Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kimsecikler yok yaa :44:
ben sabahın köründe kalkiim işe geleyim , siz daha yatın !
tembelleeeeeeeeeeeerr kalkın bakiim yataklarınızdan , canlanın biraaaz
benim iş başlıyor kızlar , ara ara bakarım ne var ne yok diye !..
görüşürüüüüüüüüüüüzzz

hoşgeldin.ben zeynep 32 yaşında ücretsiz izinde bir öğretmenim.eşim nedeniyle şırnaktayız.

herkese günaydın kızlar
siftah benden , bereket allahtan
güzel bir hafta olması dileğiyleee
günaydın.bugün benim yeniden başlayışımıın ilk günü.regl olucağımı hesaba katmazsak gayet güzel bir gün.

Allah im gozlerim yasariyorrrr..bizler icin ¤1 kiloda bir odul bile fazla ama tabi uzun surer sf ikilmamak icin arada olabilir:)

Puhhhh efenimm hadi bakkallimm aksam menuler yazilinca gorucez

Hersartda spor salonu iyidir..iyi degerlendirin

Slm ceyda

herkese günaydın kızlar

bu arada zeynep ve hatice dışında mesaj sayılarını gönderen yok !
sayıp yollayın kızlar ( 24 - 25 ağustos )

Ben bugun basliyorum neslihancim.dun,saydim saydim bosuna zaten
Sobra kime yolluyoruz?

Gunaydin zeynep
Hepimiz kararliyiz yeniden..iyi bir toparlanma olucak

bencede artık herkes dönsün, bu hafta toparlanacağımızı düşünüyorum. geçen hafta ara ara girdim ama tenhalıktı. ben bayramda bayagı bi kaçamak yaptım, dün tartıldığımdaysa aynı kilodaydım inşallah cumaya kadar veririm.

geçmiş olsun neslihan üzüldüm

merhaba pia seninle daha önce tanışmamıştık ben başak yeniyim 28 yaşındayım 4,5 aylık bi oğlum var ve çalışıyorum

inşallah devamlı olur canım. bende düşünüyorum spor salonuna yazılmayı ama daha zamanı var.

merhaba ceren bende başak memnun oldum, umarım hepimiz vereceğiz bu kiloları

herkese günaydın kızlar

günaydın

Hatice kesin uyuyordur,,dun hava atiyordu buralarda 11de jalktim diye
Bide beni ezip gecermis sporuyla heheyyyttt 1 saat sabah yuruyusumu yaptim bile konusturmayin beni lutfen vucudum isinmisken devam edicem :))

Birde kerevizib yesil saplariyla ne yapabilirim?? Fikri olan varmi?

oooooo çok güzel yapmışsın, kerevizin saplarınıda sebze çorbasına ekle güzel olur

selam kizlaar nabersiniz diyet nasil gidiyor bakalim haftanin ilk gununde

oooooo çok güzel yapmışsın, kerevizin saplarınıda sebze çorbasına ekle güzel olur

Aslinda ilk oyle dusubdum minik minik figrayip salataya cirba ve yemeklere kullanayim diyordum,ama..kafadan zeytin yagli bi yemek yapmaya lg arar verdimherzaman den gelmiyor sapiyla..bakalim ilk denitirum..cok faydaliymis

Cok hizli guzel basladik haftaya ins boyle devam edicekkk:)

spor yaptım geldim,gene kimse yok.kübra sen nerdesin kızım?bi kayboldun...

Bende kubrayi sorucajtim nerekde diye

Ya dun ch ir arkadas odul olarak kusir yiycem yazmisti..kisir bence en,masum yemeklerden buri bol salata az bulgurla arada yenebilir..bulgur cok faydali ve sislik yapsada kcl cok yok..ama yinede bir aratirabiliesibiz netten..oyle aklima geldi:)

herkese günaydın kızlar

Günaydın canım.Ne güzel bir dilek bu böyle
Ceren takımdan 78.7 ile ayrılmışsın.Sen misafir olarak aramızda olmaya devam edebilirsin.İstersen iyi bir gayretle ayrıldığın kilona dönmeye çalış olur mu?Her hafta kilonu yazmaya devam edersin.

Ya bende aynı durumdayım.Ramazanda neyseki kilo almadım ama belirgin bir kiloda vermedim.Ben üniversiteden beri bu kiloya gelmemiştim.Son kilolar iyice yerleşmiş olanlar olsa gerek.Ne yapsak ne etsek:44:Sıkı bir spora başlayalım bakalım ne olacak?

Keşke telefonum sende olsaydıda böyle bir mesaj atıp uyandırsaydın Kesin kalkardım

bu arada zeynep ve hatice dışında mesaj sayılarını gönderen yok !
sayıp yollayın kızlar ( 24 - 25 ağustos )
Kızlar mesaj sayılarını artık unutmamaya çalışın.Bir hafta boyunca mesaj sayısı az olanlar cuma kilo çizelgesinde ayrıldı olarak yazılacak.Lütfen gerekli önemi gösterelim.

Evet uyuyordum ne var Vaaayyy sporda yapılmış Akşam spor çizelgelerinde görüşürüz canım.Arkadaşlar listeye göre değerlendirmemizi yapar.1.belli 2. kim ???? Bize katılacak birileri yok mu???Hadi kızlar.Bugün herkesin yemek listesinin yanında sporda görmek istiyorum.TAMAM MI????

İyiyiz canım benim sen nasılsın? Haftanın ilk günü güzel başladı.İnşallah böyle devam edecek

uykucu kaptan hoşgeldin.

ferhan bende sana katılıyorum,kısır,mercimek köfte yağı az tutulduğu sürece çok sağlıklı gıdalar.tabi miktarınıda kaçırmadan yemek lazım.
Uykucuyum çooookk Haftaya pazartesiden itibaren sabah 7 mesaisi başlayacak.Son haftayı güzel güzel değerlendiriyorum.

haklısın,1 eylül okul açılır.bana hala açılmaz amaaslında çalışmayıda özledim gibi.ama kesinlikle burda olmaz.

LÜTFEN CEVAP YAZIN
Kızlar diğer gruplarda gezinip duruyorum da artılar çok.Bizim durumumuz tam olarak ne bilmiyorum.Herkes kilosunu yazssın demiştim ama es geçmişiz.Lütfen bugün herkes kaç kg artıda veya ekside yazabilir mi???En azından ne olduğunu belirleyelim.
Öncelikle ben:
Geçen hafta 63 tüm.
Cuma günü tartıldım 63.5 im.
İnşallah cumaya kadar artılar gider eksiye geçerim.Yol dönüşü vücudum ödemde tutmuş olabilir ama yinede artıdayım.Cumaya kadar elimden geleni yapacağım.Sizler ne durumdasınız:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…