oh maşallah.bunca iş yapıyorsun,inşallah karşılığınıı alıyorsundur.ne iş olsa yapıyorummuhasebe sorumlusuyum. ama şirketimiz çok çalışanlı olmadığı için, ihtalatına, personel işlerine vs vs lerinede bakıyorum.
hadi bakalım iyi tatiller.kızlar ben gidiyorum haftaya kadar yokum, hapinize iyi bayramlariyi tatiller :16
oh maşallah.bunca iş yapıyorsun,inşallah karşılığınıı alıyorsundur.
hadi bakalım iyi tatiller.
(17)
teşekkür ederim paylaşamadım sizden cevap gelmedende:)
Kızlar bugün giremedim kusura bakmayın.Evde bayram hazırlığı vardı.Annemle çarşaf böreği(Biz göçmeniz ve bu böreği çok severim) ve baklava yaptık.Sonra eşimle alışverişe çıktık.Kumaşta 38 beden,kotta 28-29 beden pantalonları rahat bir şekilde giyebildiğim için çok sevinçliyimBaştan her markanın 38 bedeni olmuyordu şimdi oluyor:44: Kendime bir kot aldım:))
Ben yine çıkıyorum.Ablamlara iftara gideceğiz.Gece gelince görüşürüz.Hepinize iyi iftarlar görüşürüz.
15-16 ağustos mesaj sayıları
yasminyaso:36-13
mersinli42:33-27
uzayım:17-23
goncagulll:7-10
kbra23:12-20
nurgulguney:19-8
nesdii28:11-11
bilgen35:19-13
Ve bugun ki menum:
Kahwalti
menemen
peynir
pastirma iki dilim
Oglen:
Karpuz 1 dilim
Beyaz peynir
1 salatalik
Aksam
Ton balikli salata
30 dak snra iki hurma
Su 3 lt
Spor malesef!
afiyet olsunVe bugun ki menum:
Kahwalti
menemen
peynir
pastirma iki dilim
Oglen:
Karpuz 1 dilim
Beyaz peynir
1 salatalik
Aksam
Ton balikli salata
30 dak snra iki hurma
Su 3 lt
Spor malesef!
Kızlar bugün giremedim kusura bakmayın.Evde bayram hazırlığı vardı.Annemle çarşaf böreği(Biz göçmeniz ve bu böreği çok severim) ve baklava yaptık.Sonra eşimle alışverişe çıktık.Kumaşta 38 beden,kotta 28-29 beden pantalonları rahat bir şekilde giyebildiğim için çok sevinçliyimBaştan her markanın 38 bedeni olmuyordu şimdi oluyor:44: Kendime bir kot aldım:))
Ben yine çıkıyorum.Ablamlara iftara gideceğiz.Gece gelince görüşürüz.Hepinize iyi iftarlar görüşürüz.
menümü bu akşam yazmıycam,iftar sofrasında kızım çıldırdı.neden ,ne kadar yedim bilimiyorum.sinirden çıldırdım.diet menüsü kadar olmadığını biliyorum.hepinizden özür dilerim,bu akşam için affedin beni:18:
Teşekkürler canım.Sizde göçmendiniz değil miGoncagul cum birinciligini kutlarim
Hatice ne carsaf boregi demek heee bende cok severim onu nasil bir lezzettir oyle, okuyunca aklimdan yapsam diye gecirdim ama
bu durumda zor kulak agrim var.. Bayram hazirligin kolay gelsin cnm ..
Hiç affetmem yerimafiyet olsun
senin adına sevindim hatice.böreği bizim için de ye
Paylaşırız canım.Kızlar bayramda menü paylaşacakmıyız o bilgiyi hatırlayamadım ben.
