hoşgeldin.ben zeynep 32 yaşında ücretsiz izinde bir öğretmenim.eşim nedeniyle şırnaktayız.kızlar bu arada adım ceren
32 yaşındayım
öğretmenim
ve bursada yaşıyorum.
son halimle 87.3 kiloya kadar çıktım.
artık kararlıyım vericam bunları.
daha önce bir kere başarmıştım.
yine başarıcam.
84 kilodan 68 kiloya düşmüştüm.
günaydın.bugün benim yeniden başlayışımıın ilk günü.regl olucağımı hesaba katmazsak gayet güzel bir gün.herkese günaydın kızlar
siftah benden , bereket allahtan
güzel bir hafta olması dileğiyleee
İlk kez sana katılıyorumNeyse şaka canım.Söylediklerinde haklısın.Biz bu yüzden burdayız.Güzel güzel kilo vereceğiz.Sporumuza yediklerimize dikkat edececeğiz.Ödülsüz veya bazı şeyleri tamamen kesmek tarftarı değilim zaten.Her 1kg verdiğimizde kendimize küçük bir ödül verebiliriz.Tabi bu kilo miktarını herkes kendi kendine ayarlayabilir.En az 1 olsun.Aylar geçti artık sıkılmaya başladım.Son bir gayretle hedefimize ulaşalım artık.Birbirimizi motive edelim.
İyi seyirler canım.Yarın süper bir gün.Güzel bir menü ile spor yapalım tamam mı?Paylaşırız.Bakalım arkadaşlardan bize kimler katılacak.Bu arada şimdiden söleyeyim benim yaptığım spor seninkini ezer geçerVAR MISIN???
bu arada eşimle bugün bir spor salonuna yazıldık , yıllık üyelik sözleşmesi yaptık!
bakalım ne olacak ? ama kasımda açılacakmış belki daha erken de olabilir dediler ama fiyatı ve imkanları uygun geldi , gözümüzü kararttık :))
inşallah memnun kalırız da devamlı gideriz ...
kızlar bu arada adım ceren
32 yaşındayım
öğretmenim
ve bursada yaşıyorum.
yine başarıcam.
herkese günaydın kızlar
bu arada zeynep ve hatice dışında mesaj sayılarını gönderen yok !
sayıp yollayın kızlar ( 24 - 25 ağustos )
hoşgeldin.ben zeynep 32 yaşında ücretsiz izinde bir öğretmenim.eşim nedeniyle şırnaktayız.
günaydın.bugün benim yeniden başlayışımıın ilk günü.regl olucağımı hesaba katmazsak gayet güzel bir gün.
Kızlar diğer takımlarda hemen hemen herkes dönmüş ama bizim takımda pek ses yok.Artık dönüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn.Bu arada herkese bayram dönüşü kilosunu bildirirse sevinirim.Kim kaç kilo aldı veya verdi.Bu hafta için neler yapacağız.
Hadi burası canlansın ve şu kalan kilolarıda verip hedefimize ulaşalım.Yeni yıla çıtır olarak girelim.
MESAJ GÖNDERİM LİSTESİ
24-25 AĞUSTOS nesdii
26 PAZAR TATİL
27-28 AĞUSTOSUZAYIM
29-30 AĞUSTOS nurgulguney
31-01 AĞUSTOSKbra
herkeşe selamlaaar
benim de acilen diyete geri dönmem lazım :44:
bayram kötü geçti kızlar aslında ; sizle paylaşmadım ama eşim bayramın ikinci günü farkettik ki yüz felci geçiriyor , nörolojiye filan gittik, halen ilaç kullanıyor! dışardan bakınca pek belli değil ama yine de canı sıkılıyor bu duruma ! allahtan geçici bir durum deyip avutuyoruz kendimizi...
valla ne diyet ne bişi fena saldım , ama yinede +1 'e düşürmüşüm farkı p.tesi daha da asılıcam , sözzz
ben kaçıyorum şimdi misafir filan gelecekçünkü mesajsayılarınızı atmayı unutmayın ( dün ve bugünün) ...
Hatice mesaJ yazmistim..cvp bekliyorumm gormedinmi cnm
Gecmis olsun nesdi
Benimde ayni esim bu sBah cikti hastaneden
Okullar acildi
Bir kosusturmacaki sorma
Ben buhFta tatil oldugunu bilmiyordum
Haftaya cuma listeye gireceksem topArlanayim diyorum
Kendimde,biseyi cozdum ben omeum boyu sadece regl gunlerime dikkat etsem yetwr
Sair funlerde cok rahat kilo veriyor regl olunca hep kilo aliyorum
Sisligin haricinde asil beslenmed en kaynakli
Ben tatilimden ozetle sunu soyleyeyim..hic diyet yapmadim istahi,yerinde bir insan nasil yiyorsa yedim
Kilo almadim ,,arada verdim hatta regl plunc
geri,aldim simdi reglimin 5.gunu reglden 1hafta once 65 dim simdi yine,66 lRdayim:/
Kafayi siyiriyorum regl oldugumda yaa(( burda regl donemlerinde cok dikkat edicem
bu arada eşimle bugün bir spor salonuna yazıldık , yıllık üyelik sözleşmesi yaptık!
