Canım saatin 12 yi geçtiğinin farkında değildim.Bugünü kasdettim.Bence de toparlanalım.
Hoşgeldin canım.3 kilo mu
Günaydın canım.Bence de toplanalım.
Çikolata cips miHemen düzene girmeliyiz.Kaçamak falan ok.Gelecek cuma tartı günü o zamana kadar herkes kendini toparlasın.
Gece yarısı makarnaları falan.Aman dikkat.
Geçmiş olsun Kübra.Kendine dikkat et ve kısa sürede iyileşmeye çalış.Sinizütin varsa ve burun akıntın oluyorsa tuzlu suyu burnundan çekmeni öeneririm.Sinüsleri açıp akıntıyıda kesiyor.Aslında en yararlısı deniz suyu ama sen tuzlu su ilede yapabilirsin.Doktorlarda tavsiye ediyor.Bende de sinizüt var.Selam kızlar ..
Bayramda köyde grip oldum
Sonra biraz düzeldim ara ara nete girdim baktım kimse yoktu yazmadım
bi kaçgündür burnum gün aşırı kanıyor.. Sinüztm var ondan sanırım ama çok halsiz ve yorgunum .. Üstelik regl oldğmdan siskinm ...
Artık burdan uzak kalmak yok.Menü bildirimide bugünden itibaren başlıyor.Ve son 2 gündür diyete uygun şeyler yemedimm ..
Patates kızartması bile yedim ..
Burdan uzak kaldıkça kilo vermek yerine kilo alacam ...
3 kiloyu verip eksilere geçene kaar kaçamak yok tamam mı?evet 3 kilo ehehehehhe bende sıkı diyete basladım 3 gündür
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık
Peynir,zeytin.salça
Ucundan patates kızartması
AKŞAM
1 kase sütlü nesfit
Kızlar diğer takımlarda hemen hemen herkes dönmüş ama bizim takımda pek ses yok.Artık dönüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn.Bu arada herkese bayram dönüşü kilosunu bildirirse sevinirim.Kim kaç kilo aldı veya verdi.Bu hafta için neler yapacağız.
Hadi burası canlansın ve şu kalan kilolarıda verip hedefimize ulaşalım.Yeni yıla çıtır olarak girelim.
MESAJ GÖNDERİM LİSTESİ
24-25 AĞUSTOS nesdii
26 PAZAR TATİL
27-28 AĞUSTOSUZAYIM
29-30 AĞUSTOS nurgulguney
31-01 AĞUSTOSKbra
Afiyet olsun Gönül güzel olmuş.mEnum:
Kahvalti
Iki dilim esmer ekmege tost
domates salatalik
yARIM Kase yogurt
Oglen
Yarim kase yogurt
patlican yemegi susuz kismindan
salata
Aksam
Tavuk corbasi
yogurt
salata
SU 3 lt
Yesil cay 3 fincan
Simdilik kond bisikleti surdum 1 saate yakin cikabilirsem yuruyuse cikarim ...
Bugün yol yorgunluğundan olsa gerek öğlen 2 de uyandık.O yüzden menü böyle oldu.
Afiyet olsun haticecim menun bana cok az gibi geldi ..
Bencede donulsun biran once buralar cok bos kaldi cnm ya haliyle motivasyonda cok dusuyor
Sakın Gönül.Atıştırma falan yok artık.Cumaya kadar artıları verip eksilere geçmeliyiz.Bu arada ins gunu bu sekilde kapatirim, gece uyanip atistirmalar mahvediyor beni
Merhaba canım.Çok çok geçmiş olsun.Geçici olduğuna sevindim.Allah büük sorun vermesin.herkeşe selamlaaar
benim de acilen diyete geri dönmem lazım :44:
bayram kötü geçti kızlar aslında ; sizle paylaşmadım ama eşim bayramın ikinci günü farkettik ki yüz felci geçiriyor , nörolojiye filan gittik, halen ilaç kullanıyor! dışardan bakınca pek belli değil ama yine de canı sıkılıyor bu duruma ! allahtan geçici bir durum deyip avutuyoruz kendimizi...
valla ne diyet ne bişi fena saldım , ama yinede +1 'e düşürmüşüm farkı p.tesi daha da asılıcam , sözzz
ben kaçıyorum şimdi misafir filan gelecekçünkü mesajsayılarınızı atmayı unutmayın ( dün ve bugünün) ...
