günaydın millet.muhteşemim,uykusuz, geceden kalmış bir haldeyim.zilli beni mahvetti.şimdi kendi fosur fosur modunda
Basakcim baya yemissin:)) ama emziriyorsun heralde?
Ne siklikta?
Biraz meyve koyabilirsin menune labne en yagli peynirlerde kremn peynir seviyorsan light krem peynir tercih et
Yada en guzeli normal beyaz peynir hem bebeginede iyi gelir
Aa yapmaaa duzeltmelisin bu durumu
Ben cok duskun degilimdir ama madem yiyorum "peynir" gecsin bogazimdan diyorum fellik fellik guzel peynir ariyorum turkide ne kadar guzel peynurler var...burda heo hazir market oeynirleri
Hem bak sonra bebeginde oyle alusir
Ben hamileyken cok kefir iciyodum simdi kizim kefire bayiliyor
Bence istesen yaparsin duzeltmelisin o aliskanligini
Anliyorum..cok var oyle kimse.Ben yine fikrimi sotliyeyim
Sayet yiyemiyorsan o labneyide hic yeme emin ol faydadan cok zarari var onlarin onun yerine 1 bardak sut ic
Yogurt ye yeter
Bende birazdan kizimla bebekler icin oyun saati yapmis arkadaslar oraya gidixem
Begenirsem devam edicem
Bielikte yuzmeye gitmistik daha once..bebek icin guya ama ben rehabilite olmustum..bana cok iyi gelmisti
Simdideeminim bana iyi gelicek:)
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,salatalık
Peynir,zeytin,salça
ÖĞLE
Sütlü kahve
5 kayısı kurusu
AKŞAM
1 kase nesfit
4 çatal taze fasulye
SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD]YANBEL HAREKETİ[/TD]
[TD]TWESTER[/TD]
[TD]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD]DAMBIL İLE KOL HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]200[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ekmekler çok güzel oldu.Hatta az önce yedim çokta doyurucu olmuş.Hatta zeytinlide yaptımGunaydin,kizlar feci uykum var ama hatunum uyandirdi erkenden..aks
amda erken yatmistim halbukiiii
Hatice, kendi yaptigin ekmej en iyisi..nasil oldu ll ar? Becerebildin mi?
Gecen kubulay gurkandan duydum arkadaslar diyette en ideal meyveler hatta yenmesi iyi olan kan sekeribi dengeleyen ,,o uzun uzun anlattida ben sim bilemiyorum..5 meyve saydi 1 nektarin 2 armut birde seftali digerlerini hatirlamiyorum..dun armut nektarin aldim bende
Hatice aksam ogununde herkes proteini hazmedemeye bilir..benim ciddi sorunum var bazi protein cesitleriyle
Bende aslinda yapsam bir suru is var..erteliyorum hep:)
Belki biri gelir yapar..kim bilir
Günaydın Zeynep,gerçi pekte günün aydın olamamış.Fırsat bu fırsat senin fıstık uyurken sende uyu.günaydın millet.muhteşemim,uykusuz, geceden kalmış bir haldeyim.zilli beni mahvetti.şimdi kendi fosur fosur modunda
Günaydın Başakgünaydın herkese
Sadece un kurabiyesi değil biber dolması da olmamış.Çok yemişsin.Biber dolmasından 1 tane yiyip yanında güzel bir sebze veya et tüketsen daha güzel olurmuş.Akşam yemeği içinde aynı şey geçerli.Emziriyorsun diye çok kısma ama yiyeceklerini değiştirsen aha iyi olur.unutmadan dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek labne domates
2 fincan süt arttırıcı çay
öğlen
6 minik biber dolması
yoğurt
1 dilim ekmek
un kurabiyesi:18:
2 incir
akşam
1 kase çorba
1 biber dolması
yoğurt
2 çatal patates:18:
öğlen biraz fazla oldu gibi4 lt su içtim, 50 mekik çektim ve gün içinde 9600 adım yürümüşüm.
Günaydın canım.Geçmiş olsun.Gunaydin kizlar
Karnimda belimde feci agri var dun usuttum sanirsam :2:
Canım ben cuma günü büyük ihtimal arkadaşta olacağım.Listeyi önceden hazırlamak istiyorum.O yüzden perşembe günü karar verelim ve ben listeyi oluşturayım olur mu??
Sporun cok iyi olmus hatice acilen bende baslamaliyyim hatta bgun baslayayim ..
Liste konusunda duruma gore gore hareket ederiz hele bi cuma olsun bakalim diye dusunuyorum canim.
Öğlene ne oldu Kübra ??? Menün onun haricinde güzel.Bu arada ben cuma günü büyük ihtimal arkadaşta olacağım.Bu yüzden listeyi bir önceki gece payşacağım ama kiloları yazıp hesaplamak sana kalacak.Sen burda mısın???Arkadaşa erken gidersem ordan girer kontrol etmeye çalışırım.Selam kızlar..
Dünkü Menüm :
Sabah :
peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haslanmış yumurta
Akşam :
1 kase cacık
1 tabak sebzeli köfte
25nde 2uzayım : 0 - 13
mersinli42 : 2 - 3
nesdii28 : 1 - 1
bildirim yapanlar bukadar , sanırım diğerleri izinden geç döndüler ?..
Öğlene ne oldu Kübra ??? Menün onun haricinde güzel.Bu arada ben cuma günü büyük ihtimal arkadaşta olacağım.Bu yüzden listeyi bir önceki gece payşacağım ama kiloları yazıp hesaplamak sana kalacak.Sen burda mısın???Arkadaşa erken gidersem ordan girer kontrol etmeye çalışırım.
Selam kızlar..
Dünkü Menüm :
Sabah :
peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 haslanmış yumurta
Akşam :
1 kase cacık
1 tabak sebzeli köfte
az olmuş ama geç kalkmışsın.bu ara sık sık kayboluyorsun orti.
bugün hiç tadım yok.karın ağrısı ,uykusuzluk.dinlene dinlene ev işi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?