- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Güncelledim
1 eylül mesaj sayıları :
tadLı : 19
Kbra23:25
Uzayım:26
Bilgen35:21
pia:6
Mesajları atarmısınız kızlar...
Kubra, ben dun gece sana yazmistim msj
Cuma 11
Cmts 6 msjlarim
Spor ve sağlıklı beslenmeyle tüm kilolarımız vereceğiz.inşallah haticecim :)) meslektaş olmamıza da sevindim. yok yok ocakta kg vermeye niyetlendiğim zaman bütün kontrolleri yaptırdım, Allaha şükür herhangi bir rahatsızlığım çıkmadı, tabi ki bu sene de yaptırmam gerek. ama şimdilik bir sıkıntı yok.
kilolu insanların sıkıntısı "metabolizmam yavaş çalışıo"dur ya, ben de hep öle kandırmıştım kendimi de başkalarını da. bir ay kadar diyetisyene gittim ve ölçümlerde metabolizma hızım baya yüksek çıkmıştı. benim kg fazlam belden aşağıda olduğu için sporsuz kg veremiorum maalesef. ama sporumu da her gün 1 saat yapmaya çalışıorum. bakalım artık :)) gazamız mübarek olaa :)
Canım benim görüşürüz.Herzaman uğra
Görüşürüz Haticeee ..
Bizde hepberaber yeniyıla çıtır girelim diyoruz.Bu işi dediğin gibi bu yıl bitirelim.evet maalesefbir de genetik olunca, bünye de çok müsait kilo almaya. su içsem yarıo dedkleri türdenim hihi:)) ama bu sene hayatımın dönüm noktası olucak inşallah her bakımdan. ve bu kg verme işine de bu sene bir nokta koycam. böyle gruplara da motivasyon konusunda her zaman inanmış ve güvenmişimdir :) yanılacağımı da düşünmüorum hiç :)
Çok iyi hatırlıyorum ben o günleri.Menüde ne tatlılar vardı ne tatlılar.Tam eleştiri yapacağız bir bakıyoruz dukan tatlılarmış ve o hafta birsürü kilo verilmiş sonra sus pus oturuyorduk
Ebru vardı takımda, uğrar sık sık ama şimdi tatildeymiş.
Başladığı zaman aaa en kilolu benmişim takımda demişti, 6 ay içinde hedefine ulaştı o kadar güzel kilo verdi ki, dediğin gibi şu kilolarda daha hızlı verirsin ve çok güzel moral olur bu gidenler, sonrasında da ha gayret az kaldı dedin mi tamamdır.
Ben de son zamanlarımda yapmıştım dukanı, evet sıkıyor ama tariflerini yapıyordum ben sürekli kekler tiramisular dondurmalar kızlar nasıl diyet diyorlardı ama çaktırma kızamıyorlardı
Çok güzel kilo vermiştim ama dukan da ufak bir kaçamak bile artı görmene neden olabilir ve sonrasında sen de olduğu gibi koruma evresini uygulamazsan artı olarak döner genelde, o yüzden yumuşatarak yapabilirsin, tariflerini kullanarak kaçamaklardan kaçınabilirsin o şekilde daha güzel oluyor.
Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum ben, sen de öğretmenmişsin takımda bir ara öğretmenler çoktu ama şimdiki durumu tam bilmiyorum.
Sabah kalkıp spor yapsan valla çok dinç olursun çok güzelde ders çalışırsın.inşallah öyle olur canım :) bu arada bir sıkıntım daha var bu konu hakkında cidden napcağımı bilmiorum. erken kalkamıorumerkenden kastım da 9 falan yani :)) artık kpds ve üdsye ciddi anlamda hazırlanmam ve öyp ya da açıktan üni. kadrosuna kapak atmam lazım. bu nedenle 1 saat bile yatakta geçirmem bana sonrasında yol su elektrik olarak geri döncek
yrndan itibaren 7de kalkmam, yüryüşe çıkmam ve gün içinde de uyumadan ders çalışmam lazım. nasıl gerçekleştireceğimi bilmiorum :S 9 saat uyumadan kendime gelemeyen biriyim bunu da belirtiim. taktik var mı :))
Afiyet olsun Semine.Pilav umarım çok değildir.Çekirdek çıtlatmayı ver kız.bugünkü menü
sabah
kalkar kalmaz 1 nektarin
kahvaltı
2yumurta 2kk peynir 1 domates 1 biber 3 zeytin
ara
1 erik
akşam 6 da
1 kase mercimek çorbası
biraz pilav yanına 2 küçük kürdan kebabı 2 kaşık yoğurt
2ltden fazla su
birazdan parka gidicezz
çay içeriz çekirdekte yerim sanırım.....
