Kolay gelsin canım.açıköğretim 1.sınıf ama düğün hazırlıkları için 2.sınavlara çalışamamıştım şimdi bütünlemeye giricem inşş
açıköğretim 1.sınıf ama düğün hazırlıkları için 2.sınavlara çalışamamıştım şimdi bütünlemeye giricem inşş
tşk ederimmmKolay gelsin canım.
demek yeni evlisin allah mesut etsin.kendine çizelge yapsana motive edici oluyor
Canım cumaya kadar eksiye geç.Bu hafta listeye gireceksin.kilon 5 e bölünecek.
Canım aynı yazmak zorunda değiliz.Cuma kaç çıkarsa öyle yazarız.Eksi veya artı 5 e bölünecek listeyi pek etkilemez ama eksiye geçersen daha iyi olur.Sonuçta kişi sayısına bölünüyor.Iste tamda bu yuzden ayni kiloda girmek iatiyorum listeye
5 e bolununce bisey kalmiycak ortada
Belkide yanlis dusunuyorumdur
Demek 5 haftadir yokum
5yil gibi gel
Memnun oldum canım , bu arada benim kızımın adı da ceren
ben neslihan , 30 yaşındayım , hemşireyim, istanbul' da yaşıyorum ...
aramıza hoşgeldin
hoşgeldin.ben zeynep 32 yaşında ücretsiz izinde bir öğretmenim.eşim nedeniyle şırnaktayız.
günaydın.bugün benim yeniden başlayışımıın ilk günü.regl olucağımı hesaba katmazsak gayet güzel bir gün.
bencede artık herkes dönsün, bu hafta toparlanacağımızı düşünüyorum. geçen hafta ara ara girdim ama tenhalıktı. ben bayramda bayagı bi kaçamak yaptım, dün tartıldığımdaysa aynı kilodaydım inşallah cumaya kadar veririm.
geçmiş olsun neslihan üzüldüm
merhaba pia seninle daha önce tanışmamıştık ben başak yeniyim28 yaşındayım 4,5 aylık bi oğlum var ve çalışıyorum
inşallah devamlı olur canım. bende düşünüyorum spor salonuna yazılmayı ama daha zamanı var.
merhaba ceren bende başak memnun oldum, umarım hepimiz vereceğiz bu kiloları
günaydın
Herkese MERHABALARUykucunuz geldi
Tabii ki Cerencim.Burda olmaya devam et.Tüm kurallar senin içinde geçerli olsun.Sadece listede şimdilik olma.Zamanla bakarız. Beraber kilo vereceğiz tamam mı?merhaba kızlar.
teşekür ederim hepinize.
ben misafir olarak bulunucam aranızda inşallah başka bir ekibe de gitmek istemiyorum.
buraya alıştım.
Tabii ki Cerencim.Burda olmaya devam et.Tüm kurallar senin içinde geçerli olsun.Sadece listede şimdilik olma.Zamanla bakarız. Beraber kilo vereceğiz tamam mı?
Yüzgörümlüğü 100 mekik cezası vereceğim göreceksinTamam cnm
Fotolar? Pc yokya simdi oyle makinalarda duruyorlar
Hal olsun sorun sonra fotograf bolumunde bir basligim var «merakli objektif» diye oraya secer koyarim..ben cekemedim gerci..cocuklar cekti busefer bebegimden..ben yokum yine:) yuz gorumligu isterim olmaaaazzzz
O baslik cok gerilerdedir ama eski fotolarima bakBilirsin:)
Bildir canım.Menülerinide bildir boşluk olunca gruba giriverirsintamam canım olur.
mesaj sayılarımı bildireyim mi
buraya yediklerimi yazdığım için kaçamaklar yapamıyorum.
bu sayedede veriyorum
İyiyim canım sen nasılsın?Evet nöbetçi gibiyim.tekrar dan selam kizlar grubun bekcisi hatice sadece seni goruyorum asagida nasil gidiyor bakalim iyisin demi ..
Ben temizlik modundayim halilalir filan kaldirip fayanslari bi guzel ilacli suyla sildim camasirlar toplandi utulencek,
sonra yemek fasli dun izgarayi yapamamistim bugune kaldi ..
Spor onerisi bencede guzel bi ara yapmistik hatirlar misin spor eni falan seciyorduk,
yine oyle bisiler yapsak tesvik edici olabilir mi ne dersin ..
Benim de iyden iyye baslamam lazim spora duzenli .. bu arada yarinida atlatalim guzel bi haberim var kilom konusunda
Pilav olmamış.Birde ton balığı çok yağlı oluyor umarım diyet olanından almışsındır.Eğlenceli bir spor yapmışsınbugünkü menim
sabah 3 dilim domates 4-5 dilim salatalık 5-6 çatal peynirli yumurta dünden kalan 1 dilim ekmek boyutundaki tavuk ızgara 2 zeytin 1 dilim ekmek 2 lokmalık bal
ara:4 gün kurusu
öğlen 1 porsiyon kuru fasulye 4yk pilav
ara:2 erik
aralarda 2 fincan yeşilçay
akşam : şimdide kendime tonbalıklı salata yapıcam 8 gibi de 1 yeşilçay daha içerim günü kapatırım ....
spor olarak:20 dk göbecik attım çok seviyorum oynamayı ama güzel müzikler bulmam lazımm
şimdilik ben kaçtım yarın öğleden sonra yine buralarda olurumm
kalın sağlıcakla....
Bir o kaldı ama nedense kendini göstermek istemiyor.Sanırım gizli bir ajan veya tanınmış bir solist yoksa çirkin mikız uyuyunca bende uyudum.bir tuhafım,açılamadım daha.
ferhan sen yokken,herkes herkesi gördü,bir sen kaldın be ya
Geçmiş olsun Kübra.Kendine dikkat et ve kısa sürede iyileşmeye çalış.Sinizütin varsa ve burun akıntın oluyorsa tuzlu suyu burnundan çekmeni öeneririm.Sinüsleri açıp akıntıyıda kesiyor.Aslında en yararlısı deniz suyu ama sen tuzlu su ilede yapabilirsin.Doktorlarda tavsiye ediyor.Bende de sinizüt var.
Artık burdan uzak kalmak yok.Menü bildirimide bugünden itibaren başlıyor.
3 kiloyu verip eksilere geçene kaar kaçamak yok tamam mı?
spor yaptım geldim,gene kimse yok.kübra sen nerdesin kızım?bi kayboldun...
LÜTFEN CEVAP YAZIN
Kızlar diğer gruplarda gezinip duruyorum da artılar çok.Bizim durumumuz tam olarak ne bilmiyorum.Herkes kilosunu yazssın demiştim ama es geçmişiz.Lütfen bugün herkes kaç kg artıda veya ekside yazabilir mi???En azından ne olduğunu belirleyelim.
Öncelikle ben:
Geçen hafta 63 tüm.
Cuma günü tartıldım 63.5 im.
İnşallah cumaya kadar artılar gider eksiye geçerim.Yol dönüşü vücudum ödemde tutmuş olabilir ama yinede artıdayım.Cumaya kadar elimden geleni yapacağım.Sizler ne durumdasınız:44:
Kızlar Kübra tura çıkacaktı o yüzden mi yok ????
hatice yarın sabah tekrar tartılıp sana söylerim.en son tartıldığımda 75 tim.almamıştım.deli olacam karnım şiş,balon oldu ama hala regl başlamadı.
kübradan benimde haberim yok.face tede bi kımıldanma yok.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?