Kubracim artik dondum de cepten girdigim ixin zor oluyor
Anca bukadar takilabiliyorum cepten
Semine,100 cekiyorum bi yuruyusun,ardandan sonra baska sporun ardindan 100 bazen biraz durup devam arka arkauada oluyor
Oyle iste
Niye o kadar sasirdin:)) cok zor degilki
Bence de olmamış.Hayırdır senin bir derdin mi var bakayım??? Bundan sonra güzel menüler bekliyorum Kübra.Menüm pek menüye benzemedi .. canım hiç istemedi o yüzden
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
3 adet zeytin
Salatalık
Peynir
Ara:
1 avuç kayısı çekirdeği
1 bardak nescafe :44: ( şekersiz )
Akşam:
1 salatalık
okudum anladım kabul ettimmSemine ve Ceren kuralları biliyorsunuz ancak tekrar paylaşmam gerekiyor.Kurallara uyarsanız haftaya listeye gireceksiniz.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
hmmmmm.......dünkü mesajlarımı birazdan sayıp paylaşıcammKızlar dünkü tablo böyle. [TABLE="width: 190"]Paylaşımlar çok ama çok düşük.Lütfen paylaşımlarınızı biraz daha arttırı mısınız?Semine ve Ceren bugünden itibaren paylaşımlarınıza çok dikkat edeceğim.Birazdan sizin için kuralları tekrar yazıyorum.Paylaşım durumunuza göre gelecek haftaya listeye girip girmemenize karar vereceğiz.Paylaşım böyle giderse yeni üye çağırmam gerekecek.Mesaj sayısı az olanlarda ne yazıkki listeden ayrılacak.
[TR]
[TD="colspan: 2"]MESAJ SAYISI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]PAZARTESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kbra
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UZAYIM
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilgen35
[/TD]
[TD]izinli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurgulguney
[/TD]
[TD]izinli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinli42
[/TD]
[TD]13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasminyaso
[/TD]
[TD]izinli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncagüll
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesdii
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tadli
[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pia
[/TD]
[TD]13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dombili07
[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_ferdici_
[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
çokk ama çokkk azzzzMenüm pek menüye benzemedi .. canım hiç istemedi o yüzden
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
3 adet zeytin
Salatalık
Peynir
Ara:
1 avuç kayısı çekirdeği
Akşam:
1 salatalık
ben geldimmmmm :))Niye kimse yok???Bu grup hiç böyle boş kalmamıştı.
Sen fena üşütmüşsün.Doktora gitseydin.Yediklerinde bana az geldi.Dikkat et canım kendine.Menumu yazayim
Kahvalti
esmer ekmege kasarli tost
salatalik domates
3 yk yogurt
Ara ogun
bir avuc kadar kuruyemis
aksam
1 kofte
salata
su 2 lt
yesil cay 2 lt
Gun boyunca yattim hic iyi hissetmedim kendimi spor fln hakgetire
Kızlar dünkü tablo böyle. [TABLE="width: 190"]Paylaşımlar çok ama çok düşük.Lütfen paylaşımlarınızı biraz daha arttırı mısınız?Semine ve Ceren bugünden itibaren paylaşımlarınıza çok dikkat edeceğim.Birazdan sizin için kuralları tekrar yazıyorum.Paylaşım durumunuza göre gelecek haftaya listeye girip girmemenize karar vereceğiz.Paylaşım böyle giderse yeni üye çağırmam gerekecek.Mesaj sayısı az olanlarda ne yazıkki listeden ayrılacak.
[TR]
[TD="colspan: 2"]MESAJ SAYISI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]PAZARTESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kbra
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UZAYIM
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilgen35
[/TD]
[TD]izinli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurgulguney
[/TD]
[TD]izinli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinli42
[/TD]
[TD]13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasminyaso
[/TD]
[TD]izinli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncagüll
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesdii
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tadli
[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pia
[/TD]
[TD]13
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dombili07
[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_ferdici_
[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
orti olmamış,kuş olmuş bu menüMenüm pek menüye benzemedi .. canım hiç istemedi o yüzden
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
3 adet zeytin
Salatalık
Peynir
Ara:
1 avuç kayısı çekirdeği
Akşam:
1 salatalık
alıştık artık haticemin minik menülerineMENÜM
SABAH
2 minik çavdar ekmeği
Omlet
Domates,salatalık,peynir,zeytin
ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi
Öğlen
Şeftali
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
afiyet olsunMenumu yazayim
Kahvalti
esmer ekmege kasarli tost
salatalik domates
3 yk yogurt
Ara ogun
bir avuc kadar kuruyemis
aksam
1 kofte
salata
su 2 lt
yesil cay 2 lt
Gun boyunca yattim hic iyi hissetmedim kendimi spor fln hakgetire
Sen fena üşütmüşsün.Doktora gitseydin.Yediklerinde bana az geldi.Dikkat et canım kendine.
menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta
domates
peynir zeytin
1.5 dilim kepek ekmek
ara:1 erik,10 badem
öğle:yarım kase haşlanmış tavuk(sulu)
ara:4 tane kepekli light bisküvi(regl yüzünden şeker derdine düştüm)
1 kuru incir
akşam:2 kase tavuk çorbası
salata
1 dilim kepek ekmek
su:2 litre
spor:karnım ağrıdı yapamadım.
bugünkü menü:
sabah 1 simite yakın simit peynir 2yk melemen yumurtasız
yarım salatalık 2 lokma bal
ara yeşilçay
meyveli 1 kase yoğurt
5:30gibi
yarım tabak yoğurtlu makarna
1 türk kahvesi ve yeşilçay
2lt su
spor: 40dk mezdeke
40 dambıl 20 mekik (anca 20 çekebildim:)) sopa hareketi
1saat yürüyüş
ve şuan karnım acıktı(
napayım sizde kahve içsem olurmu şekersizz iştah keserr
bugünkü menü:
sabah 1 simite yakın simit peynir 2yk melemen yumurtasız
yarım salatalık 2 lokma bal
ara yeşilçay
meyveli 1 kase yoğurt
5:30gibi
yarım tabak yoğurtlu makarna
1 türk kahvesi ve yeşilçay
2lt su
spor: 40dk mezdeke
40 dambıl 20 mekik (anca 20 çekebildim:)) sopa hareketi
1saat yürüyüş
ve şuan karnım acıktı(
napayım sizde kahve içsem olurmu şekersizz iştah keserr
öğün atlamayın bence.sonra şekil 1a da olduğu gibi acıkman muhtemel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?