bence kolay bir diyet, haftada 1-1.5 kilo verilebiliyormuş :)
mesela patlıcan yemeği yiyeceksin patlıcan sıfır puan ama içine koyduğun mazemeninde değerini hesaplamalısın, mesela yağ vardır içinde onun hesabını yap ama sen 4 tabaklık bir patlıcan yemeğini bir yemek kaşığı yağ ile yapsan içine biber patlıcan domates koysan tencerenin toplam puanı 3 olur.listenin hepsi bu mu şeker? birde mesela 0 puan olanlar var.onların yemekleri mi sıfır puan oluyor?
canım tabii ki kötü bi olay yaşamışsın ama bu sırada eminim nabzın yükselmiştir ve inene kadar bayağı zaman geçmiştir... ein ol çok kalori yaktın :))
tabii böle bi olay yaşamaman dileğiyle...
ya kızlar evde zman geçmiyor bugün bir saat spor yaptım sonra duş şimdi çoook uykum var :)
Günaydın kızlar ,iyi pazarlar
Önce dunku menumu yazayım hemen
08.08.2009
sabah 2 dlm ekmek 1 parça peynir 1 yumurta sögüş 1 kupa early grey
ara 2 dlm karpuz yeşilçay
öglen 2 zeytinyağlı biber dolması 2yk yogurt 2 köfte salata
ara 1 avuç kuru dut yesilcay
aksam 2 köfte 5 yk garnitür (havuç bezelye) 2 yk patates püresi 1 bardak ayran
ara 1 elma 1bardak süt yeşilçay
Su 3,7 lt
Spor 45 dk eliptik bisiklet (605 kcal)
shopaholic; canım artık kendimi kuş gibi hissediyorum hem onceden yaşımdan buyuk dururdum ve oyle giyinirdim şimdi 18 lik gibi oldum :))
Birde bitkiçayı ve diğer mesrubatlar içtiğin su miktarından sayılmıyor canım benim bildigim kadarıyla
bhr-87; geçmiş olsun canım maalesef zaman zaman hepimiz böyle insanlarla karşılaşıyoruz.
zenim ; bende senin gibi en zor dikkat ettiğim zamanlar evde olanlar bu arada ne zaman bitiyor senin isveç diyetin?
selam kızlar.umarım herkesler iyidir. geçmişi okuyamayacağım. oğluşum yine hasta. dişlerimiz gerçekten çok fena. dün gece sanırım 2 saat uyuyabildim. bugün daha dinlenemedim. sürekli ağlıyor deli olcem. bu arada dün iş görüşmesinede gittim. güzel geçti ama hüsrana uğramam inşallah. 1 bayan daha var görüşecekleri ona göre haber verecekler. bu arada 6. olmuşuz. 9. takım 1 puanla geçti bizi.
bugünde gelemeyebilirim kızlar kendinize iyi bakın. güzel bir haftageçirin bol kilolar verin bende inşallah.
öpüldünüz.
selam kızlar.umarım herkesler iyidir. geçmişi okuyamayacağım. oğluşum yine hasta. dişlerimiz gerçekten çok fena. dün gece sanırım 2 saat uyuyabildim. bugün daha dinlenemedim. sürekli ağlıyor deli olcem. bu arada dün iş görüşmesinede gittim. güzel geçti ama hüsrana uğramam inşallah. 1 bayan daha var görüşecekleri ona göre haber verecekler. bu arada 6. olmuşuz. 9. takım 1 puanla geçti bizi.
bugünde gelemeyebilirim kızlar kendinize iyi bakın. güzel bir haftageçirin bol kilolar verin bende inşallah.
öpüldünüz.
selam kızlar ben geldiiim..:)
vallahi süper bi haftasonu gecirdim yahu..zemuszemus
ama sanki biraz şiş hissediyorum kendimi.. hava değişikliğinde insanda ödem olurmu acaba bi bilginiz varmı..? :bbo:çünkü yediklerimi hiç kaçırmadım ya ... sadece sabah kahvaltı akşamda bakliyat yedim tatlı krizine girmiyim diye...kafamçokkarıştı tartıya çıkmayada korkuyorum doğrusu... göbüşüm çıkmış vallahi moral 0 oldu...mafoldumben buarada kızlar 2 gün boyunca durmadan ip atladım maksat egzersiz olsun diye gerçi pek işe yaramadı heralde....:)
günaydın arkadaşlar ancak gelebildim..nasıl gidiyor kızlar..ben hafta sonu birazcık kaçırdım gibi ama o kadarda olsun demi..arada vücudu şaşırtmak lazımmışkaydirigubbakcemile3..bugün itibariyle 1 kase yağsız yoğurt+ 1 dilim kepekli ekmek+üzüm+2 yeşil elma...sadece 2 puannn
günaydın güzeller..elma diyetim tam gaz devaö ediyor ve sonuç olumlu
geçen cuma bildirimden sonra arkadasımla buluşmuştum hem akaşm hem öğlen tam porsiyon pizza papates kızartması kola yemiştim 2 öğün vee bir sürü aburcubur cips..ve sabahında 75 kiloya çıkmıştım..bir gün yemeyle 1.5 kilo alıyorum((
ama şu an tartı olumlu..hadi bakalım takımıızı hep beraber birinciliğe taşıyalım bu hafta:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?