Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Muti cim hayirla atlat kpss yi ve don buralara kilo konusunda da skma canini verirsin arada ugramayi ihmal etme operim

ben de varım canım !..
mesaj sayımızı özelden bildirirken sporumuzu da bildirelim bence ?..

gönderdim bile bu arada facede seni ekledim
Onayladım canım.

Bende bu suçlu cadı nerde kaldı? Gelse de azcık fırçalasam diyordum Azda olsa kilo vermişsin o da güzel.Bu hafta listeye giremedin darısı haftaya inşallah.Sonuçlar açıklanmadı düzeltme yapıp seni eklesem mi diye düşündüm ama şimdi geç oldu diye sorun çıkaran olur diye çekiniyorum.Gelecek cuma girersin canım :16:

Hoşgeldin canım ..
olabilir böyle şeyler .. 200 gramıda kücümseme canım..

Ben varım ..
Bu 1:44:

Bana uyar canim ve ben varim
Bu 2. Benle 3 olduk.YOK MU ARTTIRAAANNNNNNN
Gönülcüm bu arada fikrin farklıysa söyle değerlendirelim.Kızlar mesajları alacak kişiye sürekli zorluk olur iyorsanız ve bu görevi üstlenebilecek biri varsa ya şimdi söylesin yada sussun

ben de varım canım !..
mesaj sayımızı özelden bildirirken sporumuzu da bildirelim bence ?..
4 oldukCanım herkes ana sayfada yaptığı sporları yazssın ki gören tü tü MAŞALLAH BU GRUBA desin İşin şakası buda görmemiz daha iyi teşvik edici olur.

Son düzenleme:

ben varım...............

Mesaj sayısını bildirmeyenler
Kübra çarşamba ,perşembe.
Başak,Gönül,Semine perşembe .

Kızlar karnım zil çalmayı bıraktı artık zil çalıp oynuyorO yüzden ben çıkıp uyumaya giiyorum ki sabah olsun.Açım açHERKESE İYİ GECELERGüzel rüyalar görün

Son düzenleme:

buzdolabımız bayram öncesinden beri bozuktu tamir de edemediler bugün yeni dolabımız gelmiş sonunda ; eşimle alışveriş yemek derken , mutfağı topluyodum , bulaşıklar filan birden hiiiiiiiiiihhh dedim ! noooldu dedi , yaaa olamaz yaa unuttum dedim bildirmeyi!
o da zannetmiş ki işle alakalı , diyoki ee şimdi göndersen olmaz mı , dedim olur mu çoktaaan geçti , sabah yollamam lazım dı , adam hala anlamamış yaa nolcak ki diyo , dedim yaa olur mu biz takım olarak yarışıyoruz ben bildiremedim sonra da unuttum zaten , kızlar kaldılar öyle , ayıp oldu çook ayıp oldu dedim ! güldü bana yaa

Bak bak bide güldü diyor.Biz burda ne zorluklar çektik.Neslihan gelse de kurtarsa dedik.Neden gelmedi dedik oturduk ağladık.Sen eşine anlat oda gülsün hiç olmamış hiç Ben olsam sorumssuuuuuuuzzz,insan hiç böyle yapar mııı,takıma yazık değil mi,hele ki o kaptana hiç mi acımıyorsun derdim

Mesaj sayısını bildirmeyenler
Kübra çarşamba ,perşembe.
Başak,Gönül,Semine perşembe .

Msj sayilarimin bugunden itibaren duzene girceni soylemistim unuttun heralde hastalik, pc sorunundan dolayi dogru durust
grememistim zaten

Kızlar karnım zil çalmayı bıraktı artık zil çalıp oynuyorO yüzden ben çıkıp uyumaya giiyorum ki sabah olsun.Açım açHERKESE İYİ GECELERGüzel rüyalar görün

Iyi geceler cnm bende cikiyorum kizlar iyi geceler herkes..

Msj sayilarimin bugunden itibaren duzene girceni soylemistim unuttun heralde hastalik, pc sorunundan dolayi dogru durust
grememistim zaten

Iyi geceler cnm bende cikiyorum kizlar iyi geceler herkes..
Canım ben bendeki tabloya izinekileri de yazdım.Sende buralarda olunca hep karışıyor.Pardon canım.Bugünden itibaren atarsın.

iyi geceler arkadaşlar ben yeni gelebildim.sanırım herkes çıkıyoor iyi geceler.bende geçmişe bir bakayım.

iş yerim birşeyler hazırlamaya müsait değil.evde hazırlayıp götürücem haticecim.bu durumda nasıl proteinle beslenirim bilemiyorum.
ben hemşireyim canım.ama şu anda sağlık bakanlığında çalışıyorum

Menüm :

Sabah :

1 dilim kepek ekmeği
6 adet zeytin
peynir
salatalık

Ögle : nescafe
1 tane armut

Akşam :
ezogelin corbası
1 dilim kepek ekmeği
5 tane acıbiber
efiyet olsun kızlar.
Koşu bandı almayı düşünüyorum kullanan varmı ?
ben aldım.sadece 3-4 kez kullandım.bir dahada binmedim.yaklaşık bir yıl öncede başkasına verdim.sıkıldım yada işime gelmedi kullanmak bilemiyorum.eşimde boşuna yer kaplıyor diye söyleniyordu.

afiyet olsun canım

Bu resmi bugün çektim basen sorunum sanki aşırı şekilde var...
Eki Görüntüle 500342
aynı dert bendede var kat kat fazlası.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen
Peynir,zeytin

ÖĞLE
1 külah maraş dondurması

ARA
4 kaşık yoğurtlu bulgur köftesi

AKŞAM
1 bardak süt

afiyet olsun hatice
hoşgeldin canım gramları küçümsemeyelim az da olsa veriyoruz.

bende varım canım ama pazartesiden itibaren katılayım buna.

diğer alıntıladığım mesajlar gitmiş.kızlar menüleriniz afiyet olsun güzel olmuş cuma kaçamakları malum herkesde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…