Canım mesaj yazacaktım araya birşey girdi yazamadım haklısın.ÜzgünümHatice mesaJ yazmistim..cvp bekliyorumm gormedinmi cnm
Gecmis olsun nesdi
Benimde ayni esim bu sBah cikti hastaneden
Okullar acildi
Bir kosusturmacaki sorma
Ben buhFta tatil oldugunu bilmiyordum
Haftaya cuma listeye gireceksem topArlanayim diyorum
Kendimde,biseyi cozdum ben omeum boyu sadece regl gunlerime dikkat etsem yetwr
Sair funlerde cok rahat kilo veriyor regl olunca hep kilo aliyorum
Sisligin haricinde asil beslenmed en kaynakli
Ben tatilimden ozetle sunu soyleyeyim..hic diyet yapmadim istahi,yerinde bir insan nasil yiyorsa yedim
Kilo almadim ,,arada verdim hatta regl plunc
geri,aldim simdi reglimin 5.gunu reglden 1hafta once 65 dim simdi yine,66 lRdayim:/
Kafayi siyiriyorum regl oldugumda yaa(( burda regl donemlerinde cok dikkat edicem
herkeşe selamlaaar
bayram kötü geçti kızlar aslında ; sizle paylaşmadım ama eşim bayramın ikinci günü farkettik ki yüz felci geçiriyor , nörolojiye filan gittik, halen ilaç kullanıyor! dışardan bakınca pek belli değil ama yine de canı sıkılıyor bu duruma ! allahtan geçici bir durum deyip avutuyoruz kendimizi...
valla ne diyet ne bişi fena saldım , ama yinede +1 'e düşürmüşüm farkı p.tesi daha da asılıcam , sözzz
ben kaçıyorum şimdi misafir filan gelecekçünkü mesajsayılarınızı atmayı unutmayın ( dün ve bugünün) ...
herkeşe selamlaaar
Merhaba Zeynep nasılsın? Yarından itibaren toparlanıyorsun tamam mı? Şimdi menü bildirimide yapıyorsun.Kilon ne durumda?çok geçmiş olsun neslihan,inşallah hemen iyileşir eşin.
kübra,saçlarını yıkayınca kurutmuyor musun?dikkat et.geçmiş olsun sanada.
bugün hiç diyet halinde değildim,halaaaaaaaaa.ya bn motivasyonda acayip zorlanıyorum.1 haftadır saldım.sürekli toparlanmam lazım diyorum.yarın yeni bir gün....
çok geçmiş olsun neslihan,inşallah hemen iyileşir eşin.
kübra,saçlarını yıkayınca kurutmuyor musun?dikkat et.geçmiş olsun sanada.
bugün hiç diyet halinde değildim,halaaaaaaaaa.ya bn motivasyonda acayip zorlanıyorum.1 haftadır saldım.sürekli toparlanmam lazım diyorum.yarın yeni bir gün....
Kalkip leslie takilayim biraz barim yuruyusede cikamadim, gorusuruz hatice cim senden baska kimse yok
kilo almadım 75 aynı,alacak kadar yemiyorum ama verecek kadar da yemiyorumMerhaba Zeynep nasılsın? Yarından itibaren toparlanıyorsun tamam mı? Şimdi menü bildirimide yapıyorsun.Kilon ne durumda?
Aksam ogunune kadar iyi gidiyorum bnde ardindan gece uyanip yiyorum neyin nesiyse buda. ins bugun artik son cok cok acikirsam yagsiz sute ozel karisim yaptim ondan icer uyurum geri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?