Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, artık serin davranıp hızlı düşünmek zorundasın.Hemen bir avukat bul, yasal haklarını öğren, bu durumda ne yapabileceğinizi. Birde psikolog canım. Psikologlar korkulacak insanlar değil ben aldatıldığımı öğrendiğimden boşanma sonrası 2 aya kadar , 6 ay boyunca destek aldım, Hayrünisa Hanım annem gibi sardı sarmaladı beni yol gösterdi. Göğsünde hıçkıra hıçkıra ağladığım çok olmuştur. Avukatımla beraber çalışıp beni ayağa kaldırdılar. İki tane meleğin var, onlar için bunu yapmalısın. Geleceğini maddi olarak planlamaya başla canım. Allah o kocanı nasıl biliyorsa öyle yapsın, merak etme eden bu hayatta yaptığıyla yüzleşmeden çekip gitmezmiş bu hayattan. Allah sığın, bol dua et, sana güç verecektir. Seni çok seviyoruz bunu unutma, yanındayım canım

Bu arada aklıma gelmişken, evi sakın terketme, varsın o çeksin gitsin. Boşanma yoluna giderseniz ki öle görünüyor, evden çıkıp gidersen kanunen sen suçlu sayılıyorsun.

Bir daha düzenlemek zorunda kaldım. Psikiyatr değil sakın ha, psikolog. Psikiyatrlar ilaç verip beyni dondurmaktan başka bişey yapmıyorlar. Psikoogların nefes teknikleri, bir sürü yöntemleri var rahatlatmak ve sakinleştirmek için, ilaçsız.

Son düzenleme:

Evet biz kendi içimizde kil bildirimi atalım, atabilenler tabiki :)) Benim gibi almanyalara tartı götürecek değilsinizde

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım yine. Öpüyorum hepinizi

:)))) dicek bişi bulamadım. yüzbaşı adamı hemde rus ordusunda yumuş yumuş mu yaptın. hhaaahahahaa yazık adama ya.

Haticeeeeeeeee :)))) Götürmüşsün sucuk ekmekleri :))))))))))) Hiç yazmıyon buraya

onlar eski hatalarıymış hepimiz eskiden hata yaptık ben hala yapıyorum niye açığa vuruyosun ki :))))

memnun oldum gönülcüm. aslında çok insan canlısıyımdır ama sana karşı nedense içten içe bi ifrit oluyorum bide hedef 50 falan ya offf offff. tabi iki kilonuda ver böle dolaşılırmı hiç.

sen benide geçmişsin ya maşallah maşallah afiyet olsun can boğazdan gelir sen bide benim birazdan paylaşacağım menümü gör. neyseki geldiğin iyi oldu sayende ceza alma sıralamasında 1. likten 2. ciliğe terfi edicem

afiyet olsun.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık,peynir,zeytin
1 dilim ekmek

ARA
Karpuz,peynir

AKŞAM
Sütlü kahve
Fırında makarnanın çatalla ucundan tadına baktım.

çok az çokk. uzun zamandır böyle besleniyorsun. enerji durumun nedir?

çok üzüldüm bilgencim. böyle haksızlıklara çok sinirleniyorum. Allah kimsenin başına vermesin ama geliyo işte. arkadaşlarında dediği gibi serin olup mantıklı hareket etme zamanı. senin ve bebelerinin hakkında hayırlısı olur inşallah. söylenecek şey çokta hiç bişey ateşini söndürmeye yetmez. insan neye üzüleceğini şaşırıyo. kendinemi bebeklerinemi geleceğinemi yıllarını verdiği evliliğinemi, gözünün içine baka baka söylenen yalanlaramı. eşinin çok çekeceği var velinimet gibi sarılacağı çocukları ve eşi varken harama uzanmış. yazık çok yazık. elinden geleni ardına koyma sakın acıma bilgencim. acıdığın her an bebeklerinin hakkından gider. bide kendini suçlama. geçen bahsettiklerinden yola çıkarak söylüyorum acaba benmi sebep oldum eşimin dışarı gitmesine bilmem ne diye şeyler düşünme, boşanırsam ne olacak diyede şuan sadece yapman gerekeni yap. allah yardımcın olur. bende profesyonel destek almandan yanayım. kendin için cocukların için güçlü olmak zorundasın.

Canım erkeklerin hiçbiri aldattığını kabul etmez. O telefonun kime ait olduğunu bul , git konuş kızla. Ben önüne kadınla çekilmiş samimi fotolarını, yurtdışına çıkarkenki sarmaş dolaş havaalındaki vieolarını koydum da yine inkar etti İnanma sözlerine araştır canım

Günaydın:)))[/QUOTE]

niye polise şikayet edip zina için şikayet etmedin. ev tuttuğunu bile biliyosun.

araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,

eğer çok özel olmassa ne yazıyodu mesajlarda baktınmı. kızın ona dediklerinden çok eşin ona ne yazmış?

bende en başından beri bunu savunuyorum. oruç bitti en çok su kaybımız oldu. normale döndüğümüzde almış olacağız bence.

ben ve kübraydık. aynı görüşürü savunan. bencede mesaj atılmasa bile kilo bilrimi yapılabilir. çoğunluk bundan yanaydı. hala aynı fikirdeyim.

bu durum bana baya karışık geldi sonuç olarak ne yapıyoruz.

Nermin'cim hoşgeldin canım alıntı yapmamışım. Durumların şimdilik iyi olmasına sevindim umarım herşey gönlünce olur.
sağol canım.inşallah yoluna girecek gibi görünüyor herşey :)

geçmiş olsun canım bayramdan sonra bende gidicem dişçiye berbat bir şey şu diş ağrıları ya.

bence bu hafta kilo bildirimi yapılabilir haftaya yapılmasın.

bilgenciğim okuyunca üzüldüm ya ben yokken sanırım sorunlar yaşamışsın çok zor bir durum gerçekten.hayat evlenince bekarkenki gibi olmuyor hayel ettiklerimiz bazen hayalkırıklığına neden olabiliyor ne yazıkki.inşallah senin tahmin ettiğin gibi bir durum yoktur ortada oturup sakin sakin konuşun sonradan pişman olacak kararlar verme sakın canım.

dünkü menüm

sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt

öğlen
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepek ekmeği

akşam üzeri ( saat 4 de)
bir kase karışık meyveli k fleks

akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare
1 büyük paket cibs

2 lt su
spor yok

inanmıyorum ya şok oldum yeminle.ellerim titiriyor sinirden nasıl insan ya aklım almıyor madem pislik yapmaya devam edeceklerde niye evlenip kadınları aciz hale sokuyorlarki allah şu mübarek günlerde eşlerini aldatanları islah etsin.allah yardımcın olsun canım çocukların dirayetin ayakta durma sebebin herkese inat göster gücünü dik dur hep.bırak o utansın bırak o ağlasın.

akşam götrümüşsün yine :)fazla yeme dokunur bak...

kız bu ne,alzeimer başlamadı dim sendeancak yediklerini unuttuysan yenir bunca şey

evde olan arkadaşlar star tv de dr.gürkan kubilay ile 15 ayda 80 kilo veren kadın çıkacak,yağ yakmaya yarayan meyvaları falan ahlatacakmış bilginiz olsun.ben izliyebilirsem yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…