Bundan sonra kendini yalnız hissetme,bizde de elektrikler kesiyorhoşgeldin.elektrik sorunlarında bana eşlik etmeye mi başladın hatice
salataya yağ koyarım ben,azcıkta olsa mutlaka olur.uzun süreli dietlerde mahrumiyet insanı çok zorlar bence.tadımlık yenmesi daha doğru gibi .
Bundan sonra kendini yalnız hissetme,bizde de elektrikler kesiyorElektrikler kesince bende yapbozumun başına oturdum.1500 parça aldım.%80nini bitirdim gerisini bitiremedim gitti.Geriye kalanlar gökyüzü ve hepsi mavi parçalar.Bitirmenin kolay bir yolu var mı acaba :44:
Bende açık koyuluğa göre ayırmıştım ama seninki daha mantıklı.Bende öyle yapayım da bitsin artıkayyy bende puzzle hastasıyım en son hamileyken 2000 lik yapmıştım o da son oldu zatendüz kısımları dişi erkek diye ayır dışarıda önce onları eşleştir sonra parçalar halinde yerine koy öyle kolay oluyo
Bundan sonra kendini yalnız hissetme,bizde de elektrikler kesiyorElektrikler kesince bende yapbozumun başına oturdum.1500 parça aldım.%80nini bitirdim gerisini bitiremedim gitti.Geriye kalanlar gökyüzü ve hepsi mavi parçalar.Bitirmenin kolay bir yolu var mı acaba :44:
Bende açık koyuluğa göre ayırmıştım ama seninki daha mantıklı.Bende öyle yapayım da bitsin artık
Gerçekten eğlenceli de ben sıkıcı kısma geldim sanırım.Bende bir bitireyim çerçeveleteceğim.geçen kış eşimle 1500 parça yaptık.gökyüzü baya gerdi bizi.burda doğru dürüst çerçeveci yok.masanın üzerine örtü örttüm öle kaldı.çok zevkli bişey cidden.
Tamam canım yazarım.Cuma erkenden gelip kilo bildirimi yapmayı unutma olur mu?Saat 10 kadar kilolarımızı bildirmiş olalım.Cuma listeyi Kübraya bırakacağım bende sabah 10 kadar burda olmaya çalışır listede ona yardım ederim.O yüzden kilolarımız erken bildirelim.Zaten listede bu hafta 3 kişi olmayacak.Girebilirsede Neslihan ve Gönül listeye girecek.hatice beni yarın izinli yazabilirmisin pikniğe gidicezde, akşamda düğün var.
Hemen sipariş ver otur sende yapkolay gelsin o zaman sana, şimdi canım yapmak istedi desem inanırmısınne saçma
[TABLE="class: MsoTableGrid, width: 177"]
[TR]
[TD="width: 236, bgcolor: transparent, colspan: 3"]
[/TD]MESAJ SAYISI
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]PAZARTESİ
[/TD]
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]SALI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Kbra
[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]
[/TD]4
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]UZAYIM
[/TD]
[/TD]30
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]
[/TD]17
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bilgen35
[/TD]
[/TD]izinli
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]nurgulguney
[/TD]
[/TD]izinli
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]mersinli42
[/TD]
[/TD]13
[/TD]10
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Yasminyaso
[/TD]
[/TD]izinli
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]goncagüll
[/TD]
[/TD]7
[/TD]10
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]nesdii
[/TD]
[/TD]9
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]tadli
[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Pia
[/TD]
[/TD]13
[/TD]12
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]dombili07
[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]_ferdici_
[/TD]
[/TD]?
[/TD]14
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar mesaj sayısını bildirmeyenler listede sıfır olarak görünecek.Ceren sende bildirmemişsin.Kurallarıda kabul ettiğine dair mesajda göndermedin.Lütfen cevaplandırır mısın?
Canım sanırım görmedim.Tekrar söyler misin?ama benn pazartesiiinin msj sayısınıı bildirmiştimmm
Listeyi niye kaydetmedin kızSicaktan kimsede tikirti pikirti yok
Muhabbet donemiyor hic
Mesajlar kime kizlar
Tamam canım yazarım.Cuma erkenden gelip kilo bildirimi yapmayı unutma olur mu?Saat 10 kadar kilolarımızı bildirmiş olalım.Cuma listeyi Kübraya bırakacağım bende sabah 10 kadar burda olmaya çalışır listede ona yardım ederim.O yüzden kilolarımız erken bildirelim.Zaten listede bu hafta 3 kişi olmayacak.Girebilirsede Neslihan ve Gönül listeye girecek.
Hemen sipariş ver otur sende yap
Bugün ve yarın mesajlar sana atılıyordu.Ancak sen telefondan zorlandığın içi bana atılsın.Sicaktan kimsede tikirti pikirti yok
Muhabbet donemiyor hic
Mesajlar kime kizlar
Allah allah afraya tafraya bakBen mesaji kopyalamadan uctu gitti sayfa
O cumleyi yazana kadar ismi yazsaydinyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?