Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

unutmadan dünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek labne domates
2 fincan süt arttırıcı çay

öğlen
6 minik biber dolması
yoğurt
1 dilim ekmek
un kurabiyesi:18:
2 incir

akşam
1 kase çorba
1 biber dolması
yoğurt
2 çatal patates:18:

öğlen biraz fazla oldu gibi 4 lt su içtim, 50 mekik çektim ve gün içinde 9600 adım yürümüşüm.

Kitliktan cikmis gibi oyle bir kahvalti yaptim ki
Cok yemekten ziyade boyle sanki biri alucakmus onumden gibi aceleyle doje saca
Aaa aaa pekbi garip halim vardi
Simdi fark,ediyorum
Nickkss yakustiramadim kendime

Basakcim baya yemissin:)) ama emziriyorsun heralde?
Ne siklikta?

Biraz meyve koyabilirsin menune labne en yagli peynirlerde kremn peynir seviyorsan light krem peynir tercih et
Yada en guzeli normal beyaz peynir hem bebeginede iyi gelir

Basakcim baya yemissin:)) ama emziriyorsun heralde?
Ne siklikta?

Biraz meyve koyabilirsin menune labne en yagli peynirlerde kremn peynir seviyorsan light krem peynir tercih et
Yada en guzeli normal beyaz peynir hem bebeginede iyi gelir

evet biraz öyle oldu emziriyorum şöyle söyleyim ek gıda olarak sadece meyve püresi veriyoruz şimdilik onun haricinde anne sütü gecede 1 defa mama, iş yerinde sağıyorum öğlende eve gidiyorum emzirmek için. ben labne dışında peynir yiyemiyorum böyle bi problemim var yada tostta kaşar yiyebiliyorum

Aa yapmaaa duzeltmelisin bu durumu
Ben cok duskun degilimdir ama madem yiyorum "peynir" gecsin bogazimdan diyorum fellik fellik guzel peynir ariyorum turkide ne kadar guzel peynurler var...burda heo hazir market oeynirleri
Hem bak sonra bebeginde oyle alusir

Ben hamileyken cok kefir iciyodum simdi kizim kefire bayiliyor

Bence istesen yaparsin duzeltmelisin o aliskanligini

zaten bu düzeltilmiş hali çocukluğumdan beri azıma sürmüyordum bunuda zorla yiyorum oğlum için

Anliyorum..cok var oyle kimse.Ben yine fikrimi sotliyeyim
Sayet yiyemiyorsan o labneyide hic yeme emin ol faydadan cok zarari var onlarin onun yerine 1 bardak sut ic
Yogurt ye yeter

Bende birazdan kizimla bebekler icin oyun saati yapmis arkadaslar oraya gidixem
Begenirsem devam edicem
Bielikte yuzmeye gitmistik daha once..bebek icin guya ama ben rehabilite olmustum..bana cok iyi gelmisti
Simdideeminim bana iyi gelicek:)

emin ol her türlüsünü deniyorum.
sana iyi eylenceler, bebeğin kaç yaşında

Sporun cok iyi olmus hatice acilen bende baslamaliyyim hatta bgun baslayayim ..

Liste konusunda duruma gore gore hareket ederiz hele bi cuma olsun bakalim diye dusunuyorum canim.

Ekmekler çok güzel oldu.Hatta az önce yedim çokta doyurucu olmuş.Hatta zeytinlide yaptım

günaydın millet.muhteşemim,uykusuz, geceden kalmış bir haldeyim.zilli beni mahvetti.şimdi kendi fosur fosur modunda
Günaydın Zeynep,gerçi pekte günün aydın olamamış.Fırsat bu fırsat senin fıstık uyurken sende uyu.

günaydın herkese
Günaydın Başak

Sadece un kurabiyesi değil biber dolması da olmamış.Çok yemişsin.Biber dolmasından 1 tane yiyip yanında güzel bir sebze veya et tüketsen daha güzel olurmuş.Akşam yemeği içinde aynı şey geçerli.Emziriyorsun diye çok kısma ama yiyeceklerini değiştirsen aha iyi olur.
Gunaydin kizlar

Karnimda belimde feci agri var dun usuttum sanirsam :2:
Günaydın canım.Geçmiş olsun.

Sporun cok iyi olmus hatice acilen bende baslamaliyyim hatta bgun baslayayim ..

Liste konusunda duruma gore gore hareket ederiz hele bi cuma olsun bakalim diye dusunuyorum canim.
Canım ben cuma günü büyük ihtimal arkadaşta olacağım.Listeyi önceden hazırlamak istiyorum.O yüzden perşembe günü karar verelim ve ben listeyi oluşturayım olur mu??

Selam kızlar..
Dünkü Menüm :
Sabah :
peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haslanmış yumurta

Akşam :
1 kase cacık
1 tabak sebzeli köfte

Selam kızlar..
Dünkü Menüm :
Sabah :
peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haslanmış yumurta

Akşam :
1 kase cacık
1 tabak sebzeli köfte
Öğlene ne oldu Kübra ??? Menün onun haricinde güzel.Bu arada ben cuma günü büyük ihtimal arkadaşta olacağım.Bu yüzden listeyi bir önceki gece payşacağım ama kiloları yazıp hesaplamak sana kalacak.Sen burda mısın???Arkadaşa erken gidersem ordan girer kontrol etmeye çalışırım.

Geç uyandım o yüzden öglen yapamadım .
Ben cuma burda olurum büyük ihtimal bir sıkıntı olmazsa hallederim canım ...

Selam kızlar..
Dünkü Menüm :
Sabah :
peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haslanmış yumurta

Akşam :
1 kase cacık
1 tabak sebzeli köfte

az olmuş ama geç kalkmışsın.bu ara sık sık kayboluyorsun orti.

bugün hiç tadım yok.karın ağrısı ,uykusuzluk.dinlene dinlene ev işi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…