Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eşinden gelen bir süpriz olabilir yaniGüzel olur. Bu arada bende 50leri görmedim.Ah bir görebilsem .Çok az kaldı.Sıkı bir diyet ve spora başlamam lazım.2 gündür evde temizlik yapıyorum birde yol yorgunuyum.Bir kaç güne kendime gelirim.Gelsin artık 50ler

Son düzenleme:

Karsinizda 5 kisilik bir ordunun utusunu yapmis basarmis bi hatun var
Boaa hic bitmiycek sNdim..tarilden dondugumuzde 4 makina camsir yikadim sadece 3 gunun camasieo:s

Bana bi Imac Alirsa esim en feci supriz olacK bana:))
Baya az kLdi canim ins basaricaksin..bendw sNa yetismeye calisicam:))

günaydın kızlar.ben kendimi hiç iyi hisetmiyorum diyet ve spor yapamıyorum.beni izinli yazabilirmisiniz biraz.kendimi toparlamam gerekiyor.bana ne olur dua edin.

Gunaydinnn kizlarrrr

Gunaydin zeynep, bebekliler belli oluyor dimi:) sabah 6 da uyandim yuruyis yapayom bari dedim ama yagmur yagiyor:/

günaydın kızlar.ben kendimi hiç iyi hisetmiyorum diyet ve spor yapamıyorum.beni izinli yazabilirmisiniz biraz.kendimi toparlamam gerekiyor.bana ne olur dua edin.
sen kendini toparla,sonrası kolay.
Gunaydinnn kizlarrrr

Gunaydin zeynep, bebekliler belli oluyor dimi:) sabah 6 da uyandim yuruyis yapayom bari dedim ama yagmur yagiyor:/

tabiki,yoksa ne işimiz var sabah sabah.keşke burayada yağsa,sıcaktan resmen kavruluyoruz.ne güzel geceleri serinlemişti.gene ısındı.

Gunaydin kizlaar ben yine erkenciyim bugun memur gibi hissediyom kendimi sabah 7-8 ayaga dikil

hipotiroid im vardi, suan hipoglisemi var mi bilmiyorum hic, doktorumla bi konusayim bakayim
bugun yine uyandim bikac badem yiyip sut ictim geri uyudum :44:

günaydınnn kızlarrrr sabah yine 5 te kalktım uyuyamadım 8 e kadar sonrasında 1 saat uyumuşum her yerim ağrıyor anammm

yoga yapıcaktım netten izleyerek ama kotayı açtığımdan videoyu bi türlü ilerletemedim yaa

sen kendini toparla,sonrası kolay.

tabiki,yoksa ne işimiz var sabah sabah.keşke burayada yağsa,sıcaktan resmen kavruluyoruz.ne güzel geceleri serinlemişti.gene ısındı.

Ay yok ben kendimi bildim bileli boyleyim ya..cok erken kalkiyorum imrenirim boyle 10lara 11lere kadar uyuyanlara
Aslinda haklisinalmanyanin sixagida hic cekilmez ama alismiatik sim yuruyus derken yagmur gormek biraz moral bozuyor..tahmin edebiliyorum sizin oralari..sen ne yaptin memlekete gisebildin mi?

Gunaydin kizlaar ben yine erkenciyim bugun memur gibi hissediyom kendimi sabah 7-8 ayaga dikil

Gunaydin tatli ,bak senden erkenciler var:)

Bilgen,neyin var canim?izine gerekmiyorsa cikma bence
Burdan kopunca daha zor hersey

ah cnm cogu arkadasin bebek varda uyaniyor ben niye yatamiyorsam anlamiyorm :))

buRDAda yagmur var bugun sevmem kotu yagmurlu havayi ah keske herzaman gunesli guzel hava olsa

Gunaydin ferdici

Isimlerinizi bilmiyorum nickleriniLe yaziyorum:) ben ferhan buarada
Niye yorgunsun:) yeni evliydin diymi:) simdi boyle soruncada garip oldu:))

Tatli ne guzel baya zayifmissinda aslinda boyin kac? Gece kalk yemek ye sonra 54 kilo ol..iyimis:))
Bir hastaligi varmidir bilmiyorumda benim bikac yakin arkadasimda gece kalkaryemek yer kilolari normal
Ben bazen gec saate yerim ama gece kalkip hic yemedim

Not:cepten yaziyorum..bazen karaktetler karisiyor fark ediyorum ama bosverip duzeltmiyorum:)) nasilsa anlasiliyor diye
Demeyin bu hatun niye boyle yanlus yanlus taziyor:))

Ben severim gri havalari:))

Bende oyleyimdir zira..bir acarim bir kaparim bir yagarim:))

Ben bebek yokkende boyleudimyaa..bebegimii suclamiyayimm
Oynadi oynadim simdi uyuyor

Zeynebinkude uyuduysa zeynepde daldi heralde onunla

Günaydın canım.Zor günler geçiriyorsun haklısın.Tabii ki izinli yazarız da burda kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum.Konuşmak istediğinde gel.

hipotiroid im vardi, suan hipoglisemi var mi bilmiyorum hic, doktorumla bi konusayim bakayim
bugun yine uyandim bikac badem yiyip sut ictim geri uyudum :44:
Günaydın canım.Gece gece uyanıp yemek sorun bence de.Bir git bakalım doktor ne diyecek.

İmrendiğin kişi benim canım Sabah 11 de uyandım

Günaydın.

Gunaydinnn kizlarrrr

Günaydın canım.Bende ağmurlu havaları çok severim.

Ben diyorum valla.Bu hatun yazmayıda bilmiyor.Birsürü hatası var diye

Nasılsınız kızlar.iş yerindeyim ben çalışıyorum.yoğun bir gündeyim ve kafam çok dolu.umarım bayramınız güzel geçmiştir.

Biliyorum sen dersin:)) sen demeden diger arkadaslara diyim dedimm

Hih uykucu seniii olsun bende siz uykucular uyurken ne isler beceriyorum ne isler

Ben bu sabah ne yaptm
Tatile veda partisi yaptim kendime hehe
Hep merhaba partisimi olucabende diyete merhaba tatile elveda partisi yaptim :)))

memnun oldum ferhan bende semine

eşim vardiyalı çalışıyor ona ayak uydurmak için uyku düzenim bozuldu uykusuzlukta beni yorgun düşürüyor...zaten gribi yeni atlattım 1 ay iyi olamadım ilaçlar desen alerji yaptı

aslında geçen yıl 60ları görmüştüm ama ne olduysa 63-65-68 şimdide 70 olmuşumm
şu sınavımıda atlattım mı sabahları yürüyüşte eklicem inşş diyetime hoş şimdi çokta diyet yaptığım söylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…