Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben de bugün 2 günlük detox programına başlamıştım ama yapamadım tuz olmadan yemek bir hiçmiş meğer ne yaptığım kavaltıdan bişey anladım ne o ayran çorbasına benzeyen o şeyden.. detox falan kalsın ya midem bulandı akşama kadar az olsun öz olsun verdiğim kilolar ben böyle yavaş yavaş vermekten de memnunum kaydirigubbakcemile2

kortizon kullandığım zamanlar tuz yemedim hiç... bilirim o ızdırabı (
bencede az ama öz olsun ...
benimde yarın ufak tefek değişikliklerim olacak inan dört gözle bekliyorum :))

günaydın arkadaşlar kimsecikler uğramamış daha ..neyse bugünde dükkanı ben açam..ben bu gün sabah iti bariyle 3 puanlık yemiş bulunmaktayı...:lepi:

canım işin zor valla ..senin diyette pek bi zormuş..neyse sana kolaylıklar diliyorumm.kaydirigubbakcemile5

haklısın poly cim ama ben geceleri emziriyorum..onun için kızıma süt yapsın diye akşam yemeğine biraz daha önem veriyorum..şimdilik bu şekilde idare edecez..

offf canım benim ne güzel..gitsin yağlarrr:lepi:

yarın kontrolüm var vee ben bu diyetten sıkıldım umarım yarın mönümü değiştirir yoksa artık bi daha sebze yiyemiyeceğim (
çok sıkıldım....

dosbacım puan diyetinde işte bu yok istediğinden yiyosun az az yiyosun puanını aşmıyosun..tabiki seninkide güzeldir canım bu gün değişir inşallah..

kızlar nerdesiniz bugün yaa..geliyom gidiyom yoksunuz..yoksam beni yalnızmı bıraktınızzzkafamçokkarıştısenağlamasenağlama

selamlar hanımlar,bu sabah saat 5 sularında regl oldum (
karnım belim heryerim ağrıyor üstüne üstük dün kas gevşetici iğne yaptırmış olduğum için normalden sanki daha yoğun (
sabah tartıda canım sıkıldı ünkü kilo almış görünüyordum sanırım regl sebepli bir durum ama diyete devam :)))
umarım cumaya kadar normale dönerimde tartıda mutlu olurum :))

mutlaka regl dendir canım..sıkma canını..dediğin gibi diyete devam..bende bu gün sabah tartıda 63 gördüm ama yinede dijitalde görmeden bişi diyemiyom..bizimki arada kafayı yiyoda..gerçi tartı ne yapsın akşam sabah tepesindeyimm.iyi bilem dayanıyo..:lepi:

selam kızlar
çoook yoğunum şehir dışından misafirim geliyo... bilenlr bilir bilmeyenler de öğrenir yakında benim hiiiiç misafirim eksik olmaz daa :)))
neyse sabah girdim mutfağa döktürdüm de döktürdüm :)
gözüm doydu midem aç... bu işin arasında bi de diyetisyene gittim 60 gün de bişeylerin tadıa bakma dedi ve haklıydı...
bende yemedim tadına da bakmadım birazdan gelirler... en çok yaprak sarmaya dayanamıyorum
diyetimde çok bi değişiklik yapmadı
akşama sadce 25 gr çikolata verdi o da gün aşırı
öğle yemeği ile akşam yemeğinin yerini değiştirdi
verdiğim kilo 2.5 kiloyu geçince makarna verecek bu arada 400 gr daha vermişim ....cumaya kadar bi 600 daha versem (

canım öncelikle kolay gelsin..hım neler döktürmüşsündür kimbilir..canım çekti şimdi ama biz diyetteyiz demi..giden kilolarada güle güleeezemuszemus

ay kızlar her tarafım dökülüyo resmen hasta oldum ben,sürekli aksırıyorum ve mendille geziyorumkafamçokkarıştısabah bir poğaça yedim öğlen az melemen şimdi yeşil çayımı içiyorum akşama kendimi ii hissedersem yürüyüşe çıkıcam,sanırım fasulye yerim akşama bir kasede yoğurt,herkeze sağlıklı günlera.s

çok geçmiş olsun canım..

biri yaprak sarması mı dediii cokacimcoook
boşver canım zaten vermen gereken çok fazla kilo yok 10 kiloyu 2 ayda vereceksin sık dişini bu güzel yemeklerden de azar azar yiyeceğin günler çok yakınnn :lepi:

canım öncelikle kolay gelsin..hım neler döktürmüşsündür kimbilir..canım çekti şimdi ama biz diyetteyiz demi..giden kilolarada güle güleeezemuszemus

kaydirigubbakcemile3 aynen öyle canım biz diyetteyiz verseler de yemeyiz di mi :dilcikar:

geçmiş olsun canım a.s. bugün dinlenirsen yarın kendine gelmiş olursun o yüzden yürüyüşe falan çıkıp iyice halsizleşme bence yerimseniben

kızlar ben bugün yediklerimi yazayım boş boş duruyoken
sabah 1 poğaça biraz peynir domates salatalık
arada karpuz
öğle 2 dilim beyaz ekmek (her gün kepek ekmek yemek saç dökülmesine sebep oluyor diye duydum dönüşümlü yemek lazımmış) bir miktar haşlanmış tavuğun göğüs kısmı çok az da patlıcan oturtma.

bu öğle iyi yedim tok tutar beni sanırım akşama bir çorbayla salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum diğer aralarda da birer meyve ve yeşil çay tamamdır yerimseniben

spor yapacak keyfim pek yok ama yapabilirsem yaparım olmazsa çıkarım dolaşmaya artık yazarım tekrar kızlar :enbuyukkk:

Selam kızlar,

offf bu iş yogunlugu öldürecek beni ofisin içinde koştur durkafamçokkarıştı
dunku menumu sizinle de paylaşayım

10.08.2009
Sabah ; 2 adet çoklifli wasa üzerine pınar beyaz light 2 halka domates 1 kupa early grey
Ara ; Yesilçay 2 adet şeftali
Ogle ; 1 dilim ekmek 2 karnıyarık 1 kase cacık (
Ara ; 2 dilim karpuz yeşilçay
Akşam ; Mısırlı bezelyeli tavuklu cevizli salata 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Su ; 3,2 lt
Spor ; 45 dk eliptik bisiklet

dosba ; canım diyetisyenin ne güzel çikolata vermiş ,bu arada kilo vermeye çalışırken misafir gelmesini hiç sevmem ben, sen benden daha iradelisin kaçamaksız atlatırsın bu günleri de canım.

zenim ; regl sisliği de bitene kadar tartılma bence moralin yüksek olsun

melankoli ; geçmiş olsun canım bence de yürüyüşe çıkma hasta hasta dinlen 1-2 gün bol bol meyve ye.

selam kızlar..:)
sabah 9 sularında 2 dilim kepekli ekmek zeytin domates salatalık falan bi kahvaltı yaptım
öğlen 2 gibide melemen yedim bol domatesli çok azcık zeytinyağı vardı içinde 1 tatlı kaşığı kadar..:)
Şimdide yeşil çay hazırlıyorum kendime..
buarada tuğba özayın fitnısı beni mahfetti ya bacaklarım kopuyor vallahi.. ama inatla akşama yürüyüş yapıcam nerem ağrırsa ağrısın..:)

selam kızlar
atlattım misafirleri
sadece 1 tane sarma yedim ama ii pişmiş mi diye bakmak için :))
çok sabrediyorum lütfeeennn karşılığını alayım
sarma bitmedi hemen bi misafir bulmam lazım

bhrcım geçmiş olsun
adcım oğluşun nasıl oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…