bakalım ne olacak ? ama kasımda açılacakmış belki daha erken de olabilir dediler ama fiyatı ve imkanları uygun geldi , gözümüzü kararttık :))
inşallah memnun kalırız da devamlı gideriz ...
kızlar bu arada adım ceren
32 yaşındayım
öğretmenim
ve bursada yaşıyorum.
yine başarıcam.
herkese günaydın kızlar
Hatice kesin uyuyordur,,dun hava atiyordu buralarda 11de jalktim diye
Bide beni ezip gecermis sporuyla heheyyyttt 1 saat sabah yuruyusumu yaptim bile konusturmayin beni lutfen vucudum isinmisken devam edicem :))
Birde kerevizib yesil saplariyla ne yapabilirim?? Fikri olan varmi?
spor yaptım geldim,gene kimse yok.kübra sen nerdesin kızım?bi kayboldun...
oooooo çok güzel yapmışsın, kerevizin saplarınıda sebze çorbasına ekle güzel olur
selam kizlaar nabersiniz diyet nasil gidiyor bakalim haftanin ilk gununde
spor yaptım geldim,gene kimse yok.kübra sen nerdesin kızım?bi kayboldun...
Herkese MERHABALARUykucunuz geldi
herkese günaydın kızlar
Ceren takımdan 78.7 ile ayrılmışsın.Sen misafir olarak aramızda olmaya devam edebilirsin.İstersen iyi bir gayretle ayrıldığın kilona dönmeye çalış olur mu?Her hafta kilonu yazmaya devam edersin.kızlar bu arada adım ceren
32 yaşındayım
öğretmenim
ve bursada yaşıyorum.
yine başarıcam.
Ya bende aynı durumdayım.Ramazanda neyseki kilo almadım ama belirgin bir kiloda vermedim.Ben üniversiteden beri bu kiloya gelmemiştim.Son kilolar iyice yerleşmiş olanlar olsa gerek.Ne yapsak ne etsek:44:Sıkı bir spora başlayalım bakalım ne olacak?inşallah kasıma kadar kilolar kalmaz canım da ; ne bileyim yaa kalan son kiloların verilmesi daha zor gördüğüm kadarıyla
ebru , maşallah nasıl yaptı bilemiyorum da gitmiyo benimkiler yaa ! belki hipotroidinin de bir etkisi vardır ama başarıcam son bir azim bugün yeniden başladım sıkı diyetime
Keşke telefonum sende olsaydıda böyle bir mesaj atıp uyandırsaydınkimsecikler yok yaa :44:
ben sabahın köründe kalkiim işe geleyim , siz daha yatın !
tembelleeeeeeeeeeeerr kalkın bakiim yataklarınızdan , canlanın biraaaz
benim iş başlıyor kızlar , ara ara bakarım ne var ne yok diye !..
görüşürüüüüüüüüüüüzzz
Kızlar mesaj sayılarını artık unutmamaya çalışın.Bir hafta boyunca mesaj sayısı az olanlar cuma kilo çizelgesinde ayrıldı olarak yazılacak.Lütfen gerekli önemi gösterelim.bu arada zeynep ve hatice dışında mesaj sayılarını gönderen yok !
sayıp yollayın kızlar ( 24 - 25 ağustos )
Evet uyuyordum ne varHatice kesin uyuyordur,,dun hava atiyordu buralarda 11de jalktim diye
Bide beni ezip gecermis sporuyla heheyyyttt 1 saat sabah yuruyusumu yaptim bile konusturmayin beni lutfen vucudum isinmisken devam edicem :))
Birde kerevizib yesil saplariyla ne yapabilirim?? Fikri olan varmi?
İyiyiz canım benim sen nasılsın? Haftanın ilk günü güzel başladı.İnşallah böyle devam edecekselam kizlaar nabersiniz diyet nasil gidiyor bakalim haftanin ilk gununde
uykucu kaptan hoşgeldin.
ferhan bende sana katılıyorum,kısır,mercimek köfte yağı az tutulduğu sürece çok sağlıklı gıdalar.tabi miktarınıda kaçırmadan yemek lazım.
İyiyiz canım benim sen nasılsın? Haftanın ilk günü güzel başladı.İnşallah böyle devam edecek
Uykucuyum çooookk Haftaya pazartesiden itibaren sabah 7 mesaisi başlayacak.Son haftayı güzel güzel değerlendiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?