Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende çıkıyorum malum yarın mesai başlıyor.Sonunda tatil bitti.HERKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN

hoşgeldin aramıza ismim bilgen 31 yaşındayım,hemşireyim,ankarada yaşıyorum canım.
Geçmiş olsun canım .. Özletme kendini uzak kalma buralardan .. :)
sağol canım geldim herkes gitmiş
allah nazarlardan korusun daha iyi olcağız ben eminim buna
tamam canım katılıyorum
Bu arada önceki sayfada herkesin haftalık mesaj sayısı var.Lütfen herkes bir gözatsın.
masj sayılarım berbat canım.daha iyi olacaktır bundan sonra

çok korkmuş canım bütün gün ağladı.

geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.altınlarla bir yaklaşık 10.000 tl si varmış.85 yaşında kadın allah onu korumuş ya evde olaydı kötü şeyler olabilirdi.benim çocuklar çok korkmuş.dün gece hep ağlamışlar.bugün doğru düzgün uyumadılar.on buçukta bi başladım uyutmayı,on ikiyi geçince uyudular.şimdide uykularında ağlıyorlar.

günaydın canlarr :) ben 7de uyandım, yarım saattir evin içinde oyalanıorum. ama mesajı yazarken eşofmanlarım üzerimde, hemen yazıp çıkıcammmmmmm :) yehuuu inş. her gün böle uyanabilirimmmm :) öpüorum hepinizii :)

memnun oldum bilgen abla ben de banu. istanbulda yaşıorum :))

Günaydın kızlar:)) Ben geldim :)) nasılsınız napıyosunuz bakim
Cuma günü düğün telaşından kilo bildirmeyi unutmuşum. Hepinizi çok özledim

Gene sehit haberleriyl uyandik Allah im ailelerine bol sabir versin O pis yaratiklarida ins kahretsin
Lanet lesler oyle kizginjm ki ne soyledigimi bilmiyorum;((

günaydın herkese, hafta sonu hiç giremedim oğlum müsade etmedi bi türlü. ctesi akşamı düyündeydim dün akşamda misafir vardı. ama sağlam kaynatmışsınız oku oku bitiremedim, iş yerindeyim ve cumadan kalan işlerim duruyor hadi bitireyim geçmişi okuyum derken bu saat oldu

Koşu bandı siparişini verdim inşşş Benim işime yarayacak :)

güle güle kullan

ben yatarkan içilince gece boyu metabolizmayı çalıştırıyor diye biliyorum. 8 da içince etkisi olurmu emin değilim.

hoşgeldin, ben başak 28 yaşındayım 1 aydan daha az oldu bende katılalı ama burda olduğum için çok mutluyum evliyim ve 5 aylık bir oğlum var kilolarımıda ona borçluyum umarım istediğin kiloya gelirsin

ben perşembe günü izinliydim

tamam yapalım, her nekadar en az spor yapacak olanlardan biri olsamda

Günaydın kızlar:)) Ben geldim :)) nasılsınız napıyosunuz bakim
Cuma günü düğün telaşından kilo bildirmeyi unutmuşum. Hepinizi çok özledim

hoşgeldin yasemin, bildiğin gibiyiz işte. bizde seni özledik.

gene çıkıp terörü kınıyoruz,lanetliyooruz diyecekler.Allah belalarını versin başımızdakilerin.lanetlmekten başka bir halt ettikleri yok.neymiş ohal ilan edip terörü sevindiremezlermiş.daha ne kadar şehit lazım buraların normal olmadığını anlamarı için.dünden beri helikopterler durmadı.bıktık artık.hem terörden hemde devletin vurdumduymazlığından.

Ah canim ah meydani bos buldu it soylari hergun bir ailenin ocagina ates dusuyor, bu devletin basindakiler ne halt yiyor aceba cok merak ediyorum susa susa tepemize cikardilar soysuz capulculari cok ofkeliyim coook

Yinede hayirli haftalar olsun diyelim haftanin ilk gunu temennimiz bu olsun

Gunaydin zeynep
Biz bugun 7:30 da kalktik evde tik ses yok,cocuklar heralde basim,agriyordu diye sessizce ciktilar diye dusundum
Bir kalktim herkes uyuyor..dun turnuva icin saat ayarlarini degistirdiklerini unutmuslar
Ben arabayla goturdum artik..normalde kendileri gidiyor

Oyle iste uyudum diye sevinirken sabah trafigine ciktim:)

Gonul simdi cepten giriyorumda videolara bakmak zor oluyor yada yapmak bugun bakicam bakalim mcbook almak istiyoruuuuuuumm coookkkk

Bilgen gecmis olsun tekrar canim verilmis sadakaniz varmis

Kotu haberlermi var yine(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…