kızlar ben de bugün 2 günlük detox programına başlamıştım ama yapamadım tuz olmadan yemek bir hiçmiş meğer ne yaptığım kavaltıdan bişey anladım ne o ayran çorbasına benzeyen o şeyden.. detox falan kalsın ya midem bulandı akşama kadar az olsun öz olsun verdiğim kilolar ben böyle yavaş yavaş vermekten de memnunum kaydirigubbakcemile2
kortizon kullandığım zamanlar tuz yemedim hiç... bilirim o ızdırabı(
bencede az ama öz olsun ...
benimde yarın ufak tefek değişikliklerim olacak inan dört gözle bekliyorum :))
selamlar hanımlar, bu cuma önce tartılarda sonra yarışma sonucuyla yüzümüz gülecek gibi :))
ben üstüme düşeni yapıyorum bilesiniz, bugün isveç diyetinin en iğrenç günü akşam yemekte ne var bilin bakalım :)
HİÇBİRŞEY!!!
evet su içicem bütün akşam :)
ve evde misafirim var, annem neler döktürdü kimbilir, onlar yemek yerken kusura bakmasınlar onları izleyecek değilim ben doooooğru yürüyüşe, ama yağmur yağacak gibi belki duş yaparım o ara ama aynı odada olmayacağım kesin :))
Selam kızlar;
Bugun bir türlü yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın
Oncelikle dunku menumu yazayım;
09.08.2009
Sabah ; 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 parça peynir sogus
Ara ; Yesilçay
Ogle ; 1 dilim muzlu pasta (meyve hakkım yerine) 2 zeytinli ev poğaçası 1 bardak ev limonatası (küçük kuzenimin dogum gunuydu pastayı ben yaptım)
Ara ; 1 dilim browni 1 bardak süt
Akşam ; 5 yk patates salatası(bol yeşillikli) 1 bardak ayran
Su ; 3,5 lt
Spor 1,5 saat yürüyüş 45 dk eliptik bisiklet
Kizlar inanır mısınız sabah tartıda artı yerine eksi vardı bir kez daha anladımki onemli olan yememek degil dengelemek!!!
Gelelim ben yokken yaptıgınız sohbetlere
dosba ; diyetisyenin verdiği listeye aynen uymalısın canım ne eksik ne fazla cunku o senin dengeli beslenme planın, metabolizmanın en iyi sekilde çalışmasını saglıyor aç kalarak zayıflanmıyor maalesef bak ben hiçbir gruptan gecen hafta ödün vermeden kilo veriyorum onemli olan off yavaş zayıflıyorum diye kendini kasma rahat bırak tıkır tıkır gider kilolar
shopaholic ; canım senin elma diyetini merak edip biraz araştırdım da gunde en fazla sanırım 10 elma yiyorsunuz bu da 600 kalori eder asagı yukarı sonra nasıl koruma yapcaksın ben koruma kısmıyla ilgili hiç yazı bulamadım ama benim bildigimen saglıklı en az gunluk kalori alımı bir bayan için ortalama 1200 boyle bir diyete devam edersin bunda vucudun kilo alabilir uzun muddet yapacaksan bir daha dusun derim canım vucudun ve meto da yavaşlama olursa hızlandırması çok zor olur senin için.
gulizgul ; puan diyeti uyguluyorsun sanırım ama puanları her ogunu ortalama dagıtsan daha iyi olmaz mı hem akşam daha hafif yemelisin her zaman miden çok yorulmasın diye tabi bu benim nacizane gorusum sabahtan akşama kadar 3-5 puan yiyip akşam onun 3 katı yemek bana pek saglıklı gorunmedi az daha dengelesen mide saglıgın için daha iyi olabilir.
zenim ; benim spordan sonra hep uykum kaçar senin geliyor mu ? birde spordan sonra soguk duş yap süper oluyor bu arada hafta sonu diyeti hiç bozmamışsın tebrik ederim
ad1 ; geçmiş olsun canım cocuguna umarım şimdi daha iyidir?
