Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden küçük bir parça tost
Melemen
1 dilim ekmek
Peynir,zeytin,salça

ÖĞLE
Sütlü kahve
4 yulaflı bisküvi

AKŞAM
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek

şimdi kimse yok sanırım bi hatice ablanın ismi var aşağıda ama sanırım pcye bakmıyo :)

2 hafta sonra budayım çok özledim hepinizi ya dün bi derece yaptınızmı yeni üyeler varmı ebru ablayı hiç görmedim nasıl yazarmısınız 2 -3 gün sonra tekrar girebilirim belki hepiniz öpüyorum görüşürüz

menümü yazmadan çıkmıyım

menüm

sabah
1 simit

1 saat yürüyüş

öğlen
patlıcan yemeği
2 dilim ekmek

akşam
corn flakes

su ölçemiyprum (

menüme youm yapmayı unutmayın

Merhaba Zeliş.İnternet olayına sevindim.Menülerine ve sporuna dikkat et ki seni gelecek sene üniversiteye çıtı pıtı güzel bir kız olarak gönderelim.

etmeye çalışıyorum ablacım inş vemişimdir şimdi çıkmak zorundayım sonra görüşürüz

kızlar merhaba .
ben daha önce 13. takımdaydım ayrılmıştır.
şimdi geri dönmek istiyorum.
takımda boşluk varsa tekrar devam edebilirmiyim.

kızlar merhaba .
ben daha önce 13. takımdaydım ayrılmıştır.
şimdi geri dönmek istiyorum.
takımda boşluk varsa tekrar devam edebilirmiyim.
Merhaba seninle aynı hafta gruba girmiştik.(30 mart) sen bir hafta kalıp ondan sonraki hafta ayrılmıştın sanırım.Listede öyle yazıyor.Şuan için gruba kimseyi alamıyoruz.İzinden dönen arkadaşlar var. İstersen misafir olarak aramızda olmaya devam et.Arkadaşların geri dönüşüne göre yer olursa senide listeye alırız.

Verelim,haticecim haklisin..yoksa kacamaklaron ardi kesilmez
Ben bugun saalladim yazfigim givi pazar baslanilmaz diyeteeeee bu bir kural:))
Ama soz yarin baslitorum
Senden cvp alamayoncaotice edemedim kendimi
Bu gun alustirdim:))
Kacmaklara spor xezalari fln bulalim

Tatli, evet canim siki diyetlerde yenmez ama uzun vadeli diyetkerde arada yenur heralde dengeli bisrkilde
Simdi kendim icin demiyorum zaten..bugun kacurdim ben
Yarin tam basladigimda 3 haftada bir fln bazen yerim gibi geliyor yani bilmiyorumda
Bazen denk geliyor
Neyse iste:)

Ben herseye raziyimmmm haticecimmmmm
Cezayada azarada..birbirimize mukayyet olucaz uyaricaz kizicaz motive edicez ve kilolari vericreezzzz
Amacimiz o degil mi?

İlk kez sana katılıyorum Neyse şaka canım.Söylediklerinde haklısın.Biz bu yüzden burdayız.Güzel güzel kilo vereceğiz.Sporumuza yediklerimize dikkat edececeğiz.Ödülsüz veya bazı şeyleri tamamen kesmek tarftarı değilim zaten.Her 1kg verdiğimizde kendimize küçük bir ödül verebiliriz.Tabi bu kilo miktarını herkes kendi kendine ayarlayabilir.En az 1 olsun.Aylar geçti artık sıkılmaya başladım.Son bir gayretle hedefimize ulaşalım artık.Birbirimizi motive edelim.

Tv 8 de tom hanksin filmi var
Onu izliycem gelen olursa iyi geceler
Yarin yeni bir guuuuuuuunnnn
İyi seyirler canım.Yarın süper bir gün.Güzel bir menü ile spor yapalım tamam mı?Paylaşırız.Bakalım arkadaşlardan bize kimler katılacak.Bu arada şimdiden söleyeyim benim yaptığım spor seninkini ezer geçerVAR MISIN???

teşekkürler canımm...

çok sağol canımm ...

Allah acil sifalar versin esine ins duzelir bian once, kubra cigim sanada gecmis olsn cnm aman dikkat et kendine
diyeti takkma cok kendine gelince toparlarsin ins ..

yavaş yavaş düzeliyo sanırım , teşekkürler canımm ...

Neslihancım mesaj kutun dolu. Benim dünkü mesaj saım 0, bugünkü 13.

neslihan mesaj sayım cuma:2,cumartesi:3

tamam ben not edrim kızlar da , kutuyu dolduracak kadar fazla mesaj da yok aslında ama ben bi temizleyeyim ozaman !..

bu arada eşimle bugün bir spor salonuna yazıldık , yıllık üyelik sözleşmesi yaptık!
bakalım ne olacak ? ama kasımda açılacakmış belki daha erken de olabilir dediler ama fiyatı ve imkanları uygun geldi , gözümüzü kararttık :))
inşallah memnun kalırız da devamlı gideriz ...

Kasıma kadar senin verecek pek kilon kalmaz ama sporla iyice sıkılaşırsın.Sonra formda kalmak için spora devam.

ben de kaçıyorum , herkese iyi geceler...
İyi geceler canım

afiyet olsun,yeşilçay çok olmuş sanki

afiyet olsun.

affiyet olsun
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden küçük bir parça tost
Melemen
1 dilim ekmek
Peynir,zeytin,salça

ÖĞLE
Sütlü kahve
4 yulaflı bisküvi

AKŞAM
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
afiyet olsunnnnnnnnnn.

menü iyide zeliş bu sıcaklarrda susuz kalma

şimdi sıra bende.yarından itibaren eski disiplinime döneceğimi belirterek menüme başlıyorum
sabah:2dilim tam buğday ekmek
melemen
peynir
zeytin
azcık reçel(1 tatlı kaşığı)

ara:ince bir dilim kavun
1 tane kuru incir

öğle:1 kase çorba
1 dilim ekmek
domates

akşam:mercimek köfte5,6 tane
marul
ayran
veeeeeeeeeeeeeeeee 1 dilim sütlü irmik tatlısı.

su çok içtim ne kadar bilmiyorum.
spor bugünde yok.söz yarın başlıyacağım.

şimdi yatııyorum.öptüm hepiciğinizi

evet canım okulum çok yoğundu sonra da tatil ramazan derken aldım kiloları.
burası bana iyi gelmişti.
ben misafir olarak devam ederim canım farketmez.
burayı seviyorum.

kızlar bu arada adım ceren
32 yaşındayım
öğretmenim
ve bursada yaşıyorum.
son halimle 87.3 kiloya kadar çıktım.
artık kararlıyım vericam bunları.
daha önce bir kere başarmıştım.
yine başarıcam.
84 kilodan 68 kiloya düşmüştüm.

Memnun oldum canım , bu arada benim kızımın adı da ceren
ben neslihan , 30 yaşındayım , hemşireyim, istanbul' da yaşıyorum ...
aramıza hoşgeldin

Kasıma kadar senin verecek pek kilon kalmaz ama sporla iyice sıkılaşırsın.Sonra formda kalmak için spora devam.

İyi geceler canım

inşallah kasıma kadar kilolar kalmaz canım da ; ne bileyim yaa kalan son kiloların verilmesi daha zor gördüğüm kadarıyla
ebru , maşallah nasıl yaptı bilemiyorum da gitmiyo benimkiler yaa ! belki hipotroidinin de bir etkisi vardır ama başarıcam son bir azim bugün yeniden başladım sıkı diyetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…