Canım şöyle yapsak nasıl olur:44:.Arkadaşlara da soralım.Haftanın 6 günü spor yapmamız şart olsun.Hani zorla değil ama yapmaya çalışalım.Burdaki amacımız yan gelip yatmak değil kilo vermek nede olsave sporsuz bu olamıyor.Neyse herkesin yaptığı spor farklı bu yüzden çizelgeye çeşit yazma konusunda zorluk yaşarız.
Herkes günde en az 30 dk dspor yapsın.Yaptığı sporu paylaşsın.O gün mesaj sırası kimdeyse o kişi sayfadan kontrol ederek spor yaptı yapmadı olarak işaretlesin.Ne dersinizi kızlar var mısınız?.Kimler var?????????
Onayladım canımgönderdim bile bu arada facede seni ekledim
Bende bu suçlu cadı nerde kaldı? Gelse de azcık fırçalasam diyordumüzgünüm arkadaşlar yaa !..
henüz geçmişe bile bakmadım ama haber veremediğim için üzgünüm ...
sabah işe gittik internet yok ttnet güncelleme çalışması yapıyomuş , telefonumuz da çalışmıyodu , üstelik bizim her ay sonu aylık çalışmalarımız, raporlarımız olur ve hepsi internetsiz bir işe yaramaz , yapamayız, işte dediğim sorunlar da devam ediyor , yalnızdım ve çok çok yoğun bir gündü internetimiz saat 4 gibi geldi ama bu sefer de ben yoğunluktan kilo bildirimi yapmayı unuttum !...
sanırım bildirsem bile zaten iş işten geçmişti ve 200 gr . cık vermişim zaten(
sonuçları bilmiyorum , bir bakayım geçmişe ; umarım beni anlarsınız:2:
Bu 1:44:Hoşgeldin canım ..
olabilir böyle şeyler .. 200 gramıda kücümseme canım..
Ben varım ..
Bu 2. Benle 3 olduk.YOK MU ARTTIRAAANNNNNNN
Bana uyar canim ve ben varim
4 oldukben de varım canım !..
mesaj sayımızı özelden bildirirken sporumuzu da bildirelim bence ?..
Canım şöyle yapsak nasıl olur:44:.Arkadaşlara da soralım.Haftanın 6 günü spor yapmamız şart olsun.Hani zorla değil ama yapmaya çalışalım.Burdaki amacımız yan gelip yatmak değil kilo vermek nede olsave sporsuz bu olamıyor.Neyse herkesin yaptığı spor farklı bu yüzden çizelgeye çeşit yazma konusunda zorluk yaşarız.
Herkes günde en az 30 dk dspor yapsın.Yaptığı sporu paylaşsın.O gün mesaj sırası kimdeyse o kişi sayfadan kontrol ederek spor yaptı yapmadı olarak işaretlesin.Ne dersinizi kızlar var mısınız?.Kimler var?????????
Sen zaten varsın grubun sporcusuben varım...............
Sen zaten varsın grubun sporcusu5 mi olduk
Bende sizleri seviyorumseviyorum seni hatice
Onayladım canım.
Bende bu suçlu cadı nerde kaldı? Gelse de azcık fırçalasam diyordumAzda olsa kilo vermişsin o da güzel.Bu hafta listeye giremedin darısı haftaya inşallah.Sonuçlar açıklanmadı düzeltme yapıp seni eklesem mi diye düşündüm ama şimdi geç oldu diye sorun çıkaran olur diye çekiniyorum.Gelecek cuma girersin canım :16:
[/B][/COLOR]
Bak bak bide güldü diyor.Biz burda ne zorluklar çektik.Neslihan gelse de kurtarsa dedik.Neden gelmedi dedik oturduk ağladıkbuzdolabımız bayram öncesinden beri bozuktu tamir de edemediler bugün yeni dolabımız gelmiş sonunda ; eşimle alışveriş yemek derken , mutfağı topluyodum , bulaşıklar filan birden hiiiiiiiiiihhh dedim !noooldu dedi , yaaa olamaz yaa unuttum dedim bildirmeyi!
o da zannetmiş ki işle alakalı , diyoki ee şimdi göndersen olmaz mı , dedim olur mu çoktaaan geçti , sabah yollamam lazım dı , adam hala anlamamış yaa nolcak ki diyo , dedim yaa olur mu biz takım olarak yarışıyoruz ben bildiremedim sonra da unuttum zaten , kızlar kaldılar öyle , ayıp oldu çook ayıp oldu dedim ! güldü bana yaa
Mesaj sayısını bildirmeyenler
Kübra çarşamba ,perşembe.
Başak,Gönül,Semine perşembe .
Kızlar karnım zil çalmayı bıraktı artık zil çalıp oynuyorO yüzden ben çıkıp uyumaya giiyorum ki sabah olsun.Açım aç HERKESE İYİ GECELER Güzel rüyalar görün
Gittim ben.ÖPÜLDÜNÜZ
Canım ben bendeki tabloya izinekileri de yazdım.Sende buralarda olunca hep karışıyor.Pardon canım
Msj sayilarimin bugunden itibaren duzene girceni soylemistim unuttun heralde hastalik, pc sorunundan dolayi dogru durust
grememistim zaten
Iyi geceler cnm bende cikiyorum kizlar iyi geceler herkes..
iş yerim birşeyler hazırlamaya müsait değil.evde hazırlayıp götürücem haticecim.bu durumda nasıl proteinle beslenirim bilemiyorum.İyiyiz canım benim.İnşallah sende iyisindir.
