Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir,zeytin
1 dilim ekmek

ARA
Karpuz,peynir

AKŞAM
Sütlü kahve
Fırında makarnanın çatalla ucundan tadına baktım.

afiyet olsun canım
hoşgeldin canım
çok olmuş sanki canım

afiyet olsun

menüm

sabah

yok

saat 16;00 kalktım

bir neskafe içtim

saat 18;00 gibi omlet 1 dilim çavdar ekmeği

çok sağlıksız biliorum ama böyle oldu bugün.

eşim geldi akşam üzeri hiç bir şey olmamış gibi karnım aç bugün oruç tutmadım dedi.yemek yedik.çocuklara bayramlık va ayakkabı almaya gidelim dedim,çocuklarla bir gittik baktım ama aradığım hiç bir şeyi bulamadım.ordan eşimin teyzesine geçtik sonra eve geldik,çocukları uyuttum evi topladım.o ara karşı komşu eşimi çağırdı oda gitti.bende telefonunu aldım.bugün eve geldikten sonraki görüşmeler var sadece diğerlerini silmiş.mesajlara girdim.gönderilen kutusunda bir numaraya dün gece 01:37 de tamam diye mesaj atmış.numarayı aldım ilk önce özel numaradan aradım açmadı,daha sonra kendi numaramdan aradım iki üç alodan sonra efendim diyen bir kız sesi.ayşeyle görüşebilirmiyim dedim.burada öyle birisi yok dedi.kusura bakmayın deyip kapattım.eşimin telefonundaki tamam yazan mesajı sildim.o geldi sonra eve ben balkona çıktım sigara içtim.sonra yanına gittim.bundan sonra çektiğin özel mesajları sil dedim,bir sigara daha içip tekrar gittim yanına.senden açıklama beklemiyorum.bana birşey anlatmana gerek yok dedim.ben o numarayı aradım ve kız olduğun duydum dedim.yeter senelerdir senin ailenin kahrını çektiğim açalım boşanma davasını dedim.o ise salakmısın sen,saçmalama,ben kime mesaj çekmişim,telefonum bütün gün benden ayrı duruyor,görmüyormusun falan dedi.seni dinlimiyorum dedim.balkona çıktım iki sigara daha içtim ve pcnin başına oturdum.o hiç yanıma gelmedi ve benimle konuşmadı.

kızlar bunlar bugün yaşadıklarım.size son olarak dertlerimi yazıyorum çünkü başınızı ağrıtmak istemiyorum.şuandada o telefonu kurcaladığıma çok pişmanım.bekliyorduum ama bu çok koydu.

merhaba ben zeynep.
menün uçmuş sanki

Afiyet olsun ..

Hic sorma hatice yaaa uctum ki ne uctum bugunden itibaren duzene girmek zorunda artikin

MENÜM
SABAH
Dukan krep
1 dilim ekmek

ARA
Karpuz,peynir

AKŞAM
Sütlü kahve

resmen ac kalmissin

Esinle sorunlariniz var sanirim, Allah hakkinizda hayirlisini versin bIlgencim hic kolay seyler degil ..

günaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın:103:

Bendeki çok uzun. Hatta tek tek bütün hareketleri gösteriyor. Sonrada toplu şekilde dans ediyorlar. Zumba fitness diye geçiyor sanırım. Araştır gerçekten çok eğlenceli. Kızında seninle dans eder benim ki ediyor [/QUOTE]

Ebrucum,Senin yaptığın videonun adı ne canım, googledan arattırayım ben onu

Seninde kandilin mübarek olsun. Menünün maşallahı var yok yok Bizim kızların canı kaçamak çeker şimdi
Bu arada ben Yasemin :)

Süpersin canım, idolüm benim

MENÜM
SABAH
Dukan krep
1 dilim ekmek

ARA
Karpuz,peynir

AKŞAM
Sütlü kahve

Hatice aç kalarak kio veremiyoruz biliyosun dimi

menüm

sabah

yok

saat 16;00 kalktım

bir neskafe içtim

Bilgencim hiçbişey yememişsin. Biliyorum zor bir dönemdesin, ama yiyeceksinki güçlü ayakta kalacaksın

