Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Listede olmadigim icin msj sayilarini atmam gerekmedigini saniyordum canim ben..
Canım bu hafta listeye girersin diye düşündüğüm için senide ekledim.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Simit ve makarnadan birini seçmeliydin.İkisi aynı gün kesinlikle olmamış.Sporun güzel.Bu saatte kahve içme bence.Soğuk bir bardak su iç iştahını keser.Yoksa şuan benim karnımda gurulduyor.

2 bardak su içtim bana mısın demedii kahve içiyorum şimdii

evet haklısın simit ve makarna beraber olmamışş

karbonhidrat çok oldu protein se yokk:18:

Gunaydin millet

Dunku menuler guzel gorunuyor..bende dunku menumu yazayim

sabah:1dilim ekmek,2balik kroket,1 domates

Ara: 1fincan kahve

ogle:1bardak kefir,3 grissini

Ara:1nektarin,1armut

Aksam:2 tane firinlanmis mantar,2minik zeytinyagli yapilmis ekmek,salata,2murdum erigi

Spor:1 saat yuruyus

apeeeerimmmmmmmm çok güse olmuş

internetten kalori ihtiyacımı hesapladım 2000 in üstünde çıktı, buna göre düşündüm bide hergün 1 saat kadar yürüyüş yapacağımı hesapladım kafamda 1700 kalori bence bana verdirir diye düşünüyorum yoksa dahamı az olmalı

seninki menüden çok detoks gibi olmuş bugün biraz daha fazla protein alsan iyi olur bence

MENÜM
SABAH
2 minik çavdar ekmeği
Omlet
Domates,salatalık,peynir,zeytin

ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi

Öğlen
Şeftali

AKŞAM
1 kase müslili yoğurt

afiyet olsun bana az geldi

Menumu yazayim

Kahvalti
esmer ekmege kasarli tost
salatalik domates
3 yk yogurt

Ara ogun
bir avuc kadar kuruyemis

aksam
1 kofte
salata

su 2 lt
yesil cay 2 lt

Gun boyunca yattim hic iyi hissetmedim kendimi spor fln hakgetire

geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun bence güzel menü

sporun çok güzel mezdekede bayağı kalori yaktırır

günaydın millet.güzel,sıcak bir yaz gününe uyandık gene

günaydın, artık biraz serinlesin yaaaaaa

günaydın afiyet olsun

dünkü menüm

sabah
kaşarlı yağsız tost domates
3 fincan süt artırıcı çay

öğlen
2 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim kepek ekmek
2 adet sarma
yoğurt
50 gr kadar yaz helvası (annem benim için almış süt yapsın diye yemezsem bozulurdu)

akşam
5 kaşık bezelye yemeği
4 kaşık haşlanmış sossuz makarna
salata

3,5 lt su arada soda ve şekersiz çay içtim. 40 dak yürüyüş, 100 mekik 100 bacak çalıştırma.
bu yediklerimle yaklaşık 1650 gibi bi kalori aldım (közlenmiş biberin kalorisini bulamadım) bence iyi gibi

afiyet olsun helva olmasa iyiymişş ama madem süt yapıyoo afiyet olsun

afiyet olsun.emzirdiğin için normal yediklerin

biraz önce taylan kümelnin pilavdan bahsettiği bir video izledim.pirinç içinde zorunlu amino asitler varmış.bunlara bizim ihtiyacımız var,dışarıdan almak zorundayız.mümkünse kabuklu bulun dedi.az yağlı,kavurmadan,haşlama pişirin dedi.miktarınıda kaçırmadan(1-2 kaşık) yenebilir gibi geldi bana.

Herkese Merhabalar Sabah kahvaltı yaparken elektrikler kesildi şimdi geldi.Hemen bir bakayım dedim.Umarım birdaha kesmez.

bende duymuştum faydalı olduğunu. ayrıca geçen bi deyetisyene denk geldim adını hatırlamıyorum şöyle dedi; diyet yaparken yediğiniz şeyleri hayatınızın geri kalanında da uygulayacaksanız yiyin dedi yoksa diyeti bırakınca geri alırsınız dedi. mesela yağsız salatayı örnek verdi bundan sonra hayatınız boyunca yağsız yiyecekseniz öyle yiyin dedi. banada mantıklı geldi vücudu bişeye alıştırıp sonra dışına çıkınca sapıtıyo kendini depolamaya geçiyor. bu yüzden herşeyden azda olsa yeme taraftarıyım.

Herkese Merhabalar Sabah kahvaltı yaparken elektrikler kesildi şimdi geldi.Hemen bir bakayım dedim.Umarım birdaha kesmez.
hoşgeldin.elektrik sorunlarında bana eşlik etmeye mi başladın hatice

salataya yağ koyarım ben,azcıkta olsa mutlaka olur.uzun süreli dietlerde mahrumiyet insanı çok zorlar bence.tadımlık yenmesi daha doğru gibi .

Son düzenleme:
Afiyet olsun Ferhan.

Helva ve makarna olmamış,birde sarma var.Bence 1 tanesini yesen birşey olmaz ancak sen aynı gün hepsini yemişsin.

Bende aynı görüşteim.Tamemen hayatımızdan atmamalıyız.Miktarını azaltsak yeter bence.Bana kalsa baklava vb tatlılar dolmalar hiçbirşeyi kesmemek lazım sadece miktarına dikkat etmeli.Kilo vermeye çalıştığımız bu aşamada haftada birkez küçük bir tatlı yemenin sakıncası yok.Ama kilo veremiyorsak ve yinede miktarına dikkat etmdeden yiyorsak bunda problem var.

bencede bende azda olsa yağ koyarım sonra vücut yağla karşılaşınca direkman depoya gönderiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…