Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım Zeynebin 7

Tamam canım

Gecmis olsun canim ya babaannenin evde olmamasi cok sevindirici..
Bisey goturmusler mi peki

eline saglik canim

Bana uyar cnm ben okey diyorum .//

menüm
uyanınca :1 dilim kepek ekmek
azcık peynir,1 avuç beyaz leblebi

öğle:yoğurtlu patlıcan
melemen
1 fırında patates
peynir
2 dilim ekmek
az reçel

ara 1kuru,1 yaş incir,5 badem ,1 ceviz

akşam:kabak yemeği
4 köfte
1 dilim kepek ekmek

su 2litre
spor:50 dakika leslie 5 mile.

şimdi benim listelere girmem için 2 hafta mı beklemem lazım haticecimm?? ((
Evet canım kuralımız öyle ancak sen 2 haftada verdiğin kiloyla listeye gireceğin için kişiler arasında derece alma imkanın var.En fazla kiloyu kim veriyorsa tek başına derece alıyor.Sen paylaşımlar için güzel bir başlangıç yaptın.Amacımız kilo vermek.Menünü belirtmeye ve yarından itibaren kilo vermeye başlayacaksın.Listede olmasanda gelecek cuma kilo bildirimi yapacaksın sadece listede olmayacaksın.Sonraki hafta listedesin....Ne çok konuştum yahuuu Bu arada sormayı unuttum şuanki kilon kaç? Hedefini 67 yazdım.

Kubra cim ihmal etme sabah aksam ara ki duzeltsinler yanlislarini

Afiyet olsun canım.Menün güzel olmuş sporunda.Ben menümü bildirmeyi unuttum bende yazayım.

Afiyet olsun canim ..

bU arada bugun ki sporum

45 dk kond bisikleti
30 dk bootcamp calorie burn
Karin ve yan bolge egzersizleri

Birde Tiffany Rooths un 10 dakikalik egzersizlerini kesfettim ondan yapiyorum, ihtiyaca gore cesit cesit egzersiz videolari var yapmak isteyen bakabilir ..

Kızlar ben bugün çok ekmek yedim
Menüm
SABAH
Küçük bir tost
2 dilim ekmek
Domates,salatalık,peynir,biber

ÖĞLEN
Yok

AKŞAM
2 ızgara kuşbaşı
Közlenmiş domates,biber
Salata
Ayran

9da
Yarım bardak süt.

VAAAUUUUVVVV TERİKLER Gönülcüm

çok yedim deyince bende nerdeyse ciddiye alacaktım.öğlen yememişsin zaten.

bana da uyarrrr

afiyetlerrrr olaaa

Haticecim aman ne cok yemissin oyle yaa bu arada izgara kus basilar sadece iki tanecik miydi hani su ufacik :44:
afiyeto lsn canim ..

Esine kavustun bu arada haydi gozunaydin

anlaşıldı canım :) şu anki kgm 110, çizelgem gözükmüo mu ki?

Hatice,bilmiyorumki canim ..uzun zamandir bas agrisi yasamiyordum..gecen aklimdan gecirip sukretmistim yinede nazar,degdi..$om fikirliyim:) yaticam simdi

Spor listesi cok iyi fikir canim msjlarimizibilildirirken spor yaptim diye mi yazicazz?listeyi yapana?

Bilgen,gecmis olsun..gercekten iyiki babaannen evde degilmis:/

Gonul, simdiden soyliyim bu videolarin sporlarin hepsibi ben yeniden sorucam:)
Simdi pc yok yapamiyorum oyuzden bakamiyorum
Yuruyuse hep yalbiz cikiyorum arkadas bulamiyorum..evde yapilabilen sporlarda heryonden avantajli benim icinde

Off kubra ne ozuru kasmasana beni

Herkese iyi geceler,,ilik bir sut icip dua edip yaticam

Basagrin bian once gecer umarim gecms olsn canim ...

Demek istediini tam anlayamadim cnm pc m gelince yeniden bu sporlari sorarim gibi algiladim,
dogru anladiysam sorun yok cnm yazarim hepsini buyuk bir zevkle :))

Yuruyuse cikmayi bende cok istiyorum cok iyi geliyor acaip acildigimi hissediyorum ama yalniz cikmaktan nefret ediyorum o yuzden evde
telafi etmeye calisiyorum.

Sanada iyi geceler canim ..

Haticecim aman ne cok yemissin oyle yaa bu arada izgara kus basilar sadece iki tanecik miydi hani su ufacik :44:
afiyeto lsn canim ..

Esine kavustun bu arada haydi gozunaydin
Teşekkürler canım benim.Eşim geldi şimdi dizimin dibinde oturuyorBundan sonra biryere gitmek yok kır dizini otur dedim Bu arada kuşbaşının yanına 2 şiş demeyi unutmuşum galibam sanırsam

anlaşıldı canım :) şu anki kgm 110, çizelgem gözükmüo mu ki?
Gözüküyor Banu.Belki güncellememişsindir dedim.Not aldım.Bu arada sana özelden mesaj attım

Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.İnşallah yarın sabah uyandığında başağrısı falan kalmaz.İyi uykular sana.Öptüm Mesaj sayımızı özelden belirtirken Gönülün dediği gibi spor yaptım yapmadım diyede yazalım.Tabii yapılan sporlar normal sayfamızda paylaşılacak.

tamam canım mesajı gördüm, ama incelemeyi yarın yapıiim diorum. baktım verdiğin linklere ama kafam şu an basmıo. en iisi uyumak, malum artık her gün 7de kalkılcak :) inşallah kalkabilirm. herkese iyi geceler diliorummmm :)

İyi geceler Banu yarın görüşürüz.Kalkamazsan kendini çok zorlama 8 de kalksanda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…