Eşinden gelen bir süpriz olabilir yaniTamam canim okudum vegevezelendim bende:)
Yarindan itibaren basliyorum paylasimlara dedigin gibi bakRsin supriz de olur belki
Asla istedigim kiloya gelmed en birakmiycam
Kabul etmiycem bu kiloyu
Aslinda tam spor yuruyus zamani
Tatil donusu cok zarar gormemisken kaldi gi miz yerden son gaz devammmmmmmm
Eşinden gelen bir süpriz olabilir yaniGüzel olur. Bu arada bende 50leri görmedim .Ah bir görebilsem .Çok az kaldı.Sıkı bir diyet ve spora başlamam lazım.2 gündür evde temizlik yapıyorum birde yol yorgunuyum.Bir kaç güne kendime gelirim.Gelsin artık 50ler
sen kendini toparla,sonrası kolay.günaydın kızlar.ben kendimi hiç iyi hisetmiyorum diyet ve spor yapamıyorum.beni izinli yazabilirmisiniz biraz.kendimi toparlamam gerekiyor.bana ne olur dua edin.
Gunaydinnn kizlarrrr
Gunaydin zeynep, bebekliler belli oluyor dimi:) sabah 6 da uyandim yuruyis yapayom bari dedim ama yagmur yagiyor:/
kilo almadım 75 aynı,alacak kadar yemiyorum ama verecek kadar da yemiyorum
gece yatınca hayatta kalkmam.geçen doktorun biri hipoglisemide gece yarısı yemek yemeler olur demişti yanlış hatırlamıyorsam.var mı bir rahatsızlığın?
sen kendini toparla,sonrası kolay.
tabiki,yoksa ne işimiz var sabah sabah.keşke burayada yağsa,sıcaktan resmen kavruluyoruz.ne güzel geceleri serinlemişti.gene ısındı.
Gunaydin kizlaar ben yine erkenciyim bugun memur gibi hissediyom kendimi sabah 7-8 ayaga dikil
Ay yok ben kendimi bildim bileli boyleyim ya..cok erken kalkiyorum imrenirim boyle 10lara 11lere kadar uyuyanlara
Aslinda haklisinalmanyanin sixagida hic cekilmez ama alismiatik sim yuruyus derken yagmur gormek biraz moral bozuyor..tahmin edebiliyorum sizin oralari..sen ne yaptin memlekete gisebildin mi?
Gunaydin tatli ,bak senden erkenciler var:)
Bilgen,neyin var canim?izine gerekmiyorsa cikma bence
Burdan kopunca daha zor hersey
Günaydın canım.Zor günler geçiriyorsun haklısın.Tabii ki izinli yazarız da burda kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum.Konuşmak istediğinde gel.günaydın kızlar.ben kendimi hiç iyi hisetmiyorum diyet ve spor yapamıyorum.beni izinli yazabilirmisiniz biraz.kendimi toparlamam gerekiyor.bana ne olur dua edin.
Günaydın canım.Gece gece uyanıp yemek sorun bence de.Bir git bakalım doktor ne diyecek.
hipotiroid im vardi, suan hipoglisemi var mi bilmiyorum hic, doktorumla bi konusayim bakayim
bugun yine uyandim bikac badem yiyip sut ictim geri uyudum :44:
İmrendiğin kişi benim canımAy yok ben kendimi bildim bileli boyleyim ya..cok erken kalkiyorum imrenirim boyle 10lara 11lere kadar uyuyanlara
Aslinda haklisinalmanyanin sixagida hic cekilmez ama alismiatik sim yuruyus derken yagmur gormek biraz moral bozuyor..tahmin edebiliyorum sizin oralari..sen ne yaptin memlekete gisebildin mi?
Bilgen,neyin var canim?izine gerekmiyorsa cikma bence
Burdan kopunca daha zor hersey
Günaydın.günaydınnn kızlarrrr sabah yine 5 te kalktım uyuyamadım 8 e kadar sonrasında 1 saat uyumuşum her yerim ağrıyor anammm
yoga yapıcaktım netten izleyerek ama kotayı açtığımdan videoyu bi türlü ilerletemedim yaa
Günaydın canım.Bende ağmurlu havaları çok severim.Gunaydinnn kizlarrrr
Gunaydin zeynep, bebekliler belli oluyor dimi:) sabah 6 da uyandim yuruyis yapayom bari dedim ama yagmur yagiyor:/
Ben diyorum valla.Bu hatun yazmayıda bilmiyor.Birsürü hatası var diyeGunaydin ferdici
Isimlerinizi bilmiyorum nickleriniLe yaziyorum:) ben ferhan buarada
Niye yorgunsun:) yeni evliydin diymi:) simdi boyle soruncada garip oldu:))
Tatli ne guzel baya zayifmissinda aslinda boyin kac? Gece kalk yemek ye sonra 54 kilo ol..iyimis:))
Bir hastaligi varmidir bilmiyorumda benim bikac yakin arkadasimda gece kalkaryemek yer kilolari normal
Ben bazen gec saate yerim ama gece kalkip hic yemedim
Not:cepten yaziyorum..bazen karaktetler karisiyor fark ediyorum ama bosverip duzeltmiyorum:)) nasilsa anlasiliyor diye
Demeyin bu hatun niye boyle yanlus yanlus taziyor:))
Günaydın canım.Zor günler geçiriyorsun haklısın.Tabii ki izinli yazarız da burda kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum.Konuşmak istediğinde gel.
Günaydın canım.Gece gece uyanıp yemek sorun bence de.Bir git bakalım doktor ne diyecek.
İmrendiğin kişi benim canımSabah 11 de uyandım
Günaydın.
Günaydın canım.Bende ağmurlu havaları çok severim.
Ben diyorum valla.Bu hatun yazmayıda bilmiyor.Birsürü hatası var diye
Gunaydin ferdici
Isimlerinizi bilmiyorum nickleriniLe yaziyorum:) ben ferhan buarada
Niye yorgunsun:) yeni evliydin diymi:) simdi boyle soruncada garip oldu:))
Tatli ne guzel baya zayifmissinda aslinda boyin kac? Gece kalk yemek ye sonra 54 kilo ol..iyimis:))
Bir hastaligi varmidir bilmiyorumda benim bikac yakin arkadasimda gece kalkaryemek yer kilolari normal
Ben bazen gec saate yerim ama gece kalkip hic yemedim
Not:cepten yaziyorum..bazen karaktetler karisiyor fark ediyorum ama bosverip duzeltmiyorum:)) nasilsa anlasiliyor diye
Demeyin bu hatun niye boyle yanlus yanlus taziyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?