- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
güldürdün beni
belki yakınlarında yürüyüş yeri falan vardır diye dedim bizim burda var ama hergün gidemiyorum tabiki
Burdada varrr ama düzenli gidemem :) yalnız sıkılıyorum :)
Hiç değilse böyle evde sıkılmam diye düşünüyorum .. :)
Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.Pastaya gelince sende ödülünü yemişsin bu hafta başka kaçamak falan yok tamam mı?menüm:
kahvaltı:küçük patateslli,biberli omlet
2 dilim kepek ekmek
domates
3 zeytin
ara:neskafe,haşlanmış mısır(küçüktü)
1 dilim kepek ekmek
tavuk çorbası
domates
ara:az üzüm
akşam:çorba
yoğurtlu karnıbahar
salata
kaçamak:ince dilim bisküvili pasta
Olabilir canımbence mesajlar kime gidecekse spor listeside ona gitsin
Baktım canım .Cevap yazdımAfiyet olsun ortii :)
bende acıktım sabahı bekliyorum :)
Mesaj attım canım bakarmısın
Selam
Nabersiniz kızlar?
Şu kpss yi atlatayım.Hemen gelecegim takıma
Yoksa devam edemeyecegim kilo vermeye
Bende öyle yapıyorum canım.Hemide soğuk su içiyorumsu içmeyi dene istersen biraz mideni bastırır belki
Kullanacak ablası kullanacakinşallah kullanırsın, alıpta kullanmayan çok insan tanıyorum
Hoşgeldin Melekçim nasılsın? Hadi şu kpss nin canını okuda gel artıkSelam
Nabersiniz kızlar?
Şu kpss yi atlatayım.Hemen gelecegim takıma
Yoksa devam edemeyecegim kilo vermeye
Süper süper süpersiiiiiiiiinnnnnnnnsu ve sporu gene unuttum.su 2-2.5 litre,1 saat leslie 5 mile de spor.
Bende öyle yapıyorum canım.Hemide soğuk su içiyorum
Kullanacak ablası kullanacakAlsın ben yürüyüşe başlaığım gibi ona da başla diyeceğim veya tersi olacak o bana zorla yaptıracak.
Hoşgeldin Melekçim nasılsın? Hadi şu kpss nin canını okuda gel artık
Süper süper süpersiiiiiiiiinnnnnnnn
yazdım canımsizdede sorun var mi kk da giremedim iki saat ya sayfa kapanip duruyor sinir oldum
MUTIM ASAGIDA ADINI GORDUM GIRER GIRMEZ HEYCAN YAPTIM NASILSIN NASIL GIDIYOR YOLUNDA MI HERSEY MERAK EDIYORUM ??? yazmadan cikmazsin demi
yaa bak nasıl seviyoruz birbirimizi
kalp kalbe karsiymis olaya bakar misin ayni dakka yazmisiz :)))
kilo vermen ne alemde kuzum ?
kpss sinavlarina cok yoktur ins da bian once gelirsin ..
Bende öyle yapıyorum canım.Hemide soğuk su içiyorum
Kullanacak ablası kullanacakAlsın ben yürüyüşe başlaığım gibi ona da başla diyeceğim veya tersi olacak o bana zorla yaptıracak.
Hoşgeldin Melekçim nasılsın? Hadi şu kpss nin canını okuda gel artık
Süper süper süpersiiiiiiiiinnnnnnnn
İyi geceler canım.Mesaj sayılarını unutma.Geçmiş 4 gün banaydı.Bugün ve yarın Kübra ya.ben gidiyorum kızlar iyi geceler
ben gidiyorum kızlar iyi geceler
gönderdim bile bu arada facede seni ekledimİyi geceler canım.Mesaj sayılarını unutma.Geçmiş 4 gün banaydı.Bugün ve yarın Kübra ya.
Canım şöyle yapsak nasıl olur:44:.Arkadaşlara da soralım.Haftanın 6 günü spor yapmamız şart olsun.Hani zorla değil ama yapmaya çalışalım.Burdaki amacımız yan gelip yatmak değil kilo vermek nede olsaHatice cim ,cizelge konusunda iyi olan biri olmali bence, ustlenmek isteyen arkadas olur belki ?
üzgünüm arkadaşlar yaa !..
henüz geçmişe bile bakmadım ama haber veremediğim için üzgünüm ...
sabah işe gittik internet yok ttnet güncelleme çalışması yapıyomuş , telefonumuz da çalışmıyodu , üstelik bizim her ay sonu aylık çalışmalarımız, raporlarımız olur ve hepsi internetsiz bir işe yaramaz , yapamayız, işte dediğim sorunlar da devam ediyor , yalnızdım ve çok çok yoğun bir gündü internetimiz saat 4 gibi geldi ama bu sefer de ben yoğunluktan kilo bildirimi yapmayı unuttum !...
sanırım bildirsem bile zaten iş işten geçmişti ve 200 gr . cık vermişim zaten(
sonuçları bilmiyorum , bir bakayım geçmişe ; umarım beni anlarsınız:2:
Canım şöyle yapsak nasıl olur:44:.Arkadaşlara da soralım.Haftanın 6 günü spor yapmamız şart olsun.Hani zorla değil ama yapmaya çalışalım.Burdaki amacımız yan gelip yatmak değil kilo vermek nede olsave sporsuz bu olamıyor.Neyse herkesin yaptığı spor farklı bu yüzden çizelgeye çeşit yazma konusunda zorluk yaşarız.
Herkes günde en az 30 dk dspor yapsın.Yaptığı sporu paylaşsın.O gün mesaj sırası kimdeyse o kişi sayfadan kontrol ederek spor yaptı yapmadı olarak işaretlesin.Ne dersinizi kızlar var mısınız?.Kimler var?????????
ben gidiyorum kızlar iyi geceler
Canım şöyle yapsak nasıl olur:44:.Arkadaşlara da soralım.Haftanın 6 günü spor yapmamız şart olsun.Hani zorla değil ama yapmaya çalışalım.Burdaki amacımız yan gelip yatmak değil kilo vermek nede olsave sporsuz bu olamıyor.Neyse herkesin yaptığı spor farklı bu yüzden çizelgeye çeşit yazma konusunda zorluk yaşarız.
Herkes günde en az 30 dk dspor yapsın.Yaptığı sporu paylaşsın.O gün mesaj sırası kimdeyse o kişi sayfadan kontrol ederek spor yaptı yapmadı olarak işaretlesin.Ne dersinizi kızlar var mısınız?.Kimler var?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?