Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ben de 69 ile bırakmıştım , şuan 70 'im . kaç hafta geçti hatırlamıyorum. eğer verebilirsem listeye girerim! ama giremesem de paylaşımlarda bulunabilirim , takımda yarışma için şuan daha faydalı arkadaşlar varsa mani olmak da istemem , benim için önemli olan bişeyler paylaşıp motivasyonu canlı tutmak ve kilo vermek! listeye girip girmememin bi önemi yok yani !..
sen ayarlarsın artık liste durumlarına göre

uzun zamandır menümü yazmıyodum !
bugünkü menüm

kahvaltı
1 kase müsli

öğle
2 köfte
1 kase domates çorbası
1 dilim kepek ekmeği
1 küçük ayran

ara
1 nektarin

akşam
az tavuk sote
salata
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak zero

su 1-2 lt. yeşil çay ve spor yok

Canım siz döneceksiniz diye yeni üye çağırmadık.O yüzden endişe etme.İstediğin zaman listeye girebilirsin.Bu hafta mı yazalım haftaya mı????

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Bundan sonra menü yazmayı aksatma olur mu?

Canım siz döneceksiniz diye yeni üye çağırmadık.O yüzden endişe etme.İstediğin zaman listeye girebilirsin.Bu hafta mı yazalım haftaya mı????

cuma günkü tartıya göre karar veririz o zaman canımm

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Bundan sonra menü yazmayı aksatma olur mu?

tamam canım , yazarım mutlaka !..
spor , su ve yeşil çaya da başlamam lazım

Kızlar bugünden itibaren mesajlarınızı kontrol ediyorum.Günlük 5 mesaj altında olanlar ve mesaj sayısını bildirmeyenler listede sıfır görünecek ve cuma günü ayrıldı yazacak haberiniz olsun.

afiyet olsun.su ve spor yazılmamış
vaaay spora bak.özendim be yaa

bu kadar yemeye iyi dayanıyorsun hatice.

zero hişşş güzel değil.nasıl içiyorsun neslihan.

hatice bugün ve yarının mesajları kübraya mı yollanacaktı.diğer günlere senin cevaplarından baktım ama bulamadım hatice.18 ağustostan 25 ine atlamış.

Son düzenleme:
***Kızlar 29-30 ağustos nurgüldeydi ancak Nurgül tatile çıktı.Listeyi tekrar düzenliyorum lütfen kaydetmeyi unutmayın.

Mesaj Listesi
27-28 AĞUSTOS UZAYIM
29-30 AĞUSTOS Pia
31-01 AĞUSTOS Kbra
3-4 EYLÜL mersinli42
5-6 EYLÜL goncagull
7-8 EYLÜL nurgulguney
10-11 EYLÜL yasminyaso
12-13 EYLÜL nesdii
14-15 EYLÜL UZAYIM

canım menün güzel olmuş afiyet olsun.

spor menü harika canım.

menü harika sporla da taçlanmış tebrikler kaptan.

canım benim menülerimde genelde seninki gibi olur ama tek fark aralara aburcubur sıkıştırıyorum.
bu seferde kilocukları alıyorum.

benim bu günkü menüm

sabah: domates,1 dilim ekmek,közlenmiş patlıcan ve yarım yumurta

ara:şekersiz türk kahvesi

öğle:1 dilim börek ve salata ( bunu yememeliydim ama yaptım bir hata artık bu son böreğimdi)

akşam : 1 küçük tabak meyve salatası

bol su ve yürüyüş bandında tempolu yarım saat yürüyüş

Afiyet olsun.Börek bencede olmamalıydı.Akşam yemeğinde meyve yerine sebze veya protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi olur.Meyveyi akşam 3 ten sonra yememeye çalış.

Gunaydin,kizlar feci uykum var ama hatunum uyandirdi erkenden..aks

amda erken yatmistim halbukiiii

Hatice, kendi yaptigin ekmej en iyisi..nasil oldu ll ar? Becerebildin mi?

Gecen kubulay gurkandan duydum arkadaslar diyette en ideal meyveler hatta yenmesi iyi olan kan sekeribi dengeleyen ,,o uzun uzun anlattida ben sim bilemiyorum..5 meyve saydi 1 nektarin 2 armut birde seftali digerlerini hatirlamiyorum..dun armut nektarin aldim bende

Hatice aksam ogununde herkes proteini hazmedemeye bilir..benim ciddi sorunum var bazi protein cesitleriyle

Bende aslinda yapsam bir suru is var..erteliyorum hep:)
Belki biri gelir yapar..kim bilir

günaydın millet.muhteşemim,uykusuz, geceden kalmış bir haldeyim.zilli beni mahvetti.şimdi kendi fosur fosur modunda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…