Doğuda öğretmen olmak zor.Ben Van da 3 ıl çalıştım ama çok şanslıydım.Çok güzel bir yere denk geldim.Velilerimde çok iyidi.Aradan 4 yıl geçti hala birbirimizi arayıp sorarız.haklısın,1 eylül okul açılır.bana hala açılmaz amaaslında çalışmayıda özledim gibi.ama kesinlikle burda olmaz.
Herkese MERHABALARUykucunuz geldi
LÜTFEN CEVAP YAZIN
Kızlar diğer gruplarda gezinip duruyorum da artılar çok.Bizim durumumuz tam olarak ne bilmiyorum.Herkes kilosunu yazssın demiştim ama es geçmişiz.Lütfen bugün herkes kaç kg artıda veya ekside yazabilir mi???En azından ne olduğunu belirleyelim.
Öncelikle ben:
Geçen hafta 63 tüm.
Cuma günü tartıldım 63.5 im.
İnşallah cumaya kadar artılar gider eksiye geçerim.Yol dönüşü vücudum ödemde tutmuş olabilir ama yinede artıdayım.Cumaya kadar elimden geleni yapacağım.Sizler ne durumdasınız:44:
Bişey soracaktım:44: Sen gruptan en son 239.etapta ocak ayında ayrılmışsın ancak öncesinde de 228. etapta ayrılmışsın.Kafamı karıştıran önceki rumuzun ferdici şimdiki _ferdici_ aynı kişi mi?Yoksa farklı mı? Arkadaşlar rumuzumu yanlış yazmış????tünaydınnn kızlarr ben geldimmmm
Bişey soracaktım:44: Sen gruptan en son 239.etapta ocak ayında ayrılmışsın ancak öncesinde de 228. etapta ayrılmışsın.Kafamı karıştıran önceki rumuzun ferdici şimdiki _ferdici_ aynı kişi mi?Yoksa farklı mı? Arkadaşlar rumuzumu yanlış yazmış????
LÜTFEN CEVAP YAZIN
Kızlar diğer gruplarda gezinip duruyorum da artılar çok.Bizim durumumuz tam olarak ne bilmiyorum.Herkes kilosunu yazssın demiştim ama es geçmişiz.Lütfen bugün herkes kaç kg artıda veya ekside yazabilir mi???En azından ne olduğunu belirleyelim.
Öncelikle ben:
Geçen hafta 63 tüm.
Cuma günü tartıldım 63.5 im.
İnşallah cumaya kadar artılar gider eksiye geçerim.Yol dönüşü vücudum ödemde tutmuş olabilir ama yinede artıdayım.Cumaya kadar elimden geleni yapacağım.Sizler ne durumdasınız:44:
Hoşgeldin.tünaydınnn kızlarr ben geldimmmm
Günaydın Başak.günaydın hatice en iyisini yapıyorsun, tatilin tadını çıkart
ooo kötü durumdasın yani.Gözüm menülerinin ve sporunun üstünde olacak. Yarışmadan ayrıldığında 63.4 müşsün.cumartesi tartıldığımda 70,1 dim bayramdan öncede 68,5
Çok güzel canım.Cumaya kadar eksilere geçersinben artıdaydım ama vermişim şu anda aynı kilomdayım canım
Hoşgeldin.
Günaydın Başak.
ooo kötü durumdasın yani.Gözüm menülerinin ve sporunun üstünde olacak. Yarışmadan ayrıldığında 63.4 müşsün.
Çok güzel canım.Cumaya kadar eksilere geçersin
evet maleseff
Canım cumaya kadar eksiye geç.Bu hafta listeye gireceksin.kilon 5 e bölünecek.Semine gwcmis olsun normal degil yazdiklarin doktora gittin mi
Hatice gorusuruz aksam canimcimmm agzini kapatta canim tozum bogazina kacmasin hehe
Canim benim kilo durumum soyle ayrilirken 66,4 dum simdi 67lerdeydim
Reglden once 65lerdeydimsimdi cumaya kadar artim kalmaz ama eksi olurmuyum bilmiyorum
daha gidemedim böyle devam ederse gidicem...Semine gwcmis olsun normal degil yazdiklarin doktora gittin mi
Hatice gorusuruz aksam canimcimmm agzini kapatta canim tozum bogazina kacmasin hehe
Canim benim kilo durumum soyle ayrilirken 66,4 dum simdi 67lerdeydim
Reglden once 65lerdeydimsimdi cumaya kadar artim kalmaz ama eksi olurmuyum bilmiyorum
Geçmişi biraz karıştırdım da.Sen yarrışmaya geçen yıl 18 şubatta katılmışsın(18 şubat 2011)kilon 74 müş.66 ya kadar güzel zayıflamışsın.Sonra biraz verip çok almışsın.Çok kere izne ayrılmışsın.1 hafta varsın sonra yoksun.Sürekli böyle geçmiş ve 66-62 arasında sürekli gidip gelmişsin.çok kere kilo almışsın görünüyor.Canın sıkılınca bırakmışsın sanırım:44:
Ne sınavına gireceksin????daha gidemedim böyle devam ederse gidicem...
evet ilk başladığımda 80 kiloydum...sonra 74 indim buraya katıldım....
benim metabolizmam çok yawaş spora gittiğim halde 1 ayda 1,5 kilo vermiştim verdiğim kiloların hepsinide karbonhidrata asla dokunmadan verdim protein ve sebzeyle...
geçen yıl 11.ayda 62 lerdeydim
sonra araya söz nişan işleri girince artık dikkat edemedim....
diyetisyene de gitmeyi düşündüm ama işyerinin yoğunluğundn bi yere çıkamıyodum...ama yinede o yoğunluktaa neler yaptım nelerr
ama artık evdeyim çalışmıyorum bu sefer olucak allahın izniyle... şu sınavıda atlattıktan sonra diyetisyene gidicem inşş sporada başladım mı oh güzel olucak inşşşş
Tamam canım.Karnın regle den dolayıdır..Bol bol yeşil çay iç canım.hatice yarın sabah tekrar tartılıp sana söylerim.en son tartıldığımda 75 tim.almamıştım.deli olacam karnım şiş,balon oldu ama hala regl başlamadı.
kübradan benimde haberim yok.face tede bi kımıldanma yok.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?