Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

açıköğretim 1.sınıf ama düğün hazırlıkları için 2.sınavlara çalışamamıştım şimdi bütünlemeye giricem inşş

Son düzenleme:
Iste tamda bu yuzden ayni kiloda girmek iatiyorum listeye
5 e bolununce bisey kalmiycak ortada

Belkide yanlis dusunuyorumdur

Demek 5 haftadir yokum
5yil gibi gel
Canım aynı yazmak zorunda değiliz.Cuma kaç çıkarsa öyle yazarız.Eksi veya artı 5 e bölünecek listeyi pek etkilemez ama eksiye geçersen daha iyi olur.Sonuçta kişi sayısına bölünüyor.
Bu arada tatilde heryeri gezdin durdun hani fotolar ???Daha senin yüzünü göremedik.

Memnun oldum canım , bu arada benim kızımın adı da ceren
ben neslihan , 30 yaşındayım , hemşireyim, istanbul' da yaşıyorum ...
aramıza hoşgeldin

Herkese MERHABALAR Uykucunuz geldi

merhaba kızlar.
teşekür ederim hepinize.
ben misafir olarak bulunucam aranızda inşallah başka bir ekibe de gitmek istemiyorum.
buraya alıştım.

merhaba kızlar.
teşekür ederim hepinize.
ben misafir olarak bulunucam aranızda inşallah başka bir ekibe de gitmek istemiyorum.
buraya alıştım.
Tabii ki Cerencim.Burda olmaya devam et.Tüm kurallar senin içinde geçerli olsun.Sadece listede şimdilik olma.Zamanla bakarız. Beraber kilo vereceğiz tamam mı?

Tamam cnm
Fotolar? Pc yokya simdi oyle makinalarda duruyorlar
Hal olsun sorun sonra fotograf bolumunde bir basligim var «merakli objektif» diye oraya secer koyarim..ben cekemedim gerci..cocuklar cekti busefer bebegimden..ben yokum yine:) yuz gorumligu isterim olmaaaazzzz

O baslik cok gerilerdedir ama eski fotolarima bakBilirsin:)

Tabii ki Cerencim.Burda olmaya devam et.Tüm kurallar senin içinde geçerli olsun.Sadece listede şimdilik olma.Zamanla bakarız. Beraber kilo vereceğiz tamam mı?

tamam canım olur.
mesaj sayılarımı bildireyim mi
buraya yediklerimi yazdığım için kaçamaklar yapamıyorum.
bu sayedede veriyorum

Yüzgörümlüğü 100 mekik cezası vereceğim göreceksin Bi seni görelim merak ettik.Mazeret bulma artık.
tamam canım olur.
mesaj sayılarımı bildireyim mi
buraya yediklerimi yazdığım için kaçamaklar yapamıyorum.
bu sayedede veriyorum
Bildir canım.Menülerinide bildir boşluk olunca gruba giriverirsin .

tekrar dan selam kizlar grubun bekcisi hatice sadece seni goruyorum asagida nasil gidiyor bakalim iyisin demi ..

Ben temizlik modundayim halilalir filan kaldirip fayanslari bi guzel ilacli suyla sildim camasirlar toplandi utulencek,
sonra yemek fasli dun izgarayi yapamamistim bugune kaldi ..

Spor onerisi bencede guzel bi ara yapmistik hatirlar misin spor eni falan seciyorduk,
yine oyle bisiler yapsak tesvik edici olabilir mi ne dersin ..

Benim de iyden iyye baslamam lazim spora duzenli .. bu arada yarinida atlatalim guzel bi haberim var kilom konusunda

Ferhancım senin günlüğünde varmış yeni gördüm ama devam etmiyorsun sanırım.Bu arada artık sende kilo tickereni yap.Birde yüzünü görelim resmini paylaşır mısın.Yoksa seni cuma listeye almayacağımNASIL TEHDİT AMA

İyiyim canım sen nasılsın?Evet nöbetçi gibiyim.
Heryeri tertemiz etmişsin ne güzel.Spor eni tekrar seçebiliriz çok güzel olur.Sadece diyet yetmiyor birde sıkılaşmak lazım.Bugünden itibaren başlayalım.Bakalım bugünün 1.si kim olacak ve kimler spor yapacak??Bu arada güzel haberinide merak ettim.Bekliyorum:44:

bugünkü menim

sabah 3 dilim domates 4-5 dilim salatalık 5-6 çatal peynirli yumurta dünden kalan 1 dilim ekmek boyutundaki tavuk ızgara 2 zeytin 1 dilim ekmek 2 lokmalık bal

ara:4 gün kurusu

öğlen 1 porsiyon kuru fasulye 4yk pilav

ara:2 erik

aralarda 2 fincan yeşilçay

akşam : şimdide kendime tonbalıklı salata yapıcam 8 gibi de 1 yeşilçay daha içerim günü kapatırım ....
spor olarak:20 dk göbecik attım çok seviyorum oynamayı ama güzel müzikler bulmam lazımm

şimdilik ben kaçtım yarın öğleden sonra yine buralarda olurumm

kalın sağlıcakla....

Pilav olmamış.Birde ton balığı çok yağlı oluyor umarım diyet olanından almışsındır.Eğlenceli bir spor yapmışsın.Biraz daha arttırabilirsin.Görüşürüz.

Evet öyle yaptım ama halen düzelmedim pek ... yakalanınca geçmiyor

spor yaptım geldim,gene kimse yok.kübra sen nerdesin kızım?bi kayboldun...

Ben Regl şişkinliğimi atamadım sanırım 77.5 geldim tartıda ama verecem cumaya kadar

Kızlar Kübra tura çıkacaktı o yüzden mi yok ????

Geziye gidemedim ben kuzenimn sünneti oldu dün ordaydım misafirler bizde kaldı yeni gittiler o yüzden pcye bakabildim yenii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…