Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hic kalmaz olur muyum sadecene spordan sonra coook aciktim nescafe ictim ve 8-1O kadar finduk yidim

kubra bardakta salata nasi bisey oluyo hayir lezzet farkliligi falan varsa bende deneyim

benimde menum biraz kabarik :\

sabah
2 dilim ekmek ve melemen

ögle
1 tabak tavuk sote,yarim dilim ekmek

aksam
minik 2 dilim pizza 1 hindi sosis

2 ltden fazla su

spor 40 dk yuruyus

canlar siz doyum olmaz. ben kaçıim artık. malum misafirlerin de eli kulağında. gelsinler hoşlayıp vurcam kafayı yatcam direk. çok uyku bastırdı :) iyi geceler, iyi sohbetler size hatunlar. öptüm grşrz :)

feci tokluk hissediyorum o yuzden oyle dusundum birde fark ettiyse her ogunde ekmek var..neyse cuma ertesi ya..hep oyle oluyor

bende cikiyorum hapinizi opüyorum kizlar iyi geceler

bende yatıyorum ,iyi geceler.

afiyet olsun

akşam çok haff,kekten korkma
hiçte kabarık değil.her zaman en kabarık menü benimki şekerim

Tabak yerine bardak yazmışım
aklım nerdeyse aşıkmıyım ne
kekide öglen buraya yaznca unuttum sanrm sonra düzelttim .. : )

Menülerinz güzelll kızlar afiyet olsun ..
ve ayrıca hepinizede İyi geceler

günaydin zeynep:) gunaydin kubra:)

sabah yuruyusu en guzeli kubracim hava henuz kirlenmemis tertemiz bir havada ayrica mistik bir olayida var sabah erken kalkip yurumenin ruhada iyi geliyor:)

bende erken kalkan erken yol alir hesabi baya bir temizlik yaptim sadece supurge yapmadim onuda yapicam birkac saate:) ama gece hic uyumadim neredeyse..kizim oyle huzursuz ki geceleri nasil agliyor icli icli elleri hep agzinda...jel sureyim dedim dun zeynep hatirlatmistin ama hic etkili degil bizim ki ..birde surerken gordum ki azi dislerinin gelicegi yerler genislemis ..kimbilir ne zahmet sikinti cekiyor kuzucum..gecemiz boyleydi ama sabah huzurlu kalktim..saniyorum kuzumun son saatler deliksiz uyumasi bi parca rahatlatti

iste boyle simdi kázicik keyif zamani

Benım sabah dedıgım saat oglene yakın nerdeyse ferhan :) ve kosu bandında yuruomm bence oda ıyı :)
Iyı keyıfler cnmm :)

selammmmmmmmmmmmm bebekler ben geldim ne var ne yok napıyorsunuzz bakayım ben bu aralar pek evde durmadıgımdan netede pek giremiyorum arada telimden gireyim bakayım diyorum ama onda da cok zor oluyor kapatıyorum direeeek

bu dişler çıksada kurtulsak.senin kızınkilerin çoğu çıkmış.biz daha yolun başındayız.:26:

selammmmmmmmmmmmm bebekler ben geldim ne var ne yok napıyorsunuzz bakayım ben bu aralar pek evde durmadıgımdan netede pek giremiyorum arada telimden gireyim bakayım diyorum ama onda da cok zor oluyor kapatıyorum direeeek

Hosgeldın canıımm :) pek bırsey yokkk oyleee kılo vermeye calısıyoruz napalım :)
Sen nasılsn ne var ne yok:)

Benım sabah dedıgım saat oglene yakın nerdeyse ferhan :) ve kosu bandında yuruomm bence oda ıyı :)
Iyı keyıfler cnmm :)

haha bende hayal ettim mis gibi hava da sabahin erken isiklarinda :))) iyidirde temizhavayi tutmaz canim

selam funda naber? kilolar ne durumda

günaydın hatunlarrrrrrrrrr :))

gunaydin banucum

bu dişler çıksada kurtulsak.senin kızınkilerin çoğu çıkmış.biz daha yolun başındayız.:26:

ay yok canim yaa ilk disleri cikarmak o kadar degil..hos onlardada biz baya zorlandik ama alt ust 2 tane cok az canim yaa 13 aylik daha fazla olmali..ama doktor 2 yasina kadar tamamlaniyo kimi gec cikarir kimi hemen cikarir dedi..yapicak bisey yokmus

Tunaydinlaaar keyifli pazarlar herkeslere

sabah yyuruyusumu yaptim ben, snra kahwalti ee smdide temizlik zamani dimi

kizlarrrr yaptiginiz videolardan begendiginiz tavsiye ettiklerinizi alabilirmiyimmmmmm

tabi:)

Dorm room workout,
Bootcamp calori burn,
Slim down cardi burn,
10 min booty shaking waist workout,
10 minute mountain climber workout,
Get your sexy back

bunlar var :) hepsi youtubeta ordan indirebilirsin:)

Turtiiiiiiiii nasılsınnnn????

Ay açtım seni gördüm ne sevindim tam da seni düşünüyordum yaaa ne zamandır yazamadım girmedim çok olduu ya

Hello bebekler çok suskunsunz ..
Dışarı çıkmadım arkadaşlarımı ektimm ..

bu ne ya burası haftasonu çekilmezmiş hiç beğenmedim hıhhh hava güzel die herhalde neyse kışın böle olmaz umarım hihi:) bu arada regl oldum :S beklediğimden bikaç gün erken. şimdi başlasın süs biberi yemeler. günde bir öğünümde 4 süs biberi yemem gerekcek bu hafta olsun napalım:) ben de diyorum bgn neden canım hep sucuk vs. çekio. zor dayandım ağzıma atmamak için. :)) üf spor da çekilmez bu durumda ama denicem

Ya normalde tatlı falan istemen lazım cins seni

Evet haftasonları öyle biraz canım

Ya normalde tatlı falan istemen lazım cins seni

Evet haftasonları öyle biraz canım

evet fıstıkım daha önce de söledim burda bu dönemde baharatlı, acılı şeyler canımın çektiğini :) hatta ne yiyebilirim diyetteyken die sormuştum sen bilirsin elazızlısın nasılsa sölesene ne yenebilir süs biberi dışında kalorisiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…