Geçmişi okuyup döneceğim kızlar(sayfaları bitirmeyi umuyorum bugün)
gene çıkıp terörü kınıyoruz,lanetliyooruz diyecekler.Allah belalarını versin başımızdakilerin.lanetlmekten başka bir halt ettikleri yok.neymiş ohal ilan edip terörü sevindiremezlermiş.daha ne kadar şehit lazım buraların normal olmadığını anlamarı için.dünden beri helikopterler durmadı.bıktık artık.hem terörden hemde devletin vurdumduymazlığından.
günaydın canım hoşgeldingünaydınnnn kızlarrrrr
ellerine sağlık çocuklar büyükmü canım seninBebek arabasinin koltuk kilifini yikadim tertemizzz oldu
Pariste les gibi olmustu acik renk bide..mis gibi olduu
Gunaydin zeynep
Biz bugun 7:30 da kalktikevde tik ses yok,cocuklar heralde basim,agriyordu diye sessizce ciktilar diye dusundum
Bir kalktim herkes uyuyor..dun turnuva icin saat ayarlarini degistirdiklerini unutmuslar
Ben arabayla goturdum artik..normalde kendileri gidiyor
Oyle iste uyudum diye sevinirken sabah trafigine ciktim:)
Gonul simdi cepten giriyorumda videolara bakmak zor oluyor yada yapmak bugun bakicam bakalim mcbook almak istiyoruuuuuuumm coookkkk
Bilgen gecmis olsun tekrar canim verilmis sadakaniz varmis
Kotu haberlermi var yine(
Evet canim 3 tane bebegim var 14 yasinda bi kizim o benim herseyim dostum kankam sivri zekam
Bi tanede 11 yasinda dunyaaa yakisiklisi anakuzusu sicacik centilmen bi oglum var
Birde yeni dunyam,taze nefesim,antioksidanim 13 aylik minigim kizim var
birlikte hep beraber buyuyoruz iste:)
Günaydın kızlaar !..
Haftasonu evde internet yoktu , işe geldim sabah internet yok yine
yeni geldi şimcik , bi haber verryim dedim merak etmeyin diye ...
Bi geçmişe bakiim ben !..
Evet canim 3 tane bebegim var 14 yasinda bi kizim o benim herseyim dostum kankam sivri zekam
Bi tanede 11 yasinda dunyaaa yakisiklisi anakuzusu sicacik centilmen bi oglum var
Birde yeni dunyam,taze nefesim,antioksidanim 13 aylik minigim kizim var
birlikte hep beraber buyuyoruz iste:)
Zor oluyor tabii hele birde benim gibi evhamli pimpirik bi anne olunca
Hepsinin ayri ayri yiycegi giyrcegi ile ayri ayri ilgileniyorum..yemek ogunleri ve icerikleri genelde farkli li oluyor sen bunu yemebeblusin sen bunu almalisin
Bebege ayri..ben kirmiziet hic yemem mesela ama kizimin yemesi lazim oglumunda tavuk yemesi lazim diye dusunuyorum
ayri ayri hazirliyorum hep..elimde kasik peslerinde simdi polen ari suru veriyorum ogluma gercejten cok kotu
hersabah onun kovalamacasi..kizima balik yagi
Kendime gore programim var boyle coxuklara..hic bisey kolay degil..cocuk buyutmek ise hiiiiccc:)
Ama sefasi cefasindan daha cooookkk:) ask:)
34 yasindayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?