dersane başlayana kadar burdayım ondan soonrada yoğunluğa göre geşirim ama bu kiloları beraber vericez inşallah..
slm kıslar... dünden beri pek giremedim eşimle biras problemler oldu ama geçti şuan iyiyiz... başlamışken bu arada kaptan hatice sendin sanırım... bişey danışıcaktım sana... benim şuan listeye girmek gibi bir durumum yok eylül gibi de dersaneye başlayınca muhtemelen yine çok yoğun olucam ve yine giremiycem... ben bu 5 mesaj olayının dışında dursam... nasılsa listede değilim aday da değilim.. zaten kime mesajları yolluycağımıda şaşırıyorum habire.. ama zayıflama serüvenim de ve sizinde bu serüveninizde birlikte de olmak istiyorum fırsatım oldukça... yani bu şartlarda burada olabilirmiyim???
Tabii ki canım sen nasıl istersen.Sen daha öncede bu gruptaydın zaten.Burdan ayrı kaldıkça kilo vermemiz zorlaşıp,kaçamaklarımız artabiliyor biliyorsun.O yüzden fırsat buldukça bizimle olmaya çalış.
Bizi çağırmamaları seni kırmadı, düşündüğün şey neler yediklerimi aşkolsun KübraYine de onlar dediklerini yesin bizde çıtı pıtı olalım oh ne güzzel
Nurgülll silip süpürmüştürrAcaba en çok hangisi yiyor
Afiyet olsun güzel olmuş.Beyin çorbasını çok farklı geldi.benim bugünkü menüm...
sabah
1 dlm ekmek
1 domates
az salça
2 dlm peynir
öğle
1 tabak bezelye
ara
sütlü kahve
akşam
beyin çorbası
bol su...
100 mekik
100 bacak hareketi
30 dk koşu bandında yürüyüş...
Bence de 1. en çok yiyen odurNurgülll silip süpürmüştürr
Şu az kesme işini bilen bir kuaför yok sanırım.Aynı olayı bende mezuniyet öncesi yaşamıştım.Şuan bakıyorum resimde ki ben değilimkıslar ya dün saçımı kestircem dedim ya... adama azıcık kes dedim anlaşılmasın kesildiği hatta o kadar az dedim...
kuş kadar bıraktı saçımı... bayramüstü tamda saolsun yani...
beyin çorbasını dışarda içtik... ben normalde hiç içmesdim eşimden alıştım tavsiye ederim bol sirke ve sarımsaklı harika oluyor...Afiyet olsun güzel olmuş.Beyin çorbasını çok farklı geldi.
Bence de 1. en çok yiyen odur
Şu az kesme işini bilen bir kuaför yok sanırım.Aynı olayı bende mezuniyet öncesi yaşamıştım.Şuan bakıyorum resimde ki ben değilimSen saçını hiç mi beğenmedin.Belki sana yakışmıştır.
beyin çorbasını dışarda içtik... ben normalde hiç içmesdim eşimden alıştım tavsiye ederim bol sirke ve sarımsaklı harika oluyor...
ya en ucunu az kesmiş ama katları öyle kısaki önden bakınca kısa gibi saçım... doğru düzgün toplanmıyorda... ben çok uzun zamandır uzatmaya çalışıyorum zor uzuyor zaten hadi dedim yıpranan yerler gitsin biras....baya bi gitti... yerlerde görünce zaten aynaya bakmak istemedim... bi daha kendim kesicem valla...
İyi canım insallah ... :)dersane başlayana kadar burdayım ondan soonrada yoğunluğa göre geşirim ama bu kiloları beraber vericez inşallah..
Afiyet olsun canım güzel ..benim bugünkü menüm...
sabah
1 dlm ekmek
1 domates
az salça
2 dlm peynir
öğle
1 tabak bezelye
ara
sütlü kahve
akşam
beyin çorbası
bol su...
100 mekik
100 bacak hareketi
Kuaförlere uyuz oluyorum çok çok ...kıslar ya dün saçımı kestircem dedim ya... adama azıcık kes dedim anlaşılmasın kesildiği hatta o kadar az dedim...
kuş kadar bıraktı saçımı... bayramüstü tamda saolsun yani...
Kızlar ben çıkıyorum.Yine uğramaya çalışırım.Görüşürüz
menülerimi bu ara oturtamıyorum canım biliyorum.Bilgen menün çok az olmuş. Az yiyerek kilo veremezsin tersine alırsın(
hoşgeldin canımGünaydın kızlaaarrrr !..
Tatilden döndüm maalesef3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))
hakkında hayırlısı olsun kübracımCanım artık eskı erkek arkadasım olduu
Olmadı bıTtı
afiyet olsun canımMENÜM
Sahur öncesi
1 bardak süt
Küçük bir ev poğaçası(iftarda sadece yoğurt salata yiyince acıktım.)
SAHUR
2 dilim ekmek
Melemen
1 haşlanmış yumurta,peynir
İFTAR
Salata,yoğurt
Haşlanmış et(tabağın 1/4 ü kadar)
kendine dikkat et zelişHerkese mrb dun koye geldik acil oldu bu yuzden haber veremedim okullar acilana kadar burda kalicaz intnt yok giremiycem su an bi arkadasimin telinden yaziyorum bi sure burda yokum kendinize iyi bakin :)
Menüm :
Sahur :
Peynir
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
İftar :
2 biber dolması ( prinç) misafirlikteydik ..
Salata
( Kaçamak : 1 küllah dondurma...) Cezamı bekliyorummm
benim bugünkü menüm...
sabah
1 dlm ekmek
1 domates
az salça
2 dlm peynir
öğle
1 tabak bezelye
ara
sütlü kahve
akşam
beyin çorbası
bol su...
100 mekik
100 bacak hareketi
Hayırdır canım ne oldu?iyi geceler arkadaşlar anca geldim.bugün moralim çok bozuktu.kaç saat ağladım yeni kendime geldim.
Sabah yok.Geriside hafif olmuş.benim menüm
sabah
yok
öğle
domates
salatalık
peynir
bir dilim çavdar ekmeği
ara
neskafe sade
akşam
bir kase çorba
salata
2 kaşık hünkar beğendi.
canım çıkmıştım görmedim yazdığınıBilgen????? :44:
iyi uykular sanaGelenlere GÜNAYDINBen uyumaya gidiyorum
Hayırdır canım ne oldu?
Sabah yok.Geriside hafif olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?