Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaklaşık 2-3 ay kadar yaptım

MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

AKŞAM
Sütlü nesfit

Afiyet olsun bebek, su dukan krepleere bende donsem ne iyi olacak

Kotu olsa onerirr miyim hiiic sevmenize sevindim valla nerdeyse tum grubca yapiyoruz superiz biz superiiiz

Heyyy beee spora bak seen massallah diyorum boyle devam

Kilona gore pilav cok olmamis bence, zayifladikca listeden cikacak o pilav vs vs zaten

Iyi eglenceler canum

Dukan cok geriyor beni ya bi araa bende yaptim saf dukan deil dukana benzer biseydi oyle siki diyetlere gelemiyorum ben ama hakkaten guzel kilo verdiriyor ..

Yapabilcene inaniyorsan isteedigin kiloya erisene kadar dene bence guclendirmeyide yap ama yoksa verdiginin kismen aliyorsun .

saol canımmm :) sanırım ben de yapmıcam dukanı ya, acelem yok nasılsa. çok protein de sonra gut hastalığına davetiye çıkarıo.

ay ne sorcam sizeeee. dukanı yaparken rusheimin yulaf kepeğini aldım, ama gel gelelim ne krep ne de omlet yapabildim. tarihi de geçik değil, böle lapa gibi bişe oluo neden ki yaa yoksa ben de yapıp yicem

Ta ta taa taammm ve isteee karsinizda menuum

Kawalti:
2 dilim tam tahilli ekmek
cok az beyaz peynir
biraz light surme peynir
domates salatalik hindiba
(kahwaltida patates kizartmasida vardi valla elimi bile surmedim kalanlarida yemeyim diye cope doktum :18:)

Ara:
2 yudum light sut
Bikac tane kuruyemis
Iki isirik halley veee azcicik cikulata

Oglen:
Yulafli ispanka yemegi
yogurt
salata

Aksam
1 bardak hazir corba
ispanak yemegi
yesillik

yESIL CAY 3 fincana tamamlarim su 3 lt

spor TAMAMLayinca yazarim..

Son düzenleme:

oohh afiyet olsun kuzum :)

o krebin olculeri vardi kuzum ya soyleydi yanlis hatirlamiyorsam bir yumurtanin beyazi 5_6 KASIK sut ve 1.5 kasik kadar yulaf kepegi ..
Tavayi isitip krebi yayiyorsun alt ust pisiyor tavayi cok az yaglamayi unutma..
yaparken biraz sikintili pismesi dagilmamasi vs sikintilida olmasa sevmiyorum ben tiksiniyorum ondan birinde yapmistim ici bole sulu gibi cig kalmisti..
benim kendi krebim var dukan a yakin ondan yapiyorum cok daha lezeetli oluyor

Kiz banu bu arada fistik gibiymissin masallah kasi bi yerlerini nazar degmesin

o zaman onun tarifini alıim hemen:) cidden dukan krep sıkıntılı ya her denememde başarısız oldum, 3 kez denedim sanırım. ki marifetliyimdir söylemesi ayıp, eskiden ne börek yufkaları açardım (şimdi cıssss) :) allahın dukan krebini yapamıom delircem!!

vay anasini kiza bak demek o kadar maharetlisin he, sevdigin falan var mi bacim saka bi yana
su esmer tahilli unlar varya ayni malzemelerle ondan yapiyorum krebimi ben, ay bir lezzetli oluyor anlatamam sana
onu tavukla durum yapiyorum bazen cok ince dokup bilirsen kayseri sebit yaglamasi yapiyorum sarmisakli yogurtla bir oluyor ki mis gibi
yeme yaninda yat valla mmm

gönülcüm çoğunu gördüm takımdakilerin, seni de görmek nasip olur mu ? :)

beni gormek nasip olur mu resim eklersem olur belki m neden olmasin yuz gorumlugu isterim ama haberin olsn

Menüm :

Sabah :
Salatalık Domates
3 adet zeytin
Peynir
1 tane sucuk
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği

( Geç uyandım ögle yok )

Akşam :
1 biber dolması 1 domates dolması
3 kaşık yoğurt

• Sporr :
  • 32 dk bootcamp
  • 15dk Twister
  • 1 mile Leslie
  • 50 ip atlama
  • 50 bel hareketi
  • 50 kalça hareketi

protein yapalımm daha iyi sankii ama pazardan sonraaa

eh biraz öleim sevdiğim vardı canım 3 sene kadar önce, ayrıldım ondan başkasını da sevemedim bunca zamandır. kısmet :) oohh ohhhh afiet olsun canım

o ahha alemsin gönülcüm hadi hadi göriim resmini :) yüz görümlüğü de bişeler ayarlarız, artık internetten ne kadar olursa

seminecim yaa ben kararsızım o zaman pazar geçsin bir daha konuşalım bu konuyu :)

bu arada şebit yağlamasına baktım da aboooooooooo

Son düzenleme:

afiet olsun bebeğim, o bir tane sucuktan kastın bir dilim di mi spor da süper, noldu 3ünü yapamadın mı

oh ohhhh maşallahhhhhhhhh

tmmdır şekerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…