selam kızlar annemdeyım şuan yarın evime geçiyorum ınş
taze gelin annende ne yapıyorsun..nasılsın evlilik nasıl gidiyor ?
millet gelmeyecek gibi gitti sanki.arada bakıyorum,kimseleri göremiyorum.
bugün tartı günü .ben çok şükür geçen hafta ile aynı kilodayım.değişim yok,75.0 kg.
Günaydın Kızlar
Ben bu hafta +500 gr mım, yani tartı 84kg diyor.Yalnız dün regl oldum bunun etkisimi yoksa motivasyon düşüklüğünden ipin ucunu kaçırmak mı anlamadım.
Kızlar beni 3 eylüle kadar izinli yazabilir misiniz? Sonunda yıllık izne çıkıyorum, dinleneceğimİzinli yazsanızda Haftaya cuma kilo bildirimimi yaparım.
Öptüm hepinizi
Günaydın Kızlar
Ben bu hafta +500 gr mım, yani tartı 84kg diyor.Yalnız dün regl oldum bunun etkisimi yoksa motivasyon düşüklüğünden ipin ucunu kaçırmak mı anlamadım.
Kızlar beni 3 eylüle kadar izinli yazabilir misiniz? Sonunda yıllık izne çıkıyorum, dinleneceğimİzinli yazsanızda Haftaya cuma kilo bildirimimi yaparım.
Öptüm hepinizi
tebrik ederimmm bayramda kilo almamışsın ne güzelllllbugün tartı günü .ben çok şükür geçen hafta ile aynı kilodayım.değişim yok,75.0 kg.
Selam kizlar bayram nasil gecti bakalim, pek gelen gidende olmamis..
Gecen hafta:56.0
BU hafta: 55.4
Giden: 600
Bu hafta 1 er saatlik yuruyusler de yaptim keske daha fazla gitseydi neyse bunada sukur ..
üfffff izin bitti döndük ama ne dönüş(
işler karışık , onlarla uğraşıyorum , aklım burda ama pek yazan da yok , daha tam dönüşler yapılmamış demekki?
Düşünsenize bugün tartı günü normalde ama ben onu bile unutmuşum ilk defa :))
neyse görüşürüz kızlar , ben kaçtım yineee ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?