Afiyet olsun Gönül menün çok güzel olmuş.Menum:
Kahwalti:
1 minik tam tahilli ekmek
2 yumurtadan zeytinli omlet
Surme peynir
Yarim domates
Yarim bardak light sut
aRA:
Yarim avuc kadar kuruyemis
yArim bardak ozel karisim yaptigim sut
Oglen:
2 bardak hazir corba
2 kasik yogurt
Aksam
Patlican yemegi 4 kasik kadar
3 kasik yogurt
Sivi herzamanki gbi ..
Afiyet olsun Kübracım.Menün güzel olmuş,sporundaMenüm :
Sabah
peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates
Salatalık
Ögle : 1 tabak karpuz
Akşam 3 parça tavuk mangal
Spor : saatlerce yüzdüm :)
Geçmiş olsun Ferhan.Üşüttün mü acaba.Başın neden ağrıyor?Kendine dikkat et.Menünde güzel olmuş afiyet şeker olsun.Selam herkese, nasilsiniz? Neler yaptiniz?
oglumun turnuvasi vardi feci basim agridi ..2gundur basagrim vardi zten xok siddetlendi
Bugun asansorde kendime baktim,,delirdim,,cubuk gibi olucaksiiiinnn diye diye oturdum
Kendimi cok kilolu hissediyorum boyle,,hic mutludegilim halimden
Menumu yazayim
Sabah
2 dilim ekmek,yumurta salatasi
Ara kahve
Aksam
Tavuk izgara,salata,1 catal eriste
Su 2lt
Birazdan yesilcay,mate fln bisey icerim
Menum:
Kahwalti:
Surme peynir
Yarim domates
Yarim bardak light sut
aRA:
Oglen:
2 bardak hazir corba
2 kasik yogurt
Aksam
3 kasik yogurt
Sivi herzamanki gbi ..
öğleni fena halde geçiştirmişsinnnnnn! az yeyince yağların yakılacağını falan düşünme tatlım. sen benden daha ii bilmelisin bir fenci olarak
Selam herkese, nasilsiniz? Neler yaptiniz?
oglumun turnuvasi vardi feci basim agridi ..2gundur basagrim vardi zten xok siddetlendi
Bugun asansorde kendime baktim,,delirdim,,cubuk gibi olucaksiiiinnn diye diye oturdum
Menumu yazayim
Sabah
Ara kahve
Aksam
Su 2lt
herkescikler nerdee :))
Kızlar Ceren yukarıdaki mesajı yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne yazmış.Bu mesaja çok üzüldüm.Kendisi için hayırlısı olsun.
Canım sana dönmelerini bekleme yarın tekrar ara.Sabah ve akşam ara.Yine döneceğiz derlerse dekontu göndereyim de tekrar ara.O site taşındı ve taşındı taşınalı sorun çıkarıyor.Biz set halinde birşeyler almıştık eksik parça göndermişler.Tekrar tekrar aradık biz döneriz dediler bekledik dönen olmadı.İnternetten kaç kez yazdık yine inceleniyor dendi.Bu 1 ay sürdü en sonunda eksik ürünü gönderdiler.Sen yarın siteden durumunuda belirt tekrar ara.Yoksa boşluyorlar.Normalde iyi bir site ben yıllardır alışveriş yapıyorum ama geçen sene taşındık o yüzden aksaklıklar oluyor dediler iyice sinir olduk.Çok morelim bozuk ..
Dün internetten şipariş verdiğim kredi kartından çekilmiş fakat sipariş sistemde görünmüyor yazdım müşteri hizmetlerini aradım biz size dönecez dediler..
slm arkadaşlar maalesef giremedim şimdide çıkmak zorundayım.dün akşam ben işteyken eşimin babannesinin evine hırsız girmiş,allahtah oda kaynanamlarla bir gezmekteydi.kadında bizim apartmanda oturuyor.onu teselliyle uğraştık bütün gün gelen gidende çok oldu.çocukları uyutunca gelirim.görüşürüz
Evet öyle yapayım az bir miktarda değil yani böyle bir sorun olursa evdekilerle bayağı sorun yaşarım sabah yine arayacam ..Canım sana dönmelerini bekleme yarın tekrar ara.Sabah ve akşam ara.Yine döneceğiz derlerse dekontu göndereyim de tekrar ara.O site taşındı ve taşındı taşınalı sorun çıkarıyor.Biz set halinde birşeyler almıştık eksik parça göndermişler.Tekrar tekrar aradık biz döneriz dediler bekledik dönen olmadı.İnternetten kaç kez yazdık yine inceleniyor dendi.Bu 1 ay sürdü en sonunda eksik ürünü gönderdiler.Sen yarın siteden durumunuda belirt tekrar ara.Yoksa boşluyorlar.Normalde iyi bir site ben yıllardır alışveriş yapıyorum ama geçen sene taşındık o yüzden aksaklıklar oluyor dediler iyice sinir olduk.
