canım peki kaç gün yaptın sen ?? 10 günden fazla falan yapmayın diolar da :S ne bilim.
bunu buldum netten:
Protein diyeti listesi ile güçsüz kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapabilirsiniz. Protein diyeti et ürünlerini yiyerek dengeli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin güzel yanları olduğu gibi hiç hoşunuza gitmeyecek yönleride vardır. Bol bol sebze tüketebilirsiniz bu diyette, fakat Ketçap,mayonez, tuz, çikolata, şeker gibi yemek sosları ve tükettiğimiz yiceklerde kullanmamalıyız. Verceğimiz diyet protin ağırlıklı olduğu için Maksimum 7 Gün Uygulayabilirsiniz. Bu diyet sayesinde 7 günde 3 ila 4 kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin günlük kalorisi ise 900 Kcaldir.
Sabah kahvaltıda:
1 tabak doğal yoğurt ya da 200 250 ml süt,
100 gram yağsız peynir,
2 parça jambon,
1 adet meyve,
tatlandırıcı çay yada kahve
öğlen : 150 gram et yada 200 gram balık yağsız olması kaydı ya da 4 parça pişmiş jambon ya da 2 adet haşlanmış yumurta,
200 gram sebze yemeği,
yeşil salata, domates, havuç, salatalık 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılabilir
akşam:150 gram et yada 1 2 parça soğuk et,
200 gram buğulama balık yada 3 4 parça somon füme,
200 gram haşlanmış sebze ( patlıcan, mantar, kereviz, yeşil yada kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz) bu şekilde protein diyetini uygulayıp kısa zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Önemli: 1 Günde yeterince hareket etmiyorsanız Protein diyetini uygulamayın. Protein diyeti listesinin yanında kolay egzersiz hareketleri ile Isınma Hareketlerini uygulayabilirsiniz. En güzel günlerde sevdiklerinizle mutlu günler geçirmeniz dileğimle sağlıcakla kalın.
kaynak: protein diyeti listesi 2012, protein diyeti | Yaz diyeti
evet programı indirdim....:)))
MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem
ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
AKŞAM
Sütlü nesfit
Gönül'cüm bootcamp a bayıldım çok güzelmiş.Yetişmekte zorlandım ama elimden geldiğince yapmaya çalıştımÜstüne sporda yaptım.Bir yürüyüşüm kaldı birazdan yürüyüp sporumu paylaşırım.
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk peynir, marul, roka, 1 brdk yeşilçay
Ara: bir şeftali
Öğle: kepek ekmeğiyle domatesli-peynirli tost, birer adet haşlanmış patates-havuç, bir brdk ayran
Ara: bir avuç beyaz leblebi, 3 erik
Akşam: 1 kase kuru fasulye, 5 yk pilav, bir tabak salata, bir brdk ayran
Ara: 1 bardak süt
2.5 lt su
SPOR: leslie 1 mil+ bootcamp calorie burn + leslie 1 mil + 100 twist + 100 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalışması + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
Kızlar ben çıkıyorum.Sporumun kalan kısmını tamamlaıp duş alacağım.Sonrada arkadaşlara gideceğiz.Geç dönerim burayı boş bırakmayın.Bakalım bugün kimler spor yapmışİddaya varsanız ben düne yakın bir spor yaptım.
Heyyy beee spora bak seen massallah diyorum boyle devam
Kilona gore pilav cok olmamis bence, zayifladikca listeden cikacak o pilav vs vs zaten
Dukan cok geriyor beni ya bi araa bende yaptim saf dukan deil dukana benzer biseydi oyle siki diyetlere gelemiyorum ben ama hakkaten guzel kilo verdiriyor ..
Yapabilcene inaniyorsan isteedigin kiloya erisene kadar dene bence guclendirmeyide yap ama yoksa verdiginin kismen aliyorsun .
