Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet 3 kilo ehehehehhe bende sıkı diyete basladım 3 gündür

Geçmiş olsun Kübra.Kendine dikkat et ve kısa sürede iyileşmeye çalış.Sinizütin varsa ve burun akıntın oluyorsa tuzlu suyu burnundan çekmeni öeneririm.Sinüsleri açıp akıntıyıda kesiyor.Aslında en yararlısı deniz suyu ama sen tuzlu su ilede yapabilirsin.Doktorlarda tavsiye ediyor.Bende de sinizüt var.
Ve son 2 gündür diyete uygun şeyler yemedimm ..
Patates kızartması bile yedim ..
Burdan uzak kaldıkça kilo vermek yerine kilo alacam ...
Artık burdan uzak kalmak yok.Menü bildirimide bugünden itibaren başlıyor.

evet 3 kilo ehehehehhe bende sıkı diyete basladım 3 gündür
3 kiloyu verip eksilere geçene kaar kaçamak yok tamam mı?

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık
Peynir,zeytin.salça
Ucundan patates kızartması

AKŞAM
1 kase sütlü nesfit

Kızlar diğer takımlarda hemen hemen herkes dönmüş ama bizim takımda pek ses yok.Artık dönüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn.Bu arada herkese bayram dönüşü kilosunu bildirirse sevinirim.Kim kaç kilo aldı veya verdi.Bu hafta için neler yapacağız.
Hadi burası canlansın ve şu kalan kilolarıda verip hedefimize ulaşalım.Yeni yıla çıtır olarak girelim.

MESAJ GÖNDERİM LİSTESİ

24-25 AĞUSTOS nesdii
26 PAZAR TATİL
27-28 AĞUSTOSUZAYIM
29-30 AĞUSTOS nurgulguney
31-01 AĞUSTOSKbra

mEnum:

Kahvalti

Iki dilim esmer ekmege tost
domates salatalik
yARIM Kase yogurt

Oglen
Yarim kase yogurt
patlican yemegi susuz kismindan
salata

Aksam
Tavuk corbasi
yogurt
salata

SU 3 lt
Yesil cay 3 fincan

Simdilik kond bisikleti surdum 1 saate yakin cikabilirsem yuruyuse cikarim ...

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık
Peynir,zeytin.salça
Ucundan patates kızartması

AKŞAM
1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun haticecim menun bana cok az gibi geldi ..

Bencede donulsun biran once buralar cok bos kaldi cnm ya haliyle motivasyonda cok dusuyor

Bu arada ins gunu bu sekilde kapatirim, gece uyanip atistirmalar mahvediyor beni

Afiyet olsun Gönül güzel olmuş.

Afiyet olsun haticecim menun bana cok az gibi geldi ..

Bencede donulsun biran once buralar cok bos kaldi cnm ya haliyle motivasyonda cok dusuyor
Bugün yol yorgunluğundan olsa gerek öğlen 2 de uyandık.O yüzden menü böyle oldu.
Kesinlikle katılıyorum.Burdan uzak oldukça atıştırmalar artıyor ve motivason düşüyor.Herkes gelsinde şu kalan kilolarıda verelim artık.

Bu arada ins gunu bu sekilde kapatirim, gece uyanip atistirmalar mahvediyor beni
Sakın Gönül.Atıştırma falan yok artık.Cumaya kadar artıları verip eksilere geçmeliyiz.

herkeşe selamlaaar
benim de acilen diyete geri dönmem lazım :44:
bayram kötü geçti kızlar aslında ; sizle paylaşmadım ama eşim bayramın ikinci günü farkettik ki yüz felci geçiriyor , nörolojiye filan gittik, halen ilaç kullanıyor! dışardan bakınca pek belli değil ama yine de canı sıkılıyor bu duruma ! allahtan geçici bir durum deyip avutuyoruz kendimizi...
valla ne diyet ne bişi fena saldım , ama yinede +1 'e düşürmüşüm farkı p.tesi daha da asılıcam , sözzz
ben kaçıyorum şimdi misafir filan gelecekçünkü mesajsayılarınızı atmayı unutmayın ( dün ve bugünün) ...

