Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi olmuş Gönülcüm.Bende ramazandan öncesi 2 hafta tatil yaptım.Ramazan olunca evdeydik.Annemlerde de interneti ayarlayınca buralardaydım.

İkinizin görüşü aynı.Diğer arkadaşların fikirlerini de alalım.Paylaşım alanına ona göre yazarız.Bence haftaya yarışma yapılmasın da cuma kilo bildirimini sadece burayada yazabiliriz:44:

Iyi olms canim..

Durumlar nasil suan grupta haticecim, geri donus imkanim var mi ki benim?

2.şık Haticecim

Iyi olms canim..

Durumlar nasil suan grupta haticecim, geri donus imkanim var mi ki benim?
Canım yer var.Ebru siz dönersiniz diye yeni üye pek almayalım dedi.Geçen hafta 7 kişiydik.Tatilden yavaş yavaş dönenler de var.İstersen sende Neslihan gibi aldığın 2 kiloyu geri verip listeye gir ki ortalama etkilenmesin.Bu hafta 8 kişi olacağız.Sizde yavaş yavaş girersiniz.

Son düzenleme:

Wii öyle değil, kamera gerekmiyor, hareket sensörlü kemeri var, onu beline takıyorsun :18::18: Valla wii de yıllardır gözüm var, eninde sonunda alacağım yani

Bu arada rüyamın anlamını bugün anladım :))Rüyam uyarmış beni Sabahtan beri Eddie ile konuşuyom, hiç olmadığı kadar çok Günümün yarısından çoğu telefonda geçti İşten bahane yaratıp arayıp sonra havadan sudan konuşup duruyoruz

vaaayyy burdan şunu anlıyoruz ki yasemin hanım bayramda yicek iççek oldduuuu kilo aldığını görürsem cezanı kendi ellerimle veririm

Hahahahahaha:)) Bayram etsin zavallıcık değil mi :))) Şaka şaka cezam belli her kaçamağa 200 mekik , nnnnnnn olmazzzzz yapmam kaçamak Sonra çok mekik çekmekten zayıflarım

Son düzenleme:

oy kullanma hakkımız varmı

İlla cadılık yapacaksın değil miKıskaaaaannnçççç Sanki kendi kiloluda pis cadı

Aynı fikirdeyim canım

kim kıskandııııı bennnnmiiiiii hhaahhaa yok caanım daha nelerr

wii bu konuda pls den daha gelişmiş gibi ama ps3 den sona bide wii dersem kesin boşanma davası açar kocacım keşke önce araştırıp etseydim ya. ama şimdi ps3 dede hareketsensörü aletleri var ama kamerasız görmüyo bildiğim kadarıyla. ne düşünürsen onu söylersin ne söylersen onu yaşarsın diye bi laf biliyomusun. ben bilmiyodum şimdi uydurdum neyse şunu dicem rüya bahane sohbet şahane ben nikah şahidin olurum hadi yine iisin

Hahahahahaha:)) Bayram etsin zavallıcık değil mi :))) Şaka şaka cezam belli her kaçamağa 200 mekik , nnnnnnn olmazzzzz yapmam kaçamak Sonra çok mekik çekmekten zayıflarım

burda olamasakta bi kağıda yada telefonumuza yazalım yediklerimizi sonra ipin ucunu karçırırız ilkgün toplu ileti yaparız manüleri. mercek altına alırız. hihihihihiiii ben unuturum yazmazsam

Hahhahahahahhaahahaha:)) Anneme dedim geçenlerde :)) Bir sürü talibim var yüz vermiyorum diye. Saydım 3 ünüde, Eddie yi beğenmesin mi şok oldum yabancı damat olur bak bu dedim,annem; bişey olmaz o da evlenmiş boşanmış çocuğu var, senden çocukda istemez bu çocuk dedi Olcan mı nikah şahidim Nurgül

Şaka bir yana evlilik düşünmüyom ben yaa bekarlık sultanlıkmış

burda olamasakta bi kağıda yada telefonumuza yazalım yediklerimizi sonra ipin ucunu karçırırız ilkgün toplu ileti yaparız manüleri. mercek altına alırız. hihihihihiiii ben unuturum yazmazsam

Telde olur, facede olur bence ordan toplu bildirim. Herkes cepten giriyo nasıl olsa, görüyom yandan cep simgelerini

Siz Eddie diyorsunuz benimde aklım çocukken izlediğim Edi-Büdü geldi.Bende bu kız rüyasında neden gördü ki diyorum Allah iyiliğinizi versin.
Annen bakmış Türk erkeklerinde iş yok en iyisi yabancı olsun demiş.Hakkınızda hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:

Aaaaa Haticecim sen kaçırdın konuyu. Geçen gün hepimiz faceleri ekledik ya o zaman kızlar gördü Eddienin fotosunu da Face varsa seni ekleyeyim :)))

Hheheeheheh ilk adını duyduğumda bende aynı tepkiyi vermiştim, puhahahahha diye baya bir gülmüştüm

yüz vermiyomda diyodun şimdi teli kapatmıyon. aha buraya yazıyorum 3 vakte kadar evlenirsiniz

Telde olur, facede olur bence ordan toplu bildirim. Herkes cepten giriyo nasıl olsa, görüyom yandan cep simgelerini

ben girmeiyorum cepten ya bi türlü bağlanamıyorum msn e felan ayarlarınamı baktırmam lazım acaba. feys falanda ölüm.

dün susam sokağından konuştuk ordan aklında kalmıştır yaseminin akşamda rüyasına girmiştir

Oooo facede el attınız yani.Gördümde araya giremedim.Ekleyelim canım.

Kızlar aramızda "Zumba "deneyen oldu mu hiç :)) çok eğlenceli görünüyor

Zumba With Didem
Burda videosu var :))

Ben ramazandan önce yapıodumçooookk eğlenceliii :)))))

.Bu hafta ve haftaya kilo bildirimi yapalım .. haftaya msj zorunlu olmasın sadece...

Yaa napayım Nurgül adam müdürüm :)))) İş içinmiş gibi arıyo, işi çözüyorum, sonra telefonu yüzüne kapatamıyorum. Gün geçtikçe daha espri yapmaya başladı, arkadaşlarım gülüyorlar, bu adama da espri iltifat yaptırabildin ya tebrik ederiz diye. Hehehehe kendisi eskiden Rus ordusunda yüzbaşıymış :)))ciddiyeti düşünün yani:))))Onu bile yumuş yumuş yaptım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…