Dünki mesaj sayıların atmayanlar Başak,Kübra ve Zeynep.Kübra elçi göndermiştionun kini sonra not alırız.Diğer arkadaşlar lütfen göndersin.
ben biraz önce tartıldım.şimdiden yazıyorum;geçen hafta 77.5
bu hafta:75.8
fark:1.7 kg
niye yazmıyonuz kızııııııııım.:44:
[ı][/ı]kızlar yarın ki liste böyle olacak.neslihancım seni de eklemedim.haftaya eksi kiloya geçersin, öyle yazarız.bu hafta çok az kişiyiz.kilosunu yanlış yazdığım olursa lütfen uyarsın.bu haftaya listeye girecek biri yok.
ebrucum ben yeni bir üye daha çağırma taraftarıyım.ne dersin???
***13. Takım 269. Etap ***[ı]
[/ı]bilgen35 ( 90.5 / / / % )
gurbet_dmr (87.6/ / % ) geri dönmek üzere ayrıldı.
kbra23 ( 77.5 / / / % )
mersinli42 ( 77.5/ 75.8 / 1.7 / % 2.19 )
nurgulguney ( 56.8 / / / % )
uzayım ( 63.2/ / / % )
yasminyaso ( 84.4 / / / % )
13. Takım ortalaması:
bana halsizlik çöktü saatin 5,5 olmasını bekliyorm eve gidip tartılıcam sonrada hemen yatıcam bi iki saat uyurum. sonrada yemeeeekkkkkkkk nurgülünnn karnı acıkttııııakşama girebilirim belki bi planım yok tartımın sonucunu paylaşırım ama kendimden çok umutluyum kilo verdiğimdenmi yoksa oruçtanmı bilmiyorum kendimi 20 kilo falan hissediyorum
tabi canım , zaten eksiye düşmeden giremem listeye , konuşmuştuk ebruyla !..
Bu sabah tartıldım +2,5 kalmış , bakalım regli megli , ödem mödem derken tatilden kaç kilocuk hediye kalacak ?:18:
Neyse bünye biraz fazla şaşıracak bu sefer inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
Tiroid ilacına 3 ay ara vericem 2 gün önce bitti bakalım 3 aya sonra ki kontrolde ne çıkacak ? Ilaca devammı tamam mı ?
Sanırım devam edicem ama umut kesilmez :))
spora düzenli başlıycam bugün itibariyle , evde önceden kalma l carnitinlerim vardı , spordan önce almayı düşünüyorum .5-10 kilo daha versem yeter artık :))
Sayımız kaç ki yeni üye çağırıyoruz hatice ? Diğer kızlar izinde mi?
Bugünkü mesaj sayıları da yasemine mi atılıyo?
Balkaymak yeni arkadaşlardan mı ?
Işlerim bayağı birikmiş de bugün hiç geçmişe bakamadım ! Kusura bakmayın ; oyüzden çoook soru sordum galiba
istediğimiz sorudan başlayabiliyomuyuzmesaj listesi böyle
08-09 ağustos : Yasminyaso
10-11 ağustos : Bilgen35
13-14 ağustos : Nurgulguney
15-16 ağustos : Elmaliturti yok.mersinli42 yani zeynebe atılsın.
17-18 ağustos : Kbra23
bildiğim kadarıyla balkaymak yani özlem eskilerden. Yanlış hatırlamıyorsam. L carnitin ne ki.
teşekkürler canımm ...
L carnitine ; aslında vücudumuzda bulunan bi enzim , hem enerji veriyor hem de spordan yarım saat kadar önce alındığında yağ yakımını hızlandırıyor.
Ilaç değil sporcuların kullandığı bir takviye aslında!
Ama spor yapmayanların kullanmaması gerekiyor , yani kesinlikle spor yapacaksan yarım saat önce alman gerekiyor.
Ben de çiğneme tabletleri var ama aslında likit olanların daha çok işe yaradığını ve daha kısa sürede etki ettikleri söyleniyo.
Kısaca böyle ama daha fazla bilgiyi netten bulabilirsin !..
Ben hazırlanıp eve gidiyorum canlarım!..
Akşam kızımın tuvalet meselesinden fırsat bulabilirsem uğrarım !
Dünden beri tuvalet , sifon , lavabo üçgeninde boğuşuyoruz da :))
tuvalet eğitimi yaani :))
uğrayabilirim inşallah , öpüldünüz .))
Şuan 7 kişiyiz ama bu hafta Nermin de izine ayrıldı 6 kişi kalıyoruz. Haftaya sen girersin birde Başakta listeye girerse 8 olacağız.İzine giden arkadaşlarda ses seda yok.Gelirlerse yavaş yavaş listeye girecekler ama kaç kişi gelir bilmiyorum.Gittikçe azalıyoruz.tabi canım , zaten eksiye düşmeden giremem listeye , konuşmuştuk ebruyla !..
Bu sabah tartıldım +2,5 kalmış , bakalım regli megli , ödem mödem derken tatilden kaç kilocuk hediye kalacak ?:18:
Neyse bünye biraz fazla şaşıracak bu sefer inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
Tiroid ilacına 3 ay ara vericem 2 gün önce bitti bakalım 3 aya sonra ki kontrolde ne çıkacak ? Ilaca devammı tamam mı ?
Sanırım devam edicem ama umut kesilmez :))
spora düzenli başlıycam bugün itibariyle , evde önceden kalma l carnitinlerim vardı , spordan önce almayı düşünüyorum .5-10 kilo daha versem yeter artık :))
Sayımız kaç ki yeni üye çağırıyoruz hatice ? Diğer kızlar izinde mi?
Bugünkü mesaj sayıları da yasemine mi atılıyo?
Balkaymak yeni arkadaşlardan mı ?
Işlerim bayağı birikmiş de bugün hiç geçmişe bakamadım ! Kusura bakmayın ; oyüzden çoook soru sordum galiba
Tamam canım.Evde kolaylıklar dilerimBen hazırlanıp eve gidiyorum canlarım!..
Akşam kızımın tuvalet meselesinden fırsat bulabilirsem uğrarım !
Dünden beri tuvalet , sifon , lavabo üçgeninde boğuşuyoruz da :))
tuvalet eğitimi yaani :))
uğrayabilirim inşallah , öpüldünüz .))
UZAYIM:30
Bilgen35:8
yasminyaso:13
nurgulguney:20
nesdii28:4
goncagull:15
zeynep göndermiş ama gelmedi galiba mesaj sayısı 7 zeynebin.kübranınkide 27
bugün ve yarın tartılıyoruz arkadaşlar nedir beklentiler.
UZAYIM:30
Bilgen35:8
yasminyaso:13
nurgulguney:20
nesdii28:4
goncagull:15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?