benim menüm
saat 11:00 de
kaynamış yumurta bir tane
domates rendesi üzerine peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 incir
akşam
bir tabak kuru fasülye
Bozuldumu çalışmadı derken senmi kullanmadın..
bizim ev büyük yani yer sorunu olmaz pek ..
sadece işe yarayıp yaramadığını düşünüyorum..
afiyet olsun canım bence hem kısır hem bulgur pilavı aynı gün olmaması gerekir :)
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.Ceren eski sayfalarda senin için birşeyler yazmıştım ama geçmişi okumadın sanırım.Geçmişi okuyup alıntı yapıp cevaplamak önemli.Bu arada giderken bize haber vermedin veya ben görmedim.Haberim olmayınca seni izinlide yazamadım.Semine gelecek hafta cuma günü listeye girecek.Ancak sen şuan için giremiyorsun..Geçmişte senin ve Semine için kuralları paylaşmıştım.Onu kabul ettiğine dair bir yazı yazmanı ve paylaşımlarının artmasını bekliyorum.Takımda yarışmak hakkın ancak habersiz gittin ve listede olup cuma gelmesen biz kötü duruma düşeceğiz.O yüzden beni anla ve dediklerimi yapmaya çalış olur mu?
Afiyet olsun Kübracım ama bana yine az geldi.
Canım bende de var ve ben almanı kesinlikle öneririm.Yaz tatilimiz hariç Şubattan beri kullanıyorum ve çok memnunum.Bilgisayarımı karşısına koyup bir sinema filmi açıyorum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadan 1 saat yürümüş oluyorum.Sular içine oğru uşumu alıp kenime geliyorum.Yer konusunda bence sıkıntı yok.Koşu bantlarını katlayabiliyorsun.Yürüdüğün kısmı havaya kalırınca pek yerde kaplamıyor.Hem tekerlekli olunca yerinide değiştirebiliyorsun.Sen al beraber bol bol yürürüz.
Afiyet olsun canım kısırı götürmüşsün ancak üstünede bulgur pilavı yenmezki canım
Sakın valla çok kızarım.Sen ödülünü yedin yeter.
benim menüm
ara
1 incir
akşam
bir tabak kuru fasülye
canım afiyet olsun da çok az bence bu menü
Ben calısmıyorum ama okuyorum ..canım çalışıyosan çok vaktin olmuyor.
birde sıkılıyosun.
canım benimde aynı senin gibi ne yapıcam onları bilmiyorum.
haticecim sen bana takımda yer yok dedin yaaa ben de misafir statüsünde yim diye giderken haber vermeyi önemsemedim.
ay şöyle oldu böyle oldu diye kıvırmıyorum yani.
doğru neyse yazdım.
ama listede olsaydım böyle yapmazdım emin ol.
ben mesaj sayım önemli değil diye anneme 1 günlüğüne gitmiştim gidince de kaldım 2 gün.
ama ben sık sık paylaşımda bulunmaya çalışıcam.
şimdi okul başlayınca daha düzene girecek hayat o yüzden daha dğzgün paylaşımlar yapabilirim.
ama sen hangi hafta uygunsa o hafta alırsın listeye ben sadece burada olmayı seviyorum.
başka takıma da gitmek istemedim.
misafir olarak kabul etsenizde yeter bana
Afiyet olsun Bilgen.benim menüm
ara
1 incir
akşam
bir tabak kuru fasülye
Canım o zaman öğle yemeğini evinde ye veya çalıştığın yerde yiyebileceğin birşeler hazırla.crencim benim sorunum tamda bu menülerimi düzenliyemiyorum.zaten uyku düzenim sıfır.bakalım bir hal yoluna girecek.kızlar her türlü fikre açığım yardım edin bana
Günaydın canımUzun zaman sonra erken uyandım yuruyuse gıtmek ıcın ama bu mumkun olmadı hava cok kotuuuu burdaaA yagmur yagdı yagacak yıne ..
Gunaydııınn Cıtır Kızlarr :)
Ben uyuyabılıırım tekrar haberınız olsun :)
Günaydın GönülGunaydiiinnnn kizlaaarrr
seviyorum seni hatice
ya netten koşu bandı buldum kondisyon bisikleti hediyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?