Canım erkeklerin hiçbiri aldattığını kabul etmez. O telefonun kime ait olduğunu bul , git konuş kızla. Ben önüne kadınla çekilmiş samimi fotolarını, yurtdışına çıkarkenki sarmaş dolaş havaalındaki vieolarını koydum da yine inkar etti İnanma sözlerine araştır canım

Gunaydinlar ahaliiiii kalkin hadiii uskudarda sabah olduuu :))
Günaydın:)))

Son düzenleme:
Günaydın Fıstıklar :))))) Geçmişi okumaya gitmiştim ama geçmiş geçmiş gibi değil 1-2 sayfa bişeydi. Gece böyle ben yokken az konuşmanızı çok seviyorum

Bilgen canım, nasılsın

araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,

MENÜM
SABAH
Dukan krep
1 dilim ekmek

ARA
Karpuz,peynir

AKŞAM
Sütlü kahve
hatice öğle yok,akşam yok

menüm

sabah

yok

saat 16;00 kalktım

bir neskafe içtim

tek öğün,canın sıkkın diye böyle ama lütfen kendine dikkat et,2 tane çocuğun olduğunu unutma

seni çok iyi anlıyorum.nişanlıyken benimki romanyalı biriyle mesajlaşıyormuş.şeytan dürttü tel baktım.kan beynime sıçradı ama bişey demedim.aylar sonra burnundan fitil fitil getirdim.aylarca bişey demeden durduğuma inanamadı.kameranın karşısında hüngür hüngür ağlattım.şimdi .... yemez,öle bir halt etmeye.sıkma canını,aldatan aldanır.şafağa en yakın an,karanlığın en yoğun olduğu andır.

inşallah canım.umarım geçer herşey,çarçabuk hemen

Ebrucum,Senin yaptığın videonun adı ne canım, googledan arattırayım ben onu

Seninde kandilin mübarek olsun. Menünün maşallahı var yok yok Bizim kızların canı kaçamak çeker şimdi
Bu arada ben Yasemin :)

Süpersin canım, idolüm benim

Hatice aç kalarak kio veremiyoruz biliyosun dimi

Bilgencim hiçbişey yememişsin. Biliyorum zor bir dönemdesin, ama yiyeceksinki güçlü ayakta kalacaksın

Canım erkeklerin hiçbiri aldattığını kabul etmez. O telefonun kime ait olduğunu bul , git konuş kızla. Ben önüne kadınla çekilmiş samimi fotolarını, yurtdışına çıkarkenki sarmaş dolaş havaalındaki vieolarını koydum da yine inkar etti İnanma sözlerine araştır canım

Günaydın:)))[/QUOTE]

Gonul bende memnun oldum yasemincim ..
Valla takimin yeni uyeleri de cok iyi eskiyi aratmiyorsunuz masallah masallah :)

dun oyle bi yedim ki sorma, aksama kadar duzgun gidiyor aksam bir depresif oluyorum
yedikce yiyorum nasi biseyse bu:26: artik toparlanmam sart:2:

araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,

napmayi dusunuyorsun peki bilgen ?

Kızla git konuş canım, yüzleşmek hiç kolay değil. bende yüzleşmiştim bulmuştum ev tuttuğu rusu, gerizekalı kadın bana demez mi banane senin bebeğinden, kocana sahip çıksaydı dedi. Bir okkalı tokat(beş parmağımın izi kalmıştı :))) oh canıma değsin ), değmezmiş senle konuşmaya dedim senin ne mal olduğun belli zaten dedim sonra çektim gittim Kadını görsen erkek kılıklı, yüzüne bakmazsın:)))))))))) Ben o zamanki yeni doğum yapmış halimle yanında prenses gibiydim.

Şöyle bir durum var canım, harama uçkur çözmüş adamdan bir daha hayır gelmiyor. İstersen kızlada konuşma ama aldattığına dair delil topla canım, boşanırken elin kuvvetli olur, tazminat davası açabilirsin böylelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…