Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam
Nabersiniz kızlar?
Şu kpss yi atlatayım.Hemen gelecegim takıma
Yoksa devam edemeyecegim kilo vermeye

sizdede sorun var mi kk da giremedim iki saat ya sayfa kapanip duruyor sinir oldum

MUTIM ASAGIDA ADINI GORDUM GIRER GIRMEZ HEYCAN YAPTIM NASILSIN NASIL GIDIYOR YOLUNDA MI HERSEY MERAK EDIYORUM ??? yazmadan cikmazsin demi

Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.Pastaya gelince sende ödülünü yemişsin bu hafta başka kaçamak falan yok tamam mı?
bence mesajlar kime gidecekse spor listeside ona gitsin
Olabilir canım

Afiyet olsun ortii :)

bende acıktım sabahı bekliyorum :)
Mesaj attım canım bakarmısın
Baktım canım .Cevap yazdım

Selam
Nabersiniz kızlar?

kalp kalbe karsiymis olaya bakar misin ayni dakka yazmisiz :)))
kilo vermen ne alemde kuzum ?
kpss sinavlarina cok yoktur ins da bian once gelirsin ..

su içmeyi dene istersen biraz mideni bastırır belki
Bende öyle yapıyorum canım.Hemide soğuk su içiyorum

inşallah kullanırsın, alıpta kullanmayan çok insan tanıyorum
Kullanacak ablası kullanacak Alsın ben yürüyüşe başlaığım gibi ona da başla diyeceğim veya tersi olacak o bana zorla yaptıracak.

Selam
Nabersiniz kızlar?
Hoşgeldin Melekçim nasılsın? Hadi şu kpss nin canını okuda gel artık

su ve sporu gene unuttum.su 2-2.5 litre,1 saat leslie 5 mile de spor.
Süper süper süpersiiiiiiiiinnnnnnnn

Son düzenleme:

Evet aynennn ama kesin yaparım ben eminim kendimden

Hatice cim ,cizelge konusunda iyi olan biri olmali bence, ustlenmek isteyen arkadas olur belki ?

sizdede sorun var mi kk da giremedim iki saat ya sayfa kapanip duruyor sinir oldum

MUTIM ASAGIDA ADINI GORDUM GIRER GIRMEZ HEYCAN YAPTIM NASILSIN NASIL GIDIYOR YOLUNDA MI HERSEY MERAK EDIYORUM ??? yazmadan cikmazsin demi
yazdım canım

kalp kalbe karsiymis olaya bakar misin ayni dakka yazmisiz :)))
kilo vermen ne alemde kuzum ?
kpss sinavlarina cok yoktur ins da bian once gelirsin ..
yaa bak nasıl seviyoruz birbirimizi
kilo verme işini erteledim acayip yiyorum
69 olmusum işte
sınav ayın 23 ünde...

valla omu benim canıma okur,benmi onun.. orasını bilemiyorum

üzgünüm arkadaşlar yaa !..
henüz geçmişe bile bakmadım ama haber veremediğim için üzgünüm ...
sabah işe gittik internet yok ttnet güncelleme çalışması yapıyomuş , telefonumuz da çalışmıyodu , üstelik bizim her ay sonu aylık çalışmalarımız, raporlarımız olur ve hepsi internetsiz bir işe yaramaz , yapamayız, işte dediğim sorunlar da devam ediyor , yalnızdım ve çok çok yoğun bir gündü internetimiz saat 4 gibi geldi ama bu sefer de ben yoğunluktan kilo bildirimi yapmayı unuttum !...
sanırım bildirsem bile zaten iş işten geçmişti ve 200 gr . cık vermişim zaten (
sonuçları bilmiyorum , bir bakayım geçmişe ; umarım beni anlarsınız :2:

Hatice cim ,cizelge konusunda iyi olan biri olmali bence, ustlenmek isteyen arkadas olur belki ?
Canım şöyle yapsak nasıl olur:44:.Arkadaşlara da soralım.Haftanın 6 günü spor yapmamız şart olsun.Hani zorla değil ama yapmaya çalışalım.Burdaki amacımız yan gelip yatmak değil kilo vermek nede olsa ve sporsuz bu olamıyor.Neyse herkesin yaptığı spor farklı bu yüzden çizelgeye çeşit yazma konusunda zorluk yaşarız.
Herkes günde en az 30 dk dspor yapsın.Yaptığı sporu paylaşsın.O gün mesaj sırası kimdeyse o kişi sayfadan kontrol ederek spor yaptı yapmadı olarak işaretlesin.Ne dersinizi kızlar var mısınız?.Kimler var?????????

Hoşgeldin canım ..
olabilir böyle şeyler .. 200 gramıda kücümseme canım..

Ben varım ..

ben gidiyorum kızlar iyi geceler

Bana uyar canim ve ben varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…