Aman Başak sakın.Abartmadan yiyelim.Tartı gününe kadar verelim.umarım bayramda tatlıları fazla kaçırmayız
Hoşgeldin.Yoğunluktan cevap veremedim.Ebruyu tanıyor musun?O benden daha önce başlamıştı.selam kızlar hayırlı cumalar
ben semine eski üyelerdenim sanırım hiçbirinizi tanımıyorum ...evlilik hazırlıları sınavlar ve yoğun iş temposu yüzünden izne ayrılmak zorunda kaldım takımdan....ve şimdi işten ayrıldım evliyim evdeyim:18:
takımda yer varsa geri bayramdan sonra geri dönmek istiyorum:18:
Eline sağlık canım.15-16 ağustos mesaj sayıları
yasminyaso:36-13
mersinli42:33-27
uzayım:17-23
goncagulll:7-10
kbra23:12-20
nurgulguney:19-8
nesdii28:11-?
bilgen35:19-?
Canım arada bayram olsada avantaj sağlayabileceğimiz 2 haftamız var.Bu süre içinde o 2 kg verebilirsin.Artık listeye girmelisingünaydın kızlar !
bi geçmişe bakiim dönerim .
listede yokum ama
bu hafta kilo verememişim , halen +2 ' deyim. 71 kg
Kolay gelsin canım.Gruba tekrar dönecek misin:44:Selam kızlar,
Eğitimdeyim, 5 dk kaçamak yaparak girdim
Benim zehirlenme olayından sonra annem yanıma geldi, besliyor beni dinlemeden. Biraz kilo almışım son bildirimden sonra, 68,3'üm şuan .Bir de regl öncesi günlerimm..
Hemende vermeye başlamışsın maşallah.:44:GuNAYDIN kizlar
listede olmasamda kilo bildirimimi yapayim..
Gecen hafta: 56.5
Bu hafta 56.0
Giden 500 gr
Aman aman dikkatO değilde Bayramdan çok korkuyorum. Yarın sabah memlekete Eskişehire gidiyorum. Bayramda teyzemler dayımlar, yöresel yemekler, yandım ben. Az da yesem kilo alırım:18::18::18: Hamurlu, kırmızı etli herşey bizim yemeklerde. Yemesem küserler, yesem bana yazık
Canım benim geçmiş olsun.Yinede gelip listeyi yapmışsın.Sen bitanesin.Kızlar dün rahatsızlığımdan dolayı geçmişi okuyamadım. Nurgül bildirim yapmış mıydı?
Bu arada bulantılarım büyük ihtimal hamilelikten kaynaklı. Kızımda olmamıştı ama bu kez kötü oldum. Bugün biraz daha iyiyim allaha şükür. Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum.
ben gündüze geçince atak yapıcam canım.kendimi hazırlıyorumoooooooo listede hemen hemen herkes 70 lerde. Bilgennnnnn kuzum, hadi bizde bir atak yapalım artık. Görelim şu 7 li rakamları
çok geçmiş olsun canım[ı]kızlar dün rahatsızlığımdan dolayı geçmişi okuyamadım. Nurgül bildirim yapmış mıydı?
Bu arada bulantılarım büyük ihtimal hamilelikten kaynaklı. Kızımda olmamıştı ama bu kez kötü oldum. Bugün biraz daha iyiyim allaha şükür. Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum.[/ı]
dünkü menüm
sabah
2 yumurtalı beyaz peynir domatesli omlet
öğlen
karışık zeytin yağlı ( 1 ad. Enginar, bi kaç kaşık bamya, yoğurtlu semizotu)
1 ayran
ara
1 ad. Sade soda
akşam
mısır gevreği
1 ad armut
2 ad siyah erik
yarım saat yürüyüş
2 lt su
dünkü menüm
sabah tost domates
turunç reçelinin turunçlarından 4 tane
rezene
öğlen
biber dolması
4 kaşık kabak haşlama
1 kase yoğurt
akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
1 köşe pide(ramazanın sonu yaklaştıkça pideye dayanamaz oldum)
3lt su 1 soda ve çay içtim, 5 km kadar yürümüşümdür
dünkü menüm
sahur :
1 kase sütlü nesfit
iftar :
1 tabak sebzeli fırında yemek
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
[sıze=2]ve bugun ki menum:
Kahwalti
menemen
peynir
pastirma iki dilim
oglen:
Karpuz 1 dilim
beyaz peynir
1 salatalik
aksam
ton balikli salata
30 dak snra iki hurma
su 3 lt
spor malesef![/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?