- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
hic kalmaz olur muyumsadecene spordan sonra coook aciktim nescafe ictim ve 8-1O kadar finduk yidim
kubra bardakta salata nasi bisey oluyo hayir lezzet farkliligi falan varsa bende deneyim
ahh canim biliyoruz ama sunada inan gezilmiyorda gercekten yesillik etrafimda 3 buyuk park var hic gidemiyorum islere kosusturmaktan yuruyuslerimi hep bi ciflik yolu var orda yapiyorum..hatice gördü biraz..bazen bende yakinirim anneme yalnizliktan annem hep, yavrum herkes öyle diye ,,heryer ayni fln diye teselli etmeye calisiyor..1 sene daha sabir canim..
saol canim yesillikte uzanalim biraz basket fln oynariz dedik ama nerde minik istanbulum hic izin vermedi..cilgin yaaa
hic durmuyor hep tam aksi yone gitmek istiyor orda beachvoley oynayan gencler vardi aralarina daliyor biri carpmayi birak dokunsa firlar yere..cok zayif benim kizim..o yuzden hic oturmadim..tam hareketli zamani..yani simdi bizim hic evdeki planlarimiz carsiya uymuyor:))
süper olmus canimtebrikler
süpersin yine
menun guzel canim bonibonda haftanin kacamagi olsun.. calisrkende lazim arada sekerleme..makarnada kacamak sayilmaz...diyette surekli tuketmek biraz sabote eder diyeti sadece bence .. yoksa arada yenmesinde bence hic bir sakinca yok..bunyeyide kusturmemek lazim
tebrikler yine guzel bir menusenin menulerini begeniyorum canim ben
hemde, yani tabi dogal olarakta kiyafetlerinle:)) bu menulerle bencede daha fazla vermelisin..bencede birkac yerde daha tartilip evdeki baskulu bi kontrol etmelisin
biraz az olmus canim ama cokta kotu degil canim:) sadece simdiden bukadar az yersen ikeride zorlanirsin diye endiseleniyoruz yoksa haa birde ogun atliyorsun bazen :)
benimde menum biraz kabarik :\
sabah
2 dilim ekmek ve melemen
ögle
1 tabak tavuk sote,yarim dilim ekmek
aksam
minik 2 dilim pizza 1 hindi sosis
2 ltden fazla su
spor 40 dk yuruyus
canlar siz doyum olmaz. ben kaçıim artık. malum misafirlerin de eli kulağında. gelsinler hoşlayıp vurcam kafayı yatcam direk. çok uyku bastırdı :) iyi geceler, iyi sohbetler size hatunlar. öptüm grşrz :)
feci tokluk hissediyorum o yuzden oyle dusundum birde fark ettiyse her ogunde ekmek var..neyse cuma ertesi ya..hep oyle oluyor
bende cikiyorum hapinizi opüyorum kizlar iyi geceler
bende yatıyorum ,iyi geceler.
afiyet olsun
akşam çok haff,kekten korkma
hiçte kabarık değil.her zaman en kabarık menü benimki şekerim
günaydın dicem ama kimseler yok ki...
günaydin zeynep:) gunaydin kubra:)
sabah yuruyusu en guzeli kubracim hava henuz kirlenmemis tertemiz bir havada ayrica mistik bir olayida var sabah erken kalkip yurumenin ruhada iyi geliyor:)
bende erken kalkan erken yol alir hesabi baya bir temizlik yaptim sadece supurge yapmadim onuda yapicam birkac saate:) ama gece hic uyumadim neredeyse..kizim oyle huzursuz ki geceleri nasil agliyor icli icli elleri hep agzinda...jel sureyim dedim dun zeynep hatirlatmistin ama hic etkili degil bizim ki ..birde surerken gordum ki azi dislerinin gelicegi yerler genislemis ..kimbilir ne zahmet sikinti cekiyor kuzucum..gecemiz boyleydi ama sabah huzurlu kalktim..saniyorum kuzumun son saatler deliksiz uyumasi bi parca rahatlatti
iste boyle simdi kázicik keyif zamani
günaydin zeynep:) gunaydin kubra:)
sabah yuruyusu en guzeli kubracim hava henuz kirlenmemis tertemiz bir havada ayrica mistik bir olayida var sabah erken kalkip yurumenin ruhada iyi geliyor:)
bende erken kalkan erken yol alir hesabi baya bir temizlik yaptim sadece supurge yapmadim onuda yapicam birkac saate:) ama gece hic uyumadim neredeyse..kizim oyle huzursuz ki geceleri nasil agliyor icli icli elleri hep agzinda...jel sureyim dedim dun zeynep hatirlatmistin ama hic etkili degil bizim ki ..birde surerken gordum ki azi dislerinin gelicegi yerler genislemis ..kimbilir ne zahmet sikinti cekiyor kuzucum..gecemiz boyleydi ama sabah huzurlu kalktim..saniyorum kuzumun son saatler deliksiz uyumasi bi parca rahatlatti
iste boyle simdi kázicik keyif zamani
selammmmmmmmmmmmm bebekler ben geldim ne var ne yok napıyorsunuzz bakayım ben bu aralar pek evde durmadıgımdan netede pek giremiyorum arada telimden gireyim bakayım diyorum ama onda da cok zor oluyor kapatıyorum direeeek
Benım sabah dedıgım saat oglene yakın nerdeyse ferhan :) ve kosu bandında yuruomm bence oda ıyı :)
Iyı keyıfler cnmm :)
selammmmmmmmmmmmm bebekler ben geldim ne var ne yok napıyorsunuzz bakayım ben bu aralar pek evde durmadıgımdan netede pek giremiyorum arada telimden gireyim bakayım diyorum ama onda da cok zor oluyor kapatıyorum direeeek
günaydın hatunlarrrrrrrrrr :))
bu dişler çıksada kurtulsak.senin kızınkilerin çoğu çıkmış.biz daha yolun başındayız.:26:
kizlarrrr yaptiginiz videolardan begendiginiz tavsiye ettiklerinizi alabilirmiyimmmmmm
Hello bebekler çok suskunsunz ..
Dışarı çıkmadım arkadaşlarımı ektimm ..
bu ne ya burası haftasonu çekilmezmişhiç beğenmedim hıhhh hava güzel die herhalde neyse kışın böle olmaz umarım hihi:) bu arada regl oldum :S beklediğimden bikaç gün erken. şimdi başlasın süs biberi yemeler. günde bir öğünümde 4 süs biberi yemem gerekcek bu hafta olsun napalım:) ben de diyorum bgn neden canım hep sucuk vs. çekio. zor dayandım ağzıma atmamak için. :)) üf spor da çekilmez bu durumda ama denicem
Ya normalde tatlı falan istemen lazım cins seni
Evet haftasonları öyle biraz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?