afiyet olsun canımBugün yine kimse yok, bende çıkıyorum kızlar.
Dünkü menüm aşağıdaki gibi;
Sabah: 1 kase sütlü nesfit
öğle: az domates çorbası, az izmir köfte(patates yok 2 tane köfte), az bulgur pilavı
ara: 1 kepekli beyaz peynirli küçük tost(oruç tuttuğum günden beri şekerimi düzenleyemiyorumşekerim düşünce yedim )ik
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekme
su:2.5lt 3 fincan yeşilçay, 30 dakika eliptik bisiklet.
hoşgeldin canımsağolun kızlar.keyfim yerinde allaha şkür ev konusu henüz netleşmedi ama bayramdan sonra netleşecek inşallah. bir kaç baktığımız ev var bayramdan sonra görüşmeler hep oluruna ıbıraktık artık şansımıza bahtımıza ne çıkarsa diyerek:)
çok olmuş sanki canımKimsecikler ugramamis hala nazar mi degdi nep
Bugun ki menum:
Kahwalti
pastirmali omlet
Oglen
kavurma
Aksam
Kavurma
ayran
Sonraaa sapittim iste
2 icli kofte (ici patatesli haslanmis ve salca soslu)
el kadar ekmek
2 biskrem
5 parca cips:26:
1 halley
Napmisim ben yaa
:44:
HOFF
Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun hayirlara vesile olur insallaaaahh ..;
menün
kahvaltı
haşlanmış 1yumurta
peynir zeytin domates
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:2 kuru incir,1 erik
öğle:yarım kase çorba
ara:1 salatalık,yarım nektar
akşam:çorba
1 kaşık bamya
2 kaşık tavuk ciğeri
salata
ara:avuç içi kadar kavun
su 2 litre
spor yok
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir,zeytin
1 dilim ekmek
ARA
Karpuz,peynir
AKŞAM
Sütlü kahve
Fırında makarnanın çatalla ucundan tadına baktım.
merhaba ben zeynep.
menün uçmuş sanki
menün
kahvaltı
haşlanmış 1yumurta
peynir zeytin domates
salatalık
1 kaşık bamya
2 kaşık tavuk ciğeri
salata
su 2 litre
spor yok
Tabbi ki aramızda ol.Hem menülerle hemde sohbetinle ama aşağıdaki menü ile değil
Maşallah maşallah arkadaşlar çok iyi.Sohbette çok güzel
Bence de ne yapmışsın.Uçmuşsunda uçmuşsun.Yarından itibaren çeki düzen ver kendine uleeeyyynnn
Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
1 dilim ekmek
ARA
Karpuz,peynir
AKŞAM
Sütlü kahve
eşim geldi akşam üzeri hiç bir şey olmamış gibi karnım aç bugün oruç tutmadım dedi.yemek yedik.çocuklara bayramlık va ayakkabı almaya gidelim dedim,çocuklarla bir gittik baktım ama aradığım hiç bir şeyi bulamadım.ordan eşimin teyzesine geçtik sonra eve geldik,çocukları uyuttum evi topladım.o ara karşı komşu eşimi çağırdı oda gitti.bende telefonunu aldım.bugün eve geldikten sonraki görüşmeler var sadece diğerlerini silmiş.mesajlara girdim.gönderilen kutusunda bir numaraya dün gece 01:37 de tamam diye mesaj atmış.numarayı aldım ilk önce özel numaradan aradım açmadı,daha sonra kendi numaramdan aradım iki üç alodan sonra efendim diyen bir kız sesi.ayşeyle görüşebilirmiyim dedim.burada öyle birisi yok dedi.kusura bakmayın deyip kapattım.eşimin telefonundaki tamam yazan mesajı sildim.o geldi sonra eve ben balkona çıktım sigara içtim.sonra yanına gittim.bundan sonra çektiğin özel mesajları sil dedim,bir sigara daha içip tekrar gittim yanına.senden açıklama beklemiyorum.bana birşey anlatmana gerek yok dedim.ben o numarayı aradım ve kız olduğun duydum dedim.yeter senelerdir senin ailenin kahrını çektiğim açalım boşanma davasını dedim.o ise salakmısın sen,saçmalama,ben kime mesaj çekmişim,telefonum bütün gün benden ayrı duruyor,görmüyormusun falan dedi.seni dinlimiyorum dedim.balkona çıktım iki sigara daha içtim ve pcnin başına oturdum.o hiç yanıma gelmedi ve benimle konuşmadı.
kızlar bunlar bugün yaşadıklarım.size son olarak dertlerimi yazıyorum çünkü başınızı ağrıtmak istemiyorum.şuandada o telefonu kurcaladığıma çok pişmanım.bekliyorduum ama bu çok koydu.
Gunaydinlar ahaliiiii kalkin hadiii uskudarda sabah olduuu :))
günaydın gönül hoşgeldin
Gunaydinlar ahaliiiii kalkin hadiii uskudarda sabah olduuu :))
Hosbuldum bilgencim .. dune gore biraz daha iyi misin ?