Hatice mesaJ yazmistim..cvp bekliyorumm gormedinmi cnm

Gecmis olsun nesdi
Benimde ayni esim bu sBah cikti hastaneden
Okullar acildi
Bir kosusturmacaki sorma
Ben buhFta tatil oldugunu bilmiyordum
Haftaya cuma listeye gireceksem topArlanayim diyorum

Kendimde,biseyi cozdum ben omeum boyu sadece regl gunlerime dikkat etsem yetwr
Sair funlerde cok rahat kilo veriyor regl olunca hep kilo aliyorum
Sisligin haricinde asil beslenmed en kaynakli

Ben tatilimden ozetle sunu soyleyeyim..hic diyet yapmadim istahi,yerinde bir insan nasil yiyorsa yedim
Kilo almadim ,,arada verdim hatta regl plunc
geri,aldim simdi reglimin 5.gunu reglden 1hafta once 65 dim simdi yine,66 lRdayim:/

Kafayi siyiriyorum regl oldugumda yaa(( burda regl donemlerinde cok dikkat edicem

Merhaba canım.Çok çok geçmiş olsun.Geçici olduğuna sevindim.Allah büük sorun vermesin.
Pazartesiden değil yarından itibaren iyice asıl canım.

Canım mesaj yazacaktım araya birşey girdi yazamadım haklısın.ÜzgünümRegle geçsin kilona bir bakalım.

çok geçmiş olsun neslihan,inşallah hemen iyileşir eşin.
kübra,saçlarını yıkayınca kurutmuyor musun?dikkat et.geçmiş olsun sanada.

bugün hiç diyet halinde değildim,halaaaaaaaaa.ya bn motivasyonda acayip zorlanıyorum.1 haftadır saldım.sürekli toparlanmam lazım diyorum.yarın yeni bir gün....

Allah acil sifalar versin esine ins duzelir bian once, kubra cigim sanada gecmis olsn cnm aman dikkat et kendine
diyeti takkma cok kendine gelince toparlarsin ins ..

Merhaba Zeynep nasılsın? Yarından itibaren toparlanıyorsun tamam mı? Şimdi menü bildirimide yapıyorsun.Kilon ne durumda?

Aksam ogunune kadar iyi gidiyorum bnde ardindan gece uyanip yiyorum neyin nesiyse buda. ins bugun artik son cok cok acikirsam yagsiz sute ozel karisim yaptim ondan icer uyurum geri ..

Kalkip leslie takilayim biraz barim yuruyusede cikamadim, gorusuruz hatice cim senden baska kimse yok

Kalkip leslie takilayim biraz barim yuruyusede cikamadim, gorusuruz hatice cim senden baska kimse yok

Kolay gelsin canım.Nöbetçi oldum bugün.Bizden başka kimse yok.Herkes biran önce toparlansa iyi olacak.İyice saldık bu gidişle cuma günü sonuçlar kötü olacak.

Merhaba Zeynep nasılsın? Yarından itibaren toparlanıyorsun tamam mı? Şimdi menü bildirimide yapıyorsun.Kilon ne durumda?
kilo almadım 75 aynı,alacak kadar yemiyorum ama verecek kadar da yemiyorum

Aksam ogunune kadar iyi gidiyorum bnde ardindan gece uyanip yiyorum neyin nesiyse buda. ins bugun artik son cok cok acikirsam yagsiz sute ozel karisim yaptim ondan icer uyurum geri ..

gece yatınca hayatta kalkmam.geçen doktorun biri hipoglisemide gece yarısı yemek yemeler olur demişti yanlış hatırlamıyorsam.var mı bir rahatsızlığın?

Tamam canim okudum vegevezelendim bende:)

Yarindan itibaren basliyorum paylasimlara dedigin gibi bakRsin supriz de olur belki
Asla istedigim kiloya gelmed en birakmiycam
Kabul etmiycem bu kiloyu
Aslinda tam spor yuruyus zamani
Tatil donusu cok zarar gormemisken kaldi gi miz yerden son gaz devammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…