Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydinlar, herkesin bayramini kutlarim hersey gonlunuzce olsun ..
Opuyorum ..

Bayraminizi en icten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutlu,huzurlu,guzelliklerle dolu bir bayram dilerim.İyi bayramlar..

Tatlilari fazla goturmeyin:)))) opuldunuz :))))

evet kuralları genel olarak biliyorum mesaj sayımları katılım istikrar...:)) hadi bakalım bismillah diyorum o zaman

evlendim canımm çok tşk ediyorumm şükür sonunda bütün koşuşturmalarım bitti sadece bütünleme sınavım kaldı son 18 gün ondan sonra rahatım

HERKESE MUTLU BAYRAMLAR Yarın bende yola çıkıyorum.Bayram dönüşü herkes burda olur sanırım.Hepinizi öpüyorum görüşürüz.

herkese iyi bayramlar çok iyi bi bayram geçiriyorum kilom aynı vermedim ama amadım da hepinizi çok özledim ama maalesef annem interneti yasaklıycak artık üni için bilmiyorum ayda bir belki uğrarım inş tek başımada olsam başarırım hepinize yardımlarınız için çok teşekkürler size çok şey borçluyum telefondan girebilirsem araada sırada giricem kendinize iyi bakın

geçmişe biraz baktım ama şimdi cevap yazamam burdan ayrılmak istemiyorum ama okul açılıncada sanırım yokum burda

merhaba kızlar.hiç tatlı yemedim ama diette yapmadım.normal yedim. ama genede artı çıkıyorum.muhtemelen,ramazan bitince su kaybı düzeldi.haftaya cumaya kadar durumu toparlamak için çalışacağım.

Günaydın Kızlar,

Ben bugün iş başı yaptım, ama sanırım herkes tatilde. Bayramı sadece 3 tane baklava ile kurtarım tatlı yönünden :)) Ama sabah tartıldım kilom aynıydı.

yeni gördüm canım kusura bakmayın tatildeydim. bu kuralıda bilmiyordum. herhalde buraya yazacağım değilmi, yazarım tabi

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun ben bugün iş başı yaptım, bayramda diyete devam edemedim diyebilirim. gelince tartılayım dedim ama evdeki tartı bozulmuş cumaya kadar ekstra bir dikkatle vermeye devam edeceğimi düşünüyorum:18::18:

günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun inşallah güzel bayram geçirmişsinizdir.
bayramda diyet hayal oldu tabi tartıldım ama fark yok aynıyım o yönden iyi yani bugün itibariyle tam gaz devam bakalım:)

kimsenin bayram tatili bitmedi daha herhalde kimsecikler yok gezin bakalım gezin bu bayram ben gezemedim köydeydim hep
sıradan geçti yani bir dahaki bayrama erersek inşallah gezerim:)

Selam kizlar

Nasil,gecti bayramlar?ben feci yorgunum..ben bu uzun tatilimde acikcasi diyet yapmadim
Ama almadimda simdi 3 baklavayla atlattim, hic tatli yemedim fln okuyunca
Ben yediklerimi yazsam liste burdan bagdata yol olur)
Ama uzundu ya yoklugum oyuzden o yuzden
Simdi ins kaldifimiz yerden devam
Ben hatice ile bie istisare edeyim bakalim:)

Cepten,yazdigim icin hic bisey anlatasim yok

Selam kızlar ,
bayram sonrası ilk iş günüm , çalışma arkadaşım da tatilde işler bana kaldı anlayacağınız (
bayağı yoğun bi gündü , zaten pek kimse de uğrayamamış !..
Birazdan eve geçicem , inşallah akşama biraz girebilirim nete !
Kilo durumum aynı , zaten pek ekstra fazla bişey de yemedim. Spora başlamam şart oldu , anasını şeeeeyy babasını satiim :))
görüşmek üzere , herkesi öptüüüüüüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…