winx ; hava degişikliği ödem yapabiliyor canım takma kafana o kadar bir iki güne geçer
selam kızlar bugün saat 3 civarı 30 dakika tuğba özayın fitness ını yaptık arkadaşımla arkadaş olunca hiç sıkıcı olmuyor vallahii sonra patates püresi yapıp onu yedik ama çok az birşeydi saat 7 gibide beraber yürüyüşe çıktık 40 dakika yürüdük.. gitsin yağlar gitsiin.delikafadulden.
yarın kontrolüm var vee ben bu diyetten sıkıldım umarım yarın mönümü değiştirir yoksa artık bi daha sebze yiyemiyeceğim(
çok sıkıldım....
kızlar nerdesiniz bugün yaa..geliyom gidiyom yoksunuz..yoksam beni yalnızmı bıraktınızzzkafamçokkarıştısenağlamasenağlama
selamlar hanımlar,bu sabah saat 5 sularında regl oldum(
karnım belim heryerim ağrıyor üstüne üstük dün kas gevşetici iğne yaptırmış olduğum için normalden sanki daha yoğun(
sabah tartıda canım sıkıldı ünkü kilo almış görünüyordum sanırım regl sebepli bir durum ama diyete devam :)))
umarım cumaya kadar normale dönerimde tartıda mutlu olurum :))
selam kızlar
çoook yoğunum şehir dışından misafirim geliyo... bilenlr bilir bilmeyenler de öğrenir yakında benim hiiiiç misafirim eksik olmaz daa :)))
neyse sabah girdim mutfağa döktürdüm de döktürdüm :)
gözüm doydu midem aç... bu işin arasında bi de diyetisyene gittim 60 gün de bişeylerin tadıa bakma dedi ve haklıydı...
bende yemedim tadına da bakmadım birazdan gelirler... en çok yaprak sarmaya dayanamıyorum
diyetimde çok bi değişiklik yapmadı
akşama sadce 25 gr çikolata verdi o da gün aşırı
öğle yemeği ile akşam yemeğinin yerini değiştirdi
verdiğim kilo 2.5 kiloyu geçince makarna verecek bu arada 400 gr daha vermişim ....cumaya kadar bi 600 daha versem(
ay kızlar her tarafım dökülüyo resmen hasta oldum ben,sürekli aksırıyorum ve mendille geziyorumkafamçokkarıştısabah bir poğaça yedim öğlen az melemen şimdi yeşil çayımı içiyorum akşama kendimi ii hissedersem yürüyüşe çıkıcam,sanırım fasulye yerim akşama bir kasede yoğurt,herkeze sağlıklı günlera.s
selam kızlar
çoook yoğunum şehir dışından misafirim geliyo... bilenlr bilir bilmeyenler de öğrenir yakında benim hiiiiç misafirim eksik olmaz daa :)))
neyse sabah girdim mutfağa döktürdüm de döktürdüm :)
gözüm doydu midem aç... bu işin arasında bi de diyetisyene gittim 60 gün de bişeylerin tadıa bakma dedi ve haklıydı...
bende yemedim tadına da bakmadım birazdan gelirler... en çok yaprak sarmaya dayanamıyorum
diyetimde çok bi değişiklik yapmadı
akşama sadce 25 gr çikolata verdi o da gün aşırı
öğle yemeği ile akşam yemeğinin yerini değiştirdi
verdiğim kilo 2.5 kiloyu geçince makarna verecek bu arada 400 gr daha vermişim ....cumaya kadar bi 600 daha versem(
canım öncelikle kolay gelsin..hım neler döktürmüşsündür kimbilir..canım çekti şimdi ama biz diyetteyiz demi..giden kilolarada güle güleeezemuszemus
ay kızlar her tarafım dökülüyo resmen hasta oldum ben,sürekli aksırıyorum ve mendille geziyorumkafamçokkarıştısabah bir poğaça yedim öğlen az melemen şimdi yeşil çayımı içiyorum akşama kendimi ii hissedersem yürüyüşe çıkıcam,sanırım fasulye yerim akşama bir kasede yoğurt,herkeze sağlıklı günlera.s
evet canımcım verselerde yemeyiz..bugün nerelerdesiniz arkadaşlar..hiç uğramıyorsunuz..özledim ..:asigim:
ben buralardayım canım arada bir girip bakıyorum yazılanlara yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?