Canım bu hafta listeye girersin diye düşündüğüm için senide ekledim.
Listede olmadigim icin msj sayilarini atmam gerekmedigini saniyordum canim ben..
Afiyet olsun canım güzel olmuş.menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta
domates
peynir zeytin
1.5 dilim kepek ekmek
ara:1 erik,10 badem
öğle:yarım kase haşlanmış tavuk(sulu)
ara:4 tane kepekli light bisküvi(regl yüzünden şeker derdine düştüm)
1 kuru incir
akşam:2 kase tavuk çorbası
salata
1 dilim kepek ekmek
su:2 litre
spor:karnım ağrıdı yapamadım.
Simit ve makarnadan birini seçmeliydin.İkisi aynı gün kesinlikle olmamış.Sporun güzel.Bu saatte kahve içme bence.Soğuk bir bardak su iç iştahını keser.Yoksa şuan benim karnımda gurulduyor.bugünkü menü:
sabah 1 simite yakın simit peynir 2yk melemen yumurtasız
yarım salatalık 2 lokma bal
ara yeşilçay
meyveli 1 kase yoğurt
5:30gibi
yarım tabak yoğurtlu makarna
1 türk kahvesi ve yeşilçay
2lt su
spor: 40dk mezdeke
40 dambıl 20 mekik (anca 20 çekebildim:)) sopa hareketi
1saat yürüyüş
ve şuan karnım acıktı(
napayım sizde kahve içsem olurmu şekersizz iştah keserr
İyi geceler canım.Görüşürüz.Uzanayim biraz daha iyi geceler herkese Allah a emanet olun kizlar operim
Canım bu hafta listeye girersin diye düşündüğüm için senide ekledim.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Simit ve makarnadan birini seçmeliydin.İkisi aynı gün kesinlikle olmamış.Sporun güzel.Bu saatte kahve içme bence.Soğuk bir bardak su iç iştahını keser.Yoksa şuan benim karnımda gurulduyor.
apeeeerimmmmmmmm çok güse olmuşGunaydin millet
Dunku menuler guzel gorunuyor..bende dunku menumu yazayim
sabah:1dilim ekmek,2balik kroket,1 domates
Ara: 1fincan kahve
ogle:1bardak kefir,3 grissini
Ara:1nektarin,1armut
Aksam:2 tane firinlanmis mantar,2minik zeytinyagli yapilmis ekmek,salata,2murdum erigi
Spor:1 saat yuruyus
bir anda kesmek zor gelecekse,günde 1-2 tane ye.tamamen keserken bir kaç gün sonra tekrar başlayabilirsin bilgen
günlük ortalama ihtiyacımız 1900-2000 civarı.1400 calori civarı normal bence.1800 fazla sanki.uzun zamana yaymayı düşünüyorsan kilo kaybını olabilir tabi.bu arada burda diette olup en çok yiyen kişi olarak söylüyorum.
Menüm pek menüye benzemedi .. canım hiç istemedi o yüzden
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
3 adet zeytin
Salatalık
Peynir
Ara:
1 avuç kayısı çekirdeği
1 bardak nescafe :44: ( şekersiz )
Akşam:
1 salatalık
MENÜM
SABAH
2 minik çavdar ekmeği
Omlet
Domates,salatalık,peynir,zeytin
ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi
Öğlen
Şeftali
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
Menumu yazayim
Kahvalti
esmer ekmege kasarli tost
salatalik domates
3 yk yogurt
Ara ogun
bir avuc kadar kuruyemis
aksam
1 kofte
salata
su 2 lt
yesil cay 2 lt
Gun boyunca yattim hic iyi hissetmedim kendimi spor fln hakgetire
menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta
domates
peynir zeytin
1.5 dilim kepek ekmek
ara:1 erik,10 badem
öğle:yarım kase haşlanmış tavuk(sulu)
ara:4 tane kepekli light bisküvi(regl yüzünden şeker derdine düştüm)
1 kuru incir
akşam:2 kase tavuk çorbası
salata
1 dilim kepek ekmek
su:2 litre
spor:karnım ağrıdı yapamadım.
