hangisi yiyor
Nurgülll silip süpürmüştürr

kıslar ya dün saçımı kestircem dedim ya... adama azıcık kes dedim anlaşılmasın kesildiği hatta o kadar az dedim...
kuş kadar bıraktı saçımı... bayramüstü tamda saolsun yani...

Afiyet olsun güzel olmuş.Beyin çorbasını çok farklı geldi.
Nurgülll silip süpürmüştürr
Bence de 1. en çok yiyen odur

kıslar ya dün saçımı kestircem dedim ya... adama azıcık kes dedim anlaşılmasın kesildiği hatta o kadar az dedim...
Şu az kesme işini bilen bir kuaför yok sanırım.Aynı olayı bende mezuniyet öncesi yaşamıştım.Şuan bakıyorum resimde ki ben değilim Sen saçını hiç mi beğenmedin.Belki sana yakışmıştır.

Afiyet olsun güzel olmuş.Beyin çorbasını çok farklı geldi.

Bence de 1. en çok yiyen odur
beyin çorbasını dışarda içtik... ben normalde hiç içmesdim eşimden alıştım tavsiye ederim bol sirke ve sarımsaklı harika oluyor...

ya en ucunu az kesmiş ama katları öyle kısaki önden bakınca kısa gibi saçım... doğru düzgün toplanmıyorda... ben çok uzun zamandır uzatmaya çalışıyorum zor uzuyor zaten hadi dedim yıpranan yerler gitsin biras....baya bi gitti... yerlerde görünce zaten aynaya bakmak istemedim... bi daha kendim kesicem valla...

Hep böyle olur zaten ucunu kestireyim canlansın dersin bir karış keserler.Ben uzun saçı çok seviyorum.Uzatmak içinde ya hiç kestirmemen gerekiyor ya da tanıdığın bir yere gidip kestirmen.Bende yıllardır uzun kullanıyordum,haziranda kısa kestirdim.Artık yine uzatacağım.Sende bir kaçgün geçsin alışırsın,belki seversin.Kökü bizde uzar nede olsa

dersane başlayana kadar burdayım ondan soonrada yoğunluğa göre geşirim ama bu kiloları beraber vericez inşallah..
İyi canım insallah ... :)

Afiyet olsun canım güzel ..

Kuaförlere uyuz oluyorum çok çok ...
Bende çok uzun saçlıydım bi kestirdim dahada uzamıyor durdu ...

iyi geceler arkadaşlar anca geldim.bugün moralim çok bozuktu.kaç saat ağladım yeni kendime geldim.

Bilgen menün çok az olmuş. Az yiyerek kilo veremezsin tersine alırsın(
menülerimi bu ara oturtamıyorum canım biliyorum.
hoşgeldin canım
Canım artık eskı erkek arkadasım olduu
Olmadı bıTtı
hakkında hayırlısı olsun kübracım
afiyet olsun canım
Herkese mrb dun koye geldik acil oldu bu yuzden haber veremedim okullar acilana kadar burda kalicaz intnt yok giremiycem su an bi arkadasimin telinden yaziyorum bi sure burda yokum kendinize iyi bakin :)
kendine dikkat et zeliş
Menüm :
Sahur :
Peynir
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin

İftar :
2 biber dolması ( prinç ) misafirlikteydik ..
Salata

( Kaçamak : 1 küllah dondurma... ) Cezamı bekliyorummm

afiyet olsun kızlar

benim menüm

sabah
yok

öğle
domates
salatalık
peynir
bir dilim çavdar ekmeği

ara

neskafe sade

akşam

bir kase çorba
salata
2 kaşık hünkar beğendi.

iyi geceler arkadaşlar anca geldim.bugün moralim çok bozuktu.kaç saat ağladım yeni kendime geldim.
Hayırdır canım ne oldu?
benim menüm

sabah
yok

öğle
domates
salatalık
peynir
bir dilim çavdar ekmeği

ara

neskafe sade

akşam

bir kase çorba
salata
2 kaşık hünkar beğendi.
Sabah yok.Geriside hafif olmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…