Ta ta taa taammm ve isteee karsinizda menuum
Kawalti:
2 dilim tam tahilli ekmek
cok az beyaz peynir
biraz light surme peynir
domates salatalik hindiba
(kahwaltida patates kizartmasida vardi valla elimi bile surmedim kalanlarida yemeyim diye cope doktum :18:)
Ara:
2 yudum light sut
Bikac tane kuruyemis
Iki isirik halley veee azcicik cikulata
Oglen:
Yulafli ispanka yemegi
yogurt
salata
Aksam
1 bardak hazir corba
ispanak yemegi
yesillik
yESIL CAY 3 fincana tamamlarim su 3 lt
spor TAMAMLayinca yazarim..
saol canımmm :) sanırım ben de yapmıcam dukanı ya, acelem yok nasılsa. çok protein de sonra gut hastalığına davetiye çıkarıo.
ay ne sorcam sizeeee. dukanı yaparken rusheimin yulaf kepeğini aldım, ama gel gelelim ne krep ne de omlet yapabildim. tarihi de geçik değil, böle lapa gibi bişe oluo neden ki yaayoksa ben de yapıp yicem
o krebin olculeri vardi kuzum ya soyleydi yanlis hatirlamiyorsam bir yumurtanin beyazi 5_6 KASIK sut ve 1.5 kasik kadar yulaf kepegi ..
Tavayi isitip krebi yayiyorsun alt ust pisiyor tavayi cok az yaglamayi unutma..
yaparken biraz sikintili pismesi dagilmamasi vs sikintilida olmasa sevmiyorum ben tiksiniyorum ondan birinde yapmistim ici bole sulu gibi cig kalmisti..
benim kendi krebim var dukan a yakin ondan yapiyorum cok daha lezeetli oluyor
Kiz banu bu arada fistik gibiymissin masallah kasi bi yerlerini nazar degmesin
o zaman onun tarifini alıim hemen:) cidden dukan krep sıkıntılı ya her denememde başarısız oldum, 3 kez denedim sanırım. ki marifetliyimdir söylemesi ayıp, eskiden ne börek yufkaları açardım (şimdi cıssss) :) allahın dukan krebini yapamıom delircem!!
gönülcüm çoğunu gördüm takımdakilerin, seni de görmek nasip olur mu ? :)
hadi hayırlısı olsun canım :)) şimdi de videoları indirirsin mis gibi :) bu arada napalım şu protein diyetini ya da dukanı yafff :S
vay anasini kiza bak demek o kadar maharetlisin he, sevdigin falan var mi bacimsaka bi yana
su esmer tahilli unlar varya ayni malzemelerle ondan yapiyorum krebimi ben, ay bir lezzetli oluyor anlatamam sana
onu tavukla durum yapiyorum bazen cok ince dokup bilirsen kayseri sebit yaglamasi yapiyorum sarmisakli yogurtla bir oluyor ki mis gibi
yeme yaninda yat valla mmm
beni gormek nasip olur mu resim eklersem olur belki m neden olmasinyuz gorumlugu isterim ama haberin olsn
protein yapalımm daha iyi sankii ama pazardan sonraaa
Menüm :
Sabah :
Salatalık Domates
3 adet zeytin
Peynir
1 tane sucuk
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği
( Geç uyandım ögle yok )
Akşam :
1 biber dolması 1 domates dolması
3 kaşık yoğurt
- Sporr :
- 32 dk bootcamp
- 15dk Twister
- 1 mile Leslie
- 50 ip atlama
- 50 bel hareketi
- 50 kalça hareketi
oh ohhhh maşallahhhhhhhhhMenüm :
Sabah :
Salatalık Domates
3 adet zeytin
Peynir
1 tane sucuk
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği
( Geç uyandım ögle yok )
Akşam :
1 biber dolması 1 domates dolması
3 kaşık yoğurt
- Sporr :
- 32 dk bootcamp
- 15dk Twister
- 1 mile Leslie
- 50 ip atlama
- 50 bel hareketi
- 50 kalça hareketi
eh biraz öleimsevdiğim vardı canım 3 sene kadar önce, ayrıldım ondan başkasını da sevemedim bunca zamandır. kısmet :) oohh ohhhh afiet olsun canım
o ahha alemsin gönülcümhadi hadi göriim resmini :) yüz görümlüğü de bişeler ayarlarız, artık internetten ne kadar olursa
seminecim yaa ben kararsızım o zaman pazar geçsin bir daha konuşalım bu konuyu :)
afiet olsun bebeğim, o bir tane sucuktan kastın bir dilim di mispor da süper, noldu 3ünü yapamadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?