Kimsecikler ugramamis hala nazar mi degdi nep
Bugun ki menum:
Kahwalti
pastirmali omlet
Oglen
kavurma
Aksam
Kavurma
ayran
Sonraaa sapittim iste
2 icli kofte (ici patatesli haslanmis ve salca soslu)
el kadar ekmek
2 biskrem
5 parca cips:26:
1 halley
Napmisim ben yaa
:44:
HOFF
Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun hayirlara vesile olur insallaaaahh ..;
menün
kahvaltı
haşlanmış 1yumurta
peynir zeytin domates
salatalık
1 kaşık bamya
2 kaşık tavuk ciğeri
salata
su 2 litre
spor yok
MENÜM
SABAH
Dukan krep
1 dilim ekmek
ARA
Karpuz,peynir
AKŞAM
Sütlü kahve
menüm
sabah
yok
saat 16;00 kalktım
bir neskafe içtim
saat 18;00 gibi omlet 1 dilim çavdar ekmeği
çok sağlıksız biliorum ama böyle oldu bugün.
eşim geldi akşam üzeri hiç bir şey olmamış gibi karnım aç bugün oruç tutmadım dedi.yemek yedik.çocuklara bayramlık va ayakkabı almaya gidelim dedim,çocuklarla bir gittik baktım ama aradığım hiç bir şeyi bulamadım.ordan eşimin teyzesine geçtik sonra eve geldik,çocukları uyuttum evi topladım.o ara karşı komşu eşimi çağırdı oda gitti.bende telefonunu aldım.bugün eve geldikten sonraki görüşmeler var sadece diğerlerini silmiş.mesajlara girdim.gönderilen kutusunda bir numaraya dün gece 01:37 de tamam diye mesaj atmış.numarayı aldım ilk önce özel numaradan aradım açmadı,daha sonra kendi numaramdan aradım iki üç alodan sonra efendim diyen bir kız sesi.ayşeyle görüşebilirmiyim dedim.burada öyle birisi yok dedi.kusura bakmayın deyip kapattım.eşimin telefonundaki tamam yazan mesajı sildim.o geldi sonra eve ben balkona çıktım sigara içtim.sonra yanına gittim.bundan sonra çektiğin özel mesajları sil dedim,bir sigara daha içip tekrar gittim yanına.senden açıklama beklemiyorum.bana birşey anlatmana gerek yok dedim.ben o numarayı aradım ve kız olduğun duydum dedim.yeter senelerdir senin ailenin kahrını çektiğim açalım boşanma davasını dedim.o ise salakmısın sen,saçmalama,ben kime mesaj çekmişim,telefonum bütün gün benden ayrı duruyor,görmüyormusun falan dedi.seni dinlimiyorum dedim.balkona çıktım iki sigara daha içtim ve pcnin başına oturdum.o hiç yanıma gelmedi ve benimle konuşmadı.
kızlar bunlar bugün yaşadıklarım.size son olarak dertlerimi yazıyorum çünkü başınızı ağrıtmak istemiyorum.şuandada o telefonu kurcaladığıma çok pişmanım.bekliyorduum ama bu çok koydu.
Günaydın:)))Gunaydinlar ahaliiiii kalkin hadiii uskudarda sabah olduuu :))
hatice öğle yok,akşam yokMENÜM
SABAH
Dukan krep
1 dilim ekmek
ARA
Karpuz,peynir
AKŞAM
Sütlü kahve
tek öğün,canın sıkkın diye böyle ama lütfen kendine dikkat et,2 tane çocuğun olduğunu unutmamenüm
sabah
yok
saat 16;00 kalktım
bir neskafe içtim
saat 18;00 gibi omlet 1 dilim çavdar ekmeği
çok sağlıksız biliorum ama böyle oldu bugün.
hatice öğle yok,akşam yok
tek öğün,canın sıkkın diye böyle ama lütfen kendine dikkat et,2 tane çocuğun olduğunu unutma
seni çok iyi anlıyorum.nişanlıyken benimki romanyalı biriyle mesajlaşıyormuş.şeytan dürttü tel baktım.kan beynime sıçradı ama bişey demedim.aylar sonra burnundan fitil fitil getirdim.aylarca bişey demeden durduğuma inanamadı.kameranın karşısında hüngür hüngür ağlattım.şimdi .... yemez,öle bir halt etmeye.sıkma canını,aldatan aldanır.şafağa en yakın an,karanlığın en yoğun olduğu andır.
Bendeki çok uzun. Hatta tek tek bütün hareketleri gösteriyor. Sonrada toplu şekilde dans ediyorlar. Zumba fitness diye geçiyor sanırım. Araştır gerçekten çok eğlenceli. Kızında seninle dans eder benim ki ediyor
araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,
araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?