bugünkü menü:
sabah 1 simite yakın simit peynir 2yk melemen yumurtasız
yarım salatalık 2 lokma bal
ara yeşilçay
meyveli 1 kase yoğurt
5:30gibi
yarım tabak yoğurtlu makarna
1 türk kahvesi ve yeşilçay
2lt su
spor: 40dk mezdeke
40 dambıl 20 mekik (anca 20 çekebildim:)) sopa hareketi
1saat yürüyüş
ve şuan karnım acıktı(
napayım sizde kahve içsem olurmu şekersizz iştah keserr
günaydın millet.güzel,sıcak bir yaz gününe uyandık gene
Gunaydin millet
Aksam:2 tane firinlanmis mantar,2minik zeytinyagli yapilmis ekmek,salata,2murdum erigi
dünkü menüm
sabah
kaşarlı yağsız tost domates
3 fincan süt artırıcı çay
öğlen
2 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim kepek ekmek
2 adet sarma
yoğurt
50 gr kadar yaz helvası (annem benim için almış süt yapsın diye yemezsem bozulurdu)
akşam
5 kaşık bezelye yemeği
4 kaşık haşlanmış sossuz makarna
salata
3,5 lt su arada soda ve şekersiz çay içtim. 40 dak yürüyüş, 100 mekik 100 bacak çalıştırma.
bu yediklerimle yaklaşık 1650 gibi bi kalori aldım (közlenmiş biberin kalorisini bulamadım) bence iyi gibi
dünkü menüm
sabah
öğlen
1 dilim kepek ekmek
2 adet sarma
yoğurt
50 gr kadar yaz helvası (annem benim için almış süt yapsın diye yemezsem bozulurdu)
akşam
5 kaşık bezelye yemeği
salata
3,5 lt su arada soda ve şekersiz çay içtim. 40 dak yürüyüş, 100 mekik 100 bacak çalıştırma.
bu yediklerimle yaklaşık 1650 gibi bi kalori aldım (közlenmiş biberin kalorisini bulamadım) bence iyi gibi
biraz önce taylan kümelnin pilavdan bahsettiği bir video izledim.pirinç içinde zorunlu amino asitler varmış.bunlara bizim ihtiyacımız var,dışarıdan almak zorundayız.mümkünse kabuklu bulun dedi.az yağlı,kavurmadan,haşlama pişirin dedi.miktarınıda kaçırmadan(1-2 kaşık) yenebilir gibi geldi bana.
hoşgeldin.elektrik sorunlarında bana eşlik etmeye mi başladın haticeHerkese MerhabalarSabah kahvaltı yaparken elektrikler kesildi şimdi geldi.Hemen bir bakayım dedim.Umarım birdaha kesmez .
bende duymuştum faydalı olduğunu. ayrıca geçen bi deyetisyene denk geldim adını hatırlamıyorum şöyle dedi; diyet yaparken yediğiniz şeyleri hayatınızın geri kalanında da uygulayacaksanız yiyin dedi yoksa diyeti bırakınca geri alırsınız dedi. mesela yağsız salatayı örnek verdi bundan sonra hayatınız boyunca yağsız yiyecekseniz öyle yiyin dedi. banada mantıklı geldi vücudu bişeye alıştırıp sonra dışına çıkınca sapıtıyo kendini depolamaya geçiyor. bu yüzden herşeyden azda olsa yeme taraftarıyım.
Afiyet olsun Ferhan.Gunaydin millet
Helva ve makarna olmamış,birde sarma var.Bence 1 tanesini yesen birşey olmaz ancak sen aynı gün hepsini yemişsin.dünkü menüm
sabah
öğlen
1 dilim kepek ekmek
2 adet sarma
yoğurt
akşam
5 kaşık bezelye yemeği
salata
Bende aynı görüşteim.Tamemen hayatımızdan atmamalıyız.Miktarını azaltsak yeter bence.Bana kalsa baklava vb tatlılar dolmalar hiçbirşeyi kesmemek lazım sadece miktarına dikkat etmeli.Kilo vermeye çalıştığımız bu aşamada haftada birkez küçük bir tatlı yemenin sakıncası yok.Ama kilo veremiyorsak ve yinede miktarına dikkat etmdeden yiyorsak bunda problem var.biraz önce taylan kümelnin pilavdan bahsettiği bir video izledim.pirinç içinde zorunlu amino asitler varmış.bunlara bizim ihtiyacımız var,dışarıdan almak zorundayız.mümkünse kabuklu bulun dedi.az yağlı,kavurmadan,haşlama pişirin dedi.miktarınıda kaçırmadan(1-2 kaşık) yenebilir gibi geldi bana.
hoşgeldin.elektrik sorunlarında bana eşlik etmeye mi başladın hatice
salataya yağ koyarım ben,azcıkta olsa mutlaka olur.uzun süreli dietlerde mahrumiyet insanı çok zorlar bence.tadımlık yenmesi daha doğru gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?