yüz vermiyomda diyodun şimdi teli kapatmıyon. aha buraya yazıyorum 3 vakte kadar evlenirsiniz
ben girmeiyorum cepten ya bi türlü bağlanamıyorum msn e felan ayarlarınamı baktırmam lazım acaba. feys falanda ölüm.
dün susam sokağından konuştuk ordan aklında kalmıştır yaseminin akşamda rüyasına girmiştir
demekki sana bundan sona büdü dicez
Ben ramazandan önce yapıodumçooookk eğlenceliii :)))))
.Bu hafta ve haftaya kilo bildirimi yapalım .. haftaya msj zorunlu olmasın sadece...
Haticeeeeeeeee :)))) Götürmüşsün sucuk ekmekleri :))))))))))) Hiç yazmıyon buraya
Haticeeeeeeeee :)))) Götürmüşsün sucuk ekmekleri :))))))))))) Hiç yazmıyon buraya
KAR ÜSTÜNDE ÇOK GÜZEL GİDİYORHaticeeeeeeeee :)))) Götürmüşsün sucuk ekmekleri :))))))))))) Hiç yazmıyon buraya
hahahha :))) aman faceden silmek lazım sizi
Kübra buldum seni.Kabul et bakayım facete.hahahha :))) aman faceden silmek lazım sizi
KAR ÜSTÜNDE ÇOK GÜZEL GİDİYORCanım o zaman Şubattı.Ben gruba Mart sonu girdim.
kaçamaklarını görcez dimi
Kübra buldum seni.Kabul et bakayım facete.
Ancak o sucuk ekmekleri erittim.Piknik alanımızda çok güzel.Köy okulumuzun okul bahçesiHehehehhe:)) Ben ne zaman başlamıştım yafuu, Haziran mıydı
selam ben nurgül. sen niye 54,7 kilosun ayıp deilmi olabilen var olamayan var
Canım yer var.Ebru siz dönersiniz diye yeni üye pek almayalım dedi.Geçen hafta 7 kişiydik.Tatilden yavaş yavaş dönenler de var.İstersen sende Neslihan gibi aldığın 2 kiloyu geri verip listeye gir ki ortalama etkilenmesin.Bu hafta 8 kişi olacağız.Sizde yavaş yavaş girersiniz.
dişçiden geldim biraz önce.4 tane iğne vurdu, uyuşmadı meret.çok canım acıdı.resmen beynimi oydu.başım çatlamak üzere ağrıdan.dilim bile uyuşuk şu anda.temizlik yapmam lazım ben çıkıyorum.fırsatım olursa dönerim.
Kızlar aramızda "Zumba "deneyen oldu mu hiç :)) çok eğlenceli görünüyor
Zumba With Didem
Burda videosu var :))
Herkese MERHABALARHerkesin KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN.
Hosbuldum tekrardan..
Tatilim evet biraz uzun surdu ebru cum ya olaylar o sekilde gelisti ama icime sinen bir tatil oldu sikintili donemler gecirmeme ragmen..
Bu arada Iki kilo aldim ben en sn kacla bildirim yapmistim buraya tam hatirlamiyorum ama 54 lerdeydim heralde suan 56.5 im..
Mezuniyetinide kutlarim cnm masallah sana..
Aaaaa doğru onu da konuşmuştuk, susam sokağı
Tamam lakabı artık Büdü olsun :))))))))))
Bende düzgün 40 dakikalık bir video bulup indirebilirsem yapcam:))))))
afiyet olsun canım
ekledim mesaj sayılarını
bugün maalesef çok yoğun.
memnun oldum gönülcüm.31 yaşındayım ben 15 aylık ikizlerim var.ben bir ay oldu takıma katılalı.
Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran öncede bu halinle ne temizliği.
Teşekkürler Gönül'cüm darısı sana inşallah. Biz iddiaya girmiştik dimi yarışı ben kazandım
Bendeki çok uzun. Hatta tek tek bütün hareketleri gösteriyor. Sonrada toplu şekilde dans ediyorlar. Zumba fitness diye geçiyor sanırım. Araştır gerçekten çok eğlenceli. Kızında seninle dans eder benim ki ediyor
merhaba ben zeynep.Kimsecikler ugramamis hala nazar mi degdi nep
Bugun ki menum:
Kahwalti
pastirmali omlet
Oglen
kavurma
Aksam
Kavurma
ayran
Sonraaa sapittim iste
2 icli kofte (ici patatesli haslanmis ve salca soslu)
el kadar ekmek
2 biskrem
5 parca cips:26:
1 halley
Napmisim ben yaa
:44:
HOFF
Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun hayirlara vesile olur insallaaaahh ..;
Tabbi ki aramızda ol.Hem menülerle hemde sohbetinle ama aşağıdaki menü ile değil
Selam nurgul cum gonul ben, memnun oldum..
54.7 degilim daha bacim biraz debelenmem lazim o kiloya erismek icin suan 56.5 im :)
Iyi olur canim o iki kiloyu verip oyle katilayim farketmez benim icin.. onemli olan motivasyon fazla kilomu verip listeye oyle gireyim ama firsatim oldugunca
girip paylasimda bulunayim istiyorum uyar mi?
Maşallah maşallah arkadaşlar çok iyi.Sohbette çok güzel
Amiiin canim amin.. Oyle oldu valla yarisi sen kazandin tebrik ederim seni azminden dolayi insa llah darisi tez zamanda bana :))
Bu arada hilal den melek ten fundadan haber var mi kizlar hilal napti aceba evlendi mi ki??
Yeni arkadaslarin neseside cok hosuma gitti topigimiz biraktigim gibi sikir sikir masallah nazar degmesin :)
Bence de ne yapmışsın.Uçmuşsunda uçmuşsun.Yarından itibaren çeki düzen ver kendine uleeeyyynnnKimsecikler ugramamis hala nazar mi degdi nep
Bugun ki menum:
Kahwalti
pastirmali omlet
Oglen
kavurma
Aksam
Kavurma
ayran
Sonraaa sapittim iste
2 icli kofte (ici patatesli haslanmis ve salca soslu)
el kadar ekmek
2 biskrem
5 parca cips:26:
1 halley
Napmisim ben yaa
:44:
HOFF
Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun hayirlara vesile olur insallaaaahh ..;
Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.menün
kahvaltı
haşlanmış 1yumurta
peynir zeytin domates
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:2 kuru incir,1 erik
öğle:yarım kase çorba
ara:1 salatalık,yarım nektar
akşam:çorba
1 kaşık bamya
2 kaşık tavuk ciğeri
salata
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:avuç içi kadar kavun
su 2 litre
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?