Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bilgencim nasılsın?

iyiyim canım iş yerindeyim çalışıyorum.bugün yoğundu yine.dün giremedim çocukları öğleden sonra pedagoğa götürdük,sonrada eşimin teyzesi aradı çiftliklerine davet etti iftara ilk önce gitmiycem diye kavga ettim.kaynanam çocukları alıp götürdü.eşimle evde yalnız kalınca bende gittim çiftliğe.gelincede uyudum.bugünde biraz temizlik yaptım.işe geldi.sen nasılsın hatice.bende selanik göçmeniyim.babamın babası selanikten,babannem midilliden gelmiş.

Oooo hemşeri sayılırız.Biz Yunanistan değil , Bulgaristan göçmeniyiz.Zaten göç etmeye zorlandığımız zaman ne Yunanistan vardı nede Bulgaristan .Sonuçta aynı yerden gelmişisiz.
Bundan sonra hemşerimsin
Yoğun bir günün olmuş ama daha iyi gibisin.Ben şimdilik çıkıyorum geç olmadan kahvaltıyı hazırlayayım.Öpüyorum canım.Görüşürüz.

görüşürüz canım iyi geceler

günaydın..maşallah 2.olmuşsunuz..
VE SEMİNEEEEEEEEE evlendinmi bajım ya evdeyim evliyim okudum ya tebriklerrrrrrrrrr...
Ebru bulantıların başlamış rabbim yardımcın olsun..
bana gelince mezun olup buralardan gidemeyn bir modelim..
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM ..

Teşekkürler Derya.Sana da iyi bayramlar

Kızlar mesaj listesi yaptım.Lütfen kaydeder misiniz? Bu arada Bayramda herkes yoğun olacak ve giremeyecek biliyorum ama girebildiğimiz kadar girmeye çalışalım.Bayram boyunca mesaj zorunluluğu yok.Menülerimizi de paylaşmaya çalışalım ki fazla kaçırmayalım. Bir yerlere gideceklerde vardı.ŞİMDİDEN HERKESE GÜZEL BAYRAMLAR.
Bu arada ben yarında girmeye çalışırım ama bayramın 2. günü Ankaraya gidiyorum.Sonra Maraşa gideceğiz.Buralarda olamayacağım haberiniz olsun.Mesaj sayısında bana izinli yazarsınız.

MESAJ GÖNDERİM LİSTESİ
20-21 AĞUSTOS TATİL
22-23 AĞUSTOS yasminyaso
24-25 AĞUSTOS nesdii
26 PAZAR TATİL
27-28 AĞUSTOSUZAYIM
29-30 AĞUSTOS nurgulguney
31-01 AĞUSTOSKbra

Son düzenleme:
hatice canım bende yarından itibaren salıya kadar yokum.malum urfaya gidecez.yazabileceğimide sanmıyorum.gelince yazmaya başlarım inşallah.

Kızlar ben geldim ama kimse yok. Bugün hiç kimse uğramamış. Öncelikle tebrik ediyorum 2. olmuşuz. Arkasında Başak'cım senide tebrik ediyorum derecen için. Derya'cım merak etme bende sendenim. Mezun oldum ama gitmedim bi taraflara. İki gündür daha iyiyim ama sevmedim ben bu bulantı işlerini. Kızlar bende uzun bir süre yokum. Bugün Alanya için yola çıkıyoruz inşallah. Bütün bayram ordayım. Ordan döndükten sonra kızımı anneme götüreceğim. Ne zaman gelirim ne zaman giderim hiç bir planım yok. Çünkü bayram sonrasıda işten izin aldım. Merak etmeyin gelemezsem. Hepinizin bayramı mübarek olsun. Kocaman öpüyorum

inşallah bulantılar çabuk geçer canım.iyi tatiller,iyi bayramlar.
Kızlar giremedim .. Köye gittim telden baktım faceye tek girebildim .. bayramın 3. günü gelirim ...

bende daha yazamam sanırım,çok işim var.hepinizi kocaman öpüyorum.İYİ BAYRAMLAAAARRRRRRRRRRRRR

kızlar ben de bugün nete giremedim.
iş güç , son temizlikler , mezarlık ziyaretleri derken ancak vakit bulabildim!
herkese iyi bayramlar , öpüldünüz şekerler ...

Gunaydin kizlar

Herkese mutlu huzurlu hayirli bayramlar diliyorum..sevdiklerimizle daha nice bayramlara eriselim ins

Bende yola cikmadan yazayim dedim..gorusurz kocammmaaan opuyorum hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…