iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün nöbet çıkışımdı tartıldım ama çooook artıyım yazmayım en iyisi.sizlerle sohbet etmeyi özledim buluşalım artık yaaa
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün nöbet çıkışımdı tartıldım ama çooook artıyım yazmayım en iyisi.sizlerle sohbet etmeyi özledim buluşalım artık yaaa
Herkese MERHABALAR.Bayram tatili bitti.Bende evime döndüm..Yarından itibaren mesaj sayılarını saymaya başlarız.
Hosgeldiniz kizlar ya iyi ki dondunuz turtam saglik olsun sikma canini verirsin 3 kilocugu
oooo turtamm hoşgeldin nasılsın bakayımmmm:))) verirsin sen canımhellllllllllllooooooooooooo canlarım ben döndüüüüüüüüüüm ne var ne yok bakiiiiiiimben ramazanda 3 kilo alıp geldim üzerinize afiyet
Gunaydin kizlaaar hadi uyanin toplanalim artik
Saol cnmmm veririm inş. bakalım sen napıyorsun hala trdemisin?
günaydınnn kızlarrr bu sabah tartıldım 70,1 çıktım ramazanda 68,5 dum
ama dün akşam 12 ye kadar parkta çay içip çekirdek çıtladıkk belki onun etkiside4 olmuş olabilir....
veee şimdi kahvaltı zamanıııı....
yumurta peynir domates salatalıkkk yeşilçay....
Dondum canim ben iyyim allah a sukur su diyet olayiyla cebellesiyoruz iste
Afiyet olsun cnm ..
Bende de bikac gundur geceleri uyanip biseyler yeme istegi oluyor isin kotu yanida kalkip cikolata cips bi parca ekmek ne bulursam yiyorum o da direkman yag oluyor tabi pff
oooo turtamm hoşgeldin nasılsın bakayımmmm:))) verirsin sen canım
günaydınnnnnnn
Afiyet olsun cnm ..
Bende de bikac gundur geceleri uyanip biseyler yeme istegi oluyor isin kotu yanida kalkip cikolata cips bi parca ekmek ne bulursam yiyorum o da direkman yag oluyor tabi pff
inş. cnm sen naptın bakim evlendin mi ? foruma giremedigimden kimsedne haberim de yok ya
öff aynen ya bir kurtulamadık şu olaydan ya Orhan Gencebay'ın 60 yasındaki eşi Sevim Emre bile 2 ayda 11 kilo vermiş biz hala sürünüyoruz yaa
evlendimm canım şu okulun sınavını da atlattım mıı biraz rahatlicamm inşş
sen neler yaptın bakayımmm
he yaa 11 kiloyu nasıl vermişşş ben 1 yılda zor verdim onuuu
hayırlı olsun canumm bende ne yapayım aynı ya iş bulamadım hala evde oturuyorum sıkıntıdan patlıyaraktan =))[
inşşş bulursun canımm
Canım saatin 12 yi geçtiğinin farkında değildim.Bugünü kasdettim.Bence de toparlanalım.hoşgeldin hatice.yarın derken bugünden bahsediyorsun sanırım.yarın pazar.artık toparlanalım,suçlu çocuklar gibiyim,yazmıyorum diye....ye ye
Hoşgeldin canım.3 kilo muhellllllllllllooooooooooooo canlarım ben döndüüüüüüüüüüm ne var ne yok bakiiiiiiimben ramazanda 3 kilo alıp geldim üzerinize afiyet
Günaydın canım.Bence de toplanalım.Gunaydin kizlaaar hadi uyanin toplanalim artik
Çikolata cips mi
Afiyet olsun cnm ..
Gece yarısı makarnaları falan.Aman dikkat.evet bende dün gece çok acıktımm akşam yemeğini 6 da yemiştimm
gece ders çalışmak için de uyumadım gece 2 de karnımm acıktı yoğurtla biraz makarna yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?