İyi olmuş Gönülcüm.Bende ramazandan öncesi 2 hafta tatil yaptım.Ramazan olunca evdeydik.Annemlerde de interneti ayarlayınca buralardaydım.
İkinizin görüşü aynı.Diğer arkadaşların fikirlerini de alalım.Paylaşım alanına ona göre yazarız.Bence haftaya yarışma yapılmasın da cuma kilo bildirimini sadece burayada yazabiliriz:44:
Iyi olms canim..
Durumlar nasil suan grupta haticecim, geri donus imkanim var mi ki benim?
KİLO BİLDİRİMİ İÇİN CEVAP YAZALIM!!!!
Kızlar kilo bildirimi konusunda paylaşım alanına birşey yazmadan önce bence grup olarak kararımızı verelim.Bence bu hafta herkes kilo bildirimi yapabilir.Bayramdan sonraki cuma çoğu kişi tatilden dönmüş veya biryerlere gitmiş olacak.Örnek ben bayramın 2. günü Ankaraya gideceğim.Birkaç gün kaldıktan sonra Kahramanmaraşa gideceğim.O süreç biraz sıkıntılı olacak ve cuma bildirimi kilom açısından sağlıklı olmayacakmış gibi geliyor.Ayrıca bayramda izne ayrılanlarımız var.Şimdi şöyle yapalım.
1. Bu hafta ve haftaya kilo bildirimi yapmaya devam edelim diyenler.
2.Bu hafta yapalım haftaya yapmayalım diyenler
3.2 haftada bildirim yapmayalım diyenler.
Lütfen hemen görüşlerinizi yazarsanız.Karar verelim ve paylaşım alanına kararımızı yazalım bakalım sonuç ne olacak.??
Canım yer var.Ebru siz dönersiniz diye yeni üye pek almayalım dedi.Geçen hafta 7 kişiydik.Tatilden yavaş yavaş dönenler de var.İstersen sende Neslihan gibi aldığın 2 kiloyu geri verip listeye gir ki ortalama etkilenmesin.Bu hafta 8 kişi olacağız.Sizde yavaş yavaş girersiniz.
Iyi olms canim..
Durumlar nasil suan grupta haticecim, geri donus imkanim var mi ki benim?
İlla cadılık yapacaksın değil miselam ben nurgül. sen niye 54,7 kilosun ayıp deilmi olabilen var olamayan var
Aynı fikirdeyim canım2.şık Haticecim
2.şık Haticecim
ne demek efenim görevimiz
bak ya çılgınca dans edermiyim diyo yaöle rüyaların sonu böle düşünceler oluyo sonra böle düşünceleri sonu öle rüyalar. bende pls 3ün bi spor konseptinigördüm. ama kamaresi vs vs de lazım toplamda 500 ü buluyodu pls3 var bide ona o kadar para verilirmi ama içim gitmedi deil kocam almadı die surat asmıştım niye almıyosun demiştimde ohhhooooo ben senin her istediğini alsam şimdiye çoktan batmıştık dedi
vaaayyy burdan şunu anlıyoruz ki yasemin hanım bayramda yicek iççek oldduuuukilo aldığını görürsem cezanı kendi ellerimle veririm
Canım yer var.Ebru siz dönersiniz diye yeni üye pek almayalım dedi.Geçen hafta 7 kişiydik.Tatilden yavaş yavaş dönenler de var.İstersen sende Neslihan gibi aldığın 2 kiloyu geri verip listeye gir ki ortalama etkilenmesin.Bu hafta 8 kişi olacağız.Sizde yavaş yavaş girersiniz.
İlla cadılık yapacaksın değil miKıskaaaaannnçççç Sanki kendi kiloluda pis cadı
Aynı fikirdeyim canım
Wii öyle değil, kamera gerekmiyor, hareket sensörlü kemeri var, onu beline takıyorsun :18::18: Valla wii de yıllardır gözüm var, eninde sonunda alacağım yani
Bu arada rüyamın anlamını bugün anladım :))Rüyam uyarmış beniSabahtan beri Eddie ile konuşuyom, hiç olmadığı kadar çok Günümün yarısından çoğu telefonda geçti İşten bahane yaratıp arayıp sonra havadan sudan konuşup duruyoruz
Hahahahahaha:)) Bayram etsin zavallıcık değil mi :))) Şaka şaka cezam belli her kaçamağa 200 mekik , nnnnnnn olmazzzzz yapmam kaçamakSonra çok mekik çekmekten zayıflarım
oy kullanma hakkımız varmı
kim kıskandııııı bennnnmiiiiii hhaahhaa yok caanım daha nelerr
wii bu konuda pls den daha gelişmiş gibi ama ps3 den sona bide wii dersem kesin boşanma davası açar kocacımkeşke önce araştırıp etseydim ya. ama şimdi ps3 dede hareketsensörü aletleri var ama kamerasız görmüyo bildiğim kadarıyla. ne düşünürsen onu söylersin ne söylersen onu yaşarsın diye bi laf biliyomusun. ben bilmiyodum şimdi uydurdum neyse şunu dicem rüya bahane sohbet şahane ben nikah şahidin olurum hadi yine iisin
burda olamasakta bi kağıda yada telefonumuza yazalım yediklerimizi sonra ipin ucunu karçırırız ilkgün toplu ileti yaparız manüleri. mercek altına alırız. hihihihihiiii ben unuturum yazmazsam
Wii öyle değil, kamera gerekmiyor, hareket sensörlü kemeri var, onu beline takıyorsun :18::18: Valla wii de yıllardır gözüm var, eninde sonunda alacağım yani
Bu arada rüyamın anlamını bugün anladım :))Rüyam uyarmış beniSabahtan beri Eddie ile konuşuyom, hiç olmadığı kadar çok Günümün yarısından çoğu telefonda geçti İşten bahane yaratıp arayıp sonra havadan sudan konuşup duruyoruz
Siz Eddie diyorsunuz benimde aklım çocukken izlediğim Edi-Büdü geldi.Bende bu kız rüyasında neden gördü ki diyorumHahhahahahahhaahahaha:)) Anneme dedim geçenlerde :)) Bir sürü talibim var yüz vermiyorum diye. Saydım 3 ünüde, Eddie yi beğenmesin mişok oldum yabancı damat olur bak bu dedim,annem; bişey olmaz o da evlenmiş boşanmış çocuğu var, senden çocukda istemez bu çocuk dedi Olcan mı nikah şahidim Nurgül
Şaka bir yana evlilik düşünmüyom ben yaa bekarlık sultanlıkmış
Siz Eddie diyorsunuz benimde aklım çocukken izlediğim Edi-Büdü geldi.Bende bu kız rüyasında neden gördü ki diyorumAllah iyiliğinizi vermesin.
Annen bakmış Türk erkeklerinde iş yok en iyisi yabancı olsun demiş.Hakkınızda hayırlısı bakalım.
Hahhahahahahhaahahaha:)) Anneme dedim geçenlerde :)) Bir sürü talibim var yüz vermiyorum diye. Saydım 3 ünüde, Eddie yi beğenmesin mişok oldum yabancı damat olur bak bu dedim,annem; bişey olmaz o da evlenmiş boşanmış çocuğu var, senden çocukda istemez bu çocuk dedi Olcan mı nikah şahidim Nurgül
Şaka bir yana evlilik düşünmüyom ben yaa bekarlık sultanlıkmış
Telde olur, facede olur bence ordan toplu bildirim. Herkes cepten giriyo nasıl olsa, görüyom yandan cep simgelerini
Siz Eddie diyorsunuz benimde aklım çocukken izlediğim Edi-Büdü geldi.Bende bu kız rüyasında neden gördü ki diyorumAllah iyiliğinizi vermesin.
Annen bakmış Türk erkeklerinde iş yok en iyisi yabancı olsun demiş.Hakkınızda hayırlısı bakalım.
Aaaaa Haticecim sen kaçırdın konuyu. Geçen gün hepimiz faceleri ekledik ya o zaman kızlar gördü Eddienin fotosunu daFace varsa seni ekleyeyim :)))
Hheheeheheh ilk adını duyduğumda bende aynı tepkiyi vermiştim, puhahahahha diye baya bir gülmüştüm
Oooo facede el attınız yani.Gördümde araya giremedim.Ekleyelim canım.Aaaaa Haticecim sen kaçırdın konuyu. Geçen gün hepimiz faceleri ekledik ya o zaman kızlar gördü Eddienin fotosunu daFace varsa seni ekleyeyim :)))
Hheheeheheh ilk adını duyduğumda bende aynı tepkiyi vermiştim, puhahahahha diye baya bir gülmüştüm
Kızlar aramızda "Zumba "deneyen oldu mu hiç :)) çok eğlenceli görünüyor
Zumba With Didem
Burda videosu var :))
KİLO BİLDİRİMİ İÇİN CEVAP YAZALIM!!!!
Kızlar kilo bildirimi konusunda paylaşım alanına birşey yazmadan önce bence grup olarak kararımızı verelim.Bence bu hafta herkes kilo bildirimi yapabilir.Bayramdan sonraki cuma çoğu kişi tatilden dönmüş veya biryerlere gitmiş olacak.Örnek ben bayramın 2. günü Ankaraya gideceğim.Birkaç gün kaldıktan sonra Kahramanmaraşa gideceğim.O süreç biraz sıkıntılı olacak ve cuma bildirimi kilom açısından sağlıklı olmayacakmış gibi geliyor.Ayrıca bayramda izne ayrılanlarımız var.Şimdi şöyle yapalım.
1. Bu hafta ve haftaya kilo bildirimi yapmaya devam edelim diyenler.
2.Bu hafta yapalım haftaya yapmayalım diyenler
3.2 haftada bildirim yapmayalım diyenler.
Lütfen hemen görüşlerinizi yazarsanız.Karar verelim ve paylaşım alanına kararımızı yazalım bakalım sonuç ne olacak.??
yüz vermiyomda diyodun şimdi teli kapatmıyon. aha buraya yazıyorum 3 vakte kadar evlenirsiniz
ben girmeiyorum cepten ya bi türlü bağlanamıyorum msn e felan ayarlarınamı baktırmam lazım acaba. feys falanda ölüm.
dün susam sokağından konuştuk ordan aklında kalmıştır yaseminin akşamda rüyasına girmiştir
Oooo facede el attınız yani.Gördümde araya giremedim.Ekleyelim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?