Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın,1 eylül okul açılır.bana hala açılmaz amaaslında çalışmayıda özledim gibi.ama kesinlikle burda olmaz.
Doğuda öğretmen olmak zor.Ben Van da 3 ıl çalıştım ama çok şanslıydım.Çok güzel bir yere denk geldim.Velilerimde çok iyidi.Aradan 4 yıl geçti hala birbirimizi arayıp sorarız.Tabiii senin bulunduğun yer sanırım kötü.O yüzden çalışmaman daha iyi.

Son düzenleme:

cumartesi tartıldığımda 70,1 dim bayramdan öncede 68,5

tünaydınnn kızlarr ben geldimmmm
Bişey soracaktım:44: Sen gruptan en son 239.etapta ocak ayında ayrılmışsın ancak öncesinde de 228. etapta ayrılmışsın.Kafamı karıştıran önceki rumuzun ferdici şimdiki _ferdici_ aynı kişi mi?Yoksa farklı mı? Arkadaşlar rumuzumu yanlış yazmış????

Son düzenleme:
kızlar gece yine uyuyamadım 5:30 gibi yattım 9da da kalktım...

ve nedenini bilmediğin 1 aydan beri devam eden bi mide bulantım var
ara ara bulanıyo
gece de öyle oldum sabahta öleydim...

bulantım geçsin diye gece sadece 4-5 üzüm yedim iyi geldii:26:
ama uykuya bi çözüm bulmam gerekk

aynı kişii ikiside benim onlar kolay olsun diye öyle yazmışlardır...en son ne zaman ayrıldığımı hatırlamıyorum o dönemde sürekli izin alıp döndümm

ben artıdaydım ama vermişim şu anda aynı kilomdayım canım

Geçmişi biraz karıştırdım da.Sen yarrışmaya geçen yıl 18 şubatta katılmışsın(18 şubat 2011)kilon 74 müş.66 ya kadar güzel zayıflamışsın.Sonra biraz verip çok almışsın.Çok kere izne ayrılmışsın.1 hafta varsın sonra yoksun.Sürekli böyle geçmiş ve 66-62 arasında sürekli gidip gelmişsin.çok kere kilo almışsın görünüyor.Canın sıkılınca bırakmışsın sanırım:44:

Semine gwcmis olsun normal degil yazdiklarin doktora gittin mi

Hatice gorusuruz aksam canimcimmm agzini kapatta canim tozum bogazina kacmasin hehe

Canim benim kilo durumum soyle ayrilirken 66,4 dum simdi 67lerdeydim
Reglden once 65lerdeydim simdi cumaya kadar artim kalmaz ama eksi olurmuyum bilmiyorum

Canım cumaya kadar eksiye geç.Bu hafta listeye gireceksin.kilon 5 e bölünecek.

daha gidemedim böyle devam ederse gidicem...

evet ilk başladığımda 80 kiloydum...sonra 74 indim buraya katıldım....

benim metabolizmam çok yawaş spora gittiğim halde 1 ayda 1,5 kilo vermiştim verdiğim kiloların hepsinide karbonhidrata asla dokunmadan verdim protein ve sebzeyle...
geçen yıl 11.ayda 62 lerdeydim
sonra araya söz nişan işleri girince artık dikkat edemedim....
diyetisyene de gitmeyi düşündüm ama işyerinin yoğunluğundn bi yere çıkamıyodum...ama yinede o yoğunluktaa neler yaptım nelerr
ama artık evdeyim çalışmıyorum bu sefer olucak allahın izniyle... şu sınavıda atlattıktan sonra diyetisyene gidicem inşş sporada başladım mı oh güzel olucak inşşşş

hatice yarın sabah tekrar tartılıp sana söylerim.en son tartıldığımda 75 tim.almamıştım.deli olacam karnım şiş,balon oldu ama hala regl başlamadı.

kübradan benimde haberim yok.face tede bi kımıldanma yok.:44:

Ne sınavına gireceksin????
Tamam canım.Karnın regle den dolayıdır..Bol bol yeşil çay iç canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…