Kızlar eski bir masal yani HİLALinde katkılarıyla bugün takımımızın maşallahı varAman nazar değmesin Tanımayanlar için Hilal Ebrudan önceki kaptanımızdı Takımımız bayramdan önceki haline döndü görünüyor.MAŞALLAH MAŞALLAH
sabah 5 te kalktım canım 8:30 a kadar uyuyamadım 1 nektarin yedim sonra uykum geldi uyumuşum bi kalktım saat 11:30tşekkür ederim ferdicii hoşbuldm :) geç kalktığın için falan mı öğle yemeğini atladın da öğle ile kahvaltıyı birleştirdinn merak ettim de :)
bahçenizzdeee hemideee havuzdaaaa bende geliyorummm kübraaabahçemiz var orda yüzdüm havuzda :))
Ögrenirsin canım bi kursa falan git güzel yüzmek :)
Hoşgeldin .. Ben Kübra 20 yaşındayım .. Elazığda yaşıyorum Fen Teknlji Ögretmenliği 3 sınıf ögrencisiyim :)
Umarım kilolarımız hepberaber ucacaklar
ben dün paylaşım yapamadım 1 ya da 2 msj yazmışımdır canım:26:
1 eylül mesaj sayıları :
tadLı : 19
Kbra23:25
Uzayım:26
Bilgen35:21
Mesajları atarmısınız kızlar...
Kızlar eski bir masal yani HİLALinde katkılarıyla bugün takımımızın maşallahı varAman nazar değmesin Tanımayanlar için Hilal Ebrudan önceki kaptanımızdı Takımımız bayramdan önceki haline döndü görünüyor.MAŞALLAH MAŞALLAH
Evet öyle olmuş.Neyseeee diyimÇok kırıcı bir mesaj olmuş.. Sadece birkaç hafta takım böyle durgun oldu sadece :) kendi seçimi Kendi bilir
Geçmiş olsun canım.Bekliyoruz.sakın geç kalma erken geeeeel.Sakın geç kalma erkeeen gelslm arkadaşlar maalesef giremedim şimdide çıkmak zorundayım.dün akşam ben işteyken eşimin babannesinin evine hırsız girmiş,allahtah oda kaynanamlarla bir gezmekteydi.kadında bizim apartmanda oturuyor.onu teselliyle uğraştık bütün gün gelen gidende çok oldu.çocukları uyutunca gelirim.görüşürüz
sabah 5 te kalktım canım 8:30 a kadar uyuyamadım 1 nektarin yedim sonra uykum geldi uyumuşum bi kalktım saat 11:3012:30a kadar anca kahvaltı yaptımm dolayısıyla akşam yemeğii yedim
bahçenizzdeee hemideee havuzdaaaa bende geliyorummm kübraaa
ben dün paylaşım yapamadım 1 ya da 2 msj yazmışımdır canım:26:
oy oyyy hilalimiii özledimm yaaa canım kaptanımm
afiyet olsun.bugünkü menü
sabah
kalkar kalmaz 1 nektarin
kahvaltı
2yumurta 2kk peynir 1 domates 1 biber 3 zeytin
ara
1 erik
akşam 6 da
1 kase mercimek çorbası
biraz pilav yanına 2 küçük kürdan kebabı 2 kaşık yoğurt
2ltden fazla su
birazdan parka gidicezz
çay içeriz çekirdekte yerim sanırım.....
afiyet olsun.Menum:
Kahwalti:
Surme peynir
Yarim domates
Yarim bardak light sut
aRA:
Oglen:
2 bardak hazir corba
2 kasik yogurt
Aksam
3 kasik yogurt
Sivi herzamanki gbi ..
afiyet olsun orti.siparişi sakın boşlama,başlarının etini ye,hallet işini.Menüm :
Sabah
peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates
Salatalık
Ögle : 1 tabak karpuz
Akşam 3 parça tavuk mangal
Spor : saatlerce yüzdüm :)
geçmiş olsun ama az yemişsin ferhan.Selam herkese, nasilsiniz? Neler yaptiniz?
Menumu yazayim
Sabah
Ara kahve
Aksam
Su 2lt
geçmiş olsun.yazık yaşlı kadın ne çok korkmuştur.slm arkadaşlar maalesef giremedim şimdide çıkmak zorundayım.dün akşam ben işteyken eşimin babannesinin evine hırsız girmiş,allahtah oda kaynanamlarla bir gezmekteydi.kadında bizim apartmanda oturuyor.onu teselliyle uğraştık bütün gün gelen gidende çok oldu.çocukları uyutunca gelirim.görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?