Canım Gönülün dediği gibi öğleni evden çıkmadan yapabilirsin.Bazende kendine çavdar veya tamtahıllı ekmekten güzel bir sandiviç hazırlarsın,yanınada ayran çok doyurucu olur.Hem kolay tüketirsin.Asıl düşünmen gereken akşam yemeği.Çok geç çıkacaksın.Hergün nesfitte sıkıyor.Eğer imkanın varsa kendine salata türü şeyler hazırlayıp götür.Çalışma yerin müsait mi?Ona göre önerilere bulunalım.
Oh ne güzel Ben olsam yağmurda dolaşırdım.
Bugün yarın mesajlar Kübra ya ama Kübracım sorun olur mu?Listeye seni yazmışım.
Canım ben çıkmanı istemiyorum edim.Ancak paylaşımların bu hafta artacak mı?Aramızda olacak mısın onu merak ediyorum??
Bu hafta bol protein tüketelim ve spor yapalım tamam mı?
Kontrol ettir bakalım.Umarım birşey çıkmaz turp gibisindirBu hafta spor ve protein şartı getiriyorum.Herkes dikkat edecek.Sıkı yönetim ilan edildi
ben hemşireyim canım.ama şu anda sağlık bakanlığında çalışıyorumbisikletim yok canım yaaa.
yürüyüş bandını düzenli kullanmıyorum yaaa eşimi hayatta razı edemem onu almaya
birde evimde onu koyacak yer yok.
ama bir gün yürüyüş bir gün de evde pilates yapıcam bakalım.
sonuç güzel olursa devam ederim.
15 gün sıkı birşekilde deniycam.
ne iş yapıyosun bilgen35.
merak ettim
31 ağustos menüm:
sabah: 1 domates,5 zeytin,3-4 tane kızarmış patates cipsi 1 dilim ekmek ve 3 şekersiz çay
ara:nescafe
öğle: 4 tane közlenmiş kırmızıbiber,1 kase cacık ve 1 dilim ekmek
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: 7 yemek kaşığı etsiz nohut ve salata
bol su ve 40 dakika yürüyüş bandında yürüyüş(4 km)
bugünkü yemem bitti başka yemek yok yatana kadar
efiyet olsun kızlar.Menüm :
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
6 adet zeytin
peynir
salatalık
Ögle : nescafe
1 tane armut
Akşam :
ezogelin corbası
1 dilim kepek ekmeği
5 tane acıbiber
ben aldım.sadece 3-4 kez kullandım.bir dahada binmedim.yaklaşık bir yıl öncede başkasına verdim.sıkıldım yada işime gelmedi kullanmak bilemiyorum.eşimde boşuna yer kaplıyor diye söyleniyordu.Koşu bandı almayı düşünüyorum kullanan varmı ?
Bugunki menum
Kahwalti
dOMAtes
salatalik
2 s zeytin 2 yesil zeytin
bir parca Cavdar ekmegi
1 bardak sut
Oglen
1 tabak kisir
Aksam
Tavuk gogsu
1 brdak ayran
3 yk BULgur pilavi
Sivi herzmnki gibi 3 lt su ve 3 fincn yesil cay
Sporu tammlayinca yazarim..
aynı dert bendede var kat kat fazlası.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen
Peynir,zeytin
ÖĞLE
1 külah maraş dondurması
ARA
4 kaşık yoğurtlu bulgur köftesi
AKŞAM
1 bardak süt
afiyet olsun haticemenüm:
kahvaltı:küçük patateslli,biberli omlet
2 dilim kepek ekmek
domates
3 zeytin
ara:neskafe,haşlanmış mısır(küçüktü)
1 dilim kepek ekmek
tavuk çorbası
domates
ara:az üzüm
akşam:çorba
yoğurtlu karnıbahar
salata
kaçamak:ince dilim bisküvili pasta
hoşgeldin canım gramları küçümsemeyelim az da olsa veriyoruz.üzgünüm arkadaşlar yaa !..
henüz geçmişe bile bakmadım ama haber veremediğim için üzgünüm ...
sabah işe gittik internet yok ttnet güncelleme çalışması yapıyomuş , telefonumuz da çalışmıyodu , üstelik bizim her ay sonu aylık çalışmalarımız, raporlarımız olur ve hepsi internetsiz bir işe yaramaz , yapamayız, işte dediğim sorunlar da devam ediyor , yalnızdım ve çok çok yoğun bir gündü internetimiz saat 4 gibi geldi ama bu sefer de ben yoğunluktan kilo bildirimi yapmayı unuttum !...
sanırım bildirsem bile zaten iş işten geçmişti ve 200 gr . cık vermişim zaten(
sonuçları bilmiyorum , bir bakayım geçmişe ; umarım